خرابی چون که از حد بگذرد آباد میگردد! – گالری عکسهای قبل و بعد این مکانهای زشت یا مخروبه

تماشای مراحل ساخت هنرهای دستی یا دکوراسیون داخلی و خارجی منزل برای بسیاری جالب و لذتبخش است. حتی اگر فعلا یارای تجمل باز اقتصادی خرید و بهسازی و نوسازی منزل نداشته باشند یا عملا در کار هنری نباشند.
دستکم ایدهای در ذهنشان میماند که از نظر زیباییشناسی جایی به کارشان میآید و یک روز شاید ایدهشان را توانستند عمل کنند.
به این گالری عکس نگاه کنید. جالب است که چقدر مکانها زیباتر و بهتر شدهاند.
این عکسها را که میخواستم درج کنم ناخودآگاه یاد شعر فرخی یزدی افتادم که مصرعی این بود: خرابی چونکه از حد بگذرد آباد میگردد!
-------
علت و عوارض مشکل پزشکی از چیست؟
البته معانی این شعر رفیعتر از این پست هستند. اما اگر این مصرع تنها را در نظر بگیریم تا حدی باز هم مناسبت با این پست دارد. گاهی ما حوصلهمان سر میرود و خانه بینظم و بیوقواره یا دستکم اتاق و میز و کار خودمان را که در نهایت بینظمی است، سامانی میدهیم. ممکن است پول دکوراسیون داخلی نداشته باشیم، اما گاهی جابجاییها و تغییرات کم هزینه هم پاسخگو هستند.
بعضیا هم بیفورهاش خوب بودن وهم آفترهاش درضمن ما بیفورهاش رو هم نداریم