چگونه سیمپسون‌ها منجر به طراحی یک کیبورد مناسب برای آی‌فون شدند!

3

این روزها دیگر کیبوردهای لمسی تبدیلی به چیز عادی‌ای شده‌اند، با کمک این کیبوردها هر کس می‌تواند با سرعت با گوشی هوشمند خود تنها با «تپ» کردن، متن مورد نیاز خود را وارد کند.

شاید خیلی اوقات ما فراموش کنیم که همین شش سال پیش در زمان سلطنت بلکبری و نوکیا، شیوه اصلی وارد کردن متن کیبوردهای لمسی بود، با توجه به فناوری لمسی آن زمان، کوچک بودن ابعاد صفحه نمایش و اصلا نوع طراحی کیبوردهای مجازی، آن زمان کمتر کسی تصور می‌کرد که کیبوردهای مجازی جانشین کیبوردهای لمسی شوند.

البته قضیه تغییر عادت کاربران مطرح بود، مسلم است که هر کاربر مدتی طول می‌کشید تا به جای فشردن سریع دکمه‌های فیزیکی، شیوه سریع «تپ» کردن را یاد بگیرد، آن زمان که کاربران با یکی از انقلابی‌ترین کیبوردهای فیزیکی در نوکیا N97 کار می‌کردند، شاید اصلا تصورش را هم نمی‌کردند که کیبوردی بیاید که بهتر از این بشود با آن تایپ کرد!

09-20-2013 06-56-02 PM

همان گوشی N97 که مثالش را زدم، البته کیبورد لمسی هم داشت، اما واقعا چه کسی واقعا پیدا می‌شد که کیبورد لمسی این گوشی را به کیبورد فیزیکی‌اش ترجیح بدهد، در واقع فناوری لمسی سطح پایین این گوشی و طراحی بد کیبورد مجازی دست به دست هم دادند، تا کیبورد لمسی N97 اصلا موفق نباشد.

اما از آن سو ما اپل را داشتیم، شرکتی که سعی می‌کرد اولین گوشی هوشمند لمسی به معنی واقعی کلمه را راهی بازار کند و نمی‌خواست که این لمسی بودن، جنبه زینتی داشته باشد، بلکه می‌خواست کاربر با این لمس، واقعا کاربری سطح بالایی داشته باشد.

اما جالب است با یکی از قوی‌ترین محرک‌ها و انگیزه‌های اپل برای طراحی کیبورد لمسی‌اش در آی‌فون نسخه یک، آشنا شوید!

سریال سیمپسون‌ها!

آن زمان اسکات فروستال، یک مهندس ارشد و معاون ارشد اپل در بخش iOS بود، او می‌دانست که اگر شرایط آسانی برای تعامل کاربران به صورت لمسی با برنامه‌های گوشی فراهم نکند، همه iOS و پروژه آی‌فون شکست خواهد خورد، او باید یک کیبورد کارا و فناوری چندلمسی، را ارائه می‌داد.

تا آن زمان، منتقدان از جمله رئیس مایکروسافتاستیو بالمر– ادعا می‌کردند که آی‌فون محصولی شکست‌خورده خواهد بود. یکی از دلایلی آنها هم این بود که آی‌فون کیبورد فیزیکی ندارد. به همین خاطر اسکات فروستال خیلی رو کیبورد گوشی متمرکز شد.

اما همه در اپل یک خاطره ناخوشایند را هنوز به خاطر داشتند، آن خاطره مربوط می‌شد به تلاش اپل برای یک وسیله رایانشی لمسی، محصولی که امید زیاد به آن بسته شده بود، ولی در مقام عمل یک شکست مطلق بود: آن محصول نیوتون نام داشت.

09-20-2013 06-43-15 PM

فورستال به یاد می‌آورد که چطور نیوتون در یکی از قسمت‌های سریال انیمیشن سیمپسون‌ها مضحکه خاص و عام شده بود، در یکی از قسمت‌های فصل ششم این سریال که در سال 1994 پخش شده بود، در یکی از صحنه‌ها دو کاراکتر سریال نمایش داده می‌شدند که مشغول کار با نیوتون هستند، یکی از آنها سعی می‌کند چیزی را با قلم این دستیار شخصی الکترونیک وارد کند، اما سیستم تشخیص خط نیوتن، عملا ترکیب مضحکی را تشخیص می‌دهد و او از سر ناامیدی تبلت نیوتون را بر سر دیگری می‌کوبد!

سیمپسون‌ها

جالب بود که در شرکت اپل، همه این قسمت را به یاد داشتند و همین مطلب انگیزه‌ای شد، برای ایجاد یک تغییر بنیادی. در یک هفته سرنوشت‌ساز تلاشی همه‌گیر برای طراحی یک کیبورد تازه در اپل آغاز شد: در صبح یک روز دوشنبه از همه مهندسان خواسته شد که یک کیبورد جدید طراحی کنند.

کار ساده‌ای نبود، چون اندازه هر دکمه ازابعاد انگشت شست هم کوچک‌تر بود. ایده‌های جدیدی برای ارتقای تایپ مطرح شد، از جمله اصلاح خودکار یا auto correct عبارات تایپ‌شده.

البته ایده‌های عجیب و غریبی هم مطرح شده بود، از جمله یک کیبورد مجازی که وقتی انگشت کاربر به یک سمت کیبورد مایل می‌شد، سمت راست یا چپ کیبورد به صورت خودکار بزرگ‌تر می‌شد! این طوری می‌توانستند در یک فضای 320 پیکسلی، یک کیبورد مجازی 500 پیکسلی بگذارند.

سرانجام ترس از اینکه سیمپسون‌ها یک قسمت جدید برای کیبورد آی‌فون بسازند و نیز تلاش‌های مهندسان اپل، منجر به طراحی کیبورد آی‌فون شد.

09-20-2013 06-27-26 PM

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌های بسیار جالبی از روز‌های اولیه هوانوردی، دهه‌های 1890-1930

در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20، جهان شاهد تغییر ژرفی در فناوری شد. رویاپردازانی مانند برادران رایت، اتو لیلینتال و آلبرتو سانتوس-دومونت که با میل سیری ناپذیر برای تسخیر قلمرو‌های ناشناخته پرواز می‌کوشیدند، با جسارت و عزم تزلزل ناپذیر داستان…

عکس‌های قبل و بعد بی‌نظیر تاریخی: بناها و مناظر در گذر زمان

عکس‌های قبل و بعد همیشه علاقه‌مند زیادی دارند. مدتهاست که در اینترنت عکس‌های قبل و بعد افرادی که رژیم لاغری اختیار می‌کنند یا بدنسازی می‌کنند یا جراحی زیبایی می‌کنند، منتشر می‌شود و محبوبیت زیادی هم دارند.اما در سطحی ژرف‌تر، بیایید…

زندگینامه «هرژه» و مروری بر مجموعه کتاب‌های «ماجراهای تن تن»

امروز مصادف است با نخستین بخش از رشته ماجراهای تن‌تن و میلو نوشته هرژه . به همین خاطر این پست را به صورت مشروح اختصاص می‌دهیم به این نوستالژی دوران کودکی‌مان: «نیروهای ویلهلم دوم قیصر آلمان وارد بلژیک شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.» این را زنانی…

هوش مصنوعی میدجرنی Midjourney تصور می‌کند که اساتید رشته‌های مختلف باید چه ظاهری داشته باشند؟ گالری…

کودک و نوجوان که بودم برای خودم یک پا Midjourney  بودم. کتاب‌ها را که می‌خواندم از روی توصیف چهره‌ها و مکان‌ها و اشیا تصور می‌کردم که مثلا کاپیتان نمو یا ربات آر دانیل الیواو باید چطوری باشد، فضاها را تصور می‌کردم و آب و رنگ به آنها در ذهن…

بازسازی چهره شاعران ایرانی به کمک هوش مصنوعی Midjourney (میدجرنی)

چه کسی می‌داند مولدهای متن به عکس هوش مصنوعی در آینده به کدام سمت خواهند رفت. به نظر من روز به روز پیشرفته‌تر و متنوع‌تر می‌شوند.امروز داشتم فکر می‌کردم گاهی لازم می‌شود که شما باری تصویرسازی بهتر به جای توصیف متنی، ترکیبی از توصیف متنی…

واکسن گارداسیل چیست؟ چه وقت و چه کسانی باید آن را تزریق کنند؟

گارداسیل واکسنی است که به محافظت در برابر انواع خاصی از ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) کمک می‌کند، که یک عفونت شایع مقاربتی است که می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مختلف از جمله زگیل تناسلی و برخی از انواع سرطان شود. این واکسن برای جلوگیری از…
آگهی متنی در همه صفحات
3 نظرات
  1. احسن می گوید

    سلام.
    خسته‌ نباشید.
    ممنون از پست های بسیار متمایزتون.
    من هر وقت بخوام یه‌ مطلب زیبا مثل این بخونم حتما میام یه‌ سری به‌ یک پزشک میزنم .
    واقعا تک هستید.
    خدا رو شکر اینجا خبری از طرفدارای سامسونگ نیست.

  2. فرشاد می گوید

    یعنی باز هم مدیون سیمپسون‌ها باشیم؟ 🙂

  3. Ali می گوید

    کسب اطلاعات و دونستن مراحل مختلف یک فعالیت جذاب و مفید هست و در بلند مدت به انتخاب یک استراتژی خوب کاری و … می انجامد ؛ مطالب یک پزشک هم همین اطلاعات رو تو این سالها در بخش های مختلف در اختیار خوانندگانش گذاشته و این بسیار ارزشمند و قابل سپاسگذاری هست …
    اما بعضی اوقات ( یا اخیراً ) عنوان پست های یک پزشک به سمت عنوان های خبرنگاری پیش میره و برای این حس دست میده که برای جلب مخاطب عنوان های خاص انتخاب میشه …
    در عنوان همین پست ، از سیمپسون‌ها ، فقط یک نکته وجود داشته که اونها نیوتون اپل رو مسخره کردند … ولی بیشتر مطلب به تاریخچه و سیر تکاملی کیبورد آی فون می پردازد …
    موفق باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.