معرفی اپلیکیشن: به کدام پرتره نقاشی معروف شبیه هستید؟ مشاهده آثار هنری شاخص به صورت واقعیت افزوده

0

یکی از اپلیکیشن‌های سرگرم‌کننده برای این روزهای قرنطینه در خانه و دور اجتماعی به خاطر ویروس کرونا، اپلیکیشن Arts & Culture گوگل است.

نرم‌افزاری که روی هر دو پلتفرم اندروید و iOS در دسترس کاربران است و اجازه می‌دهد به طور مجازی از بیش از ۱۲۰۰ موزه، گالری و موسسه تاریخ‌شناسی در ۷۰ کشور جهان بازدید کنید و با آثار هنری، فرهنگ‌ها، هنر مدرن و معاصر آشنا شوید.

تصور کنید از نزدیک اصل نقاشی معروف Starry Night ون گوگ را به صورت نمایی بسته در اتاق تشیمن در روبرپی خود مشاهده کنید یا در آثار هنری معروف دیگری با تمام جزئیات‌شان غوطه‌ور شوید. هزاران اثر هنری، داستان، عکس، فیلم و دستنوشته را می‌توانید در نرم‌افزار موبایل Arts & Culture پیدا کنید.

می‌توانید در این اپلیکیشن برای خودتان مجموعه‌های شخصی و دلخواه بسازید و بعد این مجموعه‌ها را با دیگران به اشتراک بگذارید.

تور مجازی و پرتره‌های مشابه سلفی شما

از مزیت‌های سرگرم‌کننده دیگر اپلیکیشن Arts & Culture گوگل، رفتن به تورهای مجازی برای دیدن ساختمان‌ها، معماری‌ها، شگفتی‌های طبیعی و مکان‌های مشهور گردشگری با استفاده از واقعیت مجازی است.

این اپ به شما اجازه می‌دهد روی آثار و نقاشی‌ها زوم کنید؛ قابلیتی که اصلا در دنیای واقعی امکان استفاده از آن را ندارید. می‌توانید به روش‌های مختلفی در میان هزاران اثر هنری کاوش کنید. مثلا، می‌توانید براساس یک برهه زمانی یا رنگ جست‌وجو کنید.

سرگرمی دیگر این اپلیکیشن، یافتن آثار مشابه عکس سلفی شما است. قابلیتی که احتمالا برای مدتی شما را سرگرم می‌کند تا بفهمید چهره شما مشابه کدام پرتره‌های نقاشی معروف دنیا است و کدام هنرمندان صورت شما را با رنگ روغن صدها سال پیش روی کاغذ آوردند.

می‌توانید اندازه اصلی برخی تابلوهای نقاشی یا آثار هنری را در خانه یا مکان‌های دلخواه خودتان مشاهده کنید تا اگر تصمیم به خرید نمونه‌هایی از این آثار داشتید؛ پیش از خرید جای آن را مشخص کرده باشید.

روزانه به شما برخی مطالب جالب و خواندنی تاریخی پیشنهاد می‌شود.

برای روزهای طولانی ماندن در خانه چنین اپلیکیشن سرگرم‌کننده را به رایگان از روی گوگل پلی و اپ استور دانلود و نصب کنید.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

کهن‌ترین درختان جهان

" بث مون " عکاسی است که در سانفرانسیسکو زندگی می کند و بیش از 14 سال از عمرش را صرف شناسایی و عکاسی از قدیمی ترین درختان جهان کرده است. او به کشورها و سرزمین های دورافتاده سفر می کند تا از درختان قطور قدیمی تصاویر زیبایی را ثبت کند. او می…

عکس‌هایی از طراحی‌های داخلی و خارجی بسیار زیبا و بی‌نظیر

طراحی‌های داخلی و خارجی هم این روزها بسیار تکراری شده‌اند و فاکتورهایی مانند هزینه مواد، هزینه طراح و تخیل او و انتظارات سطح پایین کارفرماها از نظر کاربرد یا زیبایی‌شناسی آنها باعث می‌شوند که شاهد طراحی‌های تقریبا همسان در مجموع باشیم.…

باز هم نمونه‌هایی از معماری بد که آنقدر جلب توجه کرده‌اند که شهره اینترنت شده‌اند!

طراحی بد داریم تا طراحی بد. شاید پشت برخی از اینها اصلا طراحی‌ای هم در کار نبوده و همه چیز بداهه پیش رفته است یا حاصل اخنتلاف مهندس طراح داخلی و خارجی و کارفرمایی بوده که فکر می‌کرده همه چیز را می‌داند یا شاید هم دستور کارفرمایی بوده که…

این دانشجوی 18 ساله با هوش مصنوعی 19 شخصیت سیمپسون‌ها را به صورت شخصیت‌های واقعی درآورد!

برودی هالبروک دست به کار جالبی زده و جان تازه‌ای به شخصیت‌های محبوب سریال سیمپسون‌ها داده است. او در این مورد نوشته:«من از Midjourney برای تبدیل شخصیت‌های مورد علاقه‌‌ان از انیمیشن‌ها به قالب انسان استفاده کردم. البته برخی از اعضای…

آیا ماری آنتوانت واقعاً گفته بود مردمی که در قطحی نان هستند، کیک بخورند؟! حقیقت درباره یکی از…

این یکی از بدنام‌کننده‌ترین داستان‌های تاریخ است: روایت این است که ملکه ماری آنتوانت وقتی شنید که دهقانان فرانسوی آنقدر فقیر شده‌اند که توانایی خرید نان ندارند، پاسخ داد: "بگذارید کیک بخورند." این افسانه برای قرن‌ها نقل شده است و به این…

ابر تورم آلمان در سال 1923 چه بر سر مردم آورد؟

به زمانی می‌رویم که یک آلمانی طبقه متوسط، ​​میلیاردها مارک در جیب خود حمل می‌کرد اما هنوز نمی‌توانست چیزی بخرد. یک قرص نان 200 میلیارد مارک قیمت داشت.با حقوق بازنشستگی یک هفته‌ای حتی یک فنجان قهوه را نمی‌شد خرید. سقوط آزاد ادامه داشت و…
آگهی متنی در همه صفحات

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.