با اپلیکیشن سقراط یا سوکراتیک، به پاسخ دقیق مسائل ریاضی درسی و تکالیف شب، با توضیح تشریحی و گام به گام می‌رسید!

2

خیلی وقت‌ها با خودم فکر می‌کنم که دانش‌آموزان امروزی با توجه به دسترسی به اینترنت، شیوه مطالعه و حل تکالیف متفاوتی نسبت به ما دارند. در حال که تنها منابع درسی دانش‌آموزان دهه شصت، دانش آموزگاران و دبیران، معدود کتاب‌های راهنما یا حل المسائل یا کتاب‌های مرجعی بود که در دسترس همه نبودند، دانش‌آموزان امروزی می‌توانند هر چیزی را که به خوبی درک نمی‌کنند، در اینترنت جستجو کنند و بلافاصله مشکلشان را حل کنند.

ما آن زمان اگر در مسئله‌ای گیر می‌کردیم که تلاش خودمان، دانش دبیران یا اطلاعات کتاب‌های حل المسائل کمکی به ما نمی‌کرد، واقعا در حل مسئله درمی‌ماندیم، اما الان دانش‌آموزان می‌توانند در گوگل جستجو کنند.

مشکلی که البته در این بین هست این است که یک دانش‌آموز خیلی وقت‌ها نمی‌تواند جستجوی مؤثری انجام بدهد، او نمی‌تواند با نوشتن عین یک معادله و جستجوی آن در گوگل به پاسخ همان سؤال برسد، فقط می‌تواند به صفحات وبی راهنمایی شود که روند کلی حل مسئله را توضیح داده‌اند.

اما اپلیکیشن‌های هوشمندی وجود دارند که می‌توانند کار یافتن پاسخ تکالیف درسی را به صورت ساده و سریع انجام بدهند.

یکی از این اپلیکیشن‌ها سوکراتیک یا سقراط است. شما می‌توانید با دوربین گوشی خود از مسئله مورد نظرتان عکسی بگیرید. خود اپلیکیشن با فناوری OCR دست‌نوشته را تبدیل به متن تایپی می‌کند و بعد گام به گام و به صورت تشریحی، شیوه حل مسئله را به شما نشان می‌دهد!

اپلیکیشن سوکراتیک تنها محدود به یافتن پاسخ سؤالات ریاضی نیست و می‌تواند به سؤالات دیگر در زمینه دانش، تاریخ و زبان انگلیسی پاسخ بدهد.

من برای نمونه چند معادله را هنگام آزمایش اپ، روی کاغذ نوشتم و از سرعت و دقت اپلیکیشن سوکراتیک، شگفت‌زده شدم.

سوکراتیک علاوه بر نمایش راه حل مسائل می‌تواند ویدئوهای مرتبط با پرسش شما و صفحه جستجوی گوگل برای کلیدواژه‌های مورد نیاز را هم به شما نشان بدهد.

سوکراتیک می‌تواند معادلات مورد نظر را شما رسم کند.

سوکراتیک فعلا تنها نسخه iOS دارد و خوشبختانه کاملا رایگان است.

دانلود سوکراتیک


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

گالری عکس: طراحی‌های داخلی و خارجی افتضاح و عجیب که با کمی قدرت شبیه‌سازی مغزی رخ نمی‌دادند!

چیزی که من اسمش را می‌گذارم شبیه‌سازی مغزی واقعا چیز لازمی در زندگی و کار است. یعنی اینکه بتوانید قبل از جابجایی و ساختن اجسام در ذهن تجسمش کنید و بعد حین کاربری‌های مختلف تصورش کنید و پیش‌بینی کنید که کجای کار می‌لنگد.فکر کنم از زمان…

باز هم نمونه‌هایی از معماری بد که آنقدر جلب توجه کرده‌اند که شهره اینترنت شده‌اند!

طراحی بد داریم تا طراحی بد. شاید پشت برخی از اینها اصلا طراحی‌ای هم در کار نبوده و همه چیز بداهه پیش رفته است یا حاصل اخنتلاف مهندس طراح داخلی و خارجی و کارفرمایی بوده که فکر می‌کرده همه چیز را می‌داند یا شاید هم دستور کارفرمایی بوده که…

خانه‌هایی با طراحی عجیب که باید در مورد فلسفه وجودی‌شان فکر کرد!

سلیقه است دیگر. وقتی که کسی پول کافی داشته باشد و تنها حرف و سلیقه خودش برایش مهم باشد و اعتمایی به مد روز و حرف مردم نکند، ممکن است خانه‌اش را عجیب و غریب طراحی کند.البته گاهی این کاربری‌های متفاوت هستند که باعث ایجاد این خانه‌های عجیب…

طراحی‌ها و معماری‌های نبوغ‌آمیز و عالی که باید تحسین‌شان کرد

همان طور که در برخی پست‌های قبلی از طراحی‌ها و معماری بد گفتیم (در اینجا و اینجا برای مثال) سوی مخالف آنها هم وحود دارد. یعنی طراح یا معماری صنعتی به کاربرد و جنبه زیباشناختی اماکن و اشیا دقیقا فکر کرده و چیزی دلخواه و هماهنگ با محیط پدید…

سخت است باور کنیم که این عکس‌ توهم‌برانگیز، واقعا عکس است و نقاشی نیست – چرا علیرغم هوش مصنوعی…

اخیراً توجه زیادی به جهان‌های فانتزی ایجاد شده در هنر هوش مصنوعی شده است. با این وجود عکاسی هنوز قدرت و تازگی خاص خودش را دارد و می‌تواند جادو کند و صحنه‌های فانتزی خیره‌کننده ایجاد کند.برخی از عکس‌های تارین گلدمن -عکاس آفریقای جنوبی-…

تصور دهشت نبرد «واترلو» با هوش مصنوعی میدجرنی

نبرد واترلو، که در ۱۸ ژوئن ۱۸۱۵ رخ داد، یک درگیری نظامی مهم در طول جنگ‌های ناپلئون بود. این جنگ بین ارتش فرانسه به رهبری امپراتور ناپلئون بناپارت و اتحادی از نیرو‌های بریتانیایی، هلندی و پروس به فرماندهی دوک ولینگتون و فیلد مارشال گبهارد…
آگهی متنی در همه صفحات
2 نظرات
  1. محمد می گوید

    سقراط هم جیبی شد!
    میرسه روزی که از جیب بریم به زیر پوست!

    1. حسن می گوید

      تو جیب جا میشه

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.