برشهایی کوتاه از تاریخ – قسمت 3- سال 1470 – بازرگان روسی تنها به هندوستان وارد شد

یک تاجر روسی به نام آفانازی نیکی تین با مسافرت قهرمانانه خود که در طی آن پنج هزار کیلومتر را پیمود، به شهر بیدار هند رسید.
وی سفر خود را از موطنش -کالی نین- نزدیک شهر مسکو در سال 1466 آغاز کرد و سپس همراه هیأتی شد که ایوان کبیر -پادشاه روسیه- به تاتارستان فرستاده بود.
او پس از ترک آنها مسافرت خود را ادامه داد به رود ولگا رسید، در این محل میخواست به حضور امپراتور مغول که در کنار دریای خزر مشغول گذرانیدن فصل تابستان بود، برسد. مغولها در اینجا در زیر چادر زندگی میکردند، ولی راهزنان او را دستگیر و زندانی کردند.
او پس از آزادی، یکه و تنها، به سفر خود ادامه داد و چون به کرانه دریای خزر رسید، یک قایق برای رسیدن به ایران کرایه کرد و پس از طی مسافتی، شعلههای آتشی که از سوختن نفت در کناره دریا ایجاد شده بود، نظر وی را جلب کرد و فهمید که به شهر باکو رسیده است.
در منطقه چاپاکور از قایق پیاده شد و قایق را رها کرد و سراسر ایران را درنوردید، پس از پیمودن شمال ایران و حاشیه دریای خزر، از کاشان و یزد هم عبور کرده و به هرمز (بندرعباس) رسید.
از بندرعباس بار دیگر با کشتی به مسقط و از آنجا به هندوستان در منطقه چائول که در پانصد کیلومتری جنوب شهر بمبئی قرار داشت وارد شد و در آنجا مدتی اقامت گزید.
پس از مدت دو ماه، به ایالت بیدار که منطقهای مسلماننشین بود، وارد شد.
خیلی بخش خوبی رو راه اندازی کردی تا به حال یه دونه مطلب هم از دست ندادم ، فقط اگه بعضیهاش رو مفصلتر بنویسی مثلا انگیزه این بنده خدا از این ماجراجویی و مشکلات تو سفرش و … مطلب قوی تری بدست میاد الان مثل این بود که دارم متن تلگراف میخونم یا یه جور دیگه بگم اصل غذا سرو شد ولی پیش غذا و دسری در کار نبود
کاملن با حمید موافقم. این سری مطالب خیلی جذابن ولی چرا اینقدر کوتاه و تلگرافین؟