ترفندی برای گریز از محدودیت‌های اخیر گودر: چگونه راحت‌تر مطالب را به صورت تمام‌متن از گودر به اشتراک بگذاریم؟

9

از موقعی که گوگل، برخی از بهترین ویژگی‌های گودر را حذف کرد تا لعابی به «گوگل پلاس» بدهد، اشتراک مطالب با کیفیت قبلی دشوار شده است.

پیش از این ما می‌توانستیم با یک کلیک ناقابل بر روی گزینه share در زیر هر فید، مطلب را به اشتراک بگذاریم. دوستان ما هم به سادگی با کلیک بر روی اسم ما می‌توانستند، متن کامل فیدهای به اشتراک‌گذاشته از سوی ما را ببینند.

اما حالا دیگر چنین کاری به سادگی و به سرعت ممکن نیست. بگذارید فرایند فعلی اشتراک را برایتان توضیح بدهم:

در حال حاضر برای اشتراک هر مطلب گودری یا باید روی گزینه share زیر هر فید یا share نوار گوگل در بالای صفحه کلیک کنید. این کار، مطلب مورد نظر شما را روانه گوگل پلاس می‌کند.

ممکن است بگویید، بسیار خوب! باز هم share داریم و چه فرقی می‌کند که مطالب اشتراکی را در گودر ببینیم یا در پلاس. پس مشکل چیست.

باید بگوییم این شیوه اشتراک مشکلاتی دارد:

1- بسته به سرعت اینترنت و محدودیت‌های اینترنتی، باز شدن باکس share قدری طول می‌کشد که از چند ثانیه تا چند ده ثانیه متغیر است. بعد از آن ما باید حلقه مورد نظر خود را برای اشتراک مطلب انتخاب کنیم و روی دکمه share کلیک کنیم. همین تأخیر و انتظار باعث می‌شود، خیلی اوقات ما از اشتراک یک مطلب صرف‌نظر کنیم.

2- مطلب به اشتراک گذاشته شده، به صورت ناقص به اشتراک گذاشته می‌شود. پس کسی که ما را در پلاس دنبال می‌کند، مجبور است، برای دیدن متن کامل مطلب اشتراکی ما، مطلب را مجددا در مرورگرش باز کند.

البته می‌شود هنگام اشتراک، با دشواری متن کامل پست را در باکس اشتراک کپی کرد، به علاوه افزونه‌هایی هم وجود دارند که اجازه می‌دهند، متن کامل یک مطلب اشتراکی را در پلاس ببینیم، اما هم ترفند اول و هم افزونه‌ای که گفته شد، خالی از مشکل نیستند.

3- مطلب به اشتراک‌گذاشته شده از گودر، با فیدهای دیگر هر کاربر ترکیب می‌شود. فرض کنید که کاربری کلی مطلب خوب از گودر به اشتراک می‌گذارد، این مطالب در لابلای مطالب دیگر او در پلاس قرار می‌گیرند.

نتیجه: تغییرات اخیر گودر باعث شده‌اند که:
– سرعت اشتراک مطالب از گودر بسیار کم شود.
– ما نتوانیم مطالب اشتراکی گودری دوستانمان را بی‌دردسر و با متن کامل ببینم.


می‌رسیم به قسمت اصلی این پست:

آیا می‌شود ترفندی پیشنهاد کرد که بشود اشتراکات یک دوست را با صورت تمام‌متن خواند و به صورت متقابل اشتراکات خود را نمایش داد.

بله!

مراحل کار:

1- شما نخست باید یک آدرس فید برای مطالب «پلاس وان» شده خود درست کنید.

اگر در گودر دقت کرده باشید، زیر هر مطلب، علاوه بر دکمه share، یک دکمه «پلاس وان» هم وجود دارد. «پلاس وان» کردن یک مطلب، خیلی سریع‌تر از share‌ کردن یک مطلب صورت می‌گیرد و ما مجبور نیستیم، منتظر باز شدن باکس جستجو بمانیم.

خوشبختانه خسروبیگی در وبلاگ «با اینترنت» شیوه‌ای را معرفی کرده که با استفاده از آن هر کس می‌تواند فیدی برای مطالب پلاس وان شده خود درست کند که بسیار ساده است. لطفا این مطلب را بخوانید و به آن عمل کنید تا به مرحله بعد برسیم.

2- خب! فید مطالب پلاس‌وان‌شده خود را آزمایش کنید تا مشکلی نداشته باشد.

همان طور که می‌بینید، الان فیدی دارید که فقط عنوان و لینک مطالب پلاس وان شده را نماش می‌دهد. پس چه کار کنیم که کل مطلب را ببینیم؟

چاره کار استفاده از سرویس‌هایی است که کارشان تبدیل فید ناقص به فید کامل است.

در دسترس‌ترین و ساده‌ترین سرویسی که من برای این کار می‌شناسم، سایت fulltextrssfeed است. شما کافی است که آدرس فید مطالب پلاس وانی خودتان را در باکس مربوطه وارد کنید تا این سایت، متن کامل پست‌ها را برایتان درست کند و یک آدرس ثانویه به شما بدهد. این آدرس ثانویه فیدی است که متن کامل مطالب پلاس وانی شماست.

3- حالا کافی است این آدرس را به دوستان خود بدهید تا بتوانند با اشتراک آن در گودر مطالب اشتراکی شما را به صورت کامل ببینند. شما می‌توانید در گودر یک پوشه جدا، مخصوص فیدهای پلاسی دوستان خود درست کنید تا بتوانید به راحتی همه مطالب اشتراکی آنها را به صورت تمام‌متن بخوانید.

توجه: اگر شیوه بهتر و مطمئن‌تری برای تبدیل فید ناقص به کامل می‌شناسید حتما معرفی کنید. fulltextrssfeed، سایت خوبی برای این کار است ولی گمان نمی‌کنم بتواند از عهده کاربران زیاد برآید.

این هم آدرس مطالب اشتراکی من


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…

مجموعه باور نکردنی از عکس‌های تاریخی که توسط عکاسان آنها امضا و حاشیه‌نویسی شده

عکس بالا عکس اتاق موقعیت اضطراری است که توسط جو بایدن امضا شده است . لحظات پرتنش عملیات نپتون نیزه را نشان می‌دهد که نیرو‌های دریایی ایالات متحده به محوطه اسامه بن لادن یورش بردند. امضا کرد: ایمان را حفظ کن!مجموعه‌ای از عکس‌هایی که…

Fotomat: یادآوری غرفه‌های پردازش عکس دهه 1980 آمریکا که با خودرو از کنار آنها می‌گذشتند و فیلم‌…

در دوران قبل از عکاسی دیجیتال و آپلود آسان عکس‌ها (در این دومی شک دارم که فعلا در ایران ساده باشد!)، یک راه حل جذاب و نوآورانه برای ظاهر کردن فیلم‌های آنالوگ وجود داشت:  Fotomat.در طول دهه 1980، این غرفه‌های پردازش عکس در سراسر آمریکا،…

جشن ۷۵۰ سالگی برلین در آلمان شرقی و رژه رایانه‌های قابل حمل

در سال ۱۹۸۷، برلین ۷۵۰مین سالگرد تأسیس خود را جشن گرفت و شهر پر از هیجان بود. دولت کمونیستی آلمان شرقی، که در آن زمان بر نیمه شرقی شهر حکومت می‌کرد، می‌خواست این مناسبت را با رژه بزرگی که دستاورد‌های کشور را به نمایش می‌گذاشت، جشن بگیرد.…

روش‌های بد نشستن روی صندلی و شیوه نشستن سالم روی صندلی در محیط کار

در موقعیت‌های مختلف یا در هنگام خستگی، روش‌های مختلفی برای نشستن روی صندلی از سوی ما استفاده می‌شود که برای بدن مفید نیستند. برخی از این موارد عبارتند از:خم شدن روی صندلی: وقتی روی صندلی خمیده می‌شوید، ستون فقرات شما به درستی حمایت…
آگهی متنی در همه صفحات
9 نظرات
  1. علی می گوید

    سلام
    راهی هست که مطالب گودر رو آفلاین یا از یه سایت پشتبیان بخونیم و بعد خودش سینک بشه و مطالب خونده شده رو read کنه ؟
    لطفا اگه راهی سراغ دارید به عنوان یه پست اعلام کنید که همه استفاده کنن .

  2. صادق می گوید

    بسیار عالی.
    فقط نمی‌دونم چرا عنوان مطلب شما یونیکد نیست و درست نشون داده نمیشه.
    این همآدرس فید کامل پلاس وان‌های من:
    http://fulltextrssfeed.com/pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_id=ae45106e664b220ff6c14f385c3c5fb9&_render=rss&plusid=110977938139732072436

  3. خسروبیگی می گوید

    سلام
    بابا ما که کوچکترینیم!

    شرمنده کردید

  4. مهدي می گوید

    دکتر ما که هر وقت share را میزنیم قاط زده و پنجره مورد نظر بسته میشود!
    دکمه پلاس هم امروز گم شده جاش خالیه ولی دکمه ای نیست!!

  5. follow می گوید

    من هم به شخصه گودر قدیمی رو ترجیح میدادم به شکل جدید اون. سایتی که معرفی کردید هم مفید بود . ممنون

  6. مجید می گوید

    ما به سیستم های قدیمی عادت کرده ایم. شاید.

  7. samira می گوید

    خیلی ممنون از هم شما هم خسروخان هم Mr Hawksey

    من که واقعا از داشتنش خوشحال شدم

  8. علی شهنازی می گوید

    سلام
    yahoo pipe فعال نیست مسیر جایگزینی نمی شناسید ؟

  9. وهاب می گوید

    ترفند جالبی بود

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.