پاورپات، ژنراتوری که گرما را به الکتریسیته مورد نیاز گجت‌هایتان تبدیل می‌کند

1

اگر به سفرهای چند روزه به طبیعت و مناطق بکر که الکتریسیته در آنها در دسترسی نیست، علاقه دارد، لابد یکی از مشکلاتتان شارژ کردن گجت‌هایتان است، این روزها کمتر گجتی را می‌توان پیدا کرد که در صورت استفاده از آن، بیشتر از یک روز شارژ نگه دارد.

به صورت‌های مختلفی می‌توان این مشکل را حل کرد.

یک راه حل آسان خرید شارژکننده‌هایی است که با ذخیره نیروی الکتریسیته، در زمان نیاز با اتصال آنها به گجت‌هایتان می‌توانید کار خود را راه بیندازید. مدل‌های مختلفی از این شارژکننده‌ها وجود دارد، که قیمتشان در بازار ایران از 40 هزار تا بیشتر از 120 تومان متغیر است و بسته به مدل می‌توانند گجت را شما یک بار یا تا 10 بار شارژ کنند، بعضی از این وسایل ورودی‌ها لازم برای انواع گوشی‌ها و تبلت‌ها را دارند.

پاورپات

گجت ها

اما اگر شارژ این وسایل هم به اتمام برسد، چه کار کنیم؟!

یک راه دیگر می‌تواند «پاورپات» PowerPot باشد، همان طور که از اسم این وسیله برمی‌آید، کار با آن ساده است، داخل ظرف این وسیله باید آب را بجوشانید، تا وسیله گرما را به الکتریسیته تبدیل کند و وسیله‌تان را شارژ کند!

پاور پات مدل‌ها 5، 10 و 15 واتی دارد و قیمت آن بر حسب مدل 125 تا 500 دلار است. مدل پنج واتی آن می‌تواند بعد از 60 تا 90 دقیقه، وسیله شما را شارژ کند.

پاورپات

شاید حتی اگر بتوانید، این وسیله دوم را نخرید، چون کاربرد زیادی برایتان ندارد. اما خب، برای بعضی از ساکنان زمین مثل آفریقایی‌ها داشتن این وسیله می‌تواند بسیار ارزشمند باشد.

شرکت تولیدکننده در وب‌سایت خود توضیح داده است که 200 میلیون آفریقایی گوشی موبایل دارند، اما دسترسی به برق ندارند، آنها باید بیشتر از یک مایل پیاده راه بروند تا به نزدیک‌ترین منبع برق برسند و 15 درصد درآمد ماهانه‌شان را صرف شارژ گوشی‌شان بکنند.

این شرکت متعهد شده است که در صورت دریافت تنها 99 دلار، یک دستگاه از پاورپات را به ساکنان این مناطق هدیه کند.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

سازه‌های و کارهای مهندسی کارا، زیبا و شگفت‌آور از سراسر دنیا

ساختن سازه مهندسی مسلما فقط به معنی ساختن چیزی کارا نیست. بلکه باید زیبایی سازه و تباین آن با محیط اطراف و ابعاد انسانی و فرهنگی آن در نظر گرفته شود. در ضمن امکان توسعه آن در آینده مد نظر قرار گیرد و همچنین چه بهتر که دوست‌دار محیط زیست…

مهم نیست این تابستان چقدر گرم است، برهنه نخوابید! مشکلات سلامتی بی‌لباس خوابیدن

بر اساس تحقیقات یک شرکت فروش تشک آنلاین به نام Casper حدود ۲۸.۵ درصد از آمریکایی‌های گفته‌اند که هر شب، هفتگی، ماهانه یا هر چند وقت یکبار برهنه می‌خوابند. اما ۷۱.۵ درصد دیگر گفتند که همیشه با لباس می‌خوابند.واضح است که برهنه خوابیدن…

کاریکاتورهای و تصاویر ساده، مفرح و تفکربرانگیز لوکاس لویتان

لوکاس لویتان هنرمند برزیلی، ساکن مادرید است. او بیشتر برای پروژه‌اش به نام «هجوم عکس» مشهور شده، در این پروژه او نقاشی‌هایی را به عکس‌های اینستاگرام افراد اضافه می‌کند و داستان‌های پنهان را به روشی خلاقانه آشکار می‌کند.کارهای او جذاب و…

چگونه طولانی مدت درس بخوانیم و کمتر خسته شویم؟

مطالعه برای ساعات طولانی می‌تواند چالش برانگیز باشد، اما چندین راهبرد وجود دارد که می‌توانید برای کمک به حفظ تمرکز و جلوگیری از خستگی از آن‌ها استفاده کنید:استراحت کنید: هر 45 تا 50 دقیقه یک بار استراحت کنید تا مغز خود را شارژ کرده و از…

چهره و شکل و شمایل یک شهروند کشورهای اسکاندیناوی یا منطقه نوردیک به چه صورت است؟

کشور‌های اسکاندیناوی که به عنوان کشورهای شمال اروپا یا منطقه نوردیک نیز شناخته می‌شوند، به گروهی از کشور‌های شمال اروپا اطلاق می‌شود. واژه نوردیک اغلب برای توصیف دانمارک، فنلاند، ایسلند، نروژ و سوئد که اعضای اصلی شورای شمال اروپا هستند،…

عملیات گانرساید: حمله نروژ به تاسیسات آب سنگین نازی‌ها که آنها را از بمب اتمی محروم کرد

سرهنگ ارتش سلطنتی نروژ، لیف ترونستاد، پس از تحویل کپسول‌های انتحاری، به سربازانش اطلاع داد: «نمی‌توانم به شما بگویم که چرا این مأموریت اینقدر مهم است، اما اگر موفق شوید، برای صد سال در خاطره نروژ زنده خواهد ماند.»با این حال، این…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
1 نظر
  1. فرشاد می گوید

    زمان جوش اومدن آب خیلی کمتر از 60 تا 90 دقیقه هست، در این فاصله شاید مجبور باشیم ظرف رو چند بار دوباره از آب پر کنیم. و فکر نمیکنم آب در افریقا اینقدر بی ارزش باشه که برای شارژ یک موبایل چندین بار تبخیر بشه!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.