گوگل می‌داند شما کجا بودید و نقشه مکانی دقیقه به دقیقه شما را ترسیم می‌کند!

11

اگر شما از تمامی سرویس‌های گوگل استفاده می‌کنید و اگر از سرویس‌های‌ Google Now یا Gmail روی گوشی تلفن همراه‌تان استفاده می‌کنید؛ مطمئن باشید که گوگل تمام موقعیت‌های جغرافیایی شما را ردگیری می‌کند تا اطلاعات مفیدی در اختیارتان قرار دهد(به گفته خود گوگل). چند روزی هست که این واقعیت روی اینترنت برملا شده است و بازهم مانند هر ویژگی بی‌سروصدای جدیدی که از گوگل منتشر می‌شود و بعدها همه را به وحشت می‌اندازد؛ یک ویژگی جدید به نام Your Timeline به سرویس Google Maps افزوده شده است که برای کاربران اندروید یا وب اجازه می‌دهد به طور مجازی در دنیای واقعی مسیریابی شوند. یک روش عاری از نقص برای اینکه گوگل بداند شما به چه جاهایی رفت‌وآمد می‌کنید. شما هم می‌توانید تاریخچه‌ای از موقعیت‌های جغرافیایی گذشته خود را در تنظیمات Location History مشاهده کنید. برای دیدن این تاریخچه می‌توانید به صفحه Location History مراجعه کنید.

side_menu_timeline.0

شایان ذکر است گزینه Location History یک تنظیم اختیاری قابل فعال شدن در حساب‌های کاربری افراد است ولی بسیاری از کاربران بدون اینکه اطلاعات کاملی از این گزینه داشته باشند یا اینکه بدانند با فعال کردن این گزینه اطلاعات چگونه جمع‌آوری، نگه‌داری و استفاده می‌شود؛ اقدام به فعال کردن آن می‌کنند.

screen shot 2014

Your Timeline در یک شکل و شمایل و طراحی مناسب و هم‌خوان با اپلیکیشن‌های گوگل به خوبی و در قالب اسکرول به خاطر شما می‌آورد در طی یک روز کجاها بودید و چه مسیری را طی کردید. این ویژگی کمی بی‌شباهت به اپلیکیشن Google Calendar نیست. اگر از سرویس عکس Google Photos نیز در این مسیر استفاده کرده باشید؛ عکس‌هایی که در هرکجا گرفتید را نیز به شما نشان خواهد داد. یعنی بدون اینکه اراده کرده باشید یک گالری عکس موقعیتی ساخته شده دارید. در واقع، گوگل مسیر زندگی‌تان را به نمایش می‌گذارد. گوگل تاکید کرده است این اطلاعات کاملاً شخصی و خصوصی هستند و هر فردی می‌تواند تمام آن‌ها را به صورت یک جا یا روز به روز پاک کند. همچنین، گوگل می‌گوید شما می‌توانید گزینه Location History را در تنظیمات حساب کاربری گوگل خود غیرفعال کنید و بعد هر زمانی که نیاز داشتید فعال و دوباره غیرفعال کنید. برای مدیریت این بخش می‌توانید از این راهنما استفاده کنید.

google-location-history-map

google-maps-location-history

واکنش من و شما به این سرویس عمیقاً به دیدگاه کلی ما نسبت به سرویس‌های گوگل و وابستگی ما به این سرویس‌ها ربط دارد. کاربران زیادی هستند که از سرویس‌هایی مانند Google Maps و Google Now استفاده نمی‌کنند؛ پس نباید هیچ نگرانی داشته باشند. برخی دیگر از کاربران نیز گوگل را دوست دارند و علاقه‌مند هستند از تمامی سرویس‌های این شرکت استفاده کنند. حتماً شما هم به افرادی برخوردید که بدون هدف خاصی در تمامی سرویس‌های گوگل ثبت‌نام می‌کنند و با خرید یک اسمارت‌فون اندرویدی جدید سعی می‌کنند آن‌ها را فعال سازند. چون استفاده از این سرویس‌ها آن‌ها را به زحمت نمی‌اندازد. تنها راه چاره این است: اگر شما یک فرد حساس به حریم شخصی و اطلاعات خصوصی هستید و برایتان اهمیت دارد گوگل چیزی درباره شما نداند؛ باید آگاهی‌های خود را افزایش دهید و به بررسی تنظیمات امنیتی حریم خصوصی در هر سرویسی بپردازید. خوش‌بختانه گوگل اخیراً یک مرکز حریم خصوصی جدید برای کاربران راه‌اندازی کرده است که پیش‌بینی می‌شود در آینده روش‌های ساده‌تری در اختیار کاربران برای محافظت از حریم خصوصی‌شان قرار دهد.

منبع: + و + و +


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر در این لحظات تاریخی حساس، شخصیت‌های مهم عکس سلفی می‌گرفتند

عکس سلفی به مفهوم کنونی آن مدت یک دهه است که مرسوم شده و به مفهوم گرفتن عکس آینه‌ای یا تکنیک‌های گرفتن عکس با شاتر زمان‌دار قدمت آن به زمان عکاسی برمی‌گردد.اما تصور کنید که در این لحظات مهم تاریخی، شخصیت‌ها دست به دوربین می‌شدند و به…

۱۱ رخدادی که تاریخ دنیا را تغییر دادند به روایت میدجرنی

گرچه از اکثر این وقایع تاریخی عکسها و فیلم‌های زیادی وجود دارد، اما می‌خواهیم با میدجرنی آنها را بازسازی کنیم. شاید تمرینی شود برای بازافرینی رخدادهایی که از آنها عکسی گرفته نشده یا عکاسی در زمان آنها اصلا اختراع نشده بود.شروع جنگ جهانی…

چهره و شکل و شمایل یک شهروند کشورهای اسکاندیناوی یا منطقه نوردیک به چه صورت است؟

کشور‌های اسکاندیناوی که به عنوان کشورهای شمال اروپا یا منطقه نوردیک نیز شناخته می‌شوند، به گروهی از کشور‌های شمال اروپا اطلاق می‌شود. واژه نوردیک اغلب برای توصیف دانمارک، فنلاند، ایسلند، نروژ و سوئد که اعضای اصلی شورای شمال اروپا هستند،…

مشهورترین ستاره‌های هالیوود قبل از اینکه مشهور شوند (طنز!)

با میدجرنی می‌شود چهره‌ها را جوان کرد، اما تصور کنید که این کار را در مورد شخصیت‌های تخیلی فیلم‌ها انجام بدهیم و تصور کنیم آنهایی که جوانی‌شان را ندیده‌ایم، قبل از پا به سن گذاشتن چگونه بوده‌اند.یودادوایت شروتتانوس…

دو اینفلوئنسر سفر در واقع با یک تلویزیون ساده، سفر جعل می‌کردند و هیچ خبری از عکس واقعی در محیط…

دو عکاس به نام مانوئل بختر و و مانوئل رومز رام تصاویر خیره کننده‌ای خلق کردند که آنها را در حال پیاده‌روی در برف، کمپینگ در کوه‌ها و پرواز با هواپیما به سوی مقصدی دور نشان می‌دهد. اما در واقع آنها از در هنگام ثبت همه این عکس‌ها از اتاق…

هوش مصنوعی میدجرنی Midjourney تصور می‌کند که اساتید رشته‌های مختلف باید چه ظاهری داشته باشند؟ گالری…

کودک و نوجوان که بودم برای خودم یک پا Midjourney  بودم. کتاب‌ها را که می‌خواندم از روی توصیف چهره‌ها و مکان‌ها و اشیا تصور می‌کردم که مثلا کاپیتان نمو یا ربات آر دانیل الیواو باید چطوری باشد، فضاها را تصور می‌کردم و آب و رنگ به آنها در ذهن…
آگهی متنی در همه صفحات
11 نظرات
  1. رامین می گوید

    من رفتم امتحان کنم میگه در ایران در دسترس نیست

  2. امید می گوید

    انگار ایران را سا÷ورت نمیکنه یا من ÷یدا نمیکنم این قابلیت را

  3. بابک می گوید

    اصلا ایرانو پشتیبانی نمیکنه… واسه چی معرفیش میکنین وقتی گوگل اجازه نمیده داخل ایران فعال باشه؟

  4. حاتی می گوید

    البته این قابلیتش در ایران اجرا نمیشه

  5. راضیه بختیاری می گوید

    اینجور که گوگل داره پیش میره کم کم داره دنیارو به تسخیر خودش درمیاره.

  6. شهریار می گوید

    می‌نویسه در ایران غیرفعاله

  7. mehdi می گوید

    سوالی که با دیدن این چنین اپلیکیش هایی مطرح می شود این است که : این برنامه ها تا چه اندازه امنیت دارند!؟
    سوالی که کسی جواب دقیق و مطمئنی به آن نخواهد داد…

  8. zhilevan می گوید

    400. That’s an error.

    Your client has issued a malformed or illegal request. That’s all we know.

  9. امین می گوید

    این اولین بار نیست که افتضاح های گوگل و اندرویدش در مورد نقض حریم خصوصی و استفاده از کاربر برای تبدیل اون به یک سیبل کالاهای تبلیغاتی برملا میشه. واسه همین اپل هم توو کنفرانس اخیر تمام تمرکزش و روی این گذاشت که اطلاعات شما توسط شخص سوم دیده نمیشه. ولی بعید میدونم اکثر کاربران عادی متوجه اهمیت این موضوع باشند تا سراغ سیستم عامل های دیگه و یا برنامه های دیگه برن. متاسفانه اهمیت امنیت مجازی مخصوصا توو کشور ما خیلی نادیده گرفته میشه. الان این مقاله رو ببرید توو خیابون بین مردم پخش کنید اکثرا جواب میدن: خب چی میشه! مگه من چیکار میکنم! و الخ.
    من که نه اپدیت نمیکنم نقشه ی گوگلم رو و امیدوارم امسال با ios9 نیازم با نقشه ی اپل برطرف شه. و اگه نشه هم خیلی نرم افزار ها وجود دارند که قیمت بالایی هم ندارند. خوشبختانه از مدت ها پیش اجازه دسترسی همیشگی گوگل مپ و به location غیر فعال کردم. البته متاسفانه کاربران اندروید تا این اندورید جدید امکان اینو نداشتند که دسترسی هارو غیر فعال کنند که اینم باز از صدقه سر گوگل هست که تا میتونست اطلاعات میزدید.

  10. جهان بین می گوید

    اینکه برای ایران قابل دسترس نیست دلیل بر این نمیشه که چنین کاری رو گوگل برای ایرانیا انجام نمیده.گوگل موقعیت همه رو چک میکنه منتها دسترسی نداریم ببینیم.میتونین از تعویض IP استفاده کنین و قابلیت رو فعال کنید

  11. موسسه حقوقی می گوید

    در ایران هیچی ساپورت نمیشه چرااااا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.