انتشار رایگان شماره چهارم نشریه سلام دنیا و شماره دسامبر مجله کسب و کار هاروارد

4

ماهنامه سلام دنیا

شماره چهارم ماهنامه سلام دنیا منتشر شد. ماهنامه سلام‌دنیا نشریه‌ای برای نرم‌افزارهای آزاد و متن‌باز است که وضعیت این اکوسیستم را در ایران و جهان بررسی می‌کند.

گزارش ویژه این شماره موضوع پر حاشیه‌ای است که سال‌ها پیش به سرتیتر خبرها آمد و اندکی بعد محو شد. سیستم‌عامل زمین که هرگز معلوم نشد پسوند ملی را خودش به خودش چسباند یا دیگران به آن، در میان سوالات بی‌پاسخی از میدان برون رفت و در شماره چهارم سلام دنیا دوباره بازگشته تا به آن‌ها پاسخ دهد. در گزارش ابتدایی پیش از هرچیز به این پرداخته شده که زمین از کجا سربیرون آورد و به کجا رسید. در این گزارش با ۶ نفر از کلیدی‌ترین افرادی که درگیر این پروژه بوده‌اند صحبت شده تا ابهام‌ها یک بار برای همیشه رفع شود. در بخش بعد گفتگوی مفصلی با خوانساری رئیس مرکز تحقیقات مخابرات انجام شده،‌ یکی از مهمترین افرادی که بحث سیستم‌عامل ملی را مطرح و پیگری کردند.

در بخش بعدی که کسب و کار نام دارد و در این شماره برای اولین بار به سلام دنیا اضافه شده ابتدا درباره ماهیت استارتآپ‌ها می‌خوانیم و بعد به نقش شتاب‌دهنده‌ها و به یکی از نمونه‌های ایرانی آن یعنی آواتک می‌پردازیم.

در بخش جامعه کاربری ابتدا مقاله‌ای از محمد پارتین می‌خوانیم او درباره ابزارهای طراحی در لینوکس می‌گوید. نمونه طراحی‌های دیجیتال وی را در صفحات ابتدایی این شماره و شماره قبل دیدیم. مقاله بعدی به گنو هرد پرداخته است. هسته‌ای که قرار بود سیستم‌عامل‌های آزاد پروژه گنو از آن استفاده کنند اما به خاطر پیچیدگی‌های پیاده‌سازی هرگز نیازهای کاربر نهایی را برطرف نکرد.
لینوکس اف ام یکی از پروژه‌های خوب پادکست ایران بود که پرقدرت ظاهر شد و اما مدتی بعد دوام نیاورد و ناپدید شد. در گزارش این می‌خوانید که چه بر این پادکست گذشت.
دوست دارید در پروژه‌های متن‌باز فعالیت کنید اما دانش فنی برنامه‌نویسی را ندارید یا از ابعاد پروژه‌هایی که سالیان سال در حال توسعه سر در نمی‌آورید؟ در مقاله این بخش درباره این می‌خوانید که چطور بدون دانش برنامه نویسی در توسعه پروژه‌های آزاد سهیم شوید.

بخش پرونده این شماره به موضوع توزیع‌های بی‌شمار گنو/لینوکس و فایده و مشکلات این تعدد می‌پردازد و در ادامه راهنمایی برای نجات از این سردرگمی برایتان تدوین شده است و در یک پرونده ۵ صفحه‌ای به برترین‌های سال ۲۰۱۴ پرداخته.

این شماره در بخش تخصصی به برنامه نویس تحت کیوتی و فناوری رادار و به تحول‌هایی که در برنامه نویسی اتفاق افتاده می‌پردازد. در گزارش بعدی هم درباره این می‌خوانید که چطور نرم‌افزار آزاد تولید کنید و کسب و درآمد کنید.

در بخش معرفی این شماره تعدادی از نرم‌افزارهای گمنام اندروید معرفی شده و برترین افزونه‌های سال ۲۰۱۴ که از طرف فایرفاکس اعلام شد. همین طور توضیحات مفصلی را درباره پخش‌کننده VLC می‌خوانید و نگاه‌های کوتاهی به ابزارهای هوش کسب‌وکار، یادگیری زبان خارجی، جزوه نویسی و مدیریت کلاس درس می‌شود.

– دانلود رایگان از سایت رسمی ماهنامه سلام دنیا


مجله کسب و کار هاروارد

در این شماره می‌خوانید:

– یادداشت سردبیر: نـوآوری در پـرواز

– استعداد: چرا مدیران منابع انسانی، مدیرعاملان موفقی می‌شوند؟!

–  فرصت‌های شغلی می‌توانند عامل ناراحتی باشند!

– چگونه با استفاده ازنمودارها، دروغ می‌گویند!

–  چگونه انجامش دادم: مدیرعامل دلتا و استفاده از تفکر خلاق برای احیای یک ایرلاین ورشکسته

–  ایده شگفت؛ چگونه «قدرت جدید» را تسخیر کنیم؟

–  روشنگری؛ نـوآوری در پـرواز

– طی 90 روز موتور نوآوری سازمان‌تان را بسازید

– آزمون‌ها در کسب‌وکار؛ مطمئن شوید که تصمیمات شما، مبتنی بر داده‌های ناشی شده از آزمون‌های معتبر می‌باشد!

– رهبری؛ مدیران خوب، نوآوری را بیشتر با عمل کردن هدایت می‌کنند تا با گفته‌ها

– تصمیم‌گیری؛هوشمندتر کردن تیم‌ها

–  مدیریت سازمان‌ها؛ چرا واحدهای سازمان‌ها به مشکل می‌خورند؟

– داشتن تیم‌های مجازی کارآمد

–  مطالعه موردی: افکار فرعی در زمینه تغییر استراتژی

– رهبری یک سیستم؛ باید در محیطی که کار می‌کنید، خود، افراد و زمینه‌ی آن‌را بشناسید

لینک دانلود رایگان این شماره


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

آیا ماری آنتوانت واقعاً گفته بود مردمی که در قطحی نان هستند، کیک بخورند؟! حقیقت درباره یکی از…

این یکی از بدنام‌کننده‌ترین داستان‌های تاریخ است: روایت این است که ملکه ماری آنتوانت وقتی شنید که دهقانان فرانسوی آنقدر فقیر شده‌اند که توانایی خرید نان ندارند، پاسخ داد: "بگذارید کیک بخورند." این افسانه برای قرن‌ها نقل شده است و به این…

اگر در این لحظات تاریخی حساس، شخصیت‌های مهم عکس سلفی می‌گرفتند

عکس سلفی به مفهوم کنونی آن مدت یک دهه است که مرسوم شده و به مفهوم گرفتن عکس آینه‌ای یا تکنیک‌های گرفتن عکس با شاتر زمان‌دار قدمت آن به زمان عکاسی برمی‌گردد.اما تصور کنید که در این لحظات مهم تاریخی، شخصیت‌ها دست به دوربین می‌شدند و به…

عکس‌های نوستالژیک: آدم‌های و تلویزیون‌هایشان در دوره اوج تلویزیون

دوره اوج شکوه تلویزیون کی بود؟ دست‌کم دوره اوج مونواوگ چه زمانی بود؟یک زمانی تلویزیون پیشرفته‌ترین وسیله ارتباطی ما با دنیای خارج بود. الان تلویزیون‌های هوشمند، گوشی و تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها جای آن به اصطلاخ متکلم وحده را گرفته‌اند.…

عکس‌هایی از ترسناک‌ترین ساختمان‌های دنیا – آلبوم عکس

چرا برخی از ساختمان‌ها و خانه‌ها خیلی ترسناک به نظر می‌رسند. اینها دسته از سکونت‌گاه‌ها طیف گسترده‌ای دارند:- آنهایی که سایه روشن شب ترسناک‌شان می‌کند و هنگام روز یک ساختمان تقریبا عادی هستند.- آنهایی که مدت‌ها متروک مانده‌اند و…

بال‌های پرنده نورثروپ: کاوشی در هواپیمای XB-۳۵ افسانه‌ای با عکس‌های کمتر دیده شده

نورتروپ XB-۳۵ گواهی‌ای بر روح پرشهامت نوآوری در صنعت هوانوردی در اوایل دهه ۱۹۴۰ بود.XB-۳۵ که توسط شرکت نورتروپ Northrop با همکاری نیروی هوایی ارتش ایالات متحده توسعه یافت، یک هواپیمای آزمایشی بود که مرز‌های مهندسی هوانوردی را جابجا کرد.…

توهم کوتارد: آنهایی که تصور می‌کنند مدتهاست مرده‌اند!

«می‌اندیشم پس هستم»  Cogito, ergo sum با این حال همه کسانی که می‌اندیشند با این باور دکارت موافق نیستند.محتوای تفکر برخی از افراد مبتلا به یک اختلال عصبی روانپزشکی نادر، معروف به سندرم کوتارد، به جای اینکه به حس بودن منجر شود، به احساس…
آگهی متنی در همه صفحات
4 نظرات
  1. . می گوید

    مجله ی کسب و کار هاروارد، بسیار بد ترجمه شده است!. در حد متجم گوگل!. دکتر، معرفی این ترجمه ی ضعیف رو از سایت شما انتظار نداشتم…

    1. نشر نوین می گوید

      ممنون بابت نظرتون
      لطفا بفرمایید کدوم مقاله بد ترجمه شده است؟ قطعا منظورتون کل مجله که نیست؟!
      برای انتشار این مجله وقت و انرژی زیادی گذاشته میشه و بنظرم انصاف نیست بخاطر یک ضعف توی یک بخش از مجله، اینجوری کل کارو زیر سوال ببریم!

      با تشکر از جناب مجیدی عزیز بابت اطلاع رسانی

      1. ali می گوید

        با تشکر از مجله هاروارد ، مترجمین عزیز و نشر وزین و ارزشمند نوین
        متاسفانه من سعی کردم ورق به ورق همه مجله های ترجمه شده رو بخونم اما نامفهوم هستن و به نظر میاد با مترجم گوگل ترجمه شدن

        1. محبوب می گوید

          من هم همین مشکل رو دارم.متن مجله کسب و کار نامفهومه.
          منو بگو شک کردم نکنه مشکل از گیرنده س!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.