برای نخستین بار در دنیا: یک وسلیه کاشتنی در بدن برای درمان اعتیاد

7

اعتیاد یک بالای خانمانسوز است و مبارزه با آن و ترک اعتیاد، مسلما کار ساده‌ای نیست.

شیوه‌های روتین دادن تجویز داروهای خوراکی، برای ترک اعتیاد، خالی از اشکال نیست و نیازمند مراجعه منظم و مکرر مددجو به پزشک و مراکز ترک اعتیاد، برای دریافت دارو است. ضمن اینکه در بازه‌های زمانی خاصی، در چرخه توزیع دارو، مشکلات خاصی هم پیش آمده بود.

اما در این پست ما می‌خواهیم شما را با یک شیوه نوین درمان اعتیاد آشنا کنیم، شیوه‌ای که همین یک ماه پیش، سازمان غذا و داروی آمریکا، مجوز استفاده همگانی از آن را صادر کرد.

در شیوه جدید، یک وسیله کاشتنی کوچک به اندازه 4 چوب کبریت در بازو، کاشته می‌شود. این وسیله به صورت منظم، یک شبه‌مخدر دارویی به نام بوپرنورفین را از خود آزاد می‌کند، به این ترتیب هم درد را تسکین می‌دهد و هم وابستگی مددجو به ماده مخدر را از بین می‌برد.

این وسیله کاشتنی، می‌تواند شش ماه تمام مورد استفاده قرار بگیرد.

6-25-2016 10-05-47 PM

این وسیله کاشتنی توسط شرکت‌های Titan Pharmaceuticals و Braeburn Pharmaceuticals تولید شده و Probuphine نام دارد.

بهشاد شلدون، رئیس شرکت Braeburn در مورد این محصول گفته است که: کلا دنیا به سمت استفاده از داروهای طولانی‌اثر می‌رود.

استقبال از این محصول در امریکا خوب بوده است، طوری که 2200 پزشک برای گذراندن دوره کاشتن این محصول، ثبت‌نام کرده‌اند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس های هوایی تام هگن از باغ های زیتون اسپانیا – الگوهای زیبای مواج و سنت‌های قدیمی

به مدت هزاران سال، اسپانیا به دلیل آب و هوای مدیترانه‌ای، تابستان‌های طولانی و گرم و دمای معتدل زمستانی، در تولید زیتون پیشرو بوده است. میوه‌های زیتون که در آب نمک نگهداری می‌شوند و یا آسیاب می‌شوند تا روغن‌های طبیعی از آنها استخراج شوند،…

10 شهید دنیای فناوری!

هر کدام از ابزارها و دستگاه‌هایی که ما در زندگی عادی خود از آنها استفاده می‌کنیم، ثمره تلاش‌های بی‌وقفه دانشمندان و افراد زیادی بوده‌اند. اگر فداکاری، ریسک‌پذیری، شهامت و ماجراجویی این افراد نبود، ما هیچ کدام از این فناوری‌ها و ابزارها را…

عکس‌های بسیار جالبی از روز‌های اولیه هوانوردی، دهه‌های 1890-1930

در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20، جهان شاهد تغییر ژرفی در فناوری شد. رویاپردازانی مانند برادران رایت، اتو لیلینتال و آلبرتو سانتوس-دومونت که با میل سیری ناپذیر برای تسخیر قلمرو‌های ناشناخته پرواز می‌کوشیدند، با جسارت و عزم تزلزل ناپذیر داستان…

اگر سیمپسون‌ها در دنیا وستروس بودند! گالری عکس

وستروس یک سرزمین یا قاره تخیلی و یکی از مکان‌های اصلی مجموعه رمان‌های فانتزی «آواز یخ و آتش» نوشته جورج آر آر مارتین است. انکاتی در مورد وستروسجغرافیا: وستروس در غرب قاره اسوس قرار دارد و با دریای باریکی که به نام دریای باریک شناخته…

حجم‌ها و مجسمه‌های زیبا ساخته شده با صفحات کتاب‌های قدیمی

ما انسان‌ها استفاد تخیل هستیم، اما در موارد معدودی این تخیل‌های خود را به صورت نقاشی یا حجم، زنده می‌کنیم و در معرض تماشای دیگران قرار می‌دهیم.اِما تیلور، هنرمند مقیم بریتانیا، این تجربه را در مجسمه‌هایی از جنس کتاب به صورت باورنکردنی…

اگر قرار بود ابرقهرمان‌ها، لباس‌های قرن نوزدهمی می‌پوشیدند

ما عادت کرده‌ایم ابرقهرمان‌ها را در لباس‌های امروز ببینیم و فیلم‌های زیادی هم که بر مبنای کامیک‌بوک‌ها ساخته شده، این تصور را در ذهن ما تشدید کرده‌اند.اما اگر قرار بود همین ابرقهرمان‌ها لباس‌های قرن نوزذهمی می‌پوشیدند، چه می‌شد؟…
آگهی متنی در همه صفحات
7 نظرات
  1. ابوالفضل حاجي زاده می گوید

    بَه بَه ! چقدر وبلاگ قشنگ شده ، دلنواز شده . من معمولاً ایمیلی مطالبتان را می خوانم ، دیروز متوجه شدم . آفرین ! تبریک عرض میکنم .

  2. سعید می گوید

    منوی باز شونده در نسخه موبایل بر روی دستگاه های اندروید مرورگر کروم کار نمی کند.

  3. میلاد می گوید

    روش جالبی هست مخصوصا برای این بازه زمانی که اینقدر اعتیاد بین جوان ها زیاد شده

  4. مرضیه فروزانفر می گوید

    این ماده مخدر مصنوعی، کشف تازه ای نیست ؛ بوپرنورفین از سال 1978 تا امروز به شکل های مختلف دردرمان افسردگی ،و نیز سم زدایی در درمان اعتیاد مورد استفاده قرار گرفته است . قرص های زیر زبانی تمجیزک temgesic که سالهاست به فراوانی در ایران نیز استفاده می شود نیز بوپرنورفین است . تنها اتفاق تازه ای که افتاده این است که این ماده حالا می تواند زیر پوست کاشته شود و 6 ماه در بدن به تدریج آزاد شود . از آنجا که این ماده فقط کمک به روند سم زدایی بدن می باشد و روی رهایی شخص از اعتیاد اثر ی نخواهد داشت ؛ این خبر چندان هم خوشایند نیست . در درمان اعتیاد رهایی و ترک کاملا” متفاوتند .
    تفاوت ترک و رهایی :
    ابتدا، دو مثال می زنم.
    پسر همسایه به مواد مخدر وابسته است، هر از گاهی از این وضع خسته می شود. خانواده او را در یک مرکز درمانی بستری می کنند، سم زدایی می شود و بر می گردد. از آنجا که ریشه و علل اعتیاد چون افسردگی، اضطراب، خود کم بینی ، ترس و اعتماد به نفس پایین ، هم چنان وجود دارند؛ چندی نمی گذرد که دوباره به مصرف مواد روی می آورد.
    پسری سیگاری به خواستگاری می رود، به خانواده دختر قول می دهد که ترک می کند، اما در اولین دعوایی که با نامزدش می کند دوباره سیگار کشیدن را از سر می گیرد. چرا که ریشه ها و علل سیگار کشیدن همچنان در او هست. پس به محض اینکه دچار اضطراب می شود دستش به سمت سیگار می رود.
    در هر دو مثال ، فرد ترک کرده بود.در ترک، بازگشت تقریبا حتمی است.اما رهایی زمانی اتفاق می افتد که که ریشه و علت برداشته می شود. خشم، نفرت، خودکم بینی، و کم بود اعتماد به نفس و عزت نفس که نباشد فرد نیازی به مواد ندارد و دیگر حتی اگر در معرض استرس یا تنش قرار گیرد هم به آن عادت بر نمی گردد. ترک موقتی است اما رهایی همیشگی است. رهایی فقط و فقط با رها شدن از علت ها و ریشه ها اتفاق می افتد. در چاقی، اعتیاد به مواد یا هر وابستگی دیگری، اگربه دنبال “بدون بازگشت” هستیم، باید ریشه ها را پیدا کنیم وآن ها را برطرف کنیم، این کار زمان بیشتری می برد، اما در عوض همیشگی است. ترک نوعی کنترل است؛ مشکل هست اما ما آنرا تحت کنترل خود داریم و هر آن ممکن است کنترل آن از دستمان خارج شود.

  5. احمد ک می گوید

    سلام .موافقم وبسایت بهتر شده . این کی میاد ایران؟؟؟ دکتر از من گفتن خودت بجنب قبل از اینکه شارلاتانها کاسبی رو شروع کنند. .

  6. دکتر معیری می گوید

    عالی بود

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.