خاموشی گوگل ریدر و کلاینت‌هایی که نغمه استقلال سر می‌دهند

19

خبر تعطیلی همیشگی گوگل ریدر در تیر سال جاری، خیلی‌ها را نگران کرده است، پیش‌تر برایتان نوشته بودم که این مطلب، در عین حال که برای کاربران نگران‌کننده است، سودهایی هم در بر دارد، چرا که باعث می‌شود راه برای توسعه‌دهندگان باز شود و ما شاهد خبرخوان‌های ابتکاری تازه یا بهینه‌شده باشیم.

بی‌شک در عرض یکی دو هفته نمی‌شود آثار این امر را مشاهده کرد و برای دیدن خبرخوان‌های تازه باید مدتی منتظر بمانیم، مثل خبرخوانی که سایت «دیگ» وعده‌اش را به ما داده است.

اما شاید یکی از زودترین واکنش‌ها را کلاینت‌های گوگل ریدر داده باشند، ما در اندروید و iOS اپلیکیشن‌های خبرخوان بسیار خوبی داریم که مبتنی بر گوگل ریدر کار می‌کنند. یعنی فیدها و پوشه‌های فید و کل اطلاعات را از گوگل ریدر تحویل می‌گیرند و در پوسته و ظاهری زیبا، به همراه بعضی از امکانات اضافه به مشاهده ما می‌رسانند.

تعطیلی گوگل ریدر خیلی‌ها را نگران کرده است که این کلاینت‌ها هم، همزمان خاموش خواهند شد. اما خوشبختانه بسیاری از این کلاینت‌ها اعلام استقلال کرده‌اند و کاربران خود را خاطرجمع کرده‌اند که به سختی در حال کار هستند تا بعد از تعطیلی گوگل ریدر هم به کار خود ادامه دهند.


در خبری بسیار خوش برای کاربران آی‌پد، یکی از بهترین کلاینت‌های گوگل ریدر موجود که تا پیش از این پولی بود، یعنی اپلیکیشن Reeder از همین امروز رایگان شده است. یکی از توسعه‌دهنده‌های اصلی این اپلیکیشن یعنی «سیلیویو روسی» هم اعلام کرده است که برای ایام تعطیلی گوگل ریدر، برنامه دارد. (+)

reederformac040113

دانلود نسخه آی‌پد Reeder


من شخصا از نسخه وبی feedly خوشم نمی‌آید، تعدادی باگ در فیدلی پیدا کرده‌ام و ظاهر اپلیکیشن هم اصلا به نظرم خوب نیست.

اما اپلیکیشن فیدلی واقعا چشم‌نواز است و شوقی تازه در کاربر برای مرور خبرها ایجاد می‌کند. اپلیکیشن‌های اندروید و iOS فیدلی همین دیروز به‌روز شده‌اند. (+)

در نسخه تازه فیدلی، کاربر می‌تواند برای پیدا کردن موضوع دلخواه در 50 میلیون فید جستجو کند.

04-02-2013 09-24-32 AM

بخش تازه دیگر بخش Must Reads که به کاربر امکان می‌دهد فیدهای را که بیشتر دنبال می‌کند به سرعت دنبال کند، بدون اینکه نیاز باشد برای دیدن آنها وارد پوشه‌های آنها شود.

در قسمت به اشتراک گذاشتن مطالب هم گوگل پلاس اضافه شده است. البته همان طور که می‌دانید گوگل هنوز تسهیلات لازم را برای به اشتراک‌‌گذاری سریع فراهم نکرده است و همان طور که اشتراک مطالب از گوگل ریدر به پلاس، با کندی و دشواری صورت می‌گیرد، اشتراک از فیدلی به پلاس، هم چنگی به دل نمی‌زند. باعث تأسف است که گوگل اشکالات واضحی سرویس مورد علاقه‌اش را هم نمی‌بیند!

04-02-2013 09-24-10 AM

دانلود نسخه iOS فیدلی

دانلود نسخه اندروید فیدلی


اما کلاینت‌های خبرخوان اندرویدی مشهوری مثل Press و Reader هم این روزها سخت در حال کارند تا خود را با تعطیلی گوگل ریدر تطبیق دهند.

04-02-2013 09-10-03 AM

شما اگر به صفحه دانلود این دو اپلکیشن در گوگل پلی بروید، می‌بینید که در مورد هر دو، به تعطیلی گوگل ریدر اشاره شده است و اطمینان داده شده است که این امر، خللی در کار این اپلیکیشن‌ها ایجاد نخواهد کرد.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

مجموعه عکس‌های چیزهای عجیب و ترسناکی که مو بر تن راست می‌کنند

چرا گاهی دوست داریم داستان‌ها یا فیلم‌های ترسناک را ببینیم؟ خود آزاری؟!در این پست که تعدادی عکس نستا ترسناک (بیشتر عحیب) خواهید دید، می‌خواهم نخست کمی در این مورد حرف بزنم.دلایل لذت بردن افراد از وحشت می‌تواند از فردی به فرد دیگر…

عکس‌های قدیمی از یخ‌فروش‌های آمریکایی

یخ‌فروش‌ها در دوران قدیم اهمیت زیادی داشتند. قبل از رواج یخچال‌های مدرن، زندگی بدون آنها مختل می‌شد.عکس‌های این نوشته نگاهی اجمالی به دوران گذشته می‌اندازند، زمانی که صدای یخ‌فروش‌ها و شکستن بلوک‌های یخی در خیابان‌ها طنین‌انداز می‌شد.…

همکاران سمی چه بلایی می‌توانند سرتان بیاورند + گالری عکس

همکاران شما ممکن است زیاد آدم‌های بدی به نظر نرسند و جلوه خارجی‌شان خیلی محبوب و موجه هم باشد. اما باید کسی مدتی نزدیک آنها کار کرده باشد تا بداند که چه بلایی سر زندگی و آسایش شما می‌توانند بیاورند. هیچ وسیله‌ای را نباید به آنها قرض داد و…

جستجو برای جیمز باند بعدی – طرفداران جیمز باند یکی از این 11 نفر را جیمز باند بعدی می‌دانند

جیمز باند یک شخصیت خیالی است که توسط نویسنده بریتانیایی یان فلمینگ خلق شده. باند یک مامور سرویس مخفی بریتانیایی ظریف و پیچیده است که با کد 007 نیز شناخته می‌شود. او اولین حضور خود را در رمان «کازینو رویال» فلمینگ در سال 1953 انجام داد و از…

25 آزمایش روانشناسی تاثیرگذار و به‌یادماندنی در تاریخ کدام‌ها هستند؟

تأثیرگذارترین آزمایش‌های روانشناختی در تاریخ رشته روانشناسی، یک رشته آزمایش گسترده هستند که هر یک در حیطه حوزه‌های تخصصی کوچکتر شکل گرفته‌اند. هر یک از این حوزه‌های تخصصی در طول سال‌ها با مطالعات و تحقیقات و آزمایش‌های به دقت طراحی شده،…

چرا بعضی‌ها وقتی پا به سن می‌گذارند جذاب می‌شوند یا دست‌کم کمتر زشت به نظر می‌رسند؟ عکس‌های قدیمی…

خب، این هم بحثی است که نمی‌دانم شما تا حالا در موردش با کسی صحبت کرده‌اید یا خیر. برخی در جوانی واقعا چهره یا قامت غیرقابل تحملی دارند. مثلا زیاد زمخت هستند، بینی یا فک یا گوش‌های بزرگ دارند. تناسب چهره ندارند. کلا جزو زیباروها به حساب…
آگهی متنی در همه صفحات
19 نظرات
  1. محمدهادي می گوید

    بهترین کلاینتی که من باهاش کار کردم نسخه ایپد اپلیکیشن reader هست که من خودم نصف وقتی که پای ایپدم رو پای اونم
    مخصوصا قابلیتهایی که تو مود افلاین داشت واقعا معرکه بود
    الان که خبر رایگان شدن و پشتیبانی های اینده اش رو شنیدم واقعا خوشحال شدم

  2. مکتوم می گوید

    من یک طراح سایت هستم. روی این موضوع که استفاده از این خدمات چقدر اعتیاد آور و حساب کردن روش بقولی مثه فتح کردن قله اورست با دمپایی میمونه خیلی فک کردم. آخرش به این نتیجه رسیدم که باید به استانداردهای اولیه و امکانات پایه ای تر رو بیارم تا بتونم روشون بهتر حساب کنم. راستش دارم به این فکر می کنم که یه وبلاگ یا سایت خیلی مختصر با طراحیه خودم بزنم که توی اون فقط فید بذارم. پوشه بندی هم که در اختیار خودمه. در حقیقت با امکان آر اس اس و یک وبلاگ یا سایت بتونم چیزایی که می خوام رو جم و جور کنم. نهایتش اینه که دکمه شیر به هر جا که بخوام هم واسش بذارم.
    تا این اندازه به یه چیز سست متکی بودن رو اعصابه.

    1. Marilyn می گوید

      احسنت من همیشه تفکر نو را دوست داشتم امابا وجود اگاهی شما، برای دوستان انگشت شمار!! یاد اوری میکنم گوگل ریدر در اصل یک سرویس دهنده است،شما فقط برای راه اندازی برود کستینگ شبیه به این سرویسها احتیاج به یک بستر برودکستینگ که دیتا بیس مورد نضر شما رو برود کست کنه داریدو…..
      اما این به معنی غیر ممکن نیست یا اگر من هدف شما رو نگرفتم من رو راهنمایی کنید تا من هم با این دانش جالب اشنا شوم>
      مرسی اگر کمکی در این ضمینه از من ساخته است فقط یک اشاره کافیی

      1. مکتوم می گوید

        در اصل من با پرتال کار می کنم. پرتال یعنی مجموعه ای بسیار بزرگی از زیر سایت ها. براحتی ظرف چند دقیقه برای خودم یه سایت می سازم و داخل صفحات خصوصی اون تنظیمات خودم رو اعمال می کنم. که براحتی هم امکان ورود و صدور تنظیمات در اون وجود داره. به این ترتیب از سستی “لطف مکرر” رایگان سرویس های مختلف که هیچ تضمین و اعتمادی نمیشه بهشون کرد، در امان خواهم بود.

  3. بهنام می گوید

    این مشکلی که با متن های فارسی در تبلت من هست باگ فیدلی ِ یا تنظیمات من؟

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      من مشکلی با متن‌های فارسی ندارم.

      1. فرشاد می گوید

        من هم در feedly این مشکل رو دارم.
        فقط در حالت All اگه تایتل سایت فارسی باشه (اولین کاراکتر از عنوان سایت از کاراکترهای فارسی استفاده کرده باشه)، محتویات تگ div نمایش داده میشه، ولی بقیه جاها مشکلی نداره.

  4. Marilyn می گوید

    این مقاله من را به یاد فرو پاشی شوروی انداخت.

  5. حامد می گوید

    خیلی خوب بود. فقط کاش می تونستید نسخه تحت وب خوبی هم برای افرادی مثل من که تمام مدت پای کامپیوتر هستن معرفی کنید.
    من خیلی از سایت ها رو چک کردم، اما هیچ کدوم از وبی ها جالب نبودن. الانم دارم از فیدلی استفاده می کنم که به نظرم فعلاً بهترین راه حله. اما اصلاً به خود گوگل ریدر نمیرسه.

    1. احسان می گوید

      سلام
      بله، لطفا نسخه های وبی را بیش‌تر معرفی کنید

  6. jam.e.tala می گوید

    1- این گوگل ریدر قابلیت اکسپورت فیدها به یک فایل Opml رو هم برداشته، چطوری باید فیدهامون رو برداریم؟
    2- فیدلی هم قول داده که با بسته شدن گوگل ریدر، سرویسش رو ادامه بده؟ درست متوجه شدم؟
    3- اگه قابلیت شر روی گوگل پلاس رو هم بذارن خیلی خوبه.

  7. Hesam می گوید

    آقای دکتر من فید های مورد استفاده ام در گوگل ریدر رو به فیدلی انتقال دادم ولی مشکل بزرگآیتم استار هام هست که واقعا دوتشون دارم که انگار انتقال داده نشد
    در بین اپلیکیشن هایی که فید خوان هستند و توانایی انتقال فید گوگل ریدر شخصی رو دارن مثل فیدلی آیا گزینه ای هست که ایتم استار ها رو هم بشه انتقال داد؟

  8. ارش می گوید

    متاسفانه الان دو هفته است که سرویس ریدر از منوهای گوگل برداشته شده.مگه قرار نبود از تیر ماه سرویس رو تعطیل کنند؟
    شما دوستان هم مثل من دسترسی ندارین؟

  9. مینا.ج می گوید

    من که سر در نمیارم از این چیزها، اینا مال پولدارهاست : )
    آندروید چی هست؟ کاش منم داشتم

  10. نصیر می گوید

    سلام. آقای دکتر با نزدیک‌شدن ِ موعد ِ تعطیلی گوگل‌ریدر من دارم نگران می‌شم که از کدوم سرویس تحت وب برای پی‌گیری اخبار استفاده کنم. من یه پوشه از تاملرهای محبوب‌ام رو برای مثال دارم که نمی‌دونم چه‌طور می‌شه لااقل این کی رو انتقال بدم به یه جای دیگه؟ می‌شه راهنمایی کنید؟

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      هنوز هیچ فیدخوان وبی خوبی به عنوان جایگزین نداریم، فیدلی و نت ویبس و … هستن، اماهنوز خیلی با گورد فاصله دارن، منتظریم تا فیدخوان‌های جدید مثل فیدخوان دیگ را ببینیم.

      1. نصیر می گوید

        از پاسخ سریع‌تون خیلی ممنونم. می‌شه بگید اون باگ‌هایی که توی فیدلی دیدین چی بود؟ من امروز تستش کردم نسخه‌ی وبیشو، بد نبود.

  11. نصیر می گوید

    سؤال خیلی مهم‌تری که برام پیش اومده اینه که با انحلال گوگل‌ریدر این محتوایی که به فیدلی وارد کردم از دست می‌ره؟

    1. علیرضا مجیدی می گوید

      وعده دادن که مستقل می‌شن. در مورد موارد سیو شده، واقعا نمی‌دونم چه سیاسی خواهند داشت.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.