پدر وب – تیم برنز لی- می‌خواهد با این اصل‌های 9 گانه و نقشه راه، اینترنت را دوباره تاثیرگذار و آباد کند!

0

حال اینترنت خوب نیست، باور کنید که خوب نیست!

در هر گوشه‌ای از دنیا به صورتی اینترنت در حال تبدیل به جزیره‌های جدای متروک، میکده‌های پر از آدم‌های محزون و کازینوهای بر باد دهنده خرد و دانش شده است.

اینترنت که زمانی قرار بود، دسترسی همه به مفیدترین اطلاعات را بسیار ساده کند، انتشار دانش را تسریع کند و برآیندی از خرد همه باشد، حالا تبدیل به موجود عجیب الخلقه‌ای شده است.

اینترنت قرار بود که با «لینک» زنده باشد، اما ما حالا ابراپلیکیشن‌هایی داریم که می‌خواهد کاربران را معتاد و زامبی کنند و تا ابد در درون خود زندانی کنند. اینها تقریبا باعث سکته اینترنت شده‌اند.

در گوشه‌هایی دیگر از دنیا فیک نیوز و کاربران اجاره‌ای، وب را از اصالت و راستین بود خود خارج کرده‌اند. در جای دیگر کلی دسترسی به اینترنت در حال تبدیل شدن به خاطره و آرزو است.

امنیت اطلاعات و احترام به حریم خصوصی مردم به کرات، حتی توسط بزرگ‌ترین شرکت‌ها مثل فیس‌بوک و گوگل نقض می‌شود و اصولا بسیاری از دولت‌ها بر این باورند که هر وقت که اراده داشتند باید بتوانند به خصوصی‌ترین گوشه‌های زندگی آنلاین مردم سرک بکشند!

به همین خاطر تیم برنرز لی -پدر اینترنت- نگران است و هر از چند گاه هشدارهایی می‌دهد و اعلام موضع می‌کند.

در تازه‌ترین حرکت، بنیاد وب تیم برنرز لی با مشارکت نمایندگان 150 سازمان و شرکت بزرگ دنیا از جمله گوگل، فیس‌بوک و توییتر، تلاش کرده‌اند که اصول پایه‌ای برای اینترنت وضع کنند. اصولی که همگان بر آن توافق داشته باشند و بر پایه آن اینترنت را دوباره به عظمت گذشته و به آن رؤیایی که باید باشد، نزدیک کنند.


این 9 اصل را با هم مرور می‌کنیم:

دولت‌ها باید:

اصل یکم: ترتیبی دهند که همگان به اینترنت دسترسی داشته باشند.

اصل دوم: همه اینترنت را در همه زمان‌ها؛ در دسترس مردم قرار دهند

اصل سوم: به حریم خصوصی بنیادین آنلاین و امنیت اطلاعات کاربران احترام بگذارند.

شرکت‌ها باید:

اصل چهارم: دسترسی ارزان و سهلی به اینترنت برای همگان فراهم آورند.

اصل پنجم: به حریم خصوصی و امنیت اطلاعات کاربران اجترام بگذارند و از آن حفاظت کنند و اعتماد آنلاین ایجاد کنند.

اصل ششم: فناوری‌هایی را توسعه دهند که به نحو احسن زاویای مثبت انسان‌ها را ارتقا دهند و جنبه‌های منفی آنها را به چالش بکشد.

شهروندان باید:

اصل هفتم: در اینترنت تبدیل به کاربران مشارکت‌ کننده و تولیدکننده محتوا شوند

اصل هشتم: جوامع آنلاین توانمندی بسازند که به گفتمان شهروندی و شان و مقام انسانیت احترام بگذارد.

اصل نهم: برای وب مبارزه کنند و از وب باز حمایت کنند.


شما می‌توانید توضیح هر اصل را در وب‌سایت مربوط به آن مطالعه کنید.

اما اگر در هر یک از این اصول دقت کنیم، می‌بینیم که در درون خود دنیایی از معانی و یا ریزبرنامه‌ها را دارند. از سوی دیگر مرور این اصول نشان می‌دهند که داشتن یک وب پویا، یک چالش همیشگی است و وب به مانند ساختمان آماده نیست که بتوان را حاضر و آماده خرید و برای همیشه از آن بهره برد.

وب خیمه زیبایی است که همیشه در معرض تندبادهای شدید قرار دارد. اگر ستون مرکزی محکمی نداشته و مدام از آن مواظبت نکنیم یا دسترسی به آن برای ما قطع می‌شود یا تبدیل به چیزی به کلی بی‌معنی می‌شود و یا ابزاری برای نفرت‌پراکنی و انتشار فیک‌نیوز یا وسیله کسب ثروت شرکت‌های بزرگ و افزایش قدرت بی حد و حصر و بی‌نظارت دولت‌ها می‌شود.

برای آباد کردن وب، هم باید دولت‌های را وادار به مشارکت کرد و هم شرکت‌ها را مجبور کرد که به جز سود آنی به چیزهای دیگر فکر کنند و هم باید همگی ما، در آن به صورت مسئولانه‌تری حضور یابیم.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

هلند کشور لاله‌ها – توضیحات + گالری عکس زیبا

هلند به خاطر مزارع خیره‌کننده لاله‌ که گردشگران را از سرتاسر جهان جذب می‌کند، مشهور است. این مزارع به ویژه در فصل بهار، معمولاً از اواخر مارس تا اوایل اردیبهشت، سرزنده و زیبا هستند.مزارع لاله عمدتاً در منطقه‌ای به نام "Bollenstreek"…

چرا غذاها در کتاب‌های مصور و انیمیشن‌ها اینقدر اشتها برانگیزند؟!

دوران کودکی خودم را که به یاد می‌آورم، یاد کتاب‌های داستان مصور می‌افتم که در بعضی از صفحات آن عکس میزهای پر از غذا درج شده بود. نقاشی‌های آنقد آنقدر خوب بودند که تصور می‌کردم میوه‌ها و مرغ و بوقلمون و سوسیس فرنگی‌ها مسلما باید کیفیت…

چرا هنگامی که می‌خواهند عکسی از ما بگیرند، ناخودآگاه سرمان را کج می‌کنیم؟

وقتی در فیس بوک، اینستاگرام یا سایر سایت‌های رسانه اجتماعی پر از عکس هستیم، احتمالاً متوجه یک روند در زبان بدن کاربران خواهیم شد. هنگام عکس گرفتن و مواجهه با دوربین، برخی افراد به طور خودکار سر خود را به یک طرف خم می‌کنند. به نظر می‌رسد که…

در مورد این عکس‌ها فقط می‌توانیم بگوییم چیزها به نحو عجیب یا خنده‌داری، سر جای خودشان نیستند!

ما در طول زندگی آدم زیاد دیده‌ایم که سر جای خود نبوده، اما در مورد اشیا، گاهی نبودن آنها در سر جای خودشان یا کاربرد بدیع آنها برای خودش یک طنز و شگفتی می‌شود، در این سری عکس‌های می‌خواهیم تعدادی از این موارد را با هم مرور کنیم:راهی…

این عکس‌ها راهنما و ایده‌ای برای شما برای تبدیل اشیای کهنه و دورریز به چیزهای جدید هستند

صرفه جویی «واقعا» یک هنر است. خیلی وقت‌ها ما به بهانه تغییر دکوراسیون یا قدیمی شدن چیزی یا نامتناسب شدن چیزی با وسایل تازه به سادگی دورش می‌اندازیم یا باقیمتی بسیاری نازل به سمساری می‌دهیم.البته این سال‌ها به خاطر فشارهای اقتصادی -چنان…

عکس‌های ساده‌ای که به خاطر پرسپکتیو و زاویه دید، گیج‌کننده و تفکربرانگیز شده‌اند!

زاویه دید خیلی مهم است. این موضوع در زندگی هم صادق است. ما گاهی عادت نگاه کردن از یک زاویه دید خاص و گسترده نکردن نگاه خود را پیدا می‌کنیم و در نتیجه برداشت خیلی عجیبی از چیزهای ساده می‌کنیم. این طوری می‌شود که کارهایمان اشتباه از آب…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5