رپورتاژ: جوان سازی صورت بدون جراحی و تزریق چیست؟

18

“الهی که پیر بشی” دعایی بود که مادر بزرگ ها و پدر بزرگ ها برایمان می کردند و ما هیچ تصوری از “پیر شدن” نداشتیم تا این که…. سال ها گذشت و….

خب، این که آدم در جوانی از دنیا نرود و سال های زیادی زندگی کند خوب است. اما یک روزی، حوالی چهل سالگی، توی آینه نگاه می کنی و چیزهایی می بینی که قبلا عادت نداشتی ببنی…. چروک هایی که موقع خنده دور چشم ها پیداشان می شود… خط هایی که عمیق تر می شوند و دور دهان و روی پیشانی
سایه می اندازند… اخم های دائمی وسط ابروها…

نه این که بگویم چین و چروک و خط نباید باشد، ولی وقتی توی آینه صورتت را با چروک می بینی خودت را به جا نمی آوری. سر را که کج می کنی به چپ یا راست، کنار گونه ها آویزان میشود. پوستت شل تر از سابق شده و بالای لب بالا خط های عمودی دارند ظاهر میشوند.

و خیلی ها هستند که می دانند چروک ها را نمی خواهند. پوست شل کنار چانه و غبغب آویخته را هم. این که شبیه مامان بزرگم است! این که! نمی خواهم!! اما چکارشان میشود کرد؟ هی جلوی آینه موهایت را از پشت می کشی تا پوستت هم دنبال آنها برود بالا و صاف دیده شود، هی با دو تا دست از گوشه ی ابروها صورتت را بالا می کشی ببینی چه شکلی می شوی. وقتی کسی نیست این کارها را می کنی، ولی جلوی دیگران باز هم خانم یا آقای موقر و جا سنگینی میشوی. منتها ته دلت میگویی کاش میشد. ما که بالاخره باید پیر شویم، چرا قشنگ پیر نشویم؟

بعد در جمع دوستان هم سن و سال می شنوی یا می بینی که یکی رفته جراحی پلاستیک کرده و آن یکی چربی توی خط هایش تزریق کرده، به این امید که خط ها پر شوند و انقدر غدارانه عمیق نباشند. بوتاکس هم که رفیق خیلی از آنها بوده و هست. اوووفففف سوزن! سوزنی که فرو میرود توی عمق پوست و خیلی دردناک، چربی برداشته شده از شکم یا جای دیگری را خالی میکند صاف وسط صورت، کنار دهانت. گاهی این چربی تزریق شده به پر کردن شیارها بسنده نمی کند و می زند بالاتر، و یک قلمبگی روی پوست درست میکند که تقریبا هیچ کاریش نمیشود کرد و نتیجه ی تزریق مقدار بیش از حد است. هیچ دکتری بلد نیست از بین شان ببرد، می گویند صبر کن خودش آب شود. ولی یکهو می بینی این قلمبگی ها از خودت بیشتر عمر کردند.

یکی هم شکایت دارد که بعد از دو بار تزریق بوتاکس برای بالا کشیدن ابروهایش، پلک چشمش افتادگی پیدا کرده و روی چشم اش لم داده. جراحی آقا، جراحی! تنها چاره همین است. بوتاکس و چربی را ول کن، این ها بچه بازی اند، بگذار جراح بی هوشت کند و پوست صورتت را دور تا دور برش بدهد و از گوشت جدایش کند و بعد دو دستی بگیرد بکشدش، محکم، محکم، تا برود بالا و از این شلی و چین خوردگی در بیاید، صاف، پاکیزه و عالی و بی چروک شود…

خب قبول که خوب می شود. ولی بیهوشی آخر کار هر کسی نیست. میدانی که از یک سنی به بعد جراح ها هم حاضر نیستند هر کسی را زیر بیهوشی بخوابانند و پوستش را دور تا دور ببرند و بعد بکشند و بخیه ی دورادوری بزنند که یک خط واضح دور صورت می اندازد که از دور هم معلوم است، مگر این که مردها هم مثل زنها مویشان را بلند کنند که بریزد روی صورت و خط دور تا دور صورت را قایم کند. نه آقا. خطر دارد. بیهوشی را از یک سنی به بعد برای آدم سالم هم انجام نمیدهند. بعدش هزینه ی جراحی زیبایی هم هست که پرداختنش کار هر کسی نیست!

بالاخره یک روز، جایی میخوانی که اولین دستگاهی که بدون جراحی صورت را لیفت و جوان سازی می کند به بازار آمد! خب دیگر لازم نیست با چروک ها و خط ها و لپ های شل و غبغب آویخته و اعصاب خرد کن سر کنی! ریسک بیهوشی را هم ندارد. هزینه اش هم مناسب است. فقط هم یک یا دو جلسه کار دارد. چه خوب!
این روش به نام “هایفوتراپی” مشهور است. یک جورهایی طبیعی است چون نه تزریقی در این روش انجام میشود و نه برشی داده میشود. امواج اولتراسونیک یا همان امواج صوتی که در دستگاه سونوگرافی به کار می روند به پوست زده میشوند تا آن را تحریک کنند که کلاژن بسازد و باعث جوانی پوست شود. این کار کاملا بدون عارضه است و باب میل کسانی که از تزریق و عوارض آن دل خوشی ندارند.

در یک یا دو جلسه انجام میشود، مراقبت های بعد از انجام کار ندارد و نیازی به استراحت بعدی نیست، مطلقا بی عارضه و راحت و سرپایی است.

doublo6 nono chin

ba_1(1)

[divider][/divider]

[highlight] دکتر رویا زارع [/highlight]
جردن خیابان آناهیتا پلاک 4 واحد 1
همه روزه از 10 صبح تا 8 شب
88875940
88875941

آدرس سایت: http://drroyazare.com/

اینستاگرام   Lotus_beauty_center


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

مردان خوش‌لباس و خوش‌تیپ سال‌ها و دهه‌های آینده احتمالا چه لباس و آرایش موی سر و صورتی خواهند داشت

پیشبینی مد بسیار دشوار است. در داستان‌های علمی تخیلی گاهی چیزهایی در مورد آنها می‌خوانیم. مثلا سرهای تراشیده شده‌ای که جواهرات بر فرق سر دوخته شده‌اند یا خالکوبی‌ها.اما با توجه به تغییرات اقلیمی و درگیری‌ها و وسایل فناورانه‌ای که در حال…

خوشمزه‌ترین غذاها در کشورهای مختلف دنیا از دید میدجرنی

ذائقه مردم کشورهای مخالف متناسب با فرهنگ و مواد غذایی اولیه در دسترس به میزان زیادی با هم متفاوت است تا آن حد که گاه باعث شگفتی ما می‌شود که چطور به خوردن این غذاها می‌شود فکر کرد. اما به صورت متناسب ممکن است برخی غذاهای ما هم برای شهروندان…

این عکس‌ها را ببینید تا تصدیق کنید که افسوس‌ها (حسادت‌های) اینستاگرامی ما بسیار اوقات درست نیستند!

هر کسی ممکن است طور خاصی از اینستاگرام استفاده کند. یکی صفحات خبری را دنبال می‌کند، دیگری بیشتر صفحات کاری یا سرگرمی را. یکی به اخبار و عادات سلبریتی‌ها علاقه دارد و برخی‌ها هم همه آشنایان و اعضای خانواده و دوستان قدیم و جدید را دنبال…

منتخبی از تصاویر تاریخی کمتر دیده شده

با اینکه دسترسی به مستندهای خوب این روزها خیلی زیاد شده و به سبب وجود اینترنت (یا شبحی از اینترنت!) ما عکس تاریخی بسیار زیاد می‌بینیم (و می‌توانیم حدس بزنیم که که کئام عکس‌های معاصر روزی تبدیل به عکس تاریخی خواهند شد)، اما باز هم حجم…

عکس‌های قدیمی از کلاس‌های تایپ دهه 1950 تا 1970 – زمانی که تایپ یک مهارت پایه بود و چه بسا با…

در تاریخ آموزش آمریکا، در یک برهه دبیرستان‌های آمریکا برای آموزش یک مهارت ضروری برای ورود به دنیای مدرن تجهیز شدند: تایپ کردن. ظهور کلاس‌های تایپ در دبیرستان‌های ایالات متحده، فصلی جذاب در تاریخی آموزش بود.شروع  آموزش تایپ را می‌توان در…

در جریان قرار و ملاقات (برای انتخاب همسر) چه آداب معاشرت و نکاتی را باید رعایت کنیم؟

آداب قرار ملاقات به مجموعه‌ای از رفتار‌ها و انتظارات قابل قبول اجتماعی اشاره دارد که معمولاً هنگام قرار ملاقات رعایت می‌شود. در اینجا چند دستورالعمل کلی وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:وقت‌شناس باشید: به موقع برسید یا به طرف دیگر…
آگهی متنی در همه صفحات
18 نظرات
  1. ali می گوید

    زرد شدی آقای مجیدی زرد.

    1. سعید می گوید

      درسته 🙁

  2. سحر می گوید

    سلام دکتر مجیدی

    شما مطلب بزارید از نظر من تایید شده است .
    ولی من مراجعه کردیم به سایت نظام ÷زشکی http://irimc.org/SearchDoctor/

    نتونستم این دکتر رویا زارع رو پیدا کنم …راهنمایی میکنید ؟

  3. سپیده می گوید

    شما تایید می کنید؟

  4. محسن می گوید

    عجب… فقط همین کم بود توی یک پزشک … به جای مجله هفتگی… خداحافظ

  5. حمید می گوید

    UnLike

  6. وحید می گوید

    ای بابا
    رفتی تو خاطره ما یک پزشک خدافظ

  7. خواننده همیشگی سایت شما می گوید

    آخه آقای دکتر این چه کاریه!؟
    این سوء استفاده از اعتماد خوانندگان سایته. درسته رپورتاژه، ولی تا الان رپورتاژهاتون هم دستچین شده و مفید به نظر می اومد.
    شما همین چند وقت پیش یه متن کامل در قبح و زشتی عملهای زیبایی گذاشتین و چیزی نگذشته به خاطر درآمد مالی، تمامی اصول اخلاقی رسانه ای رو کنار گذاشتین؟! چقدر مگه صرفه مالی داره که با اعتماد خوانندگان هر روزه سایت شما، ریسک می کنین؟
    من خودم به شخصه اگر یکبار دیگه همچین پستی روی سایت شما ببینم، در حذف کردن سایت شما از بوکمارک روزانه م درنگ نمی کنم.
    شاید من به تنهایی اهمیتی نداشته باشم، اما همین من ها روی هم هیت سایت شما رو بالا برده، اینطور نیست؟
    آقای دکتر مجیدی ، خانم دکتر مجیدی، نکنین این کار رو، انصافا نکنین.

  8. يك دوست می گوید

    سلام ،
    چه پست متفاوتی ! بود 🙂

  9. فرناز می گوید

    خداییش غیر حرفه ای بود!!!

  10. رضا می گوید

    خودش تو عکسا نوشته قبل و بعد.چون لامصب تغییرات اصلا مشخص نیست

  11. ا ر ف می گوید

    بی انضافها این رپورتاژ ه اخه شما کی میخواید بفهمید . .وب سایت خرج داره . اتفاقا” زرد نوشتن شما رو خوش میاد تما بعد دوروز تازه یه رپورتاژ که از قبل برنامه اش ریخته شده . چون مطلبی از هیچکدام نویسنده ها نبود اینو دیدید . دکتر جان چند مطلب زرد بزار کنار این رپورتاژ ها . خلاص .

  12. مرتضی می گوید

    چند وقتی هست دیر به دیر آپ میشه یک پزشک، میشه گفت درصدقابل توجهی از مطالب هم ریپورتاژ هست. بیش از این ها انتظار میره ازشما.
    نوشته توی فوتر سایت رو یه نگاه بندازین ( نگاه علیرضا و فرانک مجیدی به دنیای آی‌تی، پزشکی و سینما )

  13. فرشاد می گوید

    ببخشید یک پزشکه؟! یه لحظه فک کردم اشتباه اومدم 😐

  14. محمد می گوید

    نمیدونم چرا این دوستان زود ترش میکنن.از بس اینجا مطالب عالی گذاشتین این به نظرشون کوچیک میاد.به نظرم اصلا ایراد نداره این پست.واسه اطلاع رسانی خوب بود

  15. مینا می گوید

    موضع گرفتن کاربرها برای من کاملا بی معنیه
    همه پست های یک وبلاگ که نباید آموزنده و علمی و فرهنگی و اجتماعی باشه
    اگر ده تا پست خوندید و حال کردید بیاید زیرش بنویسید متشکرم، نه که تا پستی باشه که مورد علاقتون نباشه بیاید زیرش بنویسید این چی بود
    کم کم اینه که من وا ژه (هایفوتراپی) را شناختم و نسبت به معنی آن آگاه شدم
    همین مارا بس

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.