آیا ایران فناوری پیشرفته تشخیص چهره همگانی را در دسترس دارد؟ سیستم تشخیص چهره برای جریمه عابران پیاده

2

در خبری که فعلا در رسانه‌های ایران در حد جریمه عابران پیاده در ایران مطرح شده، رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها نوشته‌اند که:

رییس پلیس راهور ناجا از طراحی سامانه‌ای برای جریمه عابران پیاده خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سیدکمال هادیانفر در مراسم تودیع و معارفه روسای جدید و قدیم پلیس راهور تهران بزرگ، گفت: ما باید به رعایت حق تقدم با اولویت عابران پیاده برسیم و به سمت جریمه کردن افراد برویم.

وی ادامه داد: ما سامانه مربوطه را طراحی کرده‌ایم، کد ملی و چهره افراد را هم داریم می‌توان تطبیق داد و جریمه کرد. اگر عابر پیاده تخلف کرد، می‌توان با این شیوه او را جریمه کرد.

به گفته رییس پلیس راهور ناجا، می‌توان این طرح را با همراهی شهرداری تهران به شکل پایلوت اجرایی کرد.

بدون تفسیر بیشتر امیدواریم که به زودی جزئیات بیشتری از ماهیت فناوری تشخیص چهره در ایران، جزئیات فنی کار و کاربردهای متعدد آن را بخوانیم.

در این کاربرد احتمالی خاص چیزهایی که مطرح می‌شوند این است که دقت سیستم تشخیص چهره ایران در چه حد است، آیا فرضا تحت تاثیر زویای متفاوت صورت نسبت به عکس گرفته شده در هنگام درخواست کارت ملی هوشمند یا کوتاه شدن و بلند شدن موی صورت یا اکسسوری‌هایی مانند عینک قرار نمی‌گیرد؟ میزان جریمه چقدر است و آیا مثلا به شخص به صورت خودکار پیامک می‌شوند؟

سؤالات بسیار زیاد دیگری هم مطرح می‌شوند که با توجه به خام بودن خبر، پرسش آنها را می‌گذاریم برای بعد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

بازیگران سریال به‌یادماندنی «آفیس» را در قالب تصویری گیم GTA یا سریال گیم آو ترونز ببینید!

سریال دفتر یا "The Office" یک سریال کمدی تلویزیونی محبوب آمریکایی بود که از سال 2005 تا 2013 پخش شد. این سریال توسط گرگ دانیلز ساخته شد و توسط ریکی جرویز و استفان مرچنت که در اصل نسخه بریتانیایی سریال را ایجاد کرده بودند، توسعه یافت. سریال…

بیماری‌ها و مشکلات روانی می‌توانند به مانند همین غول‌های تصور شده توسط میدجرنی باشند، اما می‌توان…

تا وقتی کسی مبتلا به یک مشکل روانپزشکی نشده باشد یا آشنا و فامیلی نداشته باشد که مبتلا به شکل جدی آنها باشد، نمی‌داند که چقدر روی کیفیت زندگی تاثیرگذار هستند. کسی که افسردگی ندارد، تعجب می‌کند که مثلا چطور کسی از قدم زدن یا غذای خوب یا…

نمونه‌هایی از تغییر دکوراسیون‌های زیبا و اقتصادی

بعضی از تغییر دکوراسیون‌ها بسیار زمان‌بر و پرهزینه هستند، اما برخی هم بسیار اقتصادی و مختصیر و مفید هستند، با این همه تغییر زیادی در روحیه ما و زیبایی خانه‌مان ایجاد می‌کنند.این تغییر دکوراسیون‌ها ممکن است برایتان جالب باشند:…

این عکس‌ها را ببینید تا تصدیق کنید که افسوس‌ها (حسادت‌های) اینستاگرامی ما بسیار اوقات درست نیستند!

هر کسی ممکن است طور خاصی از اینستاگرام استفاده کند. یکی صفحات خبری را دنبال می‌کند، دیگری بیشتر صفحات کاری یا سرگرمی را. یکی به اخبار و عادات سلبریتی‌ها علاقه دارد و برخی‌ها هم همه آشنایان و اعضای خانواده و دوستان قدیم و جدید را دنبال…

پرتره‌های بیماران از بیمارستان روان‌پزشکی بدنامی در بریتانیا در قرن نوزدهم

‌ این عکس‌ها چهره بیمارانی را نشان میدهد که در بیمارستان سلطنتی بیتلم در لندن - که یکی از بدنام‌ترین بیمارستان روانپزشکی بریتانیا در قرن نوزدهم به شمار می‌رفت- تحت درمان قرار گرفتند.عکاسی به نام هنری هیرینگ از تعداد زیادی از بیماران…

همکاران سمی چه بلایی می‌توانند سرتان بیاورند + گالری عکس

همکاران شما ممکن است زیاد آدم‌های بدی به نظر نرسند و جلوه خارجی‌شان خیلی محبوب و موجه هم باشد. اما باید کسی مدتی نزدیک آنها کار کرده باشد تا بداند که چه بلایی سر زندگی و آسایش شما می‌توانند بیاورند. هیچ وسیله‌ای را نباید به آنها قرض داد و…
آگهی متنی در همه صفحات
2 نظرات
  1. بهزاد می گوید

    مگه کارت ملی جدید دریافت نکردید؟
    از هر ۱۰ انگشت اثرانگشت می‌گرفتن و اصرار عجیبی بود که هیچگونه عکسی قبول نیست به جز عکسی که همونجا گرفته میشه.
    در کل جهان الان یا در آینده نزدیک هر فردی یک پرونده دیجیتال نزد حکومت ها خوهد داشت

  2. مهدی می گوید

    ما هنوز در کنترل خودرو ها که پلاک دارند و وارد ورود ممنوع می شوند و حرکات مارپیچی انجام می دهند عاجز هستیم اما بدنبال کنترل عابران هستیم تناقضی شدید هرچند که کنترل عابران یقینا مفید خواهد بود

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.