اپلیکیشن locket : با گذاشتن آگهی در «لاک اسکرین» موبایل خود، پول دربیاورید!

6

روزانه چند بار صفحه قفل یا «لایک اسکرین» گوشی خود را نگاه می‌کنید؟ تحقیقات نشان داده‌اند که بیشتر کاربران روزانه بیش از 100 بار به این صفحه نگاه می‌کنند.

پس می‌شود ادعا کرد صفحه لاک اسکرین گوشی، از هر وب‌سایتی بیشتر بازدیدکننده دارد، همین مطلب باعث شده که به تازگی یک اپلیکیشن جالب به نام locket آماده شود که کارش نمایش آگهی در لاک اسکرین گوشی‌های اندرویدی است.

خب، آخر کدام آدم سالمی می‌آید و لاک اسکرین گوشی‌اش را محل نمایش آگهی می‌کند؟!

صاحبان اپلیکیشن locket برای تشویق کاربران به نصب و مراجعه به  آگهی‌ها تصمیم گرفته‌اند که به کسانی که این اپلیکشن را نصب کنند، پول پرداخت کنند!

همان طور که در تصویر زیر می‌‌بینید، بعد از نصب اپ، کاربر بعد از مشاهده لاک اسکرین می‌تواند آیکون قفل را سوایپ کند (در این صورت گوشی از قفل خارج می‌شود، کاربر آگهی‌ای نمی‌بیند و پولی هم نمی‌گیرد) یا اینکه آیکون یک سنت را به داخل بکشد، که در این صورت وارد صفحه آگهی می‌شود و یک سنت برایش پس‌انداز می‌شود.

07-20-2013 12-52-12 PM

locket سقف پرداخت دارد و در هر ساعت بیشتر از سه سنت برای کاربر کنار نمی‌گذارد، بنابراین سوایپ بیشتر از 3 بار در ساعت، فایده‌ای برای کاربر ندارد.

با این روند اگر کسی 12 ساعت در روز فعال باشد، روزانه 36 سنت و در عرض یک سال حدود 130 دلار کاسبی می‌کند.

هر وقت کاربر دوست داشت ، در صورتی که پول پس‌انداز شده برای او به 10 دلار رسیده باشد، پول وارد حساب «پی‌پل» او می‌شود.

«یونا کیم» 24 ساله، مؤسس  locket است، ممکن است اصلا شما دوست نداشته باشید که locket را نصب کنید، ولی ایده این اپ به نظر جالب می‌آید.

locket سعی می‌کند یک محیط خشک نمایش آگهی نباشد و مثلا با گرفتن سن و جنس و علایق کاربر، آگهی‌های متناسب به او نمایش بدهد، تصور کنید که به کسی که به سینما علاقه دارد، آگهی‌ و تریلر فیلم‌ها نشان بدهد، چندان غیرقابل تحمل نیست.

البته مشخص است که برای ما کاربران ایرانی عملا نصب اپلیکیشن از جنبه مادی جذابیت ندارد، چون به احتمال زیاد هزینه اینترنت موبایلی ناشی از سه بار سوایپ در ساعت روی آگهی‌ها، بیش از درآمد حاصله خواهد بود! اما برای یک کاربر فرنگی، شاید نصب اپ، توجیه داشته باشد.

07-20-2013 12-35-23 PM


به احتمال زیاد در آینده از این مدل نمایش آگهی روی گجت‌ها بیشتر خواهیم شنید. پیش از این هم در مورد کیندل آمازون شاهد نمایش‌های آگهی‌های متناسب با منطقه جغرافیایی کاربر در قالب «پیشنهادات ویژه» بودیم، همین مطلب باعث شده بود که قیمت خرید کیندل پایین بیاید.

فیس‌بوک هم چند وقت پیش یک لانچر اندروید به نام Home عرضه کرد که در این لانچر گاهی آگهی نمایش داده می‌شود.


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

25 آزمایش روانشناسی تاثیرگذار و به‌یادماندنی در تاریخ کدام‌ها هستند؟

تأثیرگذارترین آزمایش‌های روانشناختی در تاریخ رشته روانشناسی، یک رشته آزمایش گسترده هستند که هر یک در حیطه حوزه‌های تخصصی کوچکتر شکل گرفته‌اند. هر یک از این حوزه‌های تخصصی در طول سال‌ها با مطالعات و تحقیقات و آزمایش‌های به دقت طراحی شده،…

مجموعه‌ای از تصاویر هراس‌آور، عجیب با به اصطلاح نفرین‌شده!

برای قسمتی از شگفتی یا ترس خودمان از پیرامون یا عکس‌ها نمی‌شود توضیح صریح ارائه کرد. احتمالا منشا این ترس‌ها به تدریج در سیناپس‌های مغزی ما از هزاران سال پیش یه یادگار گذاشته شده.آدم فکر می‌کند اگر قرار باشد برنامه هوش مصنوعی ایجاد شود…

۱۰ واقعیت جذاب درباره جی رابرت اوپنهایمر -پدر بمب اتمی و سوژه فیلم جدید کریستوفر نولان

جولیوس رابرت اوپنهایمر بیشتر به عنوان فیزیکدانی شناخته می‌شود که به ساخت اولین بمب اتمی کمک کرد. اما سنگ‌ها و کانی‌ها عشق اول او بودند و او همچنین شاعرمسلک بود.اوپنهایمر آزمایشگاهی را رهبری کرد که اولین بمب اتمی را ساخت و با موفقیت…

سازه‌ها و چیزهایی که حس مگالوفوبیای ما را به شدت تحریک می‌کنند – گالری عکس

مگالوفوبیا اصطلاحی است که برای توصیف ترس شدید و غیرمنطقی از اشیاء یا چیزهای بزرگ استفاده می‌شود. کلمه "مگالوفوبیا" از ترکیب دو کلمه یونانی "مگالو" به معنای بزرگ  و "فوبیا" که به معنی ترس یا بیزاری قوی است، گرفته شده است.افراد مبتلا به…

قسمت دیگری از عکس‌های تاریخی کمتر دیده شده: یک عکس ارزش هزار کلمه را دارد!

شاید این گفتار مشهور فرنگی‌ها که می‌گویند که یک عکس به اندازه هزار کلمه سخن می‌گوید، غلو باشد. گاهی در یک عکس فقط زیبایی می‌بینیم. گاهی هم داخل آن چیزی نیست. بدتر از همه، گاهی چون یک عکس برش محدودی از زمان و مکان است، به نوعی حاوی دروغ است…

سری جدیدی از عکس‌های جذاب مقایسه‌ای زمان قدیم و جدید مکان‌ها و شهرها

عکس‌های «قبل و بعد» یا عکس‌های یک مکان بعد از گذشت زمان مدید، به چند دلیل جالب از آب درمی‌آیند:دگرگونی دیداری: انسان‌ها به طور طبیعی به سمت تغییرات و دگرگونی‌های بصری گرایش دارند. عکس‌های قبل و بعد تصویری واضح و قابل توجه از پیشرفت،…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
6 نظرات
  1. فرشید می گوید

    ایده خوبیه، اما با این روال، سالی 130 دلار یا ماهی 10 دلار برای فرنگی هاش رو هم که بخواید حساب کنید، چندان جذاب به نظر نمیرسه. به شخصه ترجیحم عکس پس زمینه Lock Screen هستش، تا سالی 130 دلار.

  2. احسان می گوید

    ایده جالبی برای تبلیغات است کیف کردم!

  3. کیان می گوید

    بسیار دست و دلباز هستند، با در نظر گرفتن ساعات خواب که کاربر نمیتونه آگهی رو چک کنه، در بیشترین حالت روازانه کمتر از نیم دلار درآمد از طریق این روش نصیب کاربر میشه.

    با توجه به اینکه این اپلیکیشن نیاز به اتصال به شبکه داره، نیم دلار در روز، حتی پاسخ گوی هزینه اتصال به شبکه و مصرف باتری رو هم نخواهد داشت.

  4. مازیار می گوید

    روزی 10 سنت هم دربیاد میشه سالی 36 دلار. پول یه ماه قسط/آبومان قرار داد موبایل.
    تازه ممکنه تو اروپا euro cent بده.
    شاید بعدن سرویسهای رقیب بیان 15 سنت بدن. اما بعید نیست گوگل یا فیسبوک بخرنش. به هر حال فقط اونان که میتونن آگهی مرتبط نشون بدن.
    ولی خیــــلی ایده ی خوبی بود. صفحه ی خاموش موبایل!!!

    1. کیان می گوید

      یعنی شما حاضرید هر ساعت یک لینک تبلیغاتی رو چک کنید و تبلیغات بی مصرف رو نه تنها روی صفحه گوشی که همراه عزیز همیشگیتون هست تحمل کنید بلکه با کلیک کردن صغحه تبلیغ رو هم باز کنید.. اون هم تنها برای پولی که مجموع اون در سال به اندازه درآمد 4 ساعت کاری خواهد بود؟ توجه کنید 4 ساعت کاری با درآمد حداقل (8 دلار در ساعت کمترین دستمزد در ایالت کالیفرنیا)

  5. مجید می گوید

    این آپ رو امتحانی دو روز نصب کردم روی گوشیم، 3 تا مشکل داشت که باعث شد پاکش کنم.

    1- به شدت شارژ گوشی رو مصرف میکنه.

    2- گوشیم رو کند کرد، طوری که نزدیک به 5 ثانیه طول می‌کشید تا اس‌ام‌اس های گوشیم باز بشه!

    3- انتها مکالمه تبلیغ میامد و بعد چند بار تلاش بهم اجازه میداد تلفن رو قطع کنم!

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.