کدام کشورهای دنیا سریع‌ترین اینترنت پهن‌باند را دارند؟

سایت readwrite دات کام در مقاله‌ای به صورت ضمینی به عقب‌افتادن آمریکا در زمینه سرعت دسترسی به اینترنت اعتراض کرده است.

عنوان این مقاله این است: «کدام کشورهای دنیا سریع‌ترین اینترنت پهن‌باند را دارند؟»

در این مقاله نوشته شده است که یکی از ضرورت‌های دستیابی به خلاقیت‌های علمی، دسترسی به اینترنت سریع است و در دنیای امروز، اگر کشورهای در حال توسعه و مشکلاتشان را کنار بگذاریم، می‌بینیم که ملل پیشرفته با اینترنت سریع خود را برای آینده آماده می‌کنند.

نویسنده مقاله «آدریانا لی» افزوده است که در ایالات متحده، آمریکایی‌ها هم‌اکنون بیش از هر زمان دیگر ویدئو به صورت جاری می‌بینند و خانه‌های هوشمند آینده وابسته به اینترنت پهن‌باند هستند. شهروندان آمریکایی بیشتر فایل‌های گوشی‌های هوشمند، تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌های خود را به صورت ابری ذخیره می‌کنند و تماس‌های تلفنی هم روز به روز بیشتر به جای شیوه روتین، از طریق وای فای صورت می‌گیرند.

اما بر اساس گزارش «آکامی« در سه ماهه نخست سال 2014، این کره جنوبی بوده است که با سرعت متوسط اینترنت 23.6 مگابیت در ثانیه پیشتاز بوده است و سرعت متوسط دسترسی در اینترنت بیشتر از 10.5 مگابیت نبوده است و این در حالی است که نت‌فلیکس برای مشاهده ویدئوهای اولترا اچ دی، سرعت 25 مگابیتی را توصیه می‌کند. حالا خانه یک آمریکایی را در نظر بگیرید که در آن چند عضو خانواده بخواهند، هر یک به صورت جداگانه ویدئو ببینند و همه بخواهند از یک اتصال اینترنتی استفاده کنند.

9-29-2014 8-29-32 AM

حتی کشورهایی مثل لاتویا و جمهوری چک و فنلاند با سرعت‌های اینترنت 12، 11.2 و 10.7 مگابیت در ثانیه، جلوتر از آمریکا هستند.

تازه باید این را در نظر بگیرند که سرعت اینترنت پهن‌باند در آمریکا گران است و هر کاربر آمریکایی بابت اینترنت، سه برابر یک بریتانیایی و پنج برابر یک شهروند کره جنوبی، هزینه می‌کند.

9-29-2014 8-30-23 AM

 

21 دیدگاه

  1. مشاهده ویدئوهای اولترا اچ دی …
    یه وقتایی اصلا نمیشه تو یه سری از مشکلات همزاد پنداری کرد با کسی

  2. سلام. ممنون از روشنگری هاتون اقای دکتر مجیدی
    من معنی رنگ ها رو نمیدونم ولی هرچی هست مربوط به اینترنته و ایران با گروئنلند هم رنگه!!

  3. کل پهنای باند دانشگاه ما: 20mbs.
    پهنای باند دو تا خونه تو آمریکا: 20mbs.
    برابریم نه؟

    1. البته احسان این عدد متوسط هست وگرنه کاربرایی مانند ما که وقت زیادتری را توی اینترنت میگذرانند پلن های بالاتر از متوسط میخرند. برای مثال پلن خود من 30mb و حجم نامحدود ماهانه هست. البته نمی دونم فاکتور قیمت را چه جوری باید وارد کرد، بر اساس تبدیل مستقیم دلار یا بر اساس درآمد ماهانه…

  4. اوایل خوندن نوشته‌هایی که درباره‌ی سرعت اینترنت در کشورهایی خارجی بود و یا مقایسه اونها با ایران برای ما جالب و ناراحت‌کننده بود اما حالا دیگه انقد از این نوشته‌ها دیدیم این موضوع دیگه عادی شده، این عادی شدن از خود مفهوم کند بودن اینترنت ما به نظر من بدتره، این موضوع باعث شده خیلی از ما کاربرای ایرانی اساسا جز سرعت و محدودیت‌های اینترنتمون به چیز دیگه‌ای فکر نکنیم و مسایلی چون بی‌طرفی در اینترنت و حفظ حریم شخصی در محیطهای آنلاین جزء اولویتهامون نباشه. اگه این نظر کمی بی‌ربط بود به نوشته معذرت می‌خوام.

    1. به نظر من اساسا اول یه وسیله باید “قابل استفاده” باشه، بعد ما به سایر جنبه های کیفیت‌ش فکر کنیم. ماشینی که راه نمیره، شما هی به فکر کارکردن برف پاک کن و چراغای راهنماش باش :|

  5. این لیتوانی قضیه اش چیه همیشه تو لیست پرسرعت ا هست ،کنجنکاوم دلیلش رو بدونم . ینی مسولان ش بصورت انفجاری زیرساخت و برای دهه ی آینده فراهم کردن یا این موهبت وام دار همسایگان و یا جمعیت اندکش هست؟ در مورد اینترنت خودمونم وقتی با 3g irancell ٧٠٠ کیلو دانلود کردم اولین بار ، این جمله ی ” اقا اینترنت ما از ریشه و بن خرابه و نیاز به زیرساخت و …. ” ذهنمو مشغول کرد

  6. یک مورد رو فراموش کردید
    تو آمریکا اتصالات p2p بین isp یا بین شرکتی داریم که قضیه سرعت رو حل کرده ولی اصلا کسی با تست های معمول ازش با خبر نمیشه
    معروف ترین این کانکشن ها یوتوب و نت فلیکس هست که سرعتی که مشترک ها بهشون دسترسی دارن خیلی بیشتر از سرعت واقعی اینترنتشونه
    یه چیزی مثلا شبکه داخلی ( اینترانت ) ما
    که مثلا من خودم اینترنت 2 مگ دارم و با 256 کیلوبایت از هر سروری تو هر جای دنیا دانلود میکنم ولی از سرور های داخلی سرعتم حتی بیشتر از 1 مگابایت ( 8 مگابیت ) میشه ولی هیچوقت این سرعت به عنوان سرعت دسترسی جهانی ما اعلام نمیشه
    اونجا هم همینطوره
    میبینی یارو اینترنت 8 مگ گرفته ولی داره فیلم 4کی از نت فلیکس تماشا میکنه
    علتش همین ارتباط های داخلی هست
    ( یوتوب و نت فلیکس علاوه بر دسترسی از طریق اینترنت جهانی به اکثر isp های مطرح آمریکا خط مستقیم پر سرعت کشیدن اینطوری هم بار روی خط اصلی isp کم میشه ( سود isp ) هم مردم بیشتر فیلم میبینن ( سود مردم و نت فلیکس ) معامله برد برد )
    سرچ کنید در موردش کامل میتونید بخونید

  7. قدر نمیدونن!

    یک سفر ۴ روزه به ایران و تمام این مسائل برایشان رفع مى شود!

    ( موقع نوشتن همین کامنت ٢ بار اینترنتم قطع و وصل شد!)

  8. پایین بودن سرعت اینترنت قابل هضم هست
    ولی اینکه نماینده های مجلس یه کشور به دلیل تلاش وزیر ارتباطات اون کشور در جهت بالا بردن سرعت اینترنت بخوان اون رو استیضاح کنن رو کجای دلمون باید بگذاریم!؟
    دائما هم میگن این خواسته ملتتتت هست و درخواست ملت هست که جلوی بالا رفتن سرعت اینترنت گرفته بشه!!

  9. معمولا هروقت اینترنت ایران را با جهان مقایسه میشه فقط به پهنای باند توجه میشه. در صورتیکه عوامل مهم دیگری هم هستند، مثل پینگ تایم (که متاسفانه در ایران خیلی بالاست و اهمیت آن کمتر از پهنای باند نیست)، منع دسترسی آزاد از داخل، تحریمها از خارج، اختلالات فراوان در شبکه، …
    کاشکی فقط مساله پهنای باند بود!

  10. میگن مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه. من در کانادا گاهی وقتها یه لینک رو میخوام باز کنم ترس برم میداره که نکنه فیلتر باشه! هنوز بعد چند ماه به اینترنت پرسرعت بدون فیلتر عادت نکردم.

  11. بشخصه عاشق اون کشورهام تو نقشه خاکستری ان، با کسی کار ندارن کسی هم تو آمارها حسابشون نمیکنه!

  12. با وجود این مشکلات همین که فرصت شد این پست و نظرات دوستان رو بخونم از اینترنت متشکرم … تو این فاصله قطع نشد ..
    ممنون از اطلاعاتتون

  13. به ما چه
    مثل این میمونه که بگید کدام کشورها زیباترین زنها یا خوش تیپ ترین مردها رو دارن . آیا ما هر کاری کنیم زیبا یا خوش تیپ میشیم ( این ژنتیکیه ) . اینترنتمون پهن میشه و سرعتش زیاد میشه .
    به ما چه

  14. سلام
    باید اول ببینی چی از اینترنت میخوایم که بعد سر سرعتش بحث کنیم.
    خیلی از ماها ، حتی خود من ، کلی از وقتمون رو واسه وبگردی میگذرونیم که همین اینترنت با همین سرعت کافیه!
    و اینکه هنوز “بستر مناسب” برای دادن اینترنت پرسرعت وجود نداره و از طرفی تا حدودی “تحریم” ها باعث این مسائل شده.

    1. سرعت اینترنته که نوع کاربری ما را مشخص میکنه.شما هم اگر اینترنت پر سرعت تر از اینی که هست داشته باشید حما کاربردهای جدیدی که الان فکرش را هم نمیکنید برای اینترنت پیدامیکنید.خود ما هم با توجه به این سرعت فعلی خودمون را وفق دادیم و انتظاراتمون را تعریف کردیم.ولی اگر اینترنت پر سرعت تری در دسترس داشته باشیم حتما نوع استفادمون هم فرق خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]