رپورتاژ: اپلیکیشن گفتگوی ایرانی سروش

2

اپلیکیشن‌های چت بسیار فراوان هستند. این روزها تلگرام، تبدیل به یک راه ارتباطی بسیار جدی و محبوب در ایران شده است. در کنار آنها به اندازه انگشتان دو دست، اپلیکیشن گفتگوی مطرح داریم.

در این میان چرا باید به دنبال تکرار تجربه‌های قبل باشیم و بخواهیم نمونه ایرانی و بومی یک اپلیکیشن یا سرویس اینترنتی را بسازیم؟

به دلایل مختلف:

1- توسعه این اپلیکیشن مفروض و به‌روزرسانی آن می‌تواند متناسب با نیازهای خاص ما صورت بگیرد. فرضا اگر ما حس کنیم که کاربران ایرانی، به لایک زدن چت‌ها خیلی علاقه دارند، ما می‌توانیم چنین چیزی را در یک به‌روزرسانی اضافه کنیم. در صورتی که برای داشتن چنین چیزی مثلا در تلگرام، انتظار بسیار طولانی می‌شود و گاه هیچ وقت عملی نمی‌شود.

2- آستانه تحمل اپلیکیشن‌های ارتباطی و شبکه‌های اجتماعی فرنگی، چنان که افتد و دانی، زیاد نیست و اصولا بسیاری از آنها عمر کوتاهی در ایران دارند. به طوری که تلگرام هم در ماه‌های اخیر بارها تا آستانه فیل..تر پیش رفته و هر بار با چاشنی شانس و اقبال، از این ورطه گریخته است. کانال‌های فعلی تلگرام، شاید به تعداد کثیر مخاطبان خود بنازند، اما باید در عین حال به فردایی هم چشم داشته باشند که ناگهان راه ارتباطی‌شان از بین می‌رود.

3- معمولا در ایران «کلون» کردن سرویس‌های فرنگی -هرچند با دقت و ظرافت صورت گیرد- بازتاب مثبتی ندارد. اما می‌شود با ترکیبی از کلون‌سازی و خلاقیت، هم نظر مثبت کاربران را جلب کرد و هم تجربه‌های گرانبهایی به تیم‌های توسعه‌دهنده افزود. به عبارتی شاید گام اولیه برای کارهای گروهی و تجربه‌های موفق بعدی، همین تلاش برای کلون کردن یک سرویس یا اپلیکیشن فرنگی باشد.


با این مقدمه می‌رسیم به معرفی اپلیکیشن سروش:

سروش چیست؟

سروش یک راهکاری ارتباطی و تعاملی است که امکانات زیادی نظیر گفتگوی دونفره و گروهی، تماس  صوتی رایگان، کانال های تعاملی و … دارد. در حال حاضر سروش برای سیستم عامل اندروید عرضه شده و نسخه های iOS و ویندوز آن به زودی عرضه خواهد شد.

2016-02-23_20-29-53

هدف از راه اندازی سروش چه بوده است؟

ایده سروش، بخاطر مشاهده یک مشکل و یک نیاز شکل گرفت؛ نیاز به ارائه یک راهکار یکپارچه منسجم برای ارتباط واحدها / سازمان ها و … برای ارتباط تعاملی با مخاطبین به خوبی احساس می شود. تاکنون روش های زیادی برای این منظور ارائه شده است. وبسایت ها برای اطلاع رسانی، تلفن، فکس، ایمیل، پیامک و … برای ارتباط مخاطب با ما عرضه شده است  ولی راهکاری که بتواند بطور یکجا و منسجم همه اینکارها را انجام دهد، در دسترس نیست. ما سعی کردیم این نیاز را در کانال های عمومی سروش برطرف کنیم.
از طرفی با توجه به نیاز افراد به یک پیام رسان سریع، مطمئن و ماندگار، خدمات پیام رسانی را هم در سروش ارائه کردیم.

2016-02-23_20-30-52

با وجود تلگرام و سایر پیام رسان های مطرح خارجی؛ چرا سروش؟

پیام رسان های زیادی در دنیا فعال هستند که اغلب به خوبی هم سرویس دهی می کنند. ولی بعضا در ایران با نوسان سرویس دهی آنها (چه بخاطر سرعت اینترنت و چه مباحث سیاست های کلان کشور) مواجه می شویم. ما قصد داریم در سروش خدمات پیام رسانی را ارائه و به مرور به استانداردهای جهانی نزدیک کنیم و بهترین سرویس ممکن را ارائه دهیم.
هدف ما رقابت با تلگرام و سایر پیام رسان های خارجی نیست. همانطور که مطرح شد، تمرکز اصلی ما بر بخش کانال های عمومی است. از طرفی ما عقیده داریم تنوع محصول و گستردگی حق انتخاب کاربران در نهایت به نفع همه است، همه ارائه کنندگان سرویس و هم مشتریان آن.

2016-02-23_20-32-29

کانال های عمومی چطور کار می کنند؟

همانطور که مطرح شد، امکانات تعاملی زیادی در کانال های عمومی عرضه شده است و برنامه های توسعه ای زیادی هم برای آینده داریم که در دست اقدام است. در حال حاضر، اطلاعات زیادی به صورت، متن، عکس، ویدئو و انواع فایل و … از طرف کانال به مخاطبین عرضه می شود. مخاطبین می توانند برای اطلاعات ارسالی، هر گونه بازخورد و یا پیامی را ارسال کنند؛ متن، عکس صوت و انواع فایل های دیگر!
امکانات کاربردی زیادی از جمله امکان برگزاری مسابقه و نظ ر سنجی در کانال های ارائه شده تا حداکثر تعامل دو طرفه بین مالک کانال و مخاطبین آن ایجاد گردد.
ما شروع کار کانال های عمومی رو بصورت تخصصی و در بحث رسانه و مدیا، با رسانه ملی و بطور خاص تعدادی از برنامه های تلوی زیونی شروع کردیم که به مرور و با سرعت خوبی، به سمت گسترش همه جانبه کانال ها حرکت خواهیم کرد.

2016-02-23_20-33-19

در مورد امنیت اطلاعات  کانال ها و کاربران چه سیاست های دارید؟

در بحث امنیت، ما تمامی امکانات و دانشمان را منسجم کردیم و تمامی امکانات مدنظر را ایجاد کردیم تا از لحاظ امنیت اطلاعات به سطح بسیار خوبی برسیم. اطلاعات و حریم خصوصی کاربران، برای ما جنبه بسیار حیاتی داره و ما تمامی سیاست هایمان را در سند حریم خصوصی منتشر کردیم که هم از طریق اپلیکیشن و هم سایت قابل دسترس است.

2016-02-23_20-35-07

کاربران چطور برای نصب نسخه اندروید سروش اقدام کنند؟

soroush سایت رسمی سروش به آدرس soroush-app.ir است و اطلاعات دسترسی و نسخه اندروید آن در سایت عرضه شده‌اند. از طرفی app.ir در مارکت‌های مطرح ایرانی و در گوگل پلی هم عرضه شده است.

نسخه iOS سروش هم بزودی در اپ استور اپل عرضه خواهد شد.

2016-02-23_20-36-05

حرف پایانی؟

از همه کاربران عزیز ایرانی که سروش را نصب می‌کنند و ما را با نظرات و انتقادات‌شان به ادامه راه تشویق می‌کنند، پیشاپیش تشکر می‌کنیم و امیداوریم بتوانیم خدماتی در شأن مردم عزیزمان ارائه کنیم.

2016-02-23_20-37-26


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌های نوستالژیک: آدم‌های و تلویزیون‌هایشان در دوره اوج تلویزیون

دوره اوج شکوه تلویزیون کی بود؟ دست‌کم دوره اوج مونواوگ چه زمانی بود؟یک زمانی تلویزیون پیشرفته‌ترین وسیله ارتباطی ما با دنیای خارج بود. الان تلویزیون‌های هوشمند، گوشی و تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها جای آن به اصطلاخ متکلم وحده را گرفته‌اند.…

تراژدی ایگناتس زملوایس: پزشکی که پیشگام شستن دست ها بود

نزدیک به ۱۵۰ سال از اقدامات پیشگامانه لوئی پاستور و رابرت کخ می‌گذرد که به پایه‌گذاری نظریه میکروب بیماری کمک کرده است. با این حال، متقاعد کردن ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی برای جدی گرفتن شستن دست‌ها هنوز یک چالش است. مراکز کنترل و…

حجم‌ها و مجسمه‌های زیبا ساخته شده با صفحات کتاب‌های قدیمی

ما انسان‌ها استفاد تخیل هستیم، اما در موارد معدودی این تخیل‌های خود را به صورت نقاشی یا حجم، زنده می‌کنیم و در معرض تماشای دیگران قرار می‌دهیم.اِما تیلور، هنرمند مقیم بریتانیا، این تجربه را در مجسمه‌هایی از جنس کتاب به صورت باورنکردنی…

بازیگران سریال به‌یادماندنی «آفیس» را در قالب تصویری گیم GTA یا سریال گیم آو ترونز ببینید!

سریال دفتر یا "The Office" یک سریال کمدی تلویزیونی محبوب آمریکایی بود که از سال 2005 تا 2013 پخش شد. این سریال توسط گرگ دانیلز ساخته شد و توسط ریکی جرویز و استفان مرچنت که در اصل نسخه بریتانیایی سریال را ایجاد کرده بودند، توسعه یافت. سریال…

آیا می‌توانید در این عکس شیر کوهی را در حال تعقیب الک (گوزن شمالی) ببینید؟

یک دوربین خودکار راه‌اندازی شده توسط سرویس حیات وحش ایالات متحده، عکس‌هایی از یک شیر کوهی را در حال تعقیب یک گوزن شمالی ثبت کرد. از این عکس‌ها مشخص است که این شکارچی بسیار دشوار است.پس اگر گوزن بزرگ شکار شده باشد و متوجه خطر نشده باشد،…
آگهی متنی در همه صفحات
2 نظرات
  1. حسین می گوید

    به نظر من این اپ توی قدم اول باخته. قدم اول یه اسم خوب و خاصه که متاسفانه این اپ اسم خوبی رو انتخاب نکرده. مثلاً فکر کنید توی گفتگو با یه نفر بخوای ID سروشش رو ازش بگیری بهش میگی “تو سروش هستی” یا “ID سروشت چیه” میشه انتظار داشت که طرف بگه سروش کیه؟!
    انتخاب یه اسمی که به عنوان اسم یه پسر جا افتاده برای یه اپلیکیشن ارتباطی به نظر من اصلاً جالب نیست.

  2. ihnd می گوید

    به نظر میاد کد تلگرام را بازنشر کرده باشن.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.