سایت جدید «استفان ولفرام»، با استفاده از فناوری هوش مصنوعی، می‌تواند ماهیت عکس‌ها را تشخیص بدهد

5

برای ما انسان‌ها کار ساده‌ای است: در کودکی کافی است که به ما یک یا چند بار نام شیء ای را بگویند، از آن پس ما همه اشیای مشابه را به همان نام خواهیم شناخت و قادر به افتراق آنها، از اشیای مشابه هستیم.

به عبارتی لازم نیست که کسی به ما مثل برنامه‌های روتین کامپیوتری یاد بدهد که ویژگی‌های افتراق چنگل از قاشق و کارد چیست، کمی نگاه می‌کنیم و یاد می‌گیریم.

اما برای کامپیوترها چنین چیزی اصلا ساده نیست. به صورت روتین نمی‌شود انتظار داشت، یک برنامه کامپیوتری متوجه تفاوت یک عروسک خرس، از یک موجود دست‌آموز پشمالو شود!

اما ما اگر می‌خواهیم در آینده به برنامه‌های هوشمندتری اتکا کنیم و کارهای بیشتری را به سامانه‌های خودکار بسپاریم، مجبوریم که بیشتر روی هوش مصنوعی و یادگیری ژرف کار کنیم.

به تازگی استفان ولفرام -مؤسس سایت مشهور ولفرام- سایتی به نام ImageIdentify راه انداخته است که می‌تواند با تکیه بر یک شبکه عصبی مصنوعی، یک دیتابیس بزرگ و فناوری هوش مصنوعی، تا حد قابل قبولی نام اشیا را حدس بزند.

کاربران می‌توانند عکس‌هایی آپلود کنند تا میزان دقت این سایت را بسنجند. در ضمن می‌توانند با تگ کردن عکس‌ها، به ارتقای این سرویس کمک کنند.

البته ImageIdentify تنها سایت فعال در این مزینه نیست و ما پیش از این هم سایت‌های دیگری با کارکرد مشابه سراغ داشتیم:

CamFind–  Clarifai–  MetaMind–  Orbeus– AlchemyAPI

فعلا این سایت گاهی نتایج خوب می‌دهد.

5-17-2015 6-08-00 PM

و البته گاهی هم نتایج بسیار بد و مضحک!

5-17-2015 6-07-02 PM 5-17-2015 6-04-11 PM

اما کسی چه می‌داند شاید تا یکی دو دهه بعد، ما کاربران معمولی هم مجهز به برنامه‌هایی شویم که مثلا در عرض چند دقیقه بتوانند کل هزاران عکس پراکنده هارد دیسک‌های ما را با دقتی وسواس‌آمیز مرتب کنند. شاید هم این برنامه‌ها بتوانند در میان هزاران ساعت آرشیو فیلم‌ها بگردند و سکانس‌هایی مطابق سلیقه ما گلچین کنند.

و این تازه کاربردهای بسیار تفننی و سطح پایین هوش مصنوعی است …


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

روسای جمهوری آمریکا به صورت تصاویر خیالی شبیه گیم‌های رل پلیینگ ژاپنی!

توجه: تصاویر را میدجرنی ساخته و سازنده ظاهرا فارغ از سمت و سوی سیاسی و فقط یک نوع بیان هنری دست به این کار زده است.جو بایدن:دونالد ترامپ:باراک اوباما:جورج دبلیو بوش:بیل کلینتون:جورج بوش پدر:…

خرابی چون‌ که از حد بگذرد آباد می‌گردد! – گالری عکس‌های قبل و بعد این مکان‌های زشت یا مخروبه

تماشای مراحل ساخت هنرهای دستی یا دکوراسیون داخلی و خارجی منزل برای بسیاری جالب و لذت‌بخش است. حتی اگر فعلا یارای تجمل باز اقتصادی خرید و بهسازی و نوسازی منزل نداشته باشند یا عملا در کار هنری نباشند.دست‌کم ایده‌ای در ذهنشان می‌ماند که از…

تصاویر تخیلی از سلبریتی‌ها در حال خواب – اما چرا اصلا می‌خوابیم؟!

خواب یک فرآیند فیزیولوژیک اساسی است که برای عملکرد صحیح بدن و ذهن ما ضروری است. اگرچه هدف دقیق خواب به طور کامل شناخته نشده است، دانشمندان چندین نظریه برای توضیح اینکه چرا ما می‌خوابیم ارائه کرده‌اند.  برخی از دلایل اصلی مهم بودن خواب:…

محصولات رادیواکتیوی که در قرن بیستم در قالب کالاهای مصرفی عادی به مردم فروخته می‌شدند

پیش از درک خطراتی که قرار گرفتن در معرض تابش‌های رادیواکتیو برای انسان به همراه دارد، مردم و حتی دانشمندان می‌پنداشتند که مواد رادیواکتیو ترکیبات جالبی برای درخشان و نورانی کردن اشیا هستند. در ادامه چند مورد از عجیب‌ترین کاربردهای مواد…

تراژدی ایگناتس زملوایس: پزشکی که پیشگام شستن دست ها بود

نزدیک به ۱۵۰ سال از اقدامات پیشگامانه لوئی پاستور و رابرت کخ می‌گذرد که به پایه‌گذاری نظریه میکروب بیماری کمک کرده است. با این حال، متقاعد کردن ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی برای جدی گرفتن شستن دست‌ها هنوز یک چالش است. مراکز کنترل و…

واقعیت دگرگون: اگر استالین یا تزارها به سبک هنر شوروری یا روس‌ها، ساختمان‌های مهم دنیا را می‌ساختند!

هنر شوروری و روس‌ها و البته خلاقیت‌ها و ظرافت‌ها و جزئیات خودش را دارد. اما در این بین ساختمان‌های زمخت عظیم زیادی هم توسط آنها ساخته شده که بیشتر ابهت و پیشتازی و قدرت را می‌خواستند بنمایانند.حالا تصور کنید که ساختمان‌های مهم دنیا را…
آگهی متنی در همه صفحات
5 نظرات
  1. Ali bj می گوید

    این همون شرکت سازنده نرم افزار متماتیکا نیست ؟

    1. محمد می گوید

      بله همان شرکت است.

  2. mehdi می گوید

    و ما هم چنان نظاره گر!

  3. zhilevan می گوید

    الان بیشتر از اینکه خیلی بخاطر معرفی محصولشون باش بیشتر به جمع کردن یه دیتا ست ، داده کم اوردن میخوان دیتا جمع کنن. در حال حاضر هیچ سیستمی تشخصی وجود نداره که بتونه حتی 50 درصد یه فرد با دانش متوسط این کارو انجام بده.
    البته تو دسته بندی و کلاسیفیکشن با دسته های محدودتر، مثلا 100 یا 1000 تا ( بستگی به میزان فاصله کلاس هامون از هم داره ) می تونن خیلی بهتر از انسان عمل کنن.
    مثلا تشخصی و دسته بندی میوه ا بر اساس کیفیتی که دارن، مثلا دسته بندی کیفیت فولاد های تولید شده تومجتمع فولاد و ….. یا مثلا تشخصی نژاد افراد بر اساس تصویر چهره اونها

  4. محمد می گوید

    میخواستم بدونم روشی هست که من عکسی رو با عکس های دیتابیس خودم از نظر شباهت برسی کنم؟؟؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.