از نظر بیشتر کاربران: سیستم‌عامل موبایل اهمیتی ندارد!

4

میان خوره‌های تکنولوژی و گوشی‌بازها، طرفداران دوآتشه اپل و iOS فراوانند. همین‌طور تعداد هواخواهان سینه‌چاک گوگل و اندرویید هم کم نیست. اما تحقیق جدیدی که موسسه Accenture انجام داده است، نشان می‌دهد که دو سوم دارندگان گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها هیچ اهمیتی به سیستم‌عامل آن نمی‌دهند. این بررسی نشان داده است که 24 درصد از کاربران قصد دارند برای تجربه کردن «سایر گزینه‌ها» برند یا سیستم‌عامل مورد استفاده‌شان را عوض کنند. 23 درصد می‌خواهند با عوض کردن برند یا سیستم‌عامل‌شان «تجربه کاربری بهتری» داشته باشند و 23 درصد دیگر هم قصد دارند برای «دسترسی به سرویس‌ها، خدمات و اپلیکیشن‌های نوآورانه‌تر» سیستم‌عامل مورد استفاده‌شان را عوض کنند.

mobile-operating-systems

این موضوع گرچه ممکن است برای اپل یا گوگل خبر بدی محسوب شود، اما شرکت‌های دیگری را که در پی کسب سهمی از این بازار هستند، خوشحال خواهد کرد. مایکروسافت با ویندوز فون و کنونیکال با نسخه مخصوص تلفن‌هوشمند اوبونتو، از جمله این رقبا هستند. کومو پوری (Kumu Puri) از مدیران Accenture می‌گوید: «در کل نظرسنجی ما نشان داد که کاربران وفاداری چندانی نسبت به سیستم‌عامل گوشی، تبلت یا حتی کامپیوترشان ندارند. آن‌ها می‌خواهند سیستم‌عامل‌های جدید را امتحان کنند و معمولا حاضر نیستند به یک پلتفرم واحد محدود شوند.»

این موضوع بواسطه تضاد کامل با تفکر ما (و حتی شرکت‌های عرضه‌کننده این سیستم‌عامل‌ها) بسیار جالب‌توجه است. تولیدکنندگان غالبا غنای اکوسیستم را به عنوان یکی از نقاط قوت اصلی سیستم‌عامل‌ها در نظر گرفته و مانور زیادی روی آن می‌دهند. در نظر بگیرید که یک دستگاه مبتنی بر iOS دارید که از طریق آن اپ‌های مختلف، موسیقی، فیلم و کتاب خریده‌اید. ترک کردن اکوسیستم اپل به معنی دور ریختن تمام هزینه‌هایی است که تا کنون انجام داده‌اید. همین امر درست به همین شدت در مورد گوگل و فروشگاه اینترنتی Play هم صادق است. اما به رغم این موضوع کاربران زیادی هنوز مایل به تغییر سیستم‌عامل‌شان هستند!

 

 

OS-1

برای دیدن نمودار در نمای بزرگ، روی عکس کلیک کنید.

عوامل مختلفی ممکن است عامل این تغییر سیستم باشند که از میان آن‌ها می‌توان به کنجکاوی، هزینه کمتر، دردسر کمتر، امنیت بیشتر و سازگاری بهتر با سیستم کامپیوتری خودروها اشاره کرد. در این میان هزینه کمتر مستقیما به اندرویید و دردسر کمتر مستقیما به محصولات اپل اشاره می‌کند، و سازگاری بهتر با سیستم کامپیوتری خودرو یقینا برگ برنده مایکروسافت است.

جالب‌تر آن‌که این آمار حتی در میان کسانی که Accenture آن‌ها را کاربران قوی (Strong User به کسانی اطلاق شده است که حداقل دو دستگاه با سیستم‌عامل واحد داشته‌اند) نامیده است، تفاوت چندانی با آمار کاربران عادی ندارد. همچنین 17 درصد از کاربران عادی معتقد بوده‌اند که یکسان بودن سیستم‌عامل تقریبا تمام گجت‌ها، «بسیار مهم» است. این بررسی نشان داده است که «تقریبا یک پنجم افرادی که جزو کاربران قوی بوده‌اند، اعلام کرده‌اند که هیچ سیستم‌عامل پیش‌فرض یا ترجیحی ندارند و اصلا به این‌که از چه سیستم‌عاملی استفاده می‌کنند اهمیت نمی‌دهند.»

جالب این‌که معیارهای انتخاب یک دستگاه کامپیوتری در رده‌های مختلف (از گوشی و تبلت گرفته تا تلویزیون و پی‌سی) نیز تقریبا مشابه هستند و در همه آن‌ها قیمت اولویت اول را دارد و پس از آن به مواردی مانند امنیت در برابر هکرها، سایز صفحه نمایش و سادگی اتصال به سایر دستگاه‌ها توجه خواهد شد.

 

 

OS-2

برای دیدن نمودار در نمای بزرگ، روی عکس کلیک کنید.

این هشداری برای اپل، گوگل و مایکروسافت است تا بدانند که تنها ایجاد یک اکوسیستم غنی به تنهایی کافی نیست، بلکه آن‌ها باید با هر دستگاه تازه‌ای که تولید می‌کنند، کاربران را به نوعی به ماندن ترغیب کنند.

منبع (+)

 


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

به نظرتان کدام شغل‌ها بیش از آنچه که لایقشان است، درآمد دارند؟!

بسته به فرهنگ هر کشور و شرایط سیاسی و اقتصادی هر ناحیه پاسخ به این سوال هم متغییر است.اما چرا ما برخی‌ها را از این نظر همیشه در رادار خود داریم و بعضی‌ها را نه.واقعیت این است که برخی اصلا چراغ خاموش حرکت می‌کنند و در رادار ما نیستند…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده‌اند و نگرش جدیدی نسبت به تاریخ در ما ایجاد می‌کنند

عکس‌های تاریخی بسیار هستند. برخی از آنها از فرط تکرارِ دیگر روتین می‌شوند و نکته جدیدی به ما نمی‌افزایند. متاسفانه برخی از آنها در بایگانی‌های فراموش می‌شوندو کسی متوجه نکته‌شان نمی‌شود و به تدریج نابود می‌شوند و برخی هم کمتر از بقیه بها…

۱۰ واقعیت جذاب درباره جی رابرت اوپنهایمر -پدر بمب اتمی و سوژه فیلم جدید کریستوفر نولان

جولیوس رابرت اوپنهایمر بیشتر به عنوان فیزیکدانی شناخته می‌شود که به ساخت اولین بمب اتمی کمک کرد. اما سنگ‌ها و کانی‌ها عشق اول او بودند و او همچنین شاعرمسلک بود.اوپنهایمر آزمایشگاهی را رهبری کرد که اولین بمب اتمی را ساخت و با موفقیت…

این هنرمند با خلاقیت‌های خوب خیابان‌های پر از کسالت و یکنواختی را زیبا کرده و یک لحظه لبخند بر لب…

خیابان‌های پر از سر و صدا و چهره‌های خمو، خیابان‌هایی با تزئینات و پیام‌های فوق‌العاده تکراری، خیابان‌هایی که زحمت با شادی‌های اندک مردم شریک می‌شوند و مردم را یک آن با هم می‌کنند. این است توصیف شاید بدبینانه خیابان‌های ما.ما واقعیت این…

هوش مصنوعی یکی از تخیل‌های کودکی ما را تصویرسازی کرد: کشتزارهایی از همه چیز: بستنی قیفی –…

شاید سریال کارتونی پینوکیو باعثش شد. شاید هم نه! در آن قسمت دلپذیر و خاطره‌انگیز، روباه مکار و گربه ننه، پینوکیو را فریفتند تا سکه خود را بکارد تا درختی از سکه بروید و بتواند سکه‌های بی‌شمار برداشت کند.سال‌ها از آن زمان گذشته، الان هم…

اگر عاشق یک فیلم بودید و با بودجه کافی یک اتاق خوب در سبک و سیاق آن فیلم می‌ساختید

ما اگر خیلی عاشق یک فیلمی باشیمِ پوستری چاپ می‌کنیم و بالای سرمان می‌زنیم و هر روز نگاهی به آن می‌اندازیم یا مقاله‌ای در موردش می‌نویسم.اما فراتر از آن اگر قرار بود، اتاق خواب یا اتاق هتلی به سبک یک فیلم بسازیمِ چطور از آب درمی‌آمد.…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران /کاشت مو /قیمت روکش دندان / درمان طب / تجهیزات پزشکی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
4 نظرات
  1. تهمورث می گوید

    جالب و مفید بود.

  2. ali می گوید

    به نظر من یه گوشی اندرویدی با یه ایپد 7اینچی داشته باشی خیلی بهتره اینطوری از امکانات هر دو میتونی استفاده کنی هرچند مشکل هماهنگ کردن این دوتا با هم پیش میاد
    البته خودم نتونستم امتحان کنم

  3. حامد می گوید

    به نظر من این آمار یکم بو داره!!! الان جنگ و نبرد میان سیستم عامل هاست… در نمودار آخری بیشترین درصد در انتخاب کالا رو قیمت داره! اون وقت چطور میشه یکی که کلی هزینه اپلیکیشن و موزیک و… در یک اکوسیستم مثل اپل کرده راحت مهاجرت کنه به سوی سیستم عامل دیگه ای؟

    1. وحید می گوید

      نظر من برعکسه و فکر میکنم آمار خوشبینانه هست! چون اگه یه نظر سنجی بذارن که بپرسن سیستم عامل چی هست احتمالا بالای دو سوم کاربران گوشیهای هوشمند هیچ جواب درستی ندارن که بدن!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.