با مهارت بیشتری گوگل کنید

15

هر روز، وقتی آمارگیر وبلاگم را می‌بینم، متوجه می‌شوم که تعداد قابل توجهی از کسانی که با جستجو به صفحات وبلاگ می‌رسند، مهارت جستجوی مناسبی ندارند، مثلا خیلی‌ها موتور جستجوی گوگل را مانند یک انسان تصور می‌کنند و سؤالات محاوره‌ای می‌پرسند.

با اینکه ممکن است این پست برای بعضی از شما چیز تازه‌ای نداشته باشد، ولی تصور می‌کنم، که اختصاص دادن یک پست در مورد آن، برای بسیاری سودمند باشد و سعی می‌کنم از این به بعد پست‌هایی را به مهارت‌های جستجو اختصاص دهم.

یکی از ویژگی‌های موتور جستجوی گوگل، قسمت Option آن است که کاربران کمتر به آن توجه دارند. وقتی شما کلیدواژه‌ای را جستجو می‌کنید در بالای صفحه Show Options را می‌بینید. وقتی روی این قسمت کلیک کنید در، ستون سمت چپ، صفحه جستجو گزینه‌های جالبی دارید که به کمک آنها می‌توانید، جستجوهای جالب‌تری خواهید داشت.

– جستجو در یک بازه زمانی خاص: گوگل در حالت معمول، نتایج جستجو را با توجه به Page Rank یا رتبه صفحه مرتب می‌کند. اما در بسیاری از موارد نیاز داریم که جستجو را محدود به یک بازه زمانی خاص کنیم. تصور کنید که بخواهید در مورد حادثه‌ای که در یک شهر اتفاق افتاده، جستجو کنید، طبعا با جستجوی عمومی به خبر حادثه اخیر نمی‌رسید، اما اگر بتوانید چستجو را محدود به 24 ساعت گذشته کنید، به صفحاتی می‌رسید که در 24 ساعت قبل در مورد آن شهر نوشته‌اند.

من به دفعات، برای پیدا کردن لینک دانلود فیلم‌ها، از همین ویژگی استفاده می‌کنم، چون اگر جستجو را محدود به یک بازه زمانی کنیم، معمولا به صفحات کاذب کمتری می‌رسیم و به علاوه می‌شود به لینک‌های جدیتری که فعال هستند و کیفیت ویدئویی بهتری از فیلم‌های تازه اکران دارند، رسید.

شما علاوه بر اینکه می‌توانید از بازه‌های زمانی پیش‌فرش «24 ساعت اخیر»، «هفته اخیر» و «سال اخیر» استفاده کنید، یک محدوده زمانی دلخواه را هم انتخاب کنید. مثلا در نظر بیاورید که بخواهید نقدهایی را که در مورد یک فیلم در زمان اکران نوشته شده، پیدا کنید، شما می‌توانید محدوده زمانی خاصی مثلا ژانویه تا فوریه 2008 را انتخاب کنید.

– جستجو در «فقط» وبلاگ و فوروم: شما می‌توانید از دیدن نتایج جستجو در سایت‌های مختلف صرف‌نظر کنید و فقط در وبلاگ‌ها و سایت‌ها جستجو کنید.

– فقط در صفحاتی که ندیده‌اید، دوباره جستجو کنید: گاهی جستجوی ما خیلی دشوار و طولانی می‌شود و وقتی مجددا پشت کامپیوتر قرار می گیریم و دوباره می‌خواهمی جستجو می‌کنیم، ترجیح می‌دهیم در صفحاتی جستجو کنیم که که قبلا در آنها نبوده‌ایم.

– متن بیشتر: بعد از جستجو، به دنبال دیدن عنوان و نام هر صفحه، متن کوتاهی را می‌بینیم که خواندن آن به ما کمک می‌کند که دریابیم که صفحه پیدا شده، به کار ما می‌آید یا نه. اما شما می‌توانید با کلیک روی More text، متن بیشتری را ببینید و بخوانید.

– دیدن عکس‌هایی از صفحات وب در کنار نتایج جستجو: با کلیک روی Images from the page، می توانید در کنار هر نتیجه جستجو، عکس‌های بندانگشتی از صفحات پیدا شده، ببینید.

– خلاص شدن از شر سایت‌های تبلیغاتی: با کلیک روی Fewer shopping sites، سایت‌های تبلغاتی کمتری را به جای نتایج به درد بخور جستجو خواهید دید. گاهی سایت‌های فروشگاهی و تبلیغاتی، واقعا جستجوکننده را آزار می‌دهند، مثلا همیشه در هنگام جستجوی لینک دانلود موسیقی و فیلم، این سایت‌ها را می‌بینیم. با این گزینه می توانیم تا حدی این مشکل را کمتر کنیم.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر این سلبریتی‌ها به همان سبک و سیاق و بزرگسالی کوچک می‌شدند

البته سلبریتی‌ها مسلما عکس‌های اصلی دوران کودکی دارند. هر چند در مورد برخی ممکن است این عکس‌های کودکی اندک یا کم‌کیفیت باشند.اما تصور کنید برای بازتاب دادن وجود همان عوالم بزرگسالانه در دنیای کودکی یا همان اجزای مهم چهره، چهره بزرگسالان…

خانه کوچک هم می‌تواند محل زندگی شادی باشد، اگر چیدمان هوشمند و به‌روز در آن استفاده شده باشد

کسانی که در کودکی در خانه‌های بزرگ زندگی کرده‌اند، چندان میانه‌ای با خانه‌های آپارتمانی ۵۰ - ۶۰ متری که این روزها آنها را هم به سختی می‌شود خرید، ندارند. اما تصور کنید که ساخت و سازها متفاوت بودند و کسی به فکر مصرف‌کننده جوان کم‌درآمد بود و…

عکس این درخت‌های عجیب در دوره جنگ جهانی دوم اصلا ویرایش نشده‌اند!

این عکس شگفت‌انگیز جنگ جهانی دوم ممکن است عکس ویرایش شده یا فیک به نظر برسد. اما واقعا این طور نیست.در این عکس سورئال، که بخشی از آرشیو عکاسی نیرو‌های دفاع فنلاند است، یک ماشین ارتش فنلاند در امتداد جاده‌ای در چند مایلی مرز با اتحاد…

برآورد میزان موفقیت قرارهای عاشقانه زوج‌ها با هوش مصنوعی و اندازه‌‌گیری میزان همسانی پاسخ‌های سیستم…

در حین یک قرار آشنایی پاسخ‌های فیزیولوژیکی دو نفر حین گفتگو و دیدار با هم هماهنگ می‌شود، این پدیده‌ای است که از آن با نام همسانی فیزیولوژیکی یاد می‌شود.درجه این همگامی با تعامل در مکالمه و کیفیت همکاری همبستگی دارد و بنابراین می‌تواند…

اگر مجموعه ارباب حلقه‌ها را پیکسار بازسازی کند …

مجموعه فیلم ارباب حلقه‌ها به کارگردانی پیتر جکسون و بر اساس رمان فانتزی حماسی نوشته جی. آر. آر. تالکین، دارای شخصیت‌های متنوعی بود. برخی از آنها اینها هستند:فرودو بگینز (با بازی الیجا وود): قهرمان داستان، فرودو، هابیتی است که تبدیل به…

آیا چهره‌های مشهور، فرازمینی و بیگانه هستند؟! چرا چنین چیزهایی در شبکه‌های اجتماعی رواج می‌یابد +…

امروز صبح دوست گرانقدری ویدئویی از آنجلینا جولی را از یک صفحه اینستاگرام برای من فرستاد. در این ویدیو که ظاهرا از یک مصاحبه او انتخاب شده بود، روی چشم‌های او زوم می‌شد و این نکته القا می‌شد که چشمان او غیرطبیعی هستند و قرنیه و عنبیه او…
آگهی متنی در همه صفحات
15 نظرات
  1. پیام می گوید

    توضیحات خوب و بجایی بود، انشاءالله که همه رعایت کنن.

  2. زهرا می گوید

    با سلام
    مطلب خوب و مفیدی بود . دستتون درد نکنه . اما یک مشکل وجود داره .
    فرض کنید من میخوام در مورد دوربینم در صفحات فارسی جستجو کنم . خب ،صفحه گوگل را با استفاده از language تولز به فارسی تبدیل می کنم . اما دیگه این آپشن هایی که شما ذکر کردید وجود نداره . به نظر شما راهی برای این مشکل هست ؟

  3. حسن حساس می گوید

    همون خلاص شدن از شر سایتهای تبلیغاتی برا هفت پشتمون بسه

  4. سایانی می گوید

    با سلام
    مطلب مفید و قابل استفاده ای بود.

    شاد زی

  5. مادام ماری می گوید

    من تقریبا هیچ کدوم اینایی که گفتیو نمیدونستم!!

    تنکس إلات!

  6. sazo می گوید

    آقا دمت گرم حال دادی

  7. yAhYa می گوید

    مطلب مفیدی بود
    موفق باشید

  8. عمید جوجو می گوید

    سلام
    خیلی عالی بود واقعا مطالب خوب-کاربردی-آسان ساز و باحالی بودند
    دستت مرسی

  9. دوست دار طبيعت می گوید

    ممنون
    مطالب مفید و قابل استفاده ای است

  10. 30nema31 می گوید

    گوگل یکمی زیادی داره کارهاشو شور می کنه!!!!

  11. حسن می گوید

    mer30000000000

  12. میلاد میرنجاتی می گوید

    سلام
    چطور می تونم از این قابلیت استفاده کنم؟
    – فقط در صفحاتی که ندیده‌اید، دوباره جستجو کنید: گاهی جستجوی ما خیلی دشوار و طولانی می‌شود و وقتی مجددا پشت کامپیوتر قرار می گیریم و دوباره می‌خواهمی جستجو می‌کنیم، ترجیح می‌دهیم در صفحاتی جستجو کنیم که که قبلا در آنها نبوده‌ایم.

  13. میلاد میرنجاتی می گوید

    این یکی رو هم نتونستم استفاده کنم… لطفا توضیح بدید:
    – متن بیشتر: بعد از جستجو، به دنبال دیدن عنوان و نام هر صفحه، متن کوتاهی را می‌بینیم که خواندن آن به ما کمک می‌کند که دریابیم که صفحه پیدا شده، به کار ما می‌آید یا نه. اما شما می‌توانید با کلیک روی More text، متن بیشتری را ببینید و بخوانید.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.