نمودار مقایسه‌ای: زمانی که طول کشید گوگل پلاس، توییتر و فیس‌بوک دارای ده میلیون کاربر شوند

16

حالا دیگر، یک ماه از زمان راه‌اندازی گوگل پلاس گذشته است و می‌توانیم نخستین ارزیابی خود را از میزان موفقیت این شبکه اجتماعی تازه انجام بدهیم و ببینیم ویژگی‌های جذاب گوگل پلاس یعنی حلقه‌ها، جرقه‌ها یا سیستم چت تصویری خاص‌اش یعنی Hangouts تا چه میزان توانسته است، جلب نظر کند و بر تعداد کاربران پلاس بیفزاید.

همان طور که احتمالا در اخبار خوانده‌اید، گوگل پلاس تنها در عرض 16 روز اول شروع کارش، توانست 10 میلیون کاربر پیدا کند. در این نمودار زیبا می‌توانید که در مقام مقایسه، توییتر بعد از گذشت 780 روز و فیس‌بوک بعد از گذشت 852 روز توانست، این میزان کاربر پیدا کند.

البته باید قبول کنیم که این مقایسه چندان منصفانه نیست، نخست به خاطر آنکه دنیای آنلاین سال 2011 بسیار پررونق‌تر و پرکاربرتر از دنیای آنلاین سال‌های 2004 و 2006، یعنی سال‌های شروع به کار فیس‌بوک و توییتر است. در واقع این توییتر و فیس‌بوک بودند که مردم را از امکاناتی که عضو شدن در یک شبکه اجتماعی می‌تواند برایشان در بر داشته باشد، آگاه کرده بودند، پس آنها کنجکاو بودند که ببینند، عضویت در یک شبکه اجتماعی دیگر، می‌تواند چه چیزهایی خوبی برایشان به ارمغان بیاورد.

دلیل دوم را باید زیرکی گوگل در حفظ حریم خصوصی و اطلاعات کاربرانش دانست. گوگلی‌ها که می‌دانستند، خیلی‌ها از فیس‌بوک به خاطر مشکلاتی که در حفاظت از حریم خصوصی‌شان داشته، راضی نیستند، از همان ابتدا این شبکه را طوری طراحی کردند که کمتر از این مشکلات داشته باشد. حلقه‌ها یا circles، ویژگی درخشان گوگل پلاس است که از همان ابتدا به کاربر پلاس اجازه می‌دهند، دوستانش را در گروه‌های مختلف مرتب کند و هر مطلب را بنا به صلاحدید خود، تنها با حلقه خاصی به اشتراک بگذارد.

دلیل سوم توفیق گوگل، بسیار آشکار و بدیهی است. گوگل از قبل تعداد بسیار زیادی کاربر داشت و کشاندن آنها به یک شبکه اجتماعی، کار بسیار ساده‌ای برای آنها بود. در حالی که توییتر و فیس‌بوک مجبور بودند به صورت اولیه کاربر کاملا تازه جذب کنند، هر کاربری که اکانتی در گوگل داشت و به جی‌میل خود مراجعه می‌کرد یا جستجوی ساده‌ای می‌کرد، با دیدن سیاه شدن نوار گوگل، کنجکاو می‌شد که ببیند، چه اتفاقی روی داده است و به سرعت مشتاق می‌شد، عضو گوگل پلاس شود.

کمتر کسی است که موافق نباشد، گوگل پلاس گام اول را محکم برداشته است، اما باید دید که شتاب جذب کاربر توسط گوگل پلاس یا میزان اشتراک محتوا در این شبکه همچنان شتاب صعودی خود را حفظ خواهد کرد یا گوگل پلاس، صرفا تب زودگذری بوده است که برای مثال با سکون و عدم ارائه ویژگی‌های تازه، آتشش خاموش خواهد شد.

اعتقاد شخصی من این است که در صورت عدم ارائه زودهنگام API گوگل پلاس یا اضافه نشدن ویژگی‌هایی مثل متصل شدن پلاس به گوگل پلاس، توییتر یا شبکه‌های اجتماعی دیگر، شاهد کاهش شتاب جذب کاربر پلاس خواهیم بود.

منبع

 


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…

بازیگران سریال به‌یادماندنی «آفیس» را در قالب تصویری گیم GTA یا سریال گیم آو ترونز ببینید!

سریال دفتر یا "The Office" یک سریال کمدی تلویزیونی محبوب آمریکایی بود که از سال 2005 تا 2013 پخش شد. این سریال توسط گرگ دانیلز ساخته شد و توسط ریکی جرویز و استفان مرچنت که در اصل نسخه بریتانیایی سریال را ایجاد کرده بودند، توسعه یافت. سریال…

تصور کنید که این شخصیت‌های مشهور سینمایی توسط بازیگر مشهور دیگری بازی می‌شدند – پاسخ میدجرنی

در حاشیه فیلم‌های بزرگ همیشه می‌خوانیم که قرار بوده که نقص اصلی یا یک نقش فرعی مهم را کس دیگری بازی کند و آن بازیگر به سبب اینکه فیلم را کم‌اهمیت تلقی کرده یا درگیر پروژه دیگری بوده یا مثلا دست‌آخر ترجیح کارگردان، هرگز به نقش رسیده است.…

مجموعه عکس‌های پرتره زیبا هیلاری گولد از افراد مسن سندرم داون، پیش‌فرض‌های ذهنی ما را به چالش می‌کشد

یک مجموعه عکس با معنا و زیبا گرفته شده توسط هیلاری گولد، با عنوان «من اینجا هستم» این تصور نادرست مردم را به چالش می کشد که افراد مبتلا به سندرم داون تا سنین پیری نمی‌توانند زندگی گنند.برای مثال هیلاری گولد، عکس پرتره جوآن، زنی 84 ساله…

در جریان قرار و ملاقات (برای انتخاب همسر) چه آداب معاشرت و نکاتی را باید رعایت کنیم؟

آداب قرار ملاقات به مجموعه‌ای از رفتار‌ها و انتظارات قابل قبول اجتماعی اشاره دارد که معمولاً هنگام قرار ملاقات رعایت می‌شود. در اینجا چند دستورالعمل کلی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:وقت‌شناس باشید: به موقع برسید یا به طرف دیگر…

اگر نسخه پنجابی سریال بریکینگ بد ساخته می‌شد!

بریکینگ بد یک سریال تلویزیونی درام تلویزیونی بسیار محبوب آمریکایی است که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ از شبکه AMC پخش می‌شد. این سریال توسط وینس گیلیگان ساخته شد و برایان کرانستون در نقش والتر وایت، معلم شیمی دبیرستانی که به سرطان ریه مبتلا است و…
آگهی متنی در همه صفحات
16 نظرات
  1. Mahdy .D Satoofi می گوید

    گوگل باید رفته رفته امکانات جدیدتری بدهد که تازه باشند با این کار می تواند از فرو پاشی سیر صعودی خود جلوگیری کند.
    در حال حاضر گوگل پلاس شبیه یک توییتر پیشرفته است! ولی با امکانات جدید و خلاقانه ای که از گوگل انتظار داریم قطعا بعد از مدتی شاهد رکورد شکنی این شبکه اجتماعی جدید خواهیم بود.

  2. حسین شرفی می گوید

    اتفاقا من فکر میکنم گوگل پلاس تا الان چیز جدیدی نیست. پلاس یه گودر یا بازز دیگر است. گوگل همیشه روی محتوا متمرکز بوده . اما فیس بوک روی فرد تمرکز میکند و روابط افراد .
    “گوگل پلاس تنها در عرض ۱۶ روز اول شروع کارش، توانست ۱۰ میلیون کاربر پیدا کند.” –> این جمله هم اصلا درست نیست . چون پلاس سایت جدید نیست . بلکه یکی دیگه از سرویس های گوگل است و الان 200 میلیون کاربر گوگل می توانند ازش استفاده کنند .

  3. وحید می گوید

    جی پلاس شاید 10 میلیون کاربر داشته باشه…اما درصد خیلی کمی از اینها واقعا فعال هستن توش…من خودم عضوم ولی هیچ فعالیت خاصی ندارم…دوستهام هم که عضون همینطور…بیشتر بخاطر کنجکاوی عضو شدم!

  4. علی مختاری می گوید

    نمودار فیسبوک مال زمانیه که کسی هنوز نمیدونست شبکه اجتماعی یعنی چهو قابل قیاس با الان نیست و اینهم نشانه موفقیت برای گوگل نیست.

  5. jimmyheller می گوید

    شدیدا موافق این نکته هستم که اگر دیر بجنبن کسی نکته بیشتری برای پلاس نمی بینه و رونقش کم میشه!

  6. مجید می گوید

    البته باید در نظر داشت که در 2004 و 2006 سرویس یاهو 360 و MySpace بعنوان قوی ترین شبکه های اجتماعی فعال بودند و فیس بوک توانست کاربران اونها رو به خودش جذب کنه…
    به نظرم رقابت در این برهه با گوگل کمی سخت باشه چون گوگل امکانات و خدمات زیادی رو در اختیار داره. به نظر میرسه گوگل یک برگ برنده دیگه هم در دست داره و اونهم اتصال اپلیکیشن های آندروید به گوگل پلاس باشه. این کار میتونه جای پای گوگل رو بسیار بسیار محکم تر کنه…

  7. بازارياب اينترنتي می گوید

    من معتقدم این مقایسه خیلی هم غیرمنصفانه نیست ! چون فیس بوک چند ساله که در این زمینه کار میکنه و این فیس بوک هست که باید راه رو برای رقابت مسدود میکرد ! فیس بوک هم توان مالی بسیار چشمگیری داره و هم اینکه در این زمینه رشد بی نظیری (خداقل کم نظیری) رو داشته. تو هر بیزینسی افرادی که زودتر در یک زمینه ای وارد میشن یا اینکه زودتر از دیگران به اوج میرسن شانس بسیار زیادی واسه حفظ و ارتقا جایگاهشون دارن !

  8. کاوه می گوید

    من نظر وحید رو تایید میکنم. چون من تمامی دوستای فیسبوکی خودمو به گوگل پلاس دعوت کردم و حلقه هارو سر و سامون دادم اما با گذاشتن چند پست فقط یکی از دوستام یه نظر داده و هیچ کسی چیزی شیر نکرده و فقط همه میگن جالبه اما فعلاً کاربرای واقعی گ + خیلی کم هستن اما پیش بینی میکنم کاربرای این سرویس تا حدود 1 سال دیگه کم کم بهش وابسته بشن.

  9. Mahdy .D Satoofi می گوید

    اشتباه نکنید من هم اکنون ۴۰۰۰ نفر در حلقه هام دارم و استریم من دم به ثانیه آپ میشود اکثرا هم ایرانی هستن

  10. امیر می گوید

    خوبی گوپلاس اینه که میتونی در صفحه اول گوگل نوتیفیکیشن ها رو جواب بدی، مطالب شیر کنی و برای حلقه هات مطلب رو محدود کنی. عیبش این دوست شدن یک طرفه است که معلوم نیست گوپلاس توییتری یا فیس بوکی. تو تویتر تو وقتی یکی رو پیگیر میشی میتونی پستاشو بخونی ولی تو فیسبوک نه باید حتما دوست بشی. تو گوپلاس هم اولی هست هم دومی، ادم گیج میشه.

  11. مهدی می گوید

    مطمئن هستم به زباله دانی خواهد رفت همچون ارکات یادم هست این سرویس هم تب داغی داشت که زود پاشویه شد و دگر اسمی توی فضای مجازی ندارد. مدیران گوگل فقط پول باد آورده ای دارن که پایه و اساسش ادوردز بود و سالهاست که دیگه چیز خاصی ازش دیده نشده مدیراش دائم از این شاخه به اون شاخه میپرن و هیچ سرویس پایداری ارائه نمیدن

    1. حميدرضا می گوید

      برای من هم سوال هیت که چرا مدیران گوگل همون ارکات رو بهینه نمیکنن و روش تبلیغ نمیکنن و دارن یه شبکه اجتماعی دیگه راه اندازی میکنن؟؟!!

  12. حميدرضا می گوید

    با سلام.
    میخواستم از دوستانی که در گوگل پلاس عضو هستند خواهش کنم در صورت امکان برای بنده هم دعوتنامه ارسال کنند.
    متشکرم.
    hr.gh.net@gmail.com

  13. یک تفریح می گوید

    خوب شما باید این نکته رو هم در نظر بگیرید که فیس بوک و توییتر از صفر شروع کردند . اما گوگل هزاران هزار کاربر آماده داشت توی سرویس های خودش . دقیقا مانند کسی میمونه که یک کار تجاری رو از صفر شروع کنه و یکی با سرمایه میلیاردی کاری رو شروع کنه . فرق هست بین اینها . به نظر من این نمودار و مقایسه آن عادلانه نیست .

  14. Mohamad می گوید

    آقا تو را به خدا درباره این محدودیت سنی چیزی بنویس

    نمیشه که عضو بشم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.