مایکروسافت بابت خرید آی‌دیوایس‌ها و وسایل اندرویدی از شما و معاوضه آنها با گوشی‌ ویندوزی یا سرفیس، تا حدود 350 دلار اعتبار به شما می‌دهد!

هفته پیش اعلام شد که مایکروسافت قرار است، هر دستگاه آی‌پد را حدود 200 دلار بخرد و به صورت دقیق‌تر 200 دلار اعتبار به دارندگان آی‌پد بدهد، تا آنها سرفیس را جاشین آی‌پد کنند. اما حالا برنامه جالب‌تری از سوی این شرک اعلام شده است، قرار است مایکروسافت با همکاری شرکتی به نام Clover Wireless که کارش بازیافت وسایل و تجهیزات الکترونیک است، در یک برنامه خرید و معاوضه، گوشی و تبلت‌های اندرویدی، آی‌دیوایس‌ها یا گوشی‌های بلک‌بری را از کاربران بخرد و در ازای آن تا حدود 350 دلار اعتبار به کاربران برای خرید سرفیس یا گوشی ویندوزی بدهد.

09-19-2013 06-51-37 PM

هر فرد می‌تواند بیش از یک وسیله هم به فروش برساند. گوشی‌ها و تبلت‌ها قدیمی باز خواهند شد، از قطعات سالم آنها استفاده خواهد شد و فلزات ارزشمند آنها ذوب خواهد شد تا از آنها برای ساخت تجهیرات جدید استفاده شود.

برای اینکه ببینید در این برنامه در ازای هر وسیله چقدر به شما پرداخت می‌شود به اینجا بروید.

برای مثال در ازای یک آی‌فون 5 سالم 64 گیگ، 265 دلار داده خواهد شد و در ازای یک گلکسی اس 4 سالم 64 گیگ، 275 دلار، در ازای یک آی‌پد نسل 4 سالم 64 گیگ هم 380 دلار داده خواهد شد.

09-19-2013 06-51-54 PM

معلوم نیست که عملا چقدر از این برنامه استقبال شود ولی به گمان این برنامه‌ها به جای بیشتر کردن کاربران وسایل ویندوزی، به نوعی به برند مایکروسافت صدمه می‌زنند، چون برداشت کلی یک ناظر خارجی این است که این شرکت در موضع ضعف، سعی می‌کند با دادن مشوق به کاربران اپل و وسایل اندرویدی، آنها را مشتاق به استفاده از وسایل ویندوزی کند، در صورتی که راهبرد کلان یک شرکت موفق باید این باشد که مشتری‌ها برای خرید آپدیت سخت‌افزاری بعدی، پشت در فروشگاه صف بکشند، یعنی همان کاری که اپل موقع فروش آی‌فون و سامسونگ موقع فروش گوشی‌های سری گلکسی موفق به انجام دادنش می‌شود!

09-19-2013 06-52-36 PM

منبع


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

7 دیدگاه

  1. اتفاقا من فکر میکنم که اگه مایکروسافت تو این زمینه موفق بشه، هم برای خودش خوبه، هم برای محیط زیست و از قضا با این هم مخالفم که خریدارا جلوی در فروشگاه صف بکشن.
    این کار نشانه ای از یک جور توسعه نیافتگی فکریه (حالا هر اسمی روش بزارید: گیک بودن، هیجان داشتن، فن بوی بودن و…). اصولا اینکه مردم با هر محصول جدیدی فوری برن جلوی در فروشگاه و جنس نو رو بخرن، ممکنه برای کسب و کار شرکت ها خوب باشه، اما هم نوعی ضربه و آسیب به محیط زیسته، هم نمود گسترش تب مصرف گرایی افسار گسیختست.
    واژه ای که من برای این کار به کار می برم «تاسف بار»ه. شاید در نگاه بازار این طور صف کشیدن خیلی خوب و دلچسب باشه (همون Good for business) اما هم از دیدگاه انسانی و هم اخلاقی، رقت باره.

    1. به نظر من مایکروسافت نیتش خیر نیست!
      اگه به فکر محیط زیست بود این لپ تاپ من با وزن حدود سه کیلو رو بازیافت میکرد، چند تا گوشی جدید میشد باهاش تولید کرد. من امتحان کردم گوشی های قدیمی نوکیا هیچ امتیازی ندارن همین الان کلی سری n در کشور ما بی استفاده مونده تو کشوها.
      اگه می خواست به محیط زیست کمک کنه نباید امتیازبندی به این شکل داشته باشه اینجوری عقده ای بازی دراورده
      به قول دکتر ” چون برداشت کلی یک ناظر خارجی این است که این شرکت در موضع ضعف، سعی می‌کند با دادن مشوق به کاربران اپل و وسایل اندرویدی، آنها را مشتاق به استفاده از وسایل ویندوزی کند”

      1. ما چه کار به نیت مایکروسافت داریم؟! من هم نگفتم که نیت مایکروسافت خیره! مگه نیت گوگل و یاهو و فیسبوک خیره؟ اصلا خیر معنی نداره. این یه بازاره و همه دنبال سودشونن. اما همین تلاش برای سود بیشتر خوبه طوری هدایت و حمایت بشه که انسان ها رو هم به موجودات بهتری تبدیل کنه، نه به یک مشت موجود مصرف کننده و هم محیط زیست رو نجات بده. مایکروسافت با این کار میتونه کمک کنه به بازیافت محصولات الکترونیکی که خیلی خوبه. حالا با هر نیتی.
        اصلا این حرف شما که نیت مایکروسافت خیر نیست، خودش کلی جالب توجهه! مگه مایکروسافت میخواد با فروش (اصلا قالب کردن!) گوشیهاش به مردم، همه ما رو به روبات تبدیل کنه؟! یا مثلا میخواد دنیا رو تسخیر کنه همه مارو بفرسته اردوگاه های کار اجباری؟! شر مقابل این خیر (که میگید نیتش نیست)، چیه؟!
        من اصلا میگم که اپل و سامسونگ و اچ تی سی و اچ پی و دل و لنوو و… اینها هم بیان همین طرحو پیشنهاد بدن؛ با شریرانه ترین اهداف ممکن! مگه اوج این شرارت چیه؟! اینکه سود بیشتری بکنن؟ این شرارته؟! :D
        خیلی از سرویس هایی بینظیری که امروز داریم ازشون استفاده میکنیم، در واقع از همون نیت های ناخیر سر برآوردن. نیت اونها مهم نیست. مهم نتیجه نهایی ایه که بدست میاد (البته این جمله رو مطلق نگفتم. وارد بحث اخلاقی موضوع نیت و نتیجه کار نشید.).

        1. جمله اول کنایه بود سینای عزیز! بهتر بود این کنایه رو به قول فرنگیا در کانتکست (زمینه) این سایت تحلیل میکردین تا سوء تفاهم پیش نیاد. البته متوجه حساسیت شما هستم برخی از کاربرا (که خوشبختانه در این سایت بسیار کم هستن) نظراتی در حوزه های بی ربط به موضوع سایت ها میدن.
          منظور من این بود که اگه ماکروسافت رو این قضیه حامی محیط زیست بودن تاکید بیشتری میکرد این پروژه هم سر و صدایی بیشتری میکرد و به نفع خودشم بود. این جوری به نفع خریدار و محیط زیست و خود شرکت ماکروسافت بود. دیگه لازم نبود خودشم تبلیغات زیادی بکنه، فعالان محیط زیست مجانی براش تبلیغات میکردن.شاید در آینده شرکتای دیگه رو مجبور میکردن تا مسئولیت محصولاتشونو بعد از خرابی یا کهنگی بپذیرند.
          ماکروسافت میتونست برای امتیازدهی محصولات یه الگوریتم دیگه تعریف میکرد که اینقدر تابلو نباشه که میخواد با شرکتای دیگه کل بندازه. مرتضی دو نظر پایینتر پیشنهاد بهتری رو داده.
          با تشکر فراوان از دقت نظر شما

  2. با اینکه احترام زیادی برای مایکرسافت قائلم و یه جورایی فن بوی مایکروسافت به حساب میام؛ خیلی مسخره هست اینکارش.
    الان آیپد ۲ فول رو داره ۶۰۰ تومن بر میداره؛ من به جای اینکار اون رو میدم به یه دانشجو یا گیک ای که پول نداره بخره، بعدش میرم یه سرفیس میخرم.
    چه کاریه که یه آیدیوایس بدرد بخور رو مفت بدم بازیافت….

  3. خیلی خوب بود اگه شرکتهای بزرگ این کار رو در مورد محصولات خودشون انجام میدادند. حداقل برای بازیافت مواد و کمک به محیط زیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]