چرا پول زیادی بابت تماسهای گوشی موبایل خود میپردازید؟! آشنایی با 22 اپلیکیشن پیامرسان برتر
این روزها اگر کمی مواظب نباشید و روزانه تماس و پیامک زیادی بفرستید، سر ماه متوجه یک فاجعه میشوید! شما میبینید که مجبورید هزینه گزافی بپردازید.
به همین خاطر مدت زیادی است که کاربران ایرانی برای پیامک زدن، چت کردن چند رسانهای و صحبت ویدئویی و صوتی با دوستان و اعضای خانواده خود در داخل و خارج از ایران از اپلیکیشنهای گوشیهای موبایل و تبلت استفاده میکنند. این طوری به خصوص اگر شما یک اینترنت وای فای در منزل و محل کار داشته باشید، میتوانید با هزینهای بسیار ناچیزها ساعتها با دوستان خود در خارج از ایران صحبت کنید و تنها هزینه روتین اینترنت را بپردازید!
بسیاری از ما، چند اپلیکیشن از این دست را در گوشی خود داریم. اما به نظرم لازم است که در پستی فهرست کاملی از این اپلیکیشنها معرفی شوند، به 2 دلیل:
1- اگر اپلیکیشنی از کار افتاد، ما بتوانیم از اپلیکیشن جایگزین استفاده کنیم.
2- اگر اپلیکشنی را تجربه نکردهایم با ویژگیهای آن آشنا شویم و بدانیم چه تفاوتهای بارزی با اپلیکیشنهای مورد استفاده ما دارد.
با این هدف در اینجا 22 اپلیکیشن برتر پیامرسانی را به شما معرفی میکنم. خوبی بیشتر این اپلیکیشنها این است که «کراس پلتفرم» هستند، یعنی نسخه iOS، اندروید و ویندوزی دارند.
WhatsApp محبوبترین اپلیکیشن پیامرسان دنیاست. هر ماه حدود 300 میلیون نفر از آن استفاده میکنند.
خوبی این اپلیکیشن در سادگی آن نهفته است و بنابراین والدین و مادربزرگ و پدربزرگ ما که آشنایی چندانی با فناوری روز ندارند، میتوانند با کمی تجربه، استفاده از آن را یاد بگیرند و با آن پیامک و عکس یا پیغام صوتی بفرستند.
هزینه استفاده از این اپ در سال اول رایگان است، اما برای سالهای بعدی، هر سال باید 99 سنت بابت استفاده از آن بپردازید.
لینک دانلود: iOS – اندروید – ویندوز فون – بلکبری
GroupMe
از نام این اپلیکیشن پیداست که کارش چیست: با این اپ میتوانید متن و عکس و ویدئو را با گروهی از دوستان به اشتراک بگذارید.
GroupMe در حال حاضر توسط اسکایپ خریداری شده است. کار با این اپ هم ساده است، در GroupMe البته خبری از تماس صوتی و تصویری نیست. GroupMe را میشود یک فیسبوک بهینه شده برای گوشیهای موبایل دانست.
لینکهای دانلود: iOS – اندروید – ویندوز فون 8 و نسخه دسکتاپ
Line
لاین که توسط یک شرکت کرهای ایجاد شده بود، در ژاپن توسعه پیدا کرد. با لاین شما میتوانید پیام متنی بفرستید، به صورت گروهی چت کنید و عکس و ویدئو بفستید. با لاین میشود تماس صوتی و تصویری هم برقرار کرد و حتی با دوستان گیم هم بازی کرد.
لاین رایگان است، اما اگر میخواهید از بعضی از خندانکها که در این سرویس به آنها استیکر گفته میشود، استفاده کنید، باید پول پرداخت کنید.
لاین به تدریج توسعه پیدا کرده است و اپلیکیشنهای دیگری مثل اپلیکیشن دوربین nifty را هم معرفی کرده است.
دانلود: iOS – اندروید – ویندوز فون – بلکبری – دسکتاپ
این اپلیکیشن را چینیها نوشتهاند، این اپلیکیشن هم با خصوصیات اجتماعی و گروهی که دارد به فیسبوکی برای گوشیهای موبایل تشبیه شده است.
و جالب است بدانید که برای تبلیغ این اپ، نویسندگان آن در قراردادی با لیونل مسی، او را مبدل به کاربر این اپ کردهاند تا اپ خارج از چین و آسیا هم محبوب شود!
با این اپ هم میشود، پیام چند رسانهای فرستاد، به صورت گروهی چت کرد، پیام صوتی فرستاد ئ تماس صوتی و تصویری برقرار کرد.
به علاوه با این اپ میتوانید دنبال دوست بگردید و با افراد دیگر آشنا بشوید.
دانلود: iOS – اندروید – ویندوز فون – بلکبری
Kakao Talk
این اپ هم یک اپ رایگان آسیایی دیگر است، کاکائو را کرهایها نوشتهاند و با آن میشود به صورت چندرسانهای با دوستان ارتباط برقرار کرد.
دانلود: iOS – اندروید – ویندوز فون – بلکبری – دسکتاپ
MessageMe
این اپلیکیشن رایگان در سال 2013 متولد شده است. علاوه بر ویژگیهای روتین اپهای دیگر، با این اپ کاربران میتوانند با هم نقاشی بکشند (اصطلاحا دودل) و موقعیت خود را با یک دوست به اشتراک بگذارند و موسیقیای را که در حال گوشی کردن به آن هستند، با دوستشان در همان آن به صورت مشترک گوش کنند.
نقطه ضعف این اپ این است که با آن نمیشود تماس صوتی و تصویری برقرار کرد.
Kik
نقطه قوت اپلیکیشن کیک چیست؟
همان طور که تجربه کردهاید، در بسیاری از اپلیکیشن پیامرسان شما مجبورید که گوشی خود را رجیستر کنید. یعنی بعد از ثبت نام، پیامکی حاوی یک کد به گوشی شما فرستاده میشود و شما تنها با ثبت همین کد میتوانید، با گوشی خود و از طریق اپ، تماس برقرار کنید.
پیدایست که این امر، مشکلاتی ایجاد میکند. مثلا ممکن است شما یک تبلت وای فای داشته باشید و یا شاید اصلا نخواهید که شماره تلفن خود را وارد سیستم یک اپلیکیشن کنید و بخواهید ناشناس باشید!
کیک اصلا این محدودیت را ندارد، اما مشکل این است که با کیک نمیشود، تماس صوتی و تصویری برقرار کرد و به همان چت نوشتاری و چندرسانهای باید قناعت کنید!
دانلود: iOS – اندروید – ویندوز فون
Tango
با تانگو میتوانید تماس صوتی و تصویری برقرار کنید و چت کنید. با این اپ دو کاربر میتوانند با هم گیم بازی کنند.
دانلود: iOS – اندروید – دسکتاپ
Cubie
تمرکز این اپ ساخت تایوان در «دودل»هاست، یعنی کاربرانس هم میتوانند با هم نقاشی و طراحی کنند. با این اپ هم میشود تماس صوتی و تصویری برقرار کرد و چت نوشتاری و چندرسانهای کرد.
مسنجر فیسبوک
با مسنجر فیسبوک میشود، گروهی چت کرد و عکس و ویدئو و استیکر فرستاد.
اگر این اپ را نصب کنید، میتوانید پیامهای دوستان فیسبوکیتان را حتی اگر خودشان این اپ را نصب نکرده باشند، در داخل اپ ببینید.
دانلود: iOS – اندروید – بلکبری و نسخه وب
Hike
علاوه بر کارهای روتینی مثل ارسال عکس و ویدئو و چت و پیامهای صوتی کوتاه، یک ویژگی جالب هند که تنها در زادگاه آن -یعنی هند- در دسترس است، ویژگی SMS out است، یعنی اگر با این پا برای یک گروه از دوستان خود پیامکی بفرستید و تعدادی از آنها این اپ را نصب نکرده باشند، پیامک در قالب پیامک معمولی برای آنها فرستاده میشود.
دانلود: iOS – اندروید – ویندوز فون 8 و بلکبری 10
Google Hangouts
با هنگاوت گوگل میتوانید پیام متنی و تصویری و صوتی بفرستید.
Maaii
با «مایی» میتوانید تماس صوتی رایگان با اعضای این سرویس و همچنین تماس صوتی روتین با بقیه برقرار کنید.
این اپ را کارمندان سابق اسکایپ درست کردهاند. با این اپ همچنین میشود چت گروهی چندرسانهای برقرار کرد و استیکر فرستاد.
iMessage–FaceTime
این دو مختص کاربران اپل هستند و سرویسهای چندان کاملی نیستند، اما بیشتر از 250 میلیون کاربر دارند. از طریق آن روزانه دو میلیارد پیام رد و بدل میشود.
آیمسیج را اپل برای کنار زدن پیامکهای روتین معرفی کرد و فیستایم هم رقیبی برای اسکایپ است. به تازگی با فیستایم میتوان به صورت صوتی هم تماس برقرار کرد که خبر خوبی است برای ما که پهنای باند اینترنت ما خیلی وقتها برای تماس ویدئوی خوب نیست.
BBM
BBM یا مسنجر بلکبری، پیامرسان برتری برای دارندگان گوشیهای بلکبری بوده است، اما به تازگی نسخه iOS و اندروید هم آن در حال آماده شدن است.
در مقایسه با اپلیکیشنهای دیگر، این اپلیکیشن امکانات خیلی پایهای دارد.
Rounds
علاوه بر ویژگیهای معمول، ویژگی متمایز این اپ این است که به کاربرانش اجازه میدهد، حین تماشای یک ویدئوی یوتیوب یا حین صحبت صوتی و تصویری برای هم پیام بفرستند و با هم چت کنند. نقطه ضعف این اپ این است که تنها میشود با آن به صورت ویدئویی تماس برقرار کرد و اجازه تماس صوتی را نمیدهد.
Snapchat
این اپلیکیشن تا حدی شبیه یک شبکه اجتماعی تمام عیار هم هست.
ویژگی متمایزکننده: با این اپ میتوانید عکسهایی به اشتراک بگذارید که در عرض 10 ثانیه پاک میشوند! البته میشود در صورت تمایل عکسهای بدون تاریخ انقضا هم گذاشت.
اسکایپ
اسکایپ را که همه میشناسند! این اپ، اول تنها نسخه دسکتاپ داشت. اما حالا دارندگان ابزراهای هوشمند هم میتوانند با آن تماس صوتی و تصویری و نوشتاری برقرار کنند.
نقطه ضعف اسکایپ همسان نکردن (سینک نکردن) اطلاعات نسخه دسکتایپ وموبایل است.
دانلود: iOS – اندورید و ویندوز فون
وایبر
وایبر در ایران و جهان بسیار محبوب است. برعکس اسکایپ، ابتدا نسخه موبایل وایبر نوشته شد و بعد نسخه دسکتاپ آن عرضه شد.
دانلود: iOS – اندروید – ویندوز فون و بلکبری
Nimbuzz
این اپ زاده هندوستان است. با کمک ان میشود تماس صوتی و تصویری برقرار کرد و چت کرد. با کمک آن حتی میشود فایل هم به اشتراک گذاشت!
دانلود: iOS – اندروید – ویندوز فون – بلکبری
ChatON
چتآن را شرکت سامسونگ معرفی کرده است، این اپ البته محدود به گوشیهای سامسونگ نیست. نقطه قوت این اپ امکان ترجمه بیدرنگ چتها و ترجمه متنها از کرهای، انگلیسی، چینی و ژاپنی به هم است. به علاوه متنهای فرانسوی، آلمانی، ایتالیایی و پرتغالی هم از طریق ن قابل تبدیل به انگلیسی و برعکس هستند.
دانلود:iOS – اندروید – ویندوز فون – بلکبری و دسکتاپ
Voxer
این اپلیکشن شبیه واکی تاکی میماند! یعنی شما باید دکمهای را بفشارید و صحبت کنید و بعد از اتمام حرف هایتان، دوست شما میتواند به صورت مشابهی با شما صحبت کند!
پیام صوتی شما به صورت زنده برای دوست شما پخش میشود ولی در آینده هم قابل پخش برای او باقی میماند!
این ویژگیهای صوتی آن را از بقیه اپها متمایز میکنند.
نقطه ضعف آن نداشتن ویژگی تماص تصویری است.
دانلود: iOS –اندروید – ویندوز فون
اما در پایان، بد نیست به این جدول مقایسهای بسیار عالی برای مقایسه اپلیکیشنهای پیامرسان توجه کنید.
با کمک این جدول شما میتوانید به آسانی تصمیم بگیرید که کدام اپها را نصب کنید. مثلا اگر تماس صوتی صرف برایتان مهم است، یا اگر خیلی به استکیرها حیت چت علاقه دارید، میتوانید با کمک این جدول، تصمیم درست بگیرید!
این نوشتهها را هم بخوانید
kakap talk messenger
یه ویژگی جذابی که داره و من در بقیه ندیدم اینه که همزمان 3 نفر می تونن با هم تماس صوتی به صورت کنفرانس داشته باشند!
wechat رو فراموش کردید
با توجه به تجربه شخصیم، به ترتیب ویچت، وایبر، لاین، کاکائو و نیمباز رو پیشنهاد میکنم. بخصوص شدیداً پیشنهاد میکنم امکان Shake ویچت رو امتحان کنید. ساعتها مشغول میشید! :D
جای Parlingo رو هم خالی کنیم که یک زمانی پای ثابت موبایلهای خسته نوکیامون بود… :-p
واتساپ رو هم اصلاً توصیه نمیکنم، چون اخیراً مورد دستبرد هکرها قرار گرفته و امنیتش زیر سواله. این رو هم در نظر داشته باشید که شرکت سازنده اون هیستوری کاربران رو برای مدت یک سال در سرورهای خودش ذخیره میکنه و به هیچ وجه هم زیر بار شکایات و انتقادها نرفته که این خودش خیلی مشکوکه (مخصوصاً برای ما کاربران ایرانی!)
راستی دلیل سوم استفاده از این مسنجرها که جا داشت به اونها اشاره کنید، مجبور کردن اوپراتورهای موبایل داخل ایران به پایین آوردن تعرفههای بیرویه و غیرمنطقیای هست که وضع کردند ;)
چندین تا از برنامه های بالا رو در چند سال اخیر استفاده کردم، به نظرم بهترینشون Line هست که کاملا رایگان ، بدون محدودیت و با بیشترین امکانات هست.
البته ChatOn نسخه وب هم داره که از هر جا با هر کامپیوتری میشه از طریف وب مکالمه کرد که Line اینو نداره اما در سایر امکانات بهترینه.
Kik بسیار ساده هست و از همه سریع تره، اما بزرگترین ویژگی (نه مزیت) عدم نیاز به ثبت شماره تلفن برای رجیستر شدن هست.
Viber محیط نسبتا محدودی داره، ولی با عرضه نسخه دسکتاپ و رابط کاربری دلچسب و محبوبیتی که داره انتخاب خوبی هست. البته Viber یه مدت در ایران قیلتر شده بود و الان این مشکل برطرف شده.
WhatsApp تنها برای مدتی رایگانه پس توصیه نمیکنم.
WeChat در ایران حداقل محبوبه که به نظر من این محبوبیت بسیار نابجا هست. اپلیکیشن بسیار ضعیف ساخته شده و پر از باگ در اجرا و نمایش محتویات هست
لاین هم نسخه دسکتاپ داره که با نسخه موبایل سینک میشه
بله،line نسخه دسکتاپ داره، من هم اشاره کردم و در پست دکتر هم بود،
نسخه تحت وب نداره. فرض کنید خونه یکی ازدوستان هستید، یا در مسافرت، گوشی شما به هر دلیلی در دسترس نیست. نسخه وب بدون نیاز به داشتن برنامه و نصب، تنها با رفتن به وب سایت مربوطه امکان برقراری ارتباط فراهم میکنه.
من فقط chat on رو دیدم که این قابلیت رو داره.
اما در کل line رو بهترین میدونم.
WeChat سطحش خیلی پایین تر از بقیه هست.
دکتر جان این همه نرم افزار گفتی دستت درد نکنه ولی چه فایده! من خودم خیلی سعی کردم از اینها استفاده کنم تا هزینه ها پایین بیاد ولی با این اینترنت داغون ایرانسل (همراه اول رو که ولش اصن جز آدم نیست!) فقط صبحها میشه چت یا پیام نوشتاری داد!! دیگه از ساعت 11 ظهر به بعد عمراً بشه باهاشون کار کرد مگه اینکه جایی باشی واقعاً آنتن خوب باشه و ابر و باد و مه و خورشید … در کار باشند!!
مهدی جان از Nimbuzz استفاده کنید. حجم دیتای ارسالی/دریافتی خیلی کمی داره که هم در سرعت و هم در هزینه اینترنت موبایل خوب جواب میده. مخصوصاً برای چت.
خب هر کدوم از برنامه هایی که معرفی کردید یکسری مزیت هایی داره. و جدول انتها هم اصلا قابل استناد نیست از این بابت که اینکه یک نرم افزار همه سیستم های عامل را ساپورت کنه و تمام امکانات لازم را داشته باشه مهم نیست، بلکه باید دید در عمل چه کیفیتی داره. مطابق جدول شما پس نیم باز باید بهترین باشه اما در عمل این اپلیکیشن زیاد طرفدار نداره. باید موارد دیگری مثل سعت و کیفیت پیام رسانی و مکالمه+رابط کاربری+مصرف باتری و… رو هم اضافه می کردید. اما با توجه به موارد بالا من اینها را به ترتیب پیشنهاد میکنم:
1-واتس اپ
2- وایبر
3-لاین
4.تنگو
5-وی چت
6- کیک
من یه مدته از نیمباز استفاده میکنم و خیلی راضی ام. مهم ترین ویژگی ش اینه که شدیدا مولتی پلتفرمه.
یعنی حتی با دوستاتون که اسمارت فون ندارن میتونین ارتباط داشته باشین.
ویندوز
مک
سیمبین قدیمیا مثل n81
سیمبین جدیدترا مثل c5
اندروید
آی او اس
وین فون
بلکبری
وب
و حتی جاوا
رو ساپورت میکنه.
وایبر نسخه دسکتاپ داره یا ویندوز فون ؟ آیا نسخه ویندوز فون رو میشه رو دسکتاپ نصب کرد ؟
بله، دارد
هم ویندوز، هم Mac
من نیمباز استفاده می کنم. واقعا ازش راضیم. خیلی کم هجم و کار باهاش راحته
حجم عزیزم
برنامه های فوق العاده ای مثل
QQ
Yahoo Messenger
Instamessage
Path
ooVoo
Twine
Zello
DingDong
imo
جا داشت معرفی کنین.
یک ویژگی مهم دیگه که باید در نظر گرفت تعداد کاربران هر App تو ایران. چون اینها عملا وقتی به درد می خورن که صرفا مقابل هم نصبش کرده باشه .
دقیقاً و به همین دلیل هم مثلاً کاکائو خوب نیست.
مخابرات قیمت اینترنت رو افزایش نده صلوات!!!
دکتر اینا رو که میخوام دانلود کنم میره google play از اونجا هم نمیشه عاخه!!! چکار کنم؟؟؟
خیلیهاشون رو میتونید از بازار بگیرید.
روشی هست که بشه از google play دانلود کرد؟ مثل ip خارجی درست میکند واسه i tunes و دانلود میکنند از آن؟
گوگل پلی چند وقتی هست که تحریم آی.پی ایران رو برداشته و بدون مشکل از روی پی سی و دستگاه اندرویدی قابل دسترسی هست، فقط مشکل اینه که از داخل مسدود شده و نمیشه چیزی ازش دانلود کرد مگر اینکه از برنامه های وی..پی..ان روی دستگاه اندرویدی خودتون استفاده کنید.
اگر هم تمایل به دانلود فایل apk روی پی.سی دارید از این سایت استفاده کنید: (نیاز به فیل. شکن هم ندارد)
http://apps.evozi.com/apk-downloader/
درود بر شما
ممنون از اینکه این اپ ها رو معرفی کردید اما ای کاش لینک دانلود رو هم میذاشتید خیلی هاشون توی بازار نیستند و برای نصب کردن با مشکل مواجه میشیم یا حداقل مارکت های دیگری رو معرفی بفرمایید
مچکرم
سلااااااااام
ممنوووون از مطلب جامعتون
یه سوال:
همچین برنامه ای برای java هم وجود داره؟؟؟؟
ممنون میشم به من جواب بدید….
ممنون از مطلب عالیتون ..یه سوال داشتم میخواستم بدونم که با این وضع افتضاحه تو ایران ..کدوم نرم ازارهارو برای 1.ارسال فایلهای صوتی و تصویری و 2.برای تماس ایترنتی پیشنهاد میکنید .؟اگه پاسخ بدید ممنون میشم خیلی سعی کردم به یه جواب دقیق برسم
من 4 ساله نیمباز استفاده میکنم خاطره دارم باهاش راحت چت کن تماس داشته باش با کمترین مصرف حجم مخصوص نت ضعیف ایران
متشکر از مطالبتون …
یه سوال داشتم میخواستم بدونم که با این وضع افتضاحه تو ایران ..کدوم نرم ازارهارو برای 1.ارسال فایلهای صوتی و تصویری و 2.برای تماس ایترنتی پیشنهاد میکنید .؟اگه پاسخ بدید ممنون میشم خیلی سعی کردم به یه جواب دقیق برسم
salam mikhastam beporsam narm afzari mesle ina hast ke ru gushihaye JAVA nasb she? masalan ru gushie GD350 LG
چطور میتونم صدای پیام تولاین را قطع کنم پیداش نمیکنم
با سلام
میخواستم راهنمایی کنید از کدوم قسمت توی LINE میشه شماره تلفن یک نفر که توی ادد لیستت هست دید ولی توی دفترچه تلفن گوشیت نیست.
توی وایبر contact هست ولی توی line نیست
چون خبلی ها بدون اینکه شمارشون رو داشته باشیم وارد لیست میشن.
خیلی مهمه لطفا راهنمایی کنید
باسلام
میخواستم بپرسم کسی میدونه که آیا پیام های ارسالی و دریافتی توسط وایبر و واتس اپ مانند پیامک(sms)در مخابرات ثبت می شود؟وقابل پرینت گرفتن می باشد یا خیر؟
سلام من ی مشکلی داشتم لاینم نصب میشه اما رو یه صفحه گیر میکنه و وارد صفحه اصلی نمیشه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه کمک کنید
بیشتر دوستانم وایبر نصب نکرده اند با چی “اپ “میشه با انها تماس بر قرار کرد؟ لطفا راهنماییم کنید
سلام
چطور میشه بدون پرداخت هزینه از برنامه badoo استفاده و چت کرد
آیا من میتونم با لپ تاپ برنامه لاین و واتس آپو داشته باشم ؟ اگه میشه راهنماییم کنید
با سلام و خسته نباشید.سوال من اینکه تماس تصویری لاین و تانگو در جایی ذخیره میشه.ممنون میشم جو اب بدین !
با سلام و خسته نباشید.من قبلا این سوالو پرسیدم ولی جواب ندادین.سوال من اینه تماس تصویری لاین و تانگو تو جایی ذخیره میشه؟ممنون میشم جواب بدین.93/04/11
با سلام و خسته نباشید.من قبلا این سوالو پرسیدم ولی جواب ندادین.سوال من اینه تماس تصویری لاین و تانگو تو جایی ذخیره میشه؟ممنون میشم جواب بدین.93/04/11
سلام من با وای فای میرم تو لاین. ایا لاین زیاد حجم نتمو مصرف میکنه؟
سلام .میشه لاین رو روی لب تاب نصب کرد وبا تلفن همراه ارتباط برقرار کرد لطفا توضیح بدید.
سلام
آیا با برنامه کیک فیلم می شود تماشا کرد یا نه
چندتا از دوستان من از طریق کیک واسم فیلم فرستادن ولی برنامه فیلم هارو.پخش نمیکنه. میگه.باید برنامه video kik نصب بکنی که هر چی سرچ میکنم پیدا نمیشه
یه ویژگی جذابی که داره و من در بقیه ندیدم اینه که همزمان ۳ نفر می تونن با هم تماس صوتی به صورت کنفرانس داشته باشند
آقا تو رو خدا یکی بم بگه من چجوری باید غضو Imo بشم چرا بم کد نمیده
نرم لاین خیلی عالی بود و من خیلی تونستم با برادرم که خارج از کشور بود در تماس باشم تشکر ویژه از سایت خوبتون که همه نرم افزارها رو معرفی کردید