پرسیدن عیب نیست، نگوگلیدن عیب است

والدین یک نوزاد پره‌ترم(نارس) جواب سوالشان را درباره آنمی(کم خونی) فرزندشان با جستجوی در گوگل بوسیله گوشی موبایلشان یافتند.

آنها فقط یک گوشی موبایل با باتری کم داشتند، آنها عبارت  hemoglobin premature infant را جستجو کردند و این مقاله را یافتند. آنها با توضیحات این مقاله دریافتند که بین اولین و سومین ماه پس از تولد نوزادان نارس، داشتن هموگلوبین زیر 7 ،می‌تواند طبیعی باشد.

پزشکان قصد انتقال خون به این نوزاد را داشتند. ولدین بچه نتایج جستجویشان را به پزشکان نشان دادند، و آنها متقاعد شدند که نوزاد به انتقال خون احتیاجی ندارد.

منبع:وبلاگ clinical cases and images

google-medicine.jpg

اول: در تحقیقی که چندی پیش در آمریکا انجام شد، بیماران گوگل را بهترین دوست خود برای کسب اطلاعات پزشکی معرفی کردند. منابع اطلاعاتی مردم و بیماران ما کدامند؟ حقیقت این است که آنقدر از نظر سطح اقتصادی-اجنماعی پایینیم که از مرحله اطلاع‌رسانی غیرفعال به مرحله کسب اطلاعات فعال نرسیده‌ایم. بیشتر روزنامه‌هایمان ساده‌نویسی در امور پزشکی را با غلط‌نویسی اشتباه گرفته‌اند، و نمی‌دانند که ساده‌نویسی و درست‌نویسی هیچ مغایرتی با هم ندارند. اخبار تلویزیون و رادیو مملوند از اطلاعات غیرکاربردی و گاها اشتباه.

دوم: چه حال و صفایی دارند این آمریکاییها با موبایلهای وب پیمای خود!

سوم: گرچه  در اینترنت مطالب خوب پزشکی را به سرعت می‌توان یافت، ولی باید دقت کنید که هر سایت و وبلاگی را در این زمینه دارای اعتبار ندانید.

چهارم: یادم باشد مبحث آنمی نوزادان و اطفال را دوباره از رفرنسها بخوانم، شاید یک دفعه بیمار گوگل دوستی به تورم خورد.

پنجم: پرسیدن عیب نیست، نگوگلیدن عیب است.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

برآورد میزان موفقیت قرارهای عاشقانه زوج‌ها با هوش مصنوعی و اندازه‌‌گیری میزان همسانی پاسخ‌های سیستم…

در حین یک قرار آشنایی پاسخ‌های فیزیولوژیکی دو نفر حین گفتگو و دیدار با هم هماهنگ می‌شود، این پدیده‌ای است که از آن با نام همسانی فیزیولوژیکی یاد می‌شود.درجه این همگامی با تعامل در مکالمه و کیفیت همکاری همبستگی دارد و بنابراین می‌تواند…

داستان پسر دو سر بنگال، آن هم به صورتی تقریبا دیده نشده!

در ماه مه 1783، در روستای کوچکی به نام Mundul Gaut، در بنگال هند، یک کودک عجیب به دنیا آمد. او دو سر داشت.مامایی که به زایمان کمک می کرد از ظاهر کودک چنان وحشت زده شد که سعی کرد با انداختن او به داخل آتش این هیولا را بکشد. خوشبختانه…

درخت‌هایی که با شیواترین زبان می‌گویند: می‌خواهم زنده بمانم!

درخت‌ها از 370 میلیون سال پیش بر روی کره زمین بوده‌اند و گرچه ما انسان‌ها با همه امکانات خود سعی در از بین بردن آنها داریم، آنها تا جایی که می‌توانند مقاومت می‌کنند.برآورد می‌شود که روی زمین علیرغم همه جفاهایی که ما به طبیعت وارد…

نقشه واقعی جهان: این نقشه‌های هوشمندانه، اندازه واقعی کشورهای روی کره زمین را نشان می‌دهند

وقتی به نقشه جهان نگاه می کنید، منطقی است که فرض کنید گرینلند و آفریقا از نظر اندازه مشابه هستند. اما در واقعیت، قاره آفریقا 14 برابر وسعت خشکی یخی شمال است.با احتساب تعدادی از جزایر فراساحلی، مساحت کل گرینلند 2.16 میلیون کیلومتر مربع…

روسای جمهوری آمریکا به صورت تصاویر خیالی شبیه گیم‌های رل پلیینگ ژاپنی!

توجه: تصاویر را میدجرنی ساخته و سازنده ظاهرا فارغ از سمت و سوی سیاسی و فقط یک نوع بیان هنری دست به این کار زده است.جو بایدن:دونالد ترامپ:باراک اوباما:جورج دبلیو بوش:بیل کلینتون:جورج بوش پدر:…

سلاح‌های مخفی و شگفت‌انگیز آلمان نازی در طی جنگ جهانی دوم

در طول جنگ جهانی دوم، آلمان نازی سرمایه گذاری زیادی در تحقیق و توسعه تسلیحات مخفی انجام داد تا بتواند بر دشمنان خود برتری یابد. برخی از برجسته ترین سلاح های مخفی که توسط آلمانی ها ساخته شده اند عبارتند از:موشک V-2: V-2 اولین موشک…
آگهی متنی در همه صفحات
3 نظرات
  1. Amir می گوید

    Hi, this sentence can be registered by your name:

    پرسیدن عیب نیست، نگوگلیدن عیب است.

  2. Reza Moghadari می گوید

    علیرضا جان لینکت رو آپدیت کردم فقط ظرمنده اگر اینکار رو خیلی دیر انجام دادم.

  3. عماد.ح می گوید

    خیلی بامزه نوشتی
    ولی خدایی گوگل کارش درسته!
    موفق باشی

نظرات بسته شده است.