یک پیشنهاد: سالنامه‌های آخر سال را به صورت الکترونیک بخریم و نه کاغذی

8

شاید هر سال این مسئله برای خودم تکرار می‌شود:

هر سال، در آستانه سال نو تعداد زیادی سالنامه منتشر می‌شود. برخی از نشریات، برای انتشار آنها برنامه‌ریزی دقیقی دارند و حاصل کار آنها سراسر خواندنی می‌شود، برخی‌ها هم البته پر هستند از مطالب طولانی بدون جاذبه که آدم شک می‌کند نکند فقط برای پر کردن یک مجموعه مفصل انتخاب شده‌اند.

در اینجا مشکلات خرید نسخه کاغذی این سالنامه‌ها را با شما مرور می‌کنم:

  • برای اینکه آرشیو خوبی داشته باشم، اصلا به دور ریختن این سالنامه‌ها فکر هم نمی‌کنم. اما واقعا آنها حجم زیادی را اشغال می‌کنند.
  • فونت آنها معمولا خیلی ریز است و خواندن آنها حتی برای افراد جوان، دشوار است.
  • کیفیت کاغذی بسیاری از آنها توی ذوق می‌زند!
  • طبیعی است به خاطر حجم و وزنی که دارند، بردن آنها در مسافرت‌های نوروزی ممکن نیست. پس خوانده نشدن بسیاری از مقالات آنها کاملا معمول است.
  • بسیاری از مقالات ارزشمند آنها بازتابی در محیط آنلاین پیدا نمی‌کنند، چون انتشار آنها مصادف است با زمان نوروز که هم وبلاگ‌نویس‌ها مشغول هستند و هم ترافیک‌ سایت‌ها پایین می‌آید.
  • مسئله محیط زیستی را هم باید در نظر بگیرید، تصور کنید چند درخت باید چاپ آنها قطع بشود.
  • گاهی علیرغم سر زدن به چند کیسوک مطبوعاتی، برخی از آنها را نمی‌توانیم پیدا کنیم.

در اینجا می‌خواستم پیشنهاد کنم که امسال به جای خرید، نسخه کاغذی سالنامه، برای برطرف شدن همه مشکلات بالا، نسخه الکترونیک آنها را تهیه کنیم.

کار سختی نیست، کافی است که به سایت‌هایی مثل فیدیبو، طاقچه یا جار سر بزنید تا بتوانید این سالنامه‌های و ویژه‌نامه‌ها را دانلود کنید.

البته برخی از نشریات متأسفانه هنوز نسخه الکترونیک ندارند یا اینکه سالنامه خود را با تأخیر وارد سایت‌های فروش آنلاین می‌کنند.

 


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

جورج اسپنسر میلت: مرگ دردناک به خاطر فرار از بوسیده شدن!

جورج اسپنسر میلت یک پسر 15 ساله که در ساختمان متروپولیتن لایف نیویورک در سال 1909 کار دفتری می‌کرد. در پانزدهمین سالگرد تولدش، همکاران زنش او را مسخره کردند و تظاهر کردند که در نظر دارند که برای هر سال زندگییک بار او ببوسند. میلت به شوخی از…

شوخی با بناهای معروف و عجائب معماری دنیا یا میدجرنی – گمشده در ترجمه!

کاریکاتور شخصیت‌های مشهور را بسیار کشیده‌اند و دیده‌ایم، اما کشیدن کاریکاتور بناهای معروف زحمت بیشتری دارد. اما میدجرنی می‌تواند این زحمت را بسیار کمتر کند.کاربر شبکه اجتماعی دریت به نام mossymayn به تازگی این کار را کرده است:دروازه…

چگونه ترانه Careless Whisper جورج مایکل موفق‌ترین موسیقی دوره حرفه‌ای او شد

برای پنجمین سال متوالی، ترانه‌ای که جورج مایکل در سال 1984 خوانده بود به عنوان آهنگ مورد علاقه بریتانیا انتخاب شد. این رتبه بندی بر اساس نظرسنجی Smooth Radio به دست آمد که بر اساس آن این ترانه 32000 رای به دست آورد. ترانه این سوپراستار فقید…

خانه کوچک هم می‌تواند محل زندگی شادی باشد، اگر چیدمان هوشمند و به‌روز در آن استفاده شده باشد

کسانی که در کودکی در خانه‌های بزرگ زندگی کرده‌اند، چندان میانه‌ای با خانه‌های آپارتمانی ۵۰ - ۶۰ متری که این روزها آنها را هم به سختی می‌شود خرید، ندارند. اما تصور کنید که ساخت و سازها متفاوت بودند و کسی به فکر مصرف‌کننده جوان کم‌درآمد بود و…

صندلی‌های بامزه طراحی شده با هوش مصنوعی توسط بونی کاره‌را

تصور کنید وارد اتاقی می‌شوید و صندلی‌ای را می‌بینید که شبیه یک قاچ هندوانه غول‌پیکر است، همراه با پوست و دانه‌هایش. یا صندلی‌ای که شبیه آناناس سیخ‌دار است، با لبه های تیز و اندرون نرمش؟این دنیای بونی کاره‌را است، هنرمند با استعداد سه…

پرتره‌های بیماران از بیمارستان روان‌پزشکی بدنامی در بریتانیا در قرن نوزدهم

‌ این عکس‌ها چهره بیمارانی را نشان میدهد که در بیمارستان سلطنتی بیتلم در لندن - که یکی از بدنام‌ترین بیمارستان روانپزشکی بریتانیا در قرن نوزدهم به شمار می‌رفت- تحت درمان قرار گرفتند.عکاسی به نام هنری هیرینگ از تعداد زیادی از بیماران…
آگهی متنی در همه صفحات
8 نظرات
  1. فرشاد می گوید

    یه بار از د.ک خرید میکردم پیشنهاد داد برای کمک به حفظ محیط زیست فاکتور پرینت نکنم. منم درخواست فاکتور کاغذی نکردم. بسته که اومد دیدم یه مجله 50 برگی تبلیغ خودشو چپونده توش!

  2. محمد می گوید

    نسخه‌یِ کاغذی
    حاشیه نویسی
    ورق زدن
    حسی که با نسخه الکترونیک اون هم با اپلیکیشن‌های ایرانی واقعا عذاب آوره

  3. امین می گوید

    با سلام! با همه علاقه ای که به مسایل حفظ محیط زیست و مطالب وب سایت شما دارم،فک میکنم(یعنی مطمین نیستم) در بعضی موارد این حفظ محیط زیست باعث انتخاب سبک های ناصحیحی برای زندگی می شود، مثلا در این مورد خاص شما به دلیل استفاده بیش از حد به مظالعه نسخ الکترونیکی خواندن کاغذ را دشوار می بینید حال آنکه بنظرم بخش زیادی از مردم با مطالعه به این روش راحت نیستند، و بنظرم وقتی به پیشنهاد شما مثلا سالنامه ها را الکترونیکی بخرند،آن میزان که باید مطالعه نمی کنند و شاید،شاید،شاید اگر قرار باشد تاثیری بر روی کسی با خواندن آن مطالب ایجاد شود به دلیل عدم مطالعه این اتفاق نمی افتد! بنابراین برآیند گرفتن از فواید و مضرات در این مورد باعث می شود که به قطع درختان رضایت بدهیم و کار مهم تری که انجام دهیم این باشد که مجله ها و سالنامه هایی را معرفی کنیم که در درازمدت به حفظ محیط زیست و بهتر شدن زمین بیانجامد!کاری که شما با این وب سایت کرده اید و من سال های سال است با خواندن مطالب پیشنهادی شما حداقل زندگی لذت بخش تری داشته ام!و برای حمایت از شما خیلی از آگهی ها را حتی اگه فرصت نکردم بخونم فقط کلیک کردم که حمایت کنم، بخاطر خودم، تا همچنان باشد این وجود نازنیتان!
    موفق باشید! پوزش که زیاده گویی شد!

    1. امین می گوید

      از طرف دیگر این سالنامه ها دیگه چاپ شدن و بهتر بود این هماهنگی در قالب یک پویش یا هربرنامه دیگری انجام تا واقعا تاثیر مستقیمی بر درختان داشتن، البته من نمیدونم الان دقیقا سر سالنامه های برگشتی چی میاد!آیا برنامه مفیدی براشون هس؟یا فقط بازخوردی خواهد بود برای اینکه سال اینده کمتر چاپ کنن؟

  4. حامد می گوید

    سلام، پیشنهاد خوبیست ولی کاربردی نیست، چرا که با نگاهی به لیست نشریات الکترونیکی فیدیبو می بینیم شاید بتوان فقط چلچراغ را این گونه تهیه کرد
    http://fidibo.com/list/category/9880/smart

  5. محمدجواد می گوید

    با سلام و عرض خدا قوت
    حرف شما کاملا درست است و من در برهه از زمان به نسخه های الکترونیکی از کتاب یا مجله ای میخوانم روی آوردم اما نتوانستم لذت خواندن کتاب کاغذی رو در خودم احساس کنم و نمیدونم چرا
    و دوباره برگشتم به نسخه های کاغد
    انگار حس کتاب و کجله چاپی برایم بیشتر بود و دلیلش رو نمیدونم
    در این باره نظری دارید؟

  6. طباطبایی می گوید

    هرگز لذت مطالعه و لمس کاغذ رو به صفحه بی روح مانیتور یا گوشی نمیدهم. بدترین پیشنهاد یک پزشک برای من تا به الان شاید این پست بود.

  7. ashlee می گوید

    بجز همشهری داستان و همشهری جوان سه تا مجله زنان و زندگی، چلچراغ و راز رو از فیدیبو خریدم.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.