در کمینت هستم، مواظب باش!

4

در رستوران با خانواده خود نشسته‌اید و ناگهان به این فکر می‌افتید که بد نیست که عکسی از غذایی که در حال خوردنش هستید، در twitpic آپلود کنید و در مورد خوشمزه بودن غذا و حال و هوای رستوران در توییتر صحبت کنید. به خرید می‌روید و عکسی از فروشگاهی می‌گیرید. یا در خانه از عکسی از میز کامپیوترتان می‌گیرید و آپلود می‌کنید.

اما چه کسی فکر می‌کند با عکسی معمولی مثل عکس بالا، موقعیت دقیق حضورش را هم دارد جار می‌زند؟!

I Can Stalk U نام سایت جالبی است که هدف از آن هشدار دادن به مردم در مورد اطلاعاتی است که ناخواسته در توییت‌هایشان افشا می‌کنند.

پیش از این هم در این وبلاگ، در مورد اهمیت متادیتاها و پرهیز از انتشار ناخواسته آنها در عکس‌ها و اسناد دیگر برایتان نوشته بودم. اما سایت جالب بالا، این هشدار را به صورت واضح‌تری بیان می‌کند. این سایت نشان می‌دهد که مردم عادی، چکونه به خاطر نداشتن اطلاعات، موقعیت خود را در اختیار بیگانه‌ها قرار می‌دهند.

Geotagging یا برچسب جغرافیایی ویژگی است که در تعداد کمی از دوربین‌ها و خوشبختانه یا بدبختانه در بیشتر گوشی‌های موبایل وجود دارد. در حال حاضر شمار زیادی از گوشی‌های موبایل، GPS دارند. اگر GPS فعال باشد، هنگام گرفته شدن هر عکس، اطلاعات جغرافیایی به عکس به صورت متادیتا اضافه می‌شوند.

اما بیشتر مردم چون هنگام مشاهده عادی عکس‌ها چیزی نمی‌بینند، متوجه این اطلاعات اضافه نمی‌شوند.

این عکس‌ها، ممکن است در توییتر و سایر شبکه‌های اجتماعی و یا وبلاگ‌ها به اشتراک گذاشته شوند. در بسیاری از اوقات کاربران نمی‌خواهند که محل دقیق زندگی و فعالیت آنها بر کاربران دیگران آشکار شود. اما متأسفانه مرور متادیتای این عکس‌ها، دیگران را قادر می‌سازد که به راحتی پی به محل آنها ببرند.

سایت خوب I Can Stalk U، هر روز در صفحه اول خود هر روز برای هشدار موقعیت تعدادی از کاربران توییتر را اعلام می‌کند و نشان می‌دهد که آنها در قالب کدام توییت و انتشار کدام عکس، موقعیت خود را لو داده‌اند.

در این صفحه هم راه حل را معرفی می‌کند و نشان می‌دهد که در گوشی‌های مختلف چگونه می‌توان قابلیت برچسب جغرافیایی را غیر فعال کرد.

البته اگر بعد از گرفته شدن عکس‌ها هم می‌توان با استفاده از نرم‌افزارهایی اطلاعات مربوط به موقعیت و یا سایر متادیتاها را هم پاک کرد، اما اگر کاربری هستید که به صورت مستقیم از گوشی خود عکس آپلود می‌کنید، بهتر است دقیقا به نکات مطرح شده در این سایت توجه کنید.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

اگر در این لحظات تاریخی حساس، شخصیت‌های مهم عکس سلفی می‌گرفتند

عکس سلفی به مفهوم کنونی آن مدت یک دهه است که مرسوم شده و به مفهوم گرفتن عکس آینه‌ای یا تکنیک‌های گرفتن عکس با شاتر زمان‌دار قدمت آن به زمان عکاسی برمی‌گردد.اما تصور کنید که در این لحظات مهم تاریخی، شخصیت‌ها دست به دوربین می‌شدند و به…

معماری‌هایی که واقعا شایسته تحسین هستند و ستایش هنری ما را برمی‌انگیزند

تناسب اجزا، انحناها، هماهنگی با فرهنگ و شرایط اقلیمی، عظمت، رنگ‌ها یا نشانه‌های قدمتی که ما را به خلسه‌های پر از تخیل می‌برند، هر کدام از اینها ممکن است یک عمارت را شاخص و برجسته کنند.در این پست بناهایی را با هم مرور می‌کنیم که هر یک از…

این هنرمند با استفاده از هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار، نقاشی‌های خود را ارتقا می‌دهد

در حالی که بسیاری از هنرمندان از هوش مصنوعی فرار می‌کنند، هنرمند دیجیتالی به نام Cy Teh از امکانات خلاقانه آن استقبال کرده . او با آمیختن نقاشی‌های دیجیتال خود با هوش مصنوعی، آثار هنری ترکیبی بی نظیری خلق می‌کند که هنر او را به سطح جدیدی…

همه چیز در مورد رمان رابینسون کروزوئه، نوشته دانیل دفو + روجلدهای خاطره‌انگیز این کتاب

رابینسون کروزوئه رمانی نوشته دانیل دفو است که اولین بار در سال 1719 منتشر شد. این رمان داستان مرد جوانی به نام رابینسون کروزوئه را روایت می‌کند که بر خلاف میل خانواده‌اش راهی دریا می‌شود و در جزیره‌ای متروک در سواحل آمریکای جنوبی غرق…

داستان گنبد بتنی در جزایر مارشال که پر از زباله‌های مرگبار هسته‌ای است

یک گنبد بتنی یا اصطلاحا Runit Dome بین سال‌های 1977 و 1980 به منظور مهار زباله‌های رادیواکتیو حاصل از آزمایش‌های هسته‌ای جنگ سرد آمریکا ساخته شد. اما شروع به ترک خوردن کرده است.جزایر مارشال یک کشور جزیره‌ای زیبا است که در اقیانوس آرام…

سفری در شهرهای باستانی دنیا به یاری تخیل میدجرنی

از شهرهای باستانی دنیا بقایایی مانده و بر اساس همین یقایا و توصیف‌ها و تحلیل مورخان، برخی‌ها اقدام به بازسازی رایانه‌ای شهرهای قدیمی کرده‌اند تا شکوه و عظمت آنها را به ما بنمایانند.اما میدجرنی هم راهی آسان برای این تصور بدون نیاز به…
آگهی متنی در همه صفحات
4 نظرات
  1. دختر نارنج و ترنج می گوید

    مثل همیشه مطلبتون عالی بود… از این که این همه وقت ارزشمندتون رو می گذارید برای نوشتن مطالبی که اینقدر به کار میان ازتون ممنونم.
    خسته نباشید و خدا قوت…

  2. میم خ می گوید

    آخه اگه Gps سیگنال نگیره (که داخل رستوران مسقف نمی گیره) که نمی تونه مشخصات رو به عکس الصاق کنه… نکنه از طریق اینترنت هم میتونه مکان یابی کنه خودشو…….

  3. هرمز می گوید

    ما بچه‌های عصر شبکه‌های اجتماعی زیاد به خصوصی نگهر داشتن اطلاعات اعتقاد نداریم. واسه اینکه راحتتر بتونیم آمار هم دیگه رو دراریم تو http://gowalla.com یا http://foursquare.com خودمون جای خودمون رو لو می‌دم.
    هر کی خواستم بیاد…

  4. مایا می گوید

    کار جالبی می کنه
    در مورد گوشی موبایل این رو نمی دونستم که همچین کاری می کنه!
    فکر کنم یک سایت هم زده بشه تا در مورد پراویسی مردم و گجت ها توضیح بده که چطوری گجت هاشون رو پیکربندی کنند تا بهشون صدمه ای وارد نشده جالب باشه. همچین سایتی نیست؟
    ( دکتر خواهشا این امکان فرستادن نظر از طریق فید رو دوباره فعال کن به خدا خیلی راحت بود از گوگل ریدر آدم میتونست به اون پست هایی که می فرستی و خوشش اومده پست بده )

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.