قهرمان باتری: برترین گجت های سال ۲۰۱۳ از نظر مصرف باتری
یکی از واقعیات دنیای گجتها این است که هرچقدر برای تهیه بهترین گجت هزینه کنید به محض این که ساعت ۱۴ با پیغام “کمبود باتری” مواجه شوید، همان گجت با توان پردازشی بالا، ظاهر زیبا و با صفحه نمایش خیره کننده تبدیل به زشتترین گجتی خواهد شد که دیده اید!
اگر از علاقه مندان حمل شارژر نیستید این مطلب مناسب حال شما خواهد بود. چرا که ما گجتهای معرفی شده در سال ۲۰۱۳ را از نظر عمر باتری بررسی کرده و از بین آنها ۱۳ گجت با بیشترین مدت زمان روشن بودن را لیست کردیم. از تبلتهایی با شارژ بیشتر از ۱۲ ساعت گرفته تا لپ تاپی که حتی در پرواز به روی اقیانوس آرام نیز شما را نا امید نمیکند. در تست ما پس از شارژ کامل گجتها، روشنایی صفحه نمایش آنها را روی ۴۰٪ گذاشتیم که یک درصد معقولی است و با اتصال به اینترنت از طریق وایرلس یا 4G تا زمان خاموش شدن دستگاه، مشغول وب گردی شدیم.
با ما همراه باشید.
Lenovo ThinkPad X240 (حدود ۲۰ ساعت و ۲۸ دقیقه)
چه شما یک کارمند حرفه ای که به شدت مشغول تهیه یک گزارش کاری سه ماهه باشید و چه دانشجویی که تمام طول شب را در کتابخانه سرگرم تحقیق، در هر صورت به تمرکز کامل به روی کارتان نیاز دارید تا درصد باقیمانده باتری.
لپ تاپ ThinkPad X240 محصول شرکت لنوو با ۱۲.۵ اینچ صفحه نمایش و وزن حدود ۱.۵ کیلوگرم، در تست ما مدت زمانی در حدود ۲۰ ساعت و ۲۸ دقیقه را ثبت کرد. صفحه نمایش لمسی با پنل IPS، پردازنده قدرتمند هاسول و انواع و اقسام پورت های گوناگون را هم به مشخصات این لپ تاپ اضافه کنید تا به قدرت واقعی باتری این محصول پی ببرید. با داشتن لپ تاپ ThinkPad X240 شما به راحتی در هر سفر یا موقعیتی می توانید بدون نگرانی اتمام باتری، به انجام امور سنگین کاری و درسی خود بپردازید.
Apple iPad Air (حدود ۱۱ ساعت و ۵۱ دقیقه)
جدیدترین محصول شرکت اپل یعنی آیپد ایر به عنوان سبکترین تبلت ۹.۷ شناخته شده است. چرا که تنها حدود ۵۰۰ گرم وزن دارد. همچنین این تبلت دارای بالاترین قدرت پردازشی و وسیعترین اکوسیستم اپلیکیشنی در بین رقبای خود است. آیپد ایر با وجود سخت افزار قدرتمند عمر باتری بسیار خوبی از خود نشان داد و عدد ۱۱ ساعت و ۵۱ دقیقه را ثبت کرد که برای یک استفاده مفید روزانه بسیار کافی است.
LG G2 (حدود ۱۳ ساعت و ۴۴ دقیقه)
برای اکثر افراد ساعت کاری حدود ۸ ساعت در روز است. شما با تلفن همراه هوشمند اندرویدی LG G2 به عنوان مثال ساعت ۶ صبح که از خانه به سمت محل کار خود بروید و تا حدود ساعت ۱۹ با گوشی همچنان روشن به خانه باز خواهید گشت. خالی شدن باتری ۳۰۰۰ میلی آمپری این گجت حدود ۱۳ ساعت و ۴۴ دقیقه به طول می انجامد. G2 یکی از با دوامترین تلفن های همراه هوشمندی بود که ما تست کردیم.
گل سرسبد شرکت LG در کنار قدرت بالای باتری با داشتن صفحه نمایش ۵.۲ اینچی و رزولوشن تمام اچدی، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی و پردازنده قدرتمند چهارهسته ای اسنپدراگن ۸۰۰ یکی از بهترین انتخابها جهت تهیه خواهد بود.
Samsung Galaxy Note 3 (حدود ۱۱ ساعت و ۱۵ دقیقه)
جدیدترین محصول شرکت سامسونگ یعنی گالکسی نوت ۳ به راحتی مقام بهترین فبلت سال را از آن خود کرد. صفحه نمایش ۵.۷ اینچی بسیار روشن و رزولوشن ۱۰۸۰پی، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی و پردازنده قدرتمند اسنپدراگن ۸۰۰ نشان از یک غول ۵.۷ اینچی میدهد. تنها موضوع عمر باتری باقی میماند که در تست ما این فبلت قدرتمند با این صفحه نمایش، زمان بسیار خوب ۱۱ ساعت و ۱۵ دقیقه را برای خود ثبت کرد و در کنار قدرت باتری، نوت ۳ با داشتن قلم و قابلیتهای زیبا و کاربردی مختص سامسونگ جایگاه خود را به عنوان بهترین قبلت سال ۲۰۱۳ به خوبی تثبیت میکند.
ASUS Transformer Book T100 (حدود ۱۲ ساعت و ۲۸ دقیقه)
این باور که قدرت باتری بیشتر نیاز به پرداخت پول بیشتر دارد یک باور غلطی بیش نیست. چرا که شرکت ایسوس Transformer Book T100 را با قیمت ۳۴۹ دلار عرضه کرده است که شامل یک تبلت با ویندوز ۸.۱ و صفحه نمایش ۱۰.۱ اینچی و داک کیبورد که با اتصال تبلت به داک یک لپ تاپ نیز خواهید داشت.
این دستگاه با داشتن پردازنده Atom اینتل و نسخه رایگان Office 2013 خانگی و دانش آموزی جهت انجام بازیها و امور کاری سبک به اندازه کافی مناسب است. بهترین ویژگی این دستگاه قدرت باتری آن است که در تست ما زمان ۱۲ ساعت و ۲۸ دقیقه را ثبت کرد که عدد بسیار قابل توجهی است.
Apple Macbook Air 13-inch (حدود ۱۱ ساعت و ۴۰ دقیقه)
اپل در سری محصولات Macbook Air اقدام به کم کردن محسوس وزن و سایز بدون کاهش قدرت پردازنده و قدرت باتری کرد. این مدل مک بوک ایر وزن تقریبی ۱.۴ کیلوگرم و قطر حدود ۰.۱۱ اینچ در نازکترین نقطه (۰.۶۸ در ضخیمترین نقطه) دارد و در تست پایداری باتری عدد ۱۱ ساعت و ۴۰ دقیقه را ثبت کرد. این لپ تاپ نازک سبک وزن در حوزه سخت افزار نیز حرفهایی برای گفتن دارد؛ نسل چهارم پردازنده های اینتل در کنار حافظه ۱۲۸ گیگابایتی Flash باعث پرواز سیستم عامل جدید مک، موریکس خواهد شد.
Dell Latitude 10 (حدود ۱۷ ساعت و ۴۰ دقیقه)
تبلتی ۱۰ اینچی با ویندوز ۸ محصول شرکت دل که دارای یکی از روشنترین نمایشگرهای بازار، طراحی لوکس و ارگونومیک و با قابلیت اجرای تمام اپلیکیشنهای دسکتاپی است. باتری اصلی Latitude 10 حدود ۷ ساعت و ۱۶ دقیقه دوام آورد ولی با متصل کردن دستگاه به داک حاوی باتری ۴ سلولی، این زمان به ۱۷ ساعت و ۴۰ دقیقه ارتقا پیدا کرد که خود عدد چشمگیری است.
Verizon Jetpack 4G LTE Mobile Hotspot MiFi-5510L (حدود ۱۴ ساعت و ۴۳ دقیقه)
زمانی که از هات اسپات موبایل جهت اتصال به اینترنت استفاده میکنید، قطعا اتمام زودهنگام باتری دغدغه اصلی شما خواهد بود. اما دستگاه مای فای Verizon Jetpack 4G LTE Mobile Hotspot MiFi-5510L (پنج بار سریع پشت هم تکرار کنید!!) نه تنها برای شما سرعت بالای دانلود و آپلود را به ارمغان میآورد، بلکه در تست مصرف باتری ما عدد بسیار عالی ۱۴ ساعت و ۴۳ دقیقه را ثبت کرد.
با وجود این مقدار سرسختی احتمالا سوخت لپ تاپ یا تبلت شما زودتر از این “جتپک” تمام خواهد شد!
Lenovo ThinkPad T440s (حدود ۱۴ ساعت و ۳۶ دقیقه)
دیگر محصول شرکت لنوو یعنی ThinkPad T440s با دارا بودن صفحه نمایش لمسی ۱۴ اینچی و کیفیت خیره کننده ۱۰۸۰پی، نسل چهارم پردازندههای پرسرعت اینتل و یکی از برترین صفحه کلیدهای موجود در بین تمام لپ تاپها، با وزن ۱.۹ کیلوگرمی یکی از بهترین انتخابهای موجود در بازار است. T440s با استفاده از ۲ باتری داخلی و خارجی مدت زمان ۱۴ ساعت و ۳۶ دقیقه را به نام خود ثبت کرد. یکی از ویژگیهای جالب این دستگاه قابلیت سوئیچ منبع تغذیه دستگاه بین دو باتری داخلی و بیرونی آن بدون خاموش شدن لپ تاپ است.
Amazon Kindle Fire HDX 8.9 (حدود ۱۳ ساعت و ۴۲ دقیقه)
کیندل فایر HDX ۸.۹ اینچی با توجه به قیمت رقابتی ۳۷۹ دلاری خود، کارایی چندین تبلت را برای شما به ارمغان میآورد. رزولوشن صفحه ۲۵۶۰ در ۱۶۰۰ پیکسل، سخت افزاری قدرتمند، قابلیت کنترل پدر و مادر و یکپارچه بودن با خدمات آمازون از خصوصیات بارز این تبلت هستند. به این موارد توانایی روشن بودن خارق العاده در مدت زمان ۱۳ ساعت و ۴۲ دقیقه ایی را اضافه کنید تا با یک تبلت اندرویدی تمام عیار مواجه شوید. ماندگاری باتری این دستگاه حتی از آیپد ایر (۱۱:۵۱) نیز بیشتر بود. بنابراین این محصول شرکت آمازون به عنوان قویترین گجت سال ۲۰۱۳ از نظر مصرف باتری شناخته شده است.
Sony VAIO Pro 13 (حدود ۱۴ ساعت و ۳۸ دقیقه)
با وزن تقریبی ۱ کیلوگرم، سونی وایو پرو ۱۳ یکی از سبک وزنترین لپ تاپهای موجود برای خرید است که در کنار آن میتوان از نمایشگر تمام اچ دی لمسی، حافظه پرسرعت SSD و صدای رسا لذت برد. باتری معمولی این دستگاه حدود ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه پاسخگوی نیاز شما خواهد بود اما اگر یک صفحه باتری ۱۴۹ دلاری به زیر دستگاه (همانند داک) متصل کنید، این زمان به ۱۴ ساعت و ۱۸ دقیقه افزایش پیدا میکند.
Mugen Power HLI-9500XL برای گالکسی اس ۴ (حدود ۱۱ ساعت و ۷ دقیقه)
تلفن هوشمند گالکسی اس ۴ سامسونگ یکی از محبوبترین گجتهای جهان شناخته شده است ولی نه بخاطر مصرف انرژی. باتری ۲۶۰۰ میلی آمپری گالکسی اس ۴ حدود ۶ ساعت و ۴۱ دقیقه در تست ما دوام آورد که عدد چندان دلچسبی نیست. خوشبختانه شما میتوانید باتری دستگاه را با یک قاب-باتری ۵۵۰۰ میلی آمپری تعویض کنید.
شرکت Mugen Power اقدام به ساخت قاب- باتری ۸۹ دلاری با ظرفیت ۵۵۰۰ میلی آمپر کرده است که به پشت گالکسی اس ۴ متصل میگردد. که البته طبیعتا به دلیل افزایش ظرفیت باتری و وجود قاب ۱۰ میلیمتر به قطر و ۵۶ گرم به وزن دستگاه اضافه خواهد شد. اما با در نظر گرفتن افزایش دو برابری کارایی باتری به ۱۱ ساعت و ۷ دقیقه میتوان از قطر و وزن اضافه به راحتی گذشت. به هر صورت داشتن یک گوشی ضخیمتر بسیار بهتر از یک گوشی خاموش است!
Nvidia Shield (حدود ۱۴ ساعت و ۲ دقیقه)
و آخرین گجت در لیست ما کنسولی اندرویدی محصول شرکت Nvidia است که تنها جهت بازی ساخته شده. این گجت دارای ۵ اینچ صفحه نمایش، پردازنده قدرتمند انویدیا تگرا ۴ و ظاهری زیبا که شامل دکمه ها و دستگیرههای بازی است، یکی از قدرتمندترین کنسولهای قابل حمل به حساب می آید. کاملا این کنسول را لایق بودن در این لیست باید بدانیم چرا که نتیجه تست پایداری باتری ما حدود ۱۴ ساعت و ۲ دقیقه بود. با این مشخصات داشتن این کنسول وسوسه انگیز نیست؟
این نوشتهها را هم بخوانید
وقتشه که تکنولوژی باتری متحول بشه.
راستی ی سوال: باتری درسته یا باطری؟
فکر کنم باتری درستتر باشه چون Battery یک کلمه خارجی هست (خارجی = غیر فارسی) و وقتی یک اسم خارجی رو به فارسی بخوایم بنویسیم از حروف رایجتر استفاده میکنیم
ٓS
Sony رو سونی مینوسیم نه ثونی یا صونی
T
electron رو الکترون مینویسند نه الکطرون
Z
Benz رو بنز مینویسند نه بنظ یا بنض یا بنذ
صرفا برای آگاهی دوستمون، باطری متداول تره ولی هر دو بکار میرن.
باتری که کلمه انگلیسی است و ریشه فارسی یا عربی نداره و بنابراین بهتره هنگام نوشتنش از ت استفاده بشه و نه ط . با این همه مدتها در نشریات باطری هم نوشته میشد.
حالا چه فرقی میکنه ؟ … وقتی جفت باتری و باطری داره استفاده میشه ..
مهم فرهنگ درست جامعه است .. مهم سواد مردم و بینش آنها است .. مهم پیشرفت جامعه است .. مهم پیشرفت انسان است
مهم نیست که املای فلان کلمه چیست … مهم نیست که در وبلاگی غلط املایی وجود داشته باشد … آسمان به زمین نمیآید حتی اگر اشتباه باشد .. مهم این است که سواد جامعه بالا برده شود … مهم این است که وبلاگ بالا باشد و مطالب توش ژرف .. مهم این است که شمار بالاتری از مردم به خواندن روی بیاورند …
مهم است که با گوشزد کردن چیز هایی که مهم نیست باعث گرفتن انگیزه که چیزی بسیار مهم است از نویسنده نشویم چون که گوشی ضخیم بهتر از گوشی خاموش ببخشید نوشته با غلط املایی بهتر از نوشته مانده در صف ویرایش که وقت ندارد است
مهم این اسط !
کاملا موافق هستم نظر بنده با نظر شما در این مورد 100% تطابق دارد
سلام. پژمان گرامی با شما موافق نیستم. کمتوجهی به همین موارد بهظاهر کماهمیت میتواند در درازمدت صورت جدیتری به خود بگیرد.
درستنویسی و ویرایش بخشی از ژورنالیسم حرفهای است.
خودتان هم فرمودید: «مهم این است که سواد جامعه بالا برده شود.» همین درستنویسی هم بخشی از سوادآموزی است.
دنبال سوتی گرفتن نبودم!
فقط همونطور که آقای مجیدی هم گفتن در نشریات، باطری نوشته میشد، به همین دلیل هر دوتا برای من آشنا بود.
فقط میخواستم بدونم کدوم درسته، همین.
همه چیز رو به دید منفی نبینیم…
تکبیر
در حال حاضر باتری درسته. اگر به نوشته های قدیمی دقت کرده باشید واژگانی مثل “تهران” ، “تایر” یا “اتاق” با “ط” نوشته میشد اما در حال حاضر که با “ت” نوشته میشوند، متن را زیباتر و شکیلتر میکنند. به نظر من این سلیقه عمومی جامعه است که در حال حاضر این واژگان را به این صورت بیشتر میپسندد.
پس لومیا 1520 کو ؟
1520 تونسته کاملا نوت 3 و بقیه فبلت ها و گوشی هارو کنار بزنه و در حال حاضر لقب برترین گجت ( گوشی و فبلت ) از نظر باتری رو داره
هر طور که دوس دارین بنویسین: باتری یا باطری
بایدی وجود نداره که چجوری نوشته بشه
پس LUMIA1520 چرا تو لیست نیست
تو این فهرست به نظر من جای تبلت نوکیا خالیه
تا جایی که میدونم تبلت نوکیا هم مصرف باتری خیلی خوبی رو داشته و از خیلیا تو این فهرست بهتر بوده
با توجه به تجربه شخصی که روی تبلت آیپد و…دارم بهتین تبلت از نظر باطری تبلت ” یوگای 8 و10 ا” شرکت لنوو است. دوستان واقعااز نظر باطری حرف نداره.( امتحان کنید) به نظرم از نظر طراحی و راحتی کار سرآمد امام تبلت هاست. این تبلت 3 ویژه گی خاص دارد:عمرباطری – طراحی خوب و راحت برای کاربر- وبلندگوی خوب.
ای بابا
خوشحال شدم محصول سونی هم هست رفتم تو دیجی کالا زدم که بخرم دیدم نوشته 7 ساعت
برگشتم زیرشو خوندم نوشته داک 149 دلاری :|
خودش خیلی ارزونه (6.339 میلیون http://digikala.com/Product/DKP-21135/VAIO-Pro-13-SVP13215PX/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%88-13 ) حالا یه داک 500 هزار تومانیی هم بزنیم زیرش
من از اینا میخوام :(
مهم نیست باتری چطور نوشته میشه متاسفانه ما فکرمونو محدود کردیم به این جور چیزا (به فکر نان باشید خربزه آب است)
البته تو این پیام، جایِ LUMIA 1520 نوکیا ناجور خالی بود!
تعدادی از دوستان به موضوع خوبی اشاره کردن هنوز تکنولوژی باطری و دوربین پیشرفت انقلابی نداشتن که شاهد کاهش ضخامت شدید در گجت ها هستیم این جنون کاهش ضخامت سبب شده که گجت های داشته باشیم که دوربین عکاسی مناسب نداشته و ظرفیت باطری پایین داشته باشن در صورت داشتن ضخامت مناسب این موارد نیز تا اندازه ای مرتفع میشد
سلام آقای دکتر …
خواستم بگم فقط ساعت شارژ باطری مهم نیست بلکه دوامشون هم مهم هست …
من یه ایسر 5349 دارم که اوایل به راحتی 4 ساعت و 29 دقیقه باطری جواب می داد که زمان خودش خیلی خوب بود ولی الان بعد از دو سال به محض اینکه شارژر رو بکشید 15 دقیقه فرصت خواهید داشت که خودتون رو به اولین پریز برق برسونید …
متاسفانه مثل همیشه یک پزشک توجهی به ویندوزفون نداره و اونو نادیده می گیره و اسمی از نوکیا لومیا 1520 که بهترین شارژدهی رو داره و تمام رکوردها رو شکسته نمیاره.
لومیا 1520 رو یادتون رفت
باطریش فوق العاده هست