صفحات نمایش لمسی قابل انعطاف، گجتهای متفاوتی برایمان به ارمغان خواهند آورد

دیر یا زود وقتی آیپد در دست بگیرید، میتوانید شبیه عکس بالا، صفحهاش را پیچ و تاب بدهید!
ما روز به روز به آرزوی داشتن گوشیهای هوشمند و تبلتهایی با صفحات نمایش قابل انعطاف نزدیکتر میشویم.
همین هفته پیش بود که شرکت ال جی، خبر از تولید کاغذ الکترونیک ویژهای داد که قرار است ماه بعد وارد بازار اروپا شود. این محصول که EPD خوانده میشود، شش اینچی است و یک صفحه نمایش پلاستیکی است که با بهرهگیری از فناوری جوهر الکترونیک یا e-ink، وضوح 1024 در 768 دارد. این کاغذ، 0.7 میلیمتر ضخامت دارد و وزنش تنها 14 گرم است. این کاغذ، ضد خش است و اگر از ارتفاع 1.5 متری بیفتد، هیچ آسیبی نمیبیند. البته شاخصترین ویژگی این کاغذ، منعطف بودن آن است، طوری که آن را میتوان تا 40 درجه تا کرد، بدون اینکه آسیبی ببینید.
-------
علت و عوارض مشکل پزشکی از چیست؟
اما در تازهترین خبر در مورد صفحات قابل انعطاف، شرکت Atmel که بعضی از سختافزارهای سامسونگ، ایسر و ال جی را میسازد، این هفته اعلام کرد که صفحه قابل انعطافی به نام XSense ساخته است که به گفته مقامات این شرکت تحولی در ساخت گجتها ایجاد خواهد کرد، در ساخت این محصول از پلیاتیلن ترفتالات استفاده شده است.
چند وقت پیش هم نوکیا، در جریان Nokia World 2011، نمونه اولیه گوشیای را معرفی کرده بود که قابل انعطاف بود و با خم و راست کردن صفحه نمایش میشد با گوشی و عکسها تعامل کرد.
مطلب پیشنهادی:
با یک سیستم سرگرمی خانگی، شب هایی که در منزل هستید را به شب هایی «عالی و به یاد ماندنی» تبدیل کنید.
سلام. امیدوارم یک پزشک و طرفدارانش جواب سوال منو تا امشب بدهند. شما در این سایت چه چیزی را تولید می کنید؟ جز اینکه یکسری مطالب را فقط می گذارید و بس. جز اینکه خود و مخاطبانتان را مصرف کننده محصولات کشورهای خارجی بار می آورید؟ بد نیست اگر مهارتی دارید خودتان در کشورتان یک محصول سخت افزاری انقلابی تولید کنید تا بشریت از وجود شما بهره کافی را ببرند. واقعا آنچه که جابز در مورد بیل گیتس گفته است در مورد شما و سایت هایی مثل شما، کلوب، آپارات، سرویس های وبلاگ، نارنجی، …. صدق می کند. شما صرفا مطالبی می گذارید و تبلیغ می کنید. امیدوارم نظر و انتقال مرا پاسخ بگویید و آن را حذف نکنید و کمی به آن دقیق تر و متفاوت تر فکر کنید. بد نیست کمی از کشورهایی مثل ژاپن یاد بگیریم
اما نقل قول جابز.
جابز، گیتس را فردی میدانست که خلاقیت ندارد و هرگز چیزی را خودش اختراع نکرده و تنها اضافه میکند “به طور شرمآوری ایدههای دیگران را نابود میکرد.”
برای چنین کارهایی نیاز به سرمایه و فناوری سطح بالا هست. شما این ها را از کجا می آورید؟
حق با شماست، خیلی از ماها مصرف کننده صرف هستیم
البته شما فقط از یک سمت قضیه با خبر هستید و نمیدونم چطور قضاوت میکنید که نویسندههای این مطالب و خوانندها همگی فقط مصرف کننده هستن!
وقتی کسی از چیزی با خبر نیست چطور میخواد ذرهای به اون اضافه بکنه
منابع علمی زیادی برای خواندن وجود داره، ولی هیچ منبعی برای یاد گیری و پروراندن ایده و خلاقیت وجود نداره، مگر خواندن و شنیدن در مورد خلاقیتهای دیگران.
اگر همین چندتا منبع فارسی درست و حسابی رو هم از ایرانی جماعت بگیرید، رسما تبدیل میشن به کرهی شمالی
همه نسبت به این نکته آگاهیم که کشور ما در زمینهی ایجاد فرصتها خیلی بد عمل میکنه
از مدارس گرفته تا دانشگاهها همگی مشتی مطالب تعوریک محض رو تدریس میکنن و تازه اگر همین مطالب رو درست تدریس کنند.
شیوهی آموزشی که باعث میشه افراد ندانسته و بدون آگاهی به سمت رشتهای برن، باعث میشه که وقتی از یه کلاس ۴۰ نفره میپرسی برای چی این رشته رو انتخاب کردید، به جز یکی دو نفر بقیه بگن: حرف دیگران، دایی، عمه، مشاور تحصیلی، جو عمومی. و بعد کسی مثل من که ۱۰۰ درصد انتخابهام مربوط به رشتهی مورد علاقم بود (کامپیوتر) باید از روی دروسی مثل شیمی، فیزیک و دروس عمومی قضاوت بشم تا جایی درس بخونم که کوچکترین ارزشی نداره.
کتاب «سرگذشت شگفت انگیز گوگل» رو میخوندم، موضوعی که بشدت توجهم رو جلب کرد این بود که تمام شرکتهای بزرگ سیلیکون ولی به کمک سرمایهگذارانی رشد کردن که ارزش علم و پیشرفت رو میدونستن، حتی اگر فقط به جنبهی مالی اون توجه میکردن و نه چیز دیگه!
یه نفر رو میشناختم که ایدهای رو برده بود برای شرکت «صاایران»، به جای این که کمکش کنن ازش ۲۰ میلیون تومن طلب کرده بودن!
میخواستم زبان پایتون رو یاد بگیرم
کلاس آموزشی پیدا نکردم، منبع فارسی نبود. رفتم سراغ کتاب انگلیسی
دنبال ویدیوی آموزشی بودم. یوتیوب منبعیه کامل از ویدیوهای آموزشی که افراد مختلف تولید کردن.
فیلتره، دسرسی بهش سخته، سرعت اینترنت پایینه.
این مشکل رو کی باید پاسخ بده؟!
به هیچ قسمتی از تکنولوژی دسترسی نداریم، چون پولشو نداریم
تحریمیم، فقط معلوم نیست چرا بقیه تحریم نمیشن
بدون منابع، از کجا باید شروع کرد؟!
دیگه این روزها فرار مغزها اهمیت خودش رو داره از دست میده، الآن فرار ژنها مطرح شده
ژن ایرانی باهوش داره از بین میره، فقط به خاطر این که هر کس دستش به جایی رسیده گذاشته رفته (حرف من نیست، اینارو خود آقایون میگن). یه موقعی میگفتن ایرانیها از باهوشترین افراد دنیا هستن. راستش میانگین هوش دور و بر ۸۰٪ فاصلهی کمی با کم هوش ترین کشورهای دنیا رو داره.
شما باید تلاش کنی، تا بفهمی تلاش کردن توی ایران چقدر سخته
گلایه و شکوه نمیکنم، انسان توی سختیهاست که ساخته میشه
ولی بالاخره یه جای کار میلنگه که الآن اینقدر عقب موندهایم
یه نکتهی دیگهای که به ذهنم رسید همین خبر تازهای بود که در مورد عینک واقیت افزوده گوگل منتشر شده
یه نفر ایرانی جزو تیم سه نفره این پروژه بود
به نظر شما، چرا اکثر ایرانیهایی که دستشون به جایی رسیده، جایی به جز ایران مشغول فعالیت هستن
نمیخواید بگید که اینا وطن فروشن؟!
سلام از همه دوستان و مسئول محترم یک پزشک.
از این پاسخ بسیار لذت بردم.
ما هم از یک پزشک و سایت های مشابه انتظار تولید محصول نداریم و از ایشان به سبب نشر مطالب جالب توجه و خلاقانه شان تشکر می کنیم.
شاید آن سوال هم که مطرح شد، کمی یکجانبه بود. در عین حال به نظر من ، ما در اطلاع رسانی و توجه به اخبار فناوری اطلاعات، بسیار خوب هستیم. اما تا چه حد در ایران می شود این فناوری ها را تولید کرد و تا چه حد در رابطه با آن اطلاع رسانی می شود و تا چه حمایت می شود، واقعا حق با شماست و شاید ما می خواهیم کاری انجام بدهیم اما نمی توانیم و این نتوانستن به نوعی با مشکلاتی که وجود دارد، به ما ترزیق شده است و ما را مجبور کرده است که حتی نخواهیم. هر چند کلی نمی توان به قاضی رفت. با تشکر از پاسخ همه دوستان. موفق باشید.
امیدوارم روزی برسد هر کس با توجه به تخصصی که دارد، بتواند در ایران سهمی در تولید ملی داشته باشد. شاید هدف از پیام امسال مقام معظم رهبری هم توجه به همین خلاء تولید ملی و حمایت از سرمایه گذار ایران باشد که بسیار احساس می شود.
عزیز جان اشتباه فکر میکنی. هدف یک پزشک فقط معرفی نوآوری های دنیای فناوریه.
ادمها تو سایتها چیزی را تولید نمی کنند باید تو کشور امکان تولید محصول فراهم بشه که تا حالا الحمدلله بعد از سی سال به اصطلاح خودکفایی تازه دسته بیل از چین وارد می شه!
تجارت جهانی اقتضا میکنه هر کشوری تو چیزی که تخصص داره سرمایه گذاری کنه و فعال باشه همون اپلی که مثال می زنید کارش فقط طراحی و فروش محصولات هست و تمام قطعات از شرکت های دیگه تو کشورهای مختلف خریداری میشه و تو چین مونتاژ میشه و تو همه دنیا به فروش میره حرف شما مثل اینه که بگیم چرا اپل قطعات محصولاتش رو خودش تولید نمیکنه
در ضمن دوست عزیز 99 درصد تولید علم مربوط به 7 کشور صنعتی هست بقیه کشورها مصرف کننده هستن چه انتظاری داری یک هو، ایران ماهم کنار آلمان و آمریکا بشه تولیدکننده علم؟ تو ایران همش از فرار مغزها صحبت میشه ولی واقعیت اینه که تمام مغزها از تمام کشورها سر از شرکت ها امریکایی در میارن. اگه ما بخواهیم از لحاظ تولید علم به سطح کشورهای دیگه برسیم باید چند برابر اون کشورها هزینه تحقیقاتی داشته باشیم که من به شما قول میدم بودجه تحقیقاتی کشوری مثل آمریکا چند برابر کل بودجه یکسال ایران هست
حرف آخرم اینه با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه ما باید تو جنبه هایی که بهتر از بقیه هستیم سرمایه گذاری کنیم تا اونا رو هم از دست ندیم مثل بازار فرش که دودستی تقدیم چین و ترکیه و پاکستان کردیم
درود بر شما
من قصدی ندارم که به جای اقای مجیدی پاسخ به دیدگاه شما بدم ولی چون شما به طرفدارن یک پزشک اشاره کردید به خودم این اجأزه را دادم که به شما پاسخ بدم. در ابتدا شما سوال کردی که چه هدفی رو دنبال میکنید از این نوع پستها فکر میکنم که بارها در پستهای ایشان دیدهاید که ” من از به اشتراک گذاشتن مطلب لذت میبرم” هر نوشتهای که محصولی را معرفی میکند لزوما مشوق خواندگان نیست که حتما محصول رو تهیه کنند. هرکس استعداد خاصی در تولید چیز خاصی را دارا هست و تولید به معنی سخت افزار نیست بلکه شاید یک شیوه ی جدید فکر کردن هم شامل میشود که در پستهاهایی قبلی نظیر ( آخرین پیام نیز دیدیدم) امیدوارم توانسته باشم جواب شما رو به خوبی بدم. شب بخیر.
آقا جون . شما تولید کن . اختراع کن . تبلیغش با ما
نمیدونم چی بهت بگم اگه تو این مملکت زندگی میکنی خودت باید خوب بفهمی که چرا کسی چیزی اختراع نمیکنه و نمیسازه چرا تولیدها بسته میشن چرا کارگرا بیکار میشن امیدوارم خودت بتونی چیزیو اختراع کنی و تولید کنی تو ایران
حالت خوب نیست برادر انگار
شما که خودت دنباله روی جابز هستی
تا حالا هرچی ایده و اختراع کردی بگو
من نامردم اگه یه هاست و یه دامین نخرم و رایگان در اختیار شما قرار ندم تا خودتون رو به جهانیان معرفی کنید
با کامنت اول کاملا موافقم! متاسفانه مصرف گرایى داره به شدت تو دنیا رواج پیدا میکنه و مردم عملا تبدیل شدن به ابزارهاى کسب درآمد سرمایه دارها و شرکت هاى بزرگ.
خیلى ها هم اینو میدونن اما ناخودآگاه اسیر و شیفته محصولات خلاقانه این شرکت ها میشن. در حالى که در واقع این محصولات باید در حد ابزار به کار برده بشن، خیلى ها در درون خودشون این ابزارها رو تا حد پرستش، ستایش میکنن.
من به عنوان یکی از خوانندگان یک پزشک خدمت شما عرض میکنم که:
شما چطور این سایت را به نشر یک سری مطالبی که خواننده را مصرف گرا میکند متهم میکنید و موج اتهامات بعدی را وارد میسازید در حالیکه بعید میدانم زحمت خواندن مطالب را به خود داده باشید؟!
نویسنده در تمام مدت تعطیلات نوروز اقدام به نشر مقالاتی در مورد خلاقیت کرد که بسیار مفید و آموزنده بود و باعث تقویت روحیه علمی و شادابی علمی در بنده شد. این نگرش در سایر مطالب منتشر شده در این سایت نیز دیده میشود و حس کنجکاوی را تقویت میکند.
از طرف دیگر شما ظاهرا میخواهید مانند کبک سر خود را در برف فرو کنید از پیرامون خود خبر نداشته باشید؟! چطور در دنیای امروز که با این سرعت در حال پیشرفت است بدون دیدن سایرین میخواهید ابداع یا ابتکار داشته باشید. دنیای امروز را اگر هم نخواهیم دهکده جهانی بنامیمش نمیتوانیم نادیده اش هم بگیریم. به نظر من با مقالات و اخباری که نویسنده محترم زحمت ترجمه، تألیف، تایپ و انتشار آن در اینترنت را میکشند، با آخرین پیشرفت ها و دستاوردها میتوان آشنا شد و اگر هم اهل عمل باشیم و قصد اختراع و ابتکار داشته باشیم میتوانیم از آنها ایده گرفته و خود کار جدیدی کنیم.
این که مردم کشور ما نمی خوان یا نمی توونن تولید کننده محصولات با تکنولوژی بالا باشن چه ربطی به اطلاع رسانی در زمینه این تکنولوژی ها در کشورهای دیگه داره؟!!! اتفاقا لازمه یه ایده خلاقانه در ابتدا اگاهی از ایده های موجوده!! مصرف کننده بودن ما هیچ ربطی به اطلاع رسانی این سایتهایی که فرمودین نداره…اتفاقا خیلیم عالیه که حداقل میدونیم دورو برمون چه خبره…اشکال کار جای دیگست…و ببینین فاجعه در چه حد که می دونیمو هیچ کاری نمی کنیم!
الان که فکر میکنم میبینم با کامنت اول کاملا هم موافق نیستم :)
اما خب در مورد مصرف گرا شدن مردم همچنان موافقم!
ببینید، حتى مردم آمریکا هم کلافه شدن از دست محصولاتى که بیش از اینکه نیازهاى مردم رو برآورده کنه، باعث ایجاد نیازهاى کاذب میشه. مثلا زمانى اپل میگفت با توجه به فاصله تبلت از چشم، وجود رتینا اهمیتى نداره، اما حالا تو نیو آى پد رتینا رو به کار برده و کلى هم روش مانور میده!
با تشکر از آقای دکتر مجیدی، روی صحبتم با نویسنده نظر اول و طرفداران ایشونه.
شما که میگید ما فقط مطلب منتشر میکنیم میشه لطف کنید و بفرمایید شما چه کاری برای تولید کالا و علم توی این کشور کردید؟ آیا تا به حال کالایی تولید کردید؟ منظورم در حد آیفون و آیپد نیست، کالایی مثل کیف موبایل، کفش، سه راهی برق، محافظ لوازم الکترونیکی یا . . . کسانی که توی کار تولید این وسایل ساده و پر مصرف بودن میدونن که چه خون دلی باید خورد تا تولید کرد و فروخت آخرش هم که حساب کتاب کنی میبینی اگر قانونی یا قاچاق از چین وارد میکردی سودت چند برابر و دردسرت خیلی کمتر بود.
اگر هم خدایی نکرده بری سراغ تولید کالایی جدید که اختراع کرده باشی دیگه مطمئن باش که بدبخت شدی من خودم یکی از این افراد بودم که از طریق مراکز رشد فناوری وارد شدم و سه سال از عمرم و کلی از سرمایه شخصی رو هزینه کردم و به خاطر نبود زیرساخت و بسیاری مسائل دیگه، با کلی ضرر جمع کردیم و الان هم بعد از 4 سال هنوز دارم بدهیمو به مرکز رشد فناوری قسطی پرداخت میکنم. نه اینکه فکر کنید فقط من ضرر کردم، تمام مخترعینی که توی اون مرکز بودن ضرر کردن. به این خاطره که کسی نمیره سراغ تولید و بخصوص تولید طرح ها و اختراعات جدید و هیچ سرمایه گذاری هم روی این زمینه ها سرمایه گذاری نمیکنه.
شما اگه الان بخوای یه جنسی رو وارد کنی و بفروشی خیلی خیلی راحته و سود خوبی داره، اما اگر بخواهی چی جدیدی بسازی واقعاً سخته و اگر هم تولید کنی و بفروشی قبل از اینکه به سود آوری برسه اون کالا کپی میشه و شما هیچ کاری نمیتونی انجام بدی.
حالا یه وبلاگ داره اطلاعات تکنولوژی روز رو در اختیار خوانندگانش قرار میده شما از راه نرسیده، بر علیه اون مطلب مینویسید؟ اگر از این مطالب خوشتون نمیاد خوب نخونید و برید سراغ سایتهای دیگه، کسی شما رو مجبور نکرده کاری که دوست ندارید انجام بدید.
دوست و خواننده بسیارعزیز ،کامنت خوبتون رو خوندم. به عنوان فردی که به شدت به تحمل چند صدایی و شنیدن نظر منتقد معتقدم، به نظر بجا و بیشتر از اون به لحن مودبانه ای که برای انتقاد انتخاب کردین احترام میذارم. حرف بدی هم نیست. من هم زمانی با خودم فکر میکردم :”مطالب آی تی را که دکتر مینویسه اصلا کی میخونه؟ کی ازشون سر درمیاره؟ ” به قول اون جوکه که یکی نصفه شب توی اتوبوس از خواب بیدار شد و نگاهی به دوروبرش انداخت و گفت:” آقای راننده واسه کی رانندگی میکنی؟! همه خو خوابن!” به خودم میگفتم :”واسه کی داره مینویسه؟! ” ولی از بد یا خوب روزگار زد و برای ادامه تحصیل به خارج از کشور آمدم، جایی که همان تکنولوژی دکوری و مصرفی، البته به قول من ایرانی، جزیی از زندگی روزمره شان شده. جایی که پیر و جوان، دارا و ندار، پزشک و … هریک به نوبه خود، به طرز حیرت آوری ازآن در جهت نیل به اهداف خود بهره می برند و پا بر شانه های آنها که این راه را رفته اند میگذارند و با نگاه به افقهای روبرو به جلو راه که نه، میدوند. اینجا بود که بارها و بارها آنچه همکار عزیزم نوشته بود و می نوشت به کارم آمد. غرض آنکه اشکال ندارد اگر ما دوست داریم با گاوآهن زمینمان را شخم بزنیم و گوش خود را بگیریم تا از تراکتور چیزی نشنویم. اشکالی هم ندارد اگر تصمیم بگیریم خودمان اصلا تولید علم کنیم و دوباره تراکتور را اختراع کنیم! ولی واقعیت دنیای پیرامون این نیست؛ اگر ما به لطایف الحیلی در دنیا را به روی خود هفت قفل زده ایم، گوش خود را گرفته ایم و چشم عقل خود را بسته ایم، حجت بر این نیست که واقعیت دنیا را هم عوض کرده ایم، دنیا راه خود را میرود آن هم به مدد سرعتی که تکنولوژی به آن داده است.
نکته دیگر اینکه این سایت تا جایی که من دیده ام و بعضا افتخار قلم زدن در آن را هم داشته ام، رسالت خود را تنها در معرفی به قول شما محصولات کشورهای غربی و پرداختن صرف به آی تی نمیداند و فکر میکنم صدها پست نوشته شده غیر آی تی گواه بر این مدعاست. از یکی از دوستان عزیزم می شنیدم که براساس مطلبی که در یکی از نشریات محلی منتشر شده، بخش معرفی کتاب این سایت توانسته تکانی هرچند کوچک و مختصر در آمار فروش کتب معرفی شده ، دراستان مربوطه، ایجاد کند که بنظر من واقعا زیبا و ستودنی است.مگر اینکه فرهنگ و کتاب را هم در زمره کالاهای لوکس غربی بدانیم که آنهم در نوع خود قابل احترام است.
سلام به همه گرامیان.
توجه دوستانی که می گویند در ایران هیچ کار نمی شود کرد را به لینک زیر جلب می کنم. قاعدتا تا شکست نخورید، موفقیتی حاصل نمی شود.
http://www.khalaghiyat.com/خلاقستان/مصاحبه-با-افراد-خلاق-ایران/مصاحبههای-مجله/66-مجرد-میلیاردر.html
اتفاقا کار ایشون هم در رابطه با پوشاک هست که یکی از دوستان اشاره کردند
اگر لینک کار نکرد، عبارت زیر را در گوگل جستجو کنید
اریکا مجله خلاقیت
موفق باشید
سلام
من در شهر سقز زندگی میکنم الان 9ساله درزمینه اختراع فعالیت دارم تا حالا 5 ثبت اختراع دارم و 8 اختراع دیگر هم مانده به ثبت برسانم لطفا من رو راهنمای کنید اختراعاتم رو چجوری بفروش برسانم
با تشکر: هیوا جهانی