با Grazr، فیدها را به وبلاگتان بیاورید!

11

به دلایل و انگیزه‌های مختلفی، گاهی نیاز پیدا می‌کنیم که فید یک وبلاگ یا سایت را در وبلاگمان به نمایش دربیاوریم. با نمایش فید، همواره تیتر آخرین پست‌ها و احیانا خلاصه‌ای از پست، در معرض دید، بینندگان سایت ما خواهد بود.

به شیوه‌های مختلفی می‌توان این کار را انجام داد، مثلا می‌توان در گوگل ریدر یک فید یا پوشه فیدی، را پابلیک کرد و بعد کد لازم برای نمای تیترها را گرفت.

اما سایت خوب Grazr این کار را بسیار آسان می‌کند و امکانات جالبی در اختیار ما قرار می‌دهد.

با رفتن به این سایت و دادن آدرس فید دلخواه، کد لازم برای نمایش فید را خواهید گرفت. شما می‌توانید پوسته، فونت و ابعاد نمایش فید را به دلخواه تغییر بدهید.

اما چیز جالب‌تر این است که می‌توانید به جای دادن آدرس یک فید، نشانی چند فید را به صورت یک فایل OPML به سایت بدهید، در این صورت، Grazr، فیدها را به صورت تفکیک‌شده به نمایش درمی‌آورد.

به علاوه با کلیک بر روی تیتر هر پیست، می‌توان در داخل خود ویجت، کل مطلب را خواند.

شاید با فید آشنا نباشی و از این پست چیزی سر درنیاورده باشید، نگران نباشید! برای آشنایی بیشتر، اینجا را ببینید:

Grazr

شما با عنوان یک وبلاگ‌نویس می‌توانید، با استفاده از این سایت کارهای جالبی بکنید، مثلا می‌توانید کل فیدهایی را که دوست دارید به اشتراک بگذارید، به صورت تفکیک‌شده در بیاورید و بعد با Grazr در ستون کناری وبلاگتان به نمایش دربیاورید. به این ترتیب خواننده‌های شما، یک فید ریدر کوچک را در ستون کناری شما خواهند دید!

توصیه می‌کنیم بخوانید:

اخلاق عکاسی از سوژه‌های تصادفی در خیابان

با فراگیر شدن تلفن‌های هوشمند و دوربین‌های چند مگا پیکسلی‌شان، عکاسی به فرآیندی ساده در حد فشردن یک کلید تبدیل شده است و نشر و به اشتراک گذاشتن آن نیز تنها محتاج یک اپ و یک…

32 عکس بسیار احساس‌برانگیز و تأثیرگذار

فرانک مجیدی: عکس‌هایی که حس و عاطفه‌ی انسانی شما را به غلیان می‌آورند، در عکاسی مستند و خبری نقشی به‌سزا دارند و حتی می‌توانند باعث تکاپو و عکس‌العمل جامعه‌ای گردند. در این…
آگهی متنی در همه صفحات
معتمد مالیاتی کیسان / خرید تصفیه آب خانگی / گیربکس حلزونی / دانلود فیلم / بخاری برقی / فنر صحافی / قیمت سمعک / لمینت دندان سعادت آباد / اوزمپیک / بهترین مرکز تخصصی معاینات طب کار / دستگاه تصفیه آب تایوانی اصل / دانلود فیلم دوبله فارسی / فروشگاه لوازم پزشکی / معتبر ترین داروخانه اینترنتی کشور / موتور کولر آبی / فروشگاه لوازم بهداشتی / بهترین مودم 5G / خرید عطر و ادکلن / جراحی زیبایی / فروشگاه لوازم بهداشتی / آموزش زبان فرانسه / شیشه اتومبیل / دانلود ریمیکس های جدید / بهترین جراح اسلیو معده در تهران / قیمت گوسفند زنده / موتور فن کویل / لیزر زگیل تناسلی / بهترین کلینیک کاشت مو مشهد / بهترین سریال های ۲۰۲۴ / ثبت برند / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / پزشکا / نرم افزار حسابداری / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه لوازم بهداشتی / داروخانه تینا / سایت نوید / کلاه کاسکت / تجهیزات پزشکی / بهترین سریال های ایرانی / کاشت مو / قیمت ساک پارچه ای / دانلود نرم افزار /
11 نظرات
  1. سهیل می گوید

    من فکر کنم شما شبها هم خواب فید می بینید 🙂
    خواهشا مثل قدیم بیوگرافی افراد مشهور و موفق و یا اتفاقاتی که برای آنها پیش آمده بنویسد.
    ممنون…

  2. AmirTnT می گوید

    ممنون.
    دنبال یه همچین چیزی می گشتم.

  3. نیما می گوید

    دکتر سلام .
    دستت درد نکنه مدتها دنبال همچین چیزی بودم .
    ممنونم .

  4. پرستووو می گوید

    جالبه ممنون … فقط نفهمیدم فایل opml درست کنم

    1. پرستووو می گوید

      فقط نفهمیدم چطوری* فایل opml درست کنم

      1. علیرضا مجیدی می گوید

        گوگل ریدر و هر فید ریدر دسکتاپ دیگر، خروجی OPML‌ می‌دهد. حتما می دانید که OPML چیزی نیست جز یک فایل که در آن آدرس همه خروجی‌های فید مورد علاقه ذخیره شده‌اند. شما می‌توانید از این سایت همه برای درست کردن OPML استفاده کنید:
        http://reader.feedshow.com/goodies/opml/OPMLBuilder-create-opml-from-rss-list.php

        1. پرستووو می گوید

          ممنون 🙂

  5. مسیح می گوید

    الان دیگه باید الویت بندی کرد ! با این همه امکاناتی که میشه تو سایدبار گذاشت ممکنه سادگی از بین بره …

  6. حسين می گوید

    ایول و ساقول/// /… ..

  7. کیوان می گوید

    سلام
    میشه به ما بگید چگونه در گوگل ریدر اشتراکات شما رو فالو کنیم
    اصلا شما مطلبی رو شیر میکنید 🙂
    ممنون
    پاسخ رو در سایتتون بنویسید

  8. کیمیاگر می گوید

    ایده و چیز خیلی خوبیه، ولی توی وبلاگستان ایران فکر نکنم خیلی جواب بدهد. چون متاسفانه ما ایرانی‌ها اینترنت درست و درمونی نداریم و اگر مثلا من ِ وبلاگنویس بیایم این رو به اضافه چند تا سرویس دیگه بذارم توی وبلاگ، وبلاگ کلی سنگین میشه و این برای خواننده، که حتی ممکنه از دایال آپ استفاده کنه چیز جالبی از آب در نمی‌یاد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.