پادکست یک پزشک – شماره آزمایشی ماقابل صفر – بررسی و معرفی انیمیشن روح یا soul

20

بعد مدت زیاد سکوت و تمرکز بر نوشتن، سرانجام دل را به دریا زدم و برای آزمایش و کسب تجربه یک قسمت پادکست ضبط کردم.

فعلا تا مهیا شدن امکانات سخت‌افزاری و مهارت در کار با نرم‌افزارها و تجربه‌های گویندگی فاصله زیاد دارم. اما با خودم گفتم که بدون وارد شدن به کار که عملا نمی‌شود تجربه‌اندوزی کرد.

بنابراین فعلا من را تحمل کنید تا رفته رفته بهتر شوم.

احتمال دارد که نام پادکست را از «یک پزشک» به «ناپزشک» در آینده تغییر بدهم! علتش هم قالب و پیش‌فرض ذهنی است که معمولا مخاطب جدید به محض شنیدن نام پزشک به ذهنشان خطور پیدا می‌کند و گاهی آزارنده می‌شود.

فعلا در مورد این ری‌برندینگ در قسمت پادکست، تصمیمی نگرفته‌ام!

پادکست شماره یک را می‌توانید در همینجا گوش کنید و دانلود کنید.

دانلود کنید


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

نمونه‌هایی از وندالیسم – البته در شکل نسبتا خفیف آن

وندالیسم به عمل عمدی ایجاد خسارت، تخریب یا اسیب زدن به اموال، اغلب بدون هیچ دلیل یا توجیه قانونی اشاره دارد. این کار شامل اعمالی مانند رسم گرافیتی، برچسب زدن، خراشیدن، شکستن یا نقاشی روی سطوح، از جمله ساختمان‌ها، وسایل نقلیه، فضا‌های عمومی…

سرژ ورونوف: پزشکی که بیضه‌های میمون‌ها را به مردها پیوند می‌زد تا آنها را جوان کند!

یکی از پر شورترین ارائه‌ها و سخنرانی‌ها در کنگره بین‌المللی جراحان در لندن در سال 1923 توسط جراح فرانسوی متولد روسیه به نام سرژ ورونوف انجام شد.سه سال پیش‌تر، ورونوف با آزمایش‌های بحث‌برانگیز پیوند غده‌ که به ادعای خودش آدم‌ها را چند…

مهم نیست این تابستان چقدر گرم است، برهنه نخوابید! مشکلات سلامتی بی‌لباس خوابیدن

بر اساس تحقیقات یک شرکت فروش تشک آنلاین به نام Casper حدود ۲۸.۵ درصد از آمریکایی‌های گفته‌اند که هر شب، هفتگی، ماهانه یا هر چند وقت یکبار برهنه می‌خوابند. اما ۷۱.۵ درصد دیگر گفتند که همیشه با لباس می‌خوابند.واضح است که برهنه خوابیدن…

همکاران سمی چه بلایی می‌توانند سرتان بیاورند + گالری عکس

همکاران شما ممکن است زیاد آدم‌های بدی به نظر نرسند و جلوه خارجی‌شان خیلی محبوب و موجه هم باشد. اما باید کسی مدتی نزدیک آنها کار کرده باشد تا بداند که چه بلایی سر زندگی و آسایش شما می‌توانند بیاورند. هیچ وسیله‌ای را نباید به آنها قرض داد و…

فهرست فیلم های برتر سال ۲۰۲۲ با استفاده از امتیازبندی جوایز اصلی اهدا شده در جشنواره های مطرح

فهرست فیلم های برتر سال ۲۰۲۲ با استفاده از اطلاعات زیر تدوین شده است:۱-جوایز اصلی اهدا شده در جشنواره های مطرحی چون کن، ونیز، برلین، ساندنس و...۲- جوایز انجمن های منتقدانی چون نیویورک، لس آنجلس، واشنگتن دی.سی و...۳-فهرست فیلم…

خوشمزه‌ترین غذاها در کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی

ذائقه مردم کشورهای مخالف متناسب با فرهنگ و مواد غذایی اولیه در دسترس به میزان زیادی با هم متفاوت است تا آن حد که گاه باعث شگفتی ما می‌شود که چطور به خوردن این غذاها می‌شود فکر کرد. اما به صورت متناسب ممکن است برخی غذاهای ما هم برای شهروندان…
آگهی متنی در همه صفحات
20 نظرات
  1. آترین می گوید

    پادکست خوبی بود. من تند خوانم و معمولا عادتی به شنیدن پادکست یا دیدن اخبار تلویزوینی ندارم ولی پادکست شما رو با احترامی که به شما دارم تا آخر گوش کردم و پادکست خوبی بود. مشکلاتی داشت ولی برای کار اول خیلی خوب بود. امیدوارم با قدرت پیش برید

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      ممنونم از شما. بله مشکل که زیاده. ولی باید از جایی شروع می‌شد کار.

  2. فراز گرگین می گوید

    دکتر یوتوبه کو؟ پیداش نمیکنم دنبالش کنم.
    اشاره کنم دو دقیقشو گوش کردم. چون دوست ندارم هیچی از فیلم اسپویل بشه بقیه شو گوش نکردم. بعدا فیدبک خواهم داد.

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      ممنون از توجه شما. یوتیوب فاز بعده. فعلا مشکلات فنی خود پادکست رو باید یکی یکی برطرف کنم و روشون کار کنم. فاز بعدی اسلایدکست یوتیوب و البته ویدئوهای مستقل اون.

  3. حسن نیکنام می گوید

    عالی دکتر
    ادامه بدید پادکست رو

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      ممنونم

  4. رضا حریری می گوید

    سلام دکتر جان، حدود ده ساله دنبالتون می کنم و واقعا این پادکستتون عالی بود. برای من هم الهام بخش بود چون من می خواستم در بلاگم پادکست بذارم ولی جرات نداشتم و مطالب رو می دادم گویندگان حرفه ایی بخونند. واقعیت با شنیدن این پادکستتون و کیفیت خوبش انرژی گرفتم منم شروع کنم.
    مثل همیشه عالی
    موفق باشید

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      ممنون از لطفتون. بله خیلی خوبه که متن رو بدین گوینده حرفه‌ای بخونه. اما دو مسئله هست: 1- اگر متنتون جدی باشه، گوینده هیچ وقت نمی‌تونه روح متن رو درست از آب دربیاره 2- مثل نوشتن که همه از صفر مطلق شروع می‌کنیم، توی گویندگی هم حتما یک سری مهارت‌ها به دست می‌یاد. برای خودش کلی تجربه و دانش نظری می‌خواد. این مهارت‌ها به نظرم توی زندگی هم به درد بخورن یک زمانی.

  5. Ali.D می گوید

    یک پزشک همیشه خلاقانه کار کرده ولی آخرین تغییری مثبت توی 1 پزشک دیدم مربوط میشه به ویژه نامه خلاقیت ، خوشحال شدم از اینکه یکی از قدیمی های بلاگستان فارسی بخش جدیدی و هدف جدیدی رو آغاز کرده .
    با کمال احترام تا آخر گوش دادم امیدوارم موفق باشید .

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      بیشتر قضیه اینه که در غوغای وب متن طولانی دیگه خونده نمی‌شه. پادکست راهی هست برای توجه دادن به مقالاتی که دوست داری روشون تمرکز بشه. ممنون

  6. Saeed می گوید

    دکتر لینک پادکست تو اپ پادکست پیدا نکردم

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      هنوز سینک نشده. دنبالش هستم.

  7. علی می گوید

    خیلی کار خوبی کردید آقای دکتر. ممنون.

  8. حمید می گوید

    من تا اواسط پادکست رو گوش دادم، به چند دلیل متوقف شدم، اول اینکه شروع کردید به تعریف داستان فیلم و ترس از اسپویل و خراب شدن فیلم نذاشت ادامه بدم (به همین دلیل متن پست اصلی رو هم نصفه خوندم)،
    شخصا معمولا پادکست ها و برنامه های رادیویی رو تو ماشین گوش میدم و بهترین دوا هستن برای ترافیک، احتمالا خیلی ها مثل من هستند، پس حتما این قضیه رو دقت کنید بهش. اگر بخوام پادکست تو ماشین گوش بدم، این پادکست نمونه (ماقبل صفر) رو گوش نمیدم،
    با اینکه الان تو ماشین نیستم و تمرکز کافی رو دارم باز هم جاهاییش رو کمی به سختی دنبال کردم تا رسیدی به داستان تعریف کردن که کلا متوقف شدم. قضیه اینه که شاید (من اصلا تخصصی ندارم) متنی که داشتی برای پادکست استفاده میکردی مناسب گفتار نبوده باشه، یا دقت کافی به موسیقی و سکوت نشده. البته نامردیه با کارهای حرفه ایی مقایسه کرد چون احتمالا شما با اماتور ترین ابزار های ممکن دست به ضبط صدا زده باشید، ولی در ادامه انتظار میره که صدا به صورت خیلی حرفه ای تری ضیط شده و اون وقت بشه به خود صدا و گیر داد.
    قضیه متنی که برای گفتار تنظیم میشه و متنی که برای مثلا وبلاگ تفاوت گاها فاحشی دارن، چون من خواننده دقیقا مثل شمایی که فیلم دانلودی رو عقب جلو میکنید تا بسنجیدش، متن رو بالا پایین میکنم جاهای مهمش رو میخونم اگر دیدم خیلی جذابه بر میگردم از اول میخونم، تا به حاشیه میرسم ولش میکنم میرم جلوتر و …. این امکان به هیچ وجه در برنامه های رادیویی طور نیست، به محض اینکه احساس کنم گوینده داره وارد حاشیه میشه یا از ریتم میوفته، توی این انبوه متریال شنیدنی که وجود داره سریع میرم سراغ مورد بعدی (به جای رفتن به پاراگراف بعدی).
    دیدم همه به به و چه چه کردند، روا نبود صادقانه نظرمو نگم.

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      پادکست و محتواش که آزمایشی بود. در مورد نوشته‌ها و کلا محتواهای فیلمی مردم دو دسته هستن. یک دسته که کلا مخالف خوندن هر چیزی در مورد فیلم قبل دیدنش هستن. شاید منم خیلی وقتها همین طور باشم و دو خط داستان imdb رو می‌خونم و بس.
      یک دسته هم می‌خوان حتما داستان دست کم یک چهارم فیلم رو بدونن و حال و هواش رو بدونن.
      بله! مسلما متن وبلاگ با متن پادکست متفاوت باید باشه. توی همین متن هم تغییرات نسبت به متن نوشتاری روز قبلش کم نبود.

  9. ادش می گوید

    علیرضا جان تایم قفلی رو توی پادکست با موزیک های هیجانی تر یا لحن صدای خودت بیشتر کن. این پادکست ما قبل تست فوق العاده پسر تو همیشه مثل یه نابغه اکت می کنی. ممنون که هستی!

  10. علی می گوید

    سال ها یک پزشک رو میخوندم و حالا هم میشنوم 🙂 دم شما گرم دکتر جان.

  11. حسن می گوید

    سلام. حدود یک دهه است که مطالب شما رو دنبال می کنم. برام سوال پیش امد که دوست داشتی کلا اسم سایت چیز دیگری باشه؟ اخه اسم سایت به محتوا نمی خوره؟

  12. علی بماند می گوید

    با سلام.سالهاست و شاید بیش از یک دهه میشود که وبلاک شما را دنبال میکنم.چند پیشنهاد دارم
    1- با توجه به تجربیات کسب شده توسط شما در این سالها بهتر است از کمک های فنی افراد دیگر( برون سپاری) یا استخدام پروژه ای افراد برای بالابردن و دمیدن روحی در وبلاگ داشته باشین.
    2- برای پادکست حتما باید یک متن و ساختار اولیه مثل نگارش رادیویی داشته باشین.
    3- بهترین پادکست ها و جذابترین اونها مصاحبه و تشریح یک موضوع فن آوری جدید هستش.
    4- تشکر برای اینهمه مطلبی که به اشتراک گذاشتین.
    5-محتوای فن آوری و تاریخی جذابترین بخش وبلاگ شما است که فکر کنم با ابزار های ساده نظر سنجی بشه بخش های جذاب رو افزایش داد
    با تشکر

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      ممنونم از پیشنهادهای شما. بله بیشتر پشنهادهای شما درست هستند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.