چگونه واقعیت افزوده می‌تواند به کوررنگ‌ها کمک کند؟

4

در حدود 10 درصد مردان، نوعی کوررنگی دارند. البته در این نوشته نمی‌خواهم در مورد کوررنگی بنویسم، اگر دوست داشتید در مورد کوررنگی بدانید، می‌توانید به ویکی‌پدیا مراجعه کنید. در اینجا هم می‌توانید یک تست پزشکی آنلاین در مورد کوررنگی انجام بدهید.

درمان خاصی برای کوررنگی وجود ندارد، البته می‌تواند با لنزهای تماسی یا فلیترها به این افراد کمک کرد که راحت‌تر رنگ‌های مختلف را از هم تمیز بدهند. البته در سال گذشته، هم محققان دانشگاه فلوریدا توانسته بودند، با ژن‌‌درمانی به میمون‌های کوررنگ، دید رنگی بدهند، اما فعلا کار مشابهی برای انسان‌های انجام نشده است.

اما یک پژوهشگر معروف امنیت شبکه به نام دن کامینسکی با ابتکار جالبی، تلاش می‌کند که به کوررنگ‌ها کمک کند.

داستان از آنجا شروع شد که روزی وی با دوستش به سینمایی در تایوان رفته بودند و مشغول تماشای فیلم Star Trek بودند، دوستش در این حین، به دن گفت که کوررنگ است. دن از او پرسید که چه تصوری از موجودات فضایی سبزرنگ دارد. دوستش گفت که رنگ پوست آنها فقط کمی تیره‌تر از بقیه شخصیت‌های داستان است.

دن، بعد از پایان فیلم، این گفتگو را فراموش نکرد، او با کمک فتوشاپ تلاش کرد که راهی برای کمک به کوررنگ‌ها برای افتراق بهتر رنگ‌ها، پیدا کند. او با پشتکار به کارش ادامه داد و در مرحله اول یک برنامه برای پی‌سی و سپس نسخه آیفون و اندروید آن را نوشت.

کوررنگ‌

این اپلیکیشن DanKam نام دارد و می‌تواند با تغییر رنگ و یا غلظت رنگ‌ها، به تشخیصض بهتر رنگ‌ها توسط کور رنگ ها کمک کند. از آنجا که کوررنگی انواع مختلف دارد و به علاوه درجه کوررنگی هم در مبتلایان یکسان نیست، کاربران این اپلیکیشن، در مرحله اول باید آنقدر با مودها مختلف برنامه کلنجار بروند که بهترین «مود»ی را که برایشان بهترین نتیجه را در بر دارد، پیدا کنند.

بعد از این مرحله آنها می‌توانند، مثل برنامه‌های واقعیت افزوده دیگر با نگاه کردن به صفحه نمایش موبایل خود، منظره تغییر رنگ داده شده و بهینه شده بیرون رل ببینند. آنها همچنین می‌توانند عکس‌هایی را که در گوشی دارند با کمک برنامه، ببینند.

برنامه در فروشگاه آی‌تونز و اندروید با قیمت 2.99 دلار به فروش می‌رسد.

اگر کوررنگ هستید و توانسته‌اید این اپ را تهیه و تست کنید، لطفا تجربه‌تان را با من و دیگر خوانندگان به اشتراک بگذارید.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌های قدیمی از کلاس‌های تایپ دهه 1950 تا 1970 – زمانی که تایپ یک مهارت پایه بود و چه بسا با…

در تاریخ آموزش آمریکا، در یک برهه دبیرستان‌های آمریکا برای آموزش یک مهارت ضروری برای ورود به دنیای مدرن تجهیز شدند: تایپ کردن. ظهور کلاس‌های تایپ در دبیرستان‌های ایالات متحده، فصلی جذاب در تاریخی آموزش بود.شروع  آموزش تایپ را می‌توان در…

ژاک شارل: کسی که اولین بالون هیدروژنی تاریخ را به پرواز درآورد

در 4 ژوئن 1783، برادران مون‌گلفیه اولین بار یک بالون هوای گرم را در جنوب فرانسه به نمایش گذاشتند. این بالون که از گونی محکمی پوشیده شده با کاغذ ساخته شده بود و تا نزدیک به 2 کیلومتر بالا رفت و به مدت 10 دقیقه در هوا باقی ماند.خبر موفقیت…

بال‌های پرنده نورثروپ: کاوشی در هواپیمای XB-۳۵ افسانه‌ای با عکس‌های کمتر دیده شده

نورتروپ XB-۳۵ گواهی‌ای بر روح پرشهامت نوآوری در صنعت هوانوردی در اوایل دهه ۱۹۴۰ بود.XB-۳۵ که توسط شرکت نورتروپ Northrop با همکاری نیروی هوایی ارتش ایالات متحده توسعه یافت، یک هواپیمای آزمایشی بود که مرز‌های مهندسی هوانوردی را جابجا کرد.…

روش‌های بد نشستن روی صندلی و شیوه نشستن سالم روی صندلی در محیط کار

در موقعیت‌های مختلف یا در هنگام خستگی، روش‌های مختلفی برای نشستن روی صندلی از سوی ما استفاده می‌شود که برای بدن مفید نیستند. برخی از این موارد عبارتند از:خم شدن روی صندلی: وقتی روی صندلی خمیده می‌شوید، ستون فقرات شما به درستی حمایت…

مهندسان بامزه با اختراعات و ابداعات عجیب و غریب و کارا ! گالری عکس

بسیار پیش می‌آید که برای انجام کاری تنها دو راه داریم، یا خرید یک محصول گران و استفاده از آدم‌های کاربلد برای راه‌اندازییا اینکه خودمان با یک سری ابتکار و به صورت به اصطلاح زمخت ولی کارراه‌انداز، تقریبا بدون هزینه کار را انجام بدهیم.…

اگر سلبریتی‌های کنونی در دوران ویکتوریایی می‌زیستند …

پس از ویلیام چهارم، که خود جانشین جرج چهارم بود، در ۱۸۳۷، ملکه ویکتوریای ۱۸ساله به تخت نشست. دوران ۶۴سالهٔ سلطنت او در تاریخ انگلستان به «عصر ویکتوریا» شهرت دارد، که همزمان با به‌اوج‌رسیدن گسترهٔ امپراتوری بریتانیا در سطح جهان بود.اما…
آگهی متنی در همه صفحات
4 نظرات
  1. masood می گوید

    سلام
    من اطلاعاتی راجع به بیماری کوری رودخانه ای میخوام اگه میتونید کمکم کنید لطفا به من اطلاع بدید.

  2. مهران می گوید

    سلام
    مرسی بسیار جالب بود .
    متاسفانه من هیچ وسیله ای ندارم که iOS یا آندروید داشته باشن تا این برنامه رو بخرم و تست کنم .
    من هم توی تشخیص رنگ ها بسیار مشکل دارم اما خوب سبز رو به راحتی میبینم .
    ای کاش در مورد اون لنز های تماسی یا فیلتر ها یه اطلاعاتی در اختیار ما که کوررنگ هستیم قرار میدادید . خیلی عالی میشد

    مرسی

  3. احمد می گوید

    سلام
    به نظرم بهتر بود به جای لینک دادن به ویکی انگلیسی به ویکی فارسی لینک می دادید که مقاله اش هم در مورد کوررنگی خوب بود

  4. پیمان می گوید

    سلام
    فکر می‌کنم در لینکی که به سایت آزمون کوررنگی داده‌اید، یک – جا افتاده و باعث شده لینک کار نکند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.