«فید» چیست و به چه کاری می‌آید؟!

21

در این وبلاگ تا به حال در پست‌های متعددی در این باره نوشته‌ام، اما با گذشت زمان و اضافه شدن خوانندگان جدید، گاهی شاهد سؤالات و پیشنهاداتی از سوی آنها هستم.

بعضی از خواننده‌ها برایم نوشته‌اند که بعضی از اصطلاحات و مهارت‌های اینترنتی که من تصور می‌کنم همه خواننده‌ها با آن آشنایی دارند، برایشان آشنا نیست.

راستش من حق را به این دسته از خواننده‌ها می‌دهم، بعضی از خواننده‌ها بیشتر مطالب غیرآی‌تی من را می‌خوانند، بعضی‌ها هم پست‌های قدیمی‌تر را نخوانده‌اند، بنابراین به نظرم بد نمی‌آید که گاهی به عقب برگردم و بعضی چیزها را مجددا توضیح بدهم!

فید feed یکی از چیزهایی است که می‌تواند وب‌گردی هر کس را متحول کند و باعث صرفه‌جویی قابل ملاحظه در وقت و انرژی و هزینه‌ها شود.

به تازگی راهنمایی برای کار با فید برای مجله اینترنتی پریانا نوشته‌ام، اگر با فید آشنایی ندارید، یا تا به حال سعی در فراگرفتن مهارت‌های مربوط به آن را نداشته‌اید، بد نیست این راهنما را مطالعه کنید. در این نوشته سعی کرده‌ام قدم به قدم و خیلی ساده مطالب را توضیح بدهم.

راستی چرا مشترک فید وبلاگم نمی‌شوید؟!!:

http://feeds2.feedburner.com/pezeshk

یا مشترک فید سایت پریانا؟!!:

http://feeds2.feedburner.com/pariyana

راستش وبلاگ‌نویس‌ها خیلی دوست دارند که مشترکان فیدی خودشان را افزایش بدهند، یکی از دلایلش این است که مشترکان فیدی منظم‌تر از بقیه خواننده‌ها، مطالب را دنبال می کنند و به خاطر نوع فناوری فید، هیچ مطلبی را از دست نمی‌دهند، گرچه به مراتب کامنت کمتری نسبت به خواننده‌های غیرفیدی می‌گذارند!

بعد از خواندن راهنما لطفا در این نظرسنجی شرکت کنید. فکر می‌کنید این نوع راهنماها مفید باشند یا اصلا من توانسته‌ام به خوبی مطلب را خلاصه کنم و توضیح بدهم؟


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

تبدیل شخصیت‌های انیمیشن‌های و کارتون‌ها به نمونه‌های انسانی شبیه به آنها

در انیمیشن‌ها ما حیوانات را دارای شخصیت انسانی می‌کنیم، رخت و لباس به تنشان می‌کنیم، آنها را صاحب جامعه و شهر می‌کنیم و رفتارهای انسانی را به آنها منتسب می‌کنیم.اما تصور کنید که در کاری معکوس، این شخصیت‌های کارتونی را می‌توانستیم به…

کسانی که توهم خاص و عجیبی دارند: ما از ستاره‌های دیگر آمده‌ایم و فرازمینی هستیم! پدیده Starseed

ممکن است خیلی احمقانه به نظر برسد. اما افرادی هستند که معتقدند از سایر سیارات به زمین آمده‌اند تا به شفای سیاره زمین کمک کنند و بشریت را به «عصر طلایی» هدایت کنند و به دوره‌ای از خوشبختی، شکوفایی و موفقیت برسانند!جستجوی اینترنتی این…

کودکی که از کتابخانه عمومی شهر می‌خواستند بیرون بیندازندش، اما فضانورد شد!

دو برادر به نام‌ها رونالد (چپ) و کارل مک نیر (راست) با 10 ماه اختلاف در جنوب جدا شده به دنیا آمدند. این دو در دوران کودکی تا بزرگسالی جدایی‌ناپذیر بودند.در سال 1959، رونالد مک نیر 9 ساله به یک کتابخانه عمومی در لیک سیتی در کارولینای…

تصاویر طبقه‌بندی شدن پنتاگون البته «تخیلی» و حاصل میدجرنی از بازیابی یوفوها و برنامه‌ مهندسی معکوس…

بشقاب پرنده مخفف عبارت Unidentified Flying Object است. به هر شیء یا پدیده‌ای اطلاق می‌شود که در آسمان مشاهده شود و به راحتی قابل شناسایی یا توضیح نباشد. بشقاب پرنده‌ها اغلب با ادعا‌های مربوط به فضاپیما‌های فرازمینی مرتبط هستند، اما می‌توان…

اگر این سلبریتی‌ها به همان سبک و سیاق و بزرگسالی کوچک می‌شدند

البته سلبریتی‌ها مسلما عکس‌های اصلی دوران کودکی دارند. هر چند در مورد برخی ممکن است این عکس‌های کودکی اندک یا کم‌کیفیت باشند.اما تصور کنید برای بازتاب دادن وجود همان عوالم بزرگسالانه در دنیای کودکی یا همان اجزای مهم چهره، چهره بزرگسالان…

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / قیمت وازلین ساج / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو / مجتمع فنی تهران /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / لیست قیمت تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ / سریال ایرانی کول دانلود / دانلود فیلم دوبله فارسی /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو /توانی نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /تولید محتوا /دانلود نرم افزار /
21 نظرات
  1. هوشنگ می گوید

    من به فرموده شما عمل کردم و با علاقه آن را خواندم. دست مریزاد. چیزهایی را که با یک بار خواندن به نظرم ‏رسید برایتان می‌نویسم.‏
    به نظر من بهتر است در نوشته‌های روزانه هم هر جا که واژه‌ای علمی به کار می‌رود، یا نامی از ابزارهای ‏فن‌آوری می‌آید، بلافاصله توضیح مختصر و مفیدی هم داده شود.‏
    نوشته شما در باره فید به نظرم سودمند بود. اما بهتر بود توضیح فید را از گوگل ریدر کاملا جدا می‌کردید و به ‏جای گوگل ریدر چند فیدخوان را معرفی می‌کردید و انتخاب آن را به خواننده واگذار می‌کردید. بویژه از فیدخوانی ‏آفلاین چیزی ننوشته‌اید. نمی‌دانم چرا. فیدخوان‌ را می‌توان بگونه‌ای تنظیم کرد که تیترها، یا خلاصه‌ها، یا همه ‏نوشته‌ها را پیاده کند و سپس آفلاین و در فرصت مناسب به خواندن آنها پرداخت. ‏
    خطر فیدخوانی، به ویژه فیدخوانی آفلاین، آن است که ممکن است خواننده همیشگی آن از دنیای چندرسانه‌ای فاصله بگیرد. ‏بهتر است به فیدخوان‌ها توصیه شود که برنامه‌ریزی شده به سایت یا سایت‌های محبوب خود سر بزنند.‏

  2. بهزاد می گوید

    سلام!
    مطلب فیدتون خیلی خوب و کامل بود و بدرد خیلی ها می خورد اما من به چند دلیل با گوگل ریدر میانه خوبی ندارم.
    من بیشتر از netvibes استفاده می کنم و هیچ وقت فید هارا در فید خوان نمی خوانم. همیشه از netvibes مطالب رو در خود سایت هایشان باز می کنم که فوایدی دارد. ظاهر بلاگ ها برای نویسنده شان مهم است و علاوه بر مطالب چیز هایی در آن قرار می دهند که دیده شدنشان برای شان مهم است. پس من همیشه سعی می کنم هر مطلب را در همان جا بخوانم تا از ظاهر بلاگ لذت ببرم و از لینک های گوشه و کنار سایت استفاده کنم.
    در ضمن netvibes با ساختار ابزارک ابزارکش طیف وسیعی از جدید ترین لینک هارو توی یک صفحه نشان میده.

  3. محمدعلی می گوید

    چرا از فید عادی خود وبلاگ http://1pezeshk.com/feed استفاده نمی‌کنید و از فید http://feeds2.feedburner.com/pezeshk استفاده می‌کنید؟

  4. جلیل می گوید

    سلام

    یه سوال فیدی داشتم، نویسنده وبلاگ میتونه به مشخصات افرادی که وبلاگش رو از طریق خوراک خوان! میخونه دسترسی داشته باشه؟

    ضمناً من بعضی از وبلاگ ها رو دیدم که از طریق فید هم میشه براشون کامنت گذاشت

    اینم یه فیدبک از یه مشتریه فیدی

    قربون شما

  5. احمد ر فتح الهی می گوید

    سلام :راستش من هی می خواستم بگم .ولی فکر کردم شاید مخاطبان خاصی را در نظر گرفته اید .دکتر عزیز :من یک مطلبی را از اینور انور جور کردم که در باره بابلیون بود .شاید کسانی چون شما واکثر خوانندگان این وبلاگ خنده شان بگیرد .ولی باور کنید یکی از اشنایان می گفت تا حالا تو کادر بابیلون یه چیزی در هم بر هم می نوشتم وبعدش که بابیلون قرایتش می کرد همه هروهر می خندیدیم . شخصا” بنا را گذاشته ام به اینکه بدیهی ترین مطلب را در باره ای تی بنویسم یا بهتر بگم 90 درصد را از اینور انور کپی ولینک کنم (اخه خوششان نمیاد چند بار کلیک کنند ) منتها با این سرویس های مجانی کارم جور نمی شود دارم تمرین ورد پرس میکنم شاید بعد عید من هم به وبلاگنویس های حرفه ای پیوستم .الان رفته ام بلاگها .- خوبه فقط از بس عجله داره امکانات اضافه کنه .که کل سرویس را کند میکنه .خدایا شکرت حالا اگه ورد پرس اصلی فیلتر نشده بود .چی میشد ؟؟///؟؟؟؟؟؟؟؟؟من ادم کم حرفی ام به شما که می رسم روده درازی می کنم .راستی یه پیشنهادی فرمایشی یه چیزی هم در باره این هاست یا هوست بفرمایید تا بفهمیم کدامشان بی درد سر وراستگو هستند . با پوزش

  6. مین مین می گوید

    ممنونم
    من هر روز وقت زیادی برای پیدا کردن وب سایت های مورد علاقم می کنم و گاهی اوقات اصلا یادم می ره که چه سایت هایی رو می خوندم و تو لینک ها ی سایت ها دنبالشون می گشتم تا برخورد کنم .
    در مورد گوگل ریدر شنیده بودم اما نمی دونستم دقیقا چیه.
    از اطلاعاتتون ممنونم.حتما می ارزه وقت 2 3 ساعته بذاری ولی روزهای بعد خیالت راحت باشه.
    خیلی عالی بود.

  7. امین می گوید

    امروز پنج شنبه تو روزنامه ی دنیای اقتصاد که می خوندم در صفحه ی 32 اسمی از سایت شما رو بردن
    نوشته که در این مورد از سایت شما استفاده شده است
    مطلب در مورد world press photo بود
    تبریک می گم کم کم منبع روزنامه ها هم می شین!

  8. Raouf می گوید

    Salam Dr e aziz,

    in matlab ro bekhoonid va lezzat bebarid va age doost darin dar mordesh ye post bezarid ke jeddan ba arzesh khahad bood ( server haye e Google va Micorsoft koja hastand va dar che hadd o andazeh hayee !!! ) :

    http://spectrum.ieee.org/feb09/7327

    age natoonestid az oonja Opne konid behem Email bezanid va man baratoon Email mikonam.

    shaad bashid,

  9. احمد ر فتح الهی می گوید

    سلام مجدد .دیشب نظر دادم و الان خواستم عرض کنم مطلب شما را در وبلاگ بی نوایم گذاشتم منتها بدون عکس های اموزشی .وجدانا” یکی به من بگه هوست یا هاست یا فضا از کجا تهیه کنم که بعدش جنگ اعصاب نداشته باشم .ها

  10. محمد می گوید

    سلام دکتر جان .. مریضتیم … افتخار میدید یه سر بزنید ؟ گفتم که مریضتیم … سر بزن ایراد بگیر … جراحی کن .. اگر زنده نمود فدای سرت یکی دیگه میسازیم … آقا دکتر خیلی کارتون درسته … کامیاب باشید.

  11. Mehdi می گوید

    Mishe darbareye ezafe kardane service e feed be website khodemoon ham tozih bedin. site haye ziadi hastan ke een service e RSS ra pishnahad midan. Kodoomha behtaran? Mamnoon

  12. محمد قلیزاده می گوید

    با سلام و خسته نباشید . مطالب شما را همیشه میخوانم . عالیست و مفید . به مطالعه اخبار روز کشور و فن آوری علاقه دارم . با یک 128 از خونه این کار را میکنم . اما من زیاد از پیچیدگی ها سر در نمی آورم .این فید را که گفتید انجام دادم . خیلی خوب است . دستت درد نکند . موفق باشید .

  13. مین مین می گوید

    من کلی نظر دادم.پس چی می شه این نظرات؟

  14. hashemi می گوید

    موفق باشید

  15. چکاد می گوید

    سلام. مطلبتون مثل همیشه عالی بود اما من فرق بین فید و rss رو متوجه نشدم. ظاهرا هر دو یک کار رو انجام میدن؟!

  16. مهدي می گوید

    با سلام مطلب جالبی بود اگر میشه در مورد فید برنر هم مطلب مشابهی درست کنید مخصوصا سوال داشتم که آیا می شود چند rss را در هم ادغام کرد و بعنوان یک خوراک خروجی داد ؟؟؟

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

••4 5