برای در آوردن لجِ دوستان آیفوندارِ خود این اپلیکیشنهای اندروید را نصب کنید و به رُخِشان بکشید!
شاید بعضی از کسانی که آیفون دارند، دوست داشته باشند که همواره به برند گوشی خود بنازند، گاهی هم واقعا برتریهای در کار است، مثلا برخی از توسعهدهندگان ترجیح میدهند اول برای iOS و بعد برای اندروید اپلیکیشن بنویسند. هماهنگی کامل سختافزار و نرمافزار و روانی فوقالعاده iOS و مصرف منابع کم هم از برتریهای آیفون است.
اما خب، باید قبول کرد که گاهی دارندگان آیفون با دید زدن دنیای اندروید حس میکنند که در یک زندان شیک گیر افتادهاند.
اگر به اپلیکیشنهایی را که در این پست معرفی خواهم کرد، نگاهی بیندازید، میبینید که بهانههای نگرانی برای دارندگان آیفون بیش از چیزی است که تصور میشود! این اپلیکیشنهای واقعا حسادتبرانگیزند!
اپلیکیشن Muzei
اپلکیشنی که با آن میتوانید کاغذ دیواری گوشی خود را عوض کنید و هر بار یک اثر هنری بسیار زیبای کلاسیک را، به عنوان کاغذ دیواری استفاده کنید.
اپلیکیشن HoverChat
آیا دوست دارید در همان حین که از یک اپلیکیشن دیگر استفاده میکنید، مثلا فیلمی میبینید، قادر به دیدن و پاسخ دادن به پیامکهای خوبی باشد.
HoverChat این اجازه را به شما خواهد داد. شما میتوانید پنجره این اپ را تغییر اندازه بدهید و آن را به میزان مورد نیاز شفاف کنید.
اپلیکیشن Google Keep
شاید هیچ چیزی برای یادداشت کردن کارهای ساده سادهتر از یک دفترچه یادداشت کاغذی نباشد، اما شاید Google Keep یا سادگی و در عین حالی زیبایی که دارد، نزدیکترین جایگزین دفترچه یادداشت کاغذی باشد.
البته در دنیای iOS اپهای یاداشت و مدیریت وقت بسیار متنوع و فراوان هستند، اما هیچ یک سادگی Google Keep را ندارند.
اپلیکیشن Cover
این اپلیکیشن واقعا بسیار جالب است، این اپلیکیشن هوشمندانه متوجه میشود که خانه، سرکار یا در حال رانندگی هستید و متناسب با آن اپلیکیشنهایی را که قبلا در این وضعیتها بیشتر استفاده میکردهاید، در لاک اسکرین در اختیار شما قرار میدهد!
اپلیکیشن Light Flow
شما میتوانید با اپ Light Flow، متناسب با نوع و محتوای آگاهسازی که دریافت میشود، رنگی برای روشنایی LED در هنگام دریافت آگاهسازی مختلف انتخاب کنید. این طوری آگاهسازی هنگام دریافت پیامک، ایمیل، تماس تلفنی، یا خالی شدن باتری با هم متفاوت خواهند بود و تمیز دادن آنها از هم، بسیار سادهتر خواهد شد.
اپلیکیشن Cerberus
یک اپلیکیشن دزدگیر تمامعیار! شما میتوانید با Cerberus نهتنها محل استقرار دزد گوشی خود را پایش کنید، بلکه میتوانید به صورت ریموت کنترل گوشی را در دست بگیرید. برای این کار شما از طریق وبسایت این اپ یا از طریق پیامک میتوانیدا، صدای آلارم گوشی را دربیاورید، حتی اگر گوشی روی سایلنت باشد. شما میتوانید همه چیز را پاک کنید، یا گوشی را با یک رمز قفل کنید. شما میتوانید با میکروفن گوشی صدای پیرامونش را ضبط کنید یا اینکه فهرست تماسهای انجام شده با گوشی خود را ببینید.
شما میتوانید حتی خود اپ را طوری مخفی کنید که دزد متوجه نشود.
این اپ نسخه رایگان و نسخه پولی دارد.
اپلکیشن Lux
با اپلیکیشن Lux میتوانید کنترل کامل میزان روشنایی گوشی خود را درست بگیرید. حتی میتوانید میزان روشنایی را زیر حداقل پیشبینیشده گوشی را هم ببرید تا هنگام شب راحت مطالعه کنید. این اپ یک وضعیت مخصوص شباهنگام دارد و میتواند به صورت خودکار در هنگام غروب، گوشی را به این وضعیت ببرد.
این اپ پولی است: گوگل پلی
اپلیکیشن Locale
با این اپ میتوانید کاری کنید که گوشی به صورت خودکار بر اساس محل استقرار شما، تماسی که دریافت میکنید یا میزان باتری، زمان یا وضعیت عمودی یا افقی گوشی، تنظیماتش عوض شود.
مثلا با این اپ، میتوانید کاری کنید که به صورت خودکار، هر وقت شارژ باتری زیر 20 درصد شد، میزان روشنایی صفحه نمایش کم شود.
اپلیکیشن Google’s Sky
بعد از نصب این اپ، کافی است که گوشی را به سمت منطقهای از آسمان بگیرید، تا روی صفحه نمایش اطلاعاتی در مورد صورت فلکی که گوشی آن را نشانه رفته، ببینید.
اپلیکیشن Link Bubble
این اپ که پیش از این هم در یک پزشک معرفی کرده بودیم، یک مرورگر اینترنتی متفاوت است. به این صورت که وقتی شما روی لینکی کلیک میکنید، این اپ در پشتزمینه، صفحه مورد نظر را باز میکند و به شما اجازه میدهد، بدون خروج از اپ قبلی، با صرفهجویی در وقت، صفحه جدید را بعدا ببینید.
هر وقت که کار بارگزاری صفحه تمام شد، شما میتوانید روی آیکون آن کلیک کنید و صفحه مورد نظر را ببینید.
اپلیکیشن VLC media player
این اپ نیازی به توضیح زیاد ندارد، با این اپ میتوانی ویدئوها را بدون نگرانی از فرمت و کدک آنها تماشا کنید.
اپلیکیشن tTorrent
بعد عمری دارید از 3g یا 4g البته در حد اندازه ایرانی استفاده میکنید!
اگر این اپ را نصب کنید، میتوانید فیلمها را به صورت تورنتی دانلود کنید و ببینید.
اپلیکیشن Mighty Text
ممکن است در هنگام انجام کارها، گوشی را از کامپیوتر خود دور کنید یا روی سایلنت بگذارید. اما اگر میخواهید با واسطه کامپیوتر قادر به مشاهده و ارسال پیامک باشید، میتوانید از این اپ استفاده کنید.
اپلیکیشن Tasker
این هم یک اپ اتوماسیون (خودکارسازی) دیگر است. با این هم میتوانید بر اساس محل، زمان، وقوع یک رخداد، واکنس و کار و تغییر تنظمات خاصی را در اپ خود تعریف کنید.
اپلیکیشن UCCW
با این اپ میتوانید ویجت دلخواه خود را بسازید. شما میتوانید پوسته و ظاهر مورد نیاز را انتخاب کنید و بعد مشخص کنید که ویجت چه کاری برایتان بکند، مثلا پیامکها یا عکسی را به شما نشان بدهد. ساعت و تقویم را به نمایش بگذارد یا اوضاع آب و هوا را به نمایش بگذارد.
شما چه اپهای خوب دیگری را در دنیای اندروید میشناسید که تصور میکنید مشابه iOS ندارند؟
این نوشتهها را هم بخوانید
خوش بحال آندرویدی ها
ماکه ویندوزفون داریم
تقریبا خیلی از این نرم افزارهای کاربردی رو نداریم
اگه ویندوز10 بیاد فک کنم تا حدودی این موضوع رفع شه
پدرمون در اومده با نداشتن اپلیکیشن کاربردی
بیاحترامی به دوستان نباشه، ولی اصولاً افراد مغروری که به برند اپلِ دیوایسشون مینازند، اونقدر مغرورند که حتا زحمت چک کردن این همه اپلیکیشن خوب رو به خودشون نمیدن و ترجیح میدن داخل همون چهارچوب زندگی کنند، چه برسه به اینکه بخوان حسادت کنند.
از وقتی ios -8 اومده … انقدر گوشی های آیفون مشکل داره که بعید میدونم کسی بتونه پز آیفونشو بده !
همین پست رو چند وقت پیش زومیت یا دیجیاتو گذاشته بود! تکراریه!
ما مستقیم سوژهها را از سایتهای فرنگی میگیریم و کار میکنیم، همان طور که دوستان ما در سایتهایی که ذکر کردید، اصلا چک نکرده بودند که کسی پیش از آنها مطلب را نوشته یا نه، ما هم وضعیتی مشابه داریم. به عبارت دیگر، عملا ناممکن است که ما از یک سو، سوژهیابی کنیم و از سوی دیگر همیشه سایتهای ایرانی را چک کنیم که در همان روزها آیا مطلب را نوشتهاند یا نه. با این حال هرگاه که خودم متوجه بشوم که پیش از من کسی مطلبی را نوشته، شخصا مطلب را کار نمیکنم.
آقای مجیدی، اتفاقا بهتره که اینطور مطالب مفید وجالبو بذارید. چون شاید کسی باشه که فقط از سایت شما بازدید میکنه یا شیوه نگارش این سایتو میپسنده.
به نظرم مهم اینه که مطلب مفید باشد، ضمن اینکه اصالت مطلب، تنها در این نیست که ایده و موضوع نوشته، بکر باشد و جایی نوشته نشده باشد. زاویه نگاه نویسنده و حتی موقعیت بازتاب آن و… در کلیت مطلب تاثیر دارند. زیباتر اینکه به “یک پزشک” خسته نباشید بگوییم تا که خرده. کمک به یک پزشک، معرفی اپ ها و هرگونه موضوعی در راستای خط مشی اش است تا پست ها متنوع باشد… و باقی داستان!
خنده ام گرفت.میگه زومیت و… این مطلب رو کار کرده. این وصله ها به اقای مجیدی نمیچسبه.البته ایشون گفتن تکراری بود وبنده خدا حرف دیگه ای نزده. و خب مرض دارم خندم گرفت. ok
دکتر جان
مک و IOS شاید نرم افزار های ویندوز و اندروید رو نداشته باشن ولی یا معادلشون رو دارن یا بهترشون رو .
شوما یه معادل برای اینا به من نیشان بده! اصلا نمیخواد، فقط یک معادل برای Tasker در iOS به من نیشان بده. ندارید آقا جان ندارید این امکانات رو.
در ضمن جای Airdroid در این لیست خالیه.
مطلب بسیار خوبی بود، ولی اگه من بودم جا یVLC media player برنامهی mx player و جای Mighty Text برنامهی airdroid رو انتخاب میکردم که امکانات بیشتری داشت.
کلاینت بیت تورنت flud
http://goo.gl/f2B11C
دانلود منیجر ADM که فکر نمیکنم مشابهی به این خوبی واسه ای او اس باشه
http://goo.gl/1UOND8
برنامه قفل گذاری رو برنامه ها مثلا اگه برنامه ای رو قفل کردید میتونی وقتی کسی واردش میشه برنامه نوت برداری رو ببینه :))
http://goo.gl/a3CMxm
جدای از عنوان عجیب پست که برای “یک پزشک” کمی سطح پایین به نظر می آید، جای اپلیکیشنهای بسیار مفید زیر خالی بوده و مطلب بیشتر شبیه نوعی تبلیغ برای اپ های پولی ای است که البته ممکن است مشابه رایگان هم داشته باشند!
anki (که نسخه ios آن پولی ولی اندروید آن رایگان است)، Financisto (که به جرات میتوان گفت قویترین اپ مدیریت هزینه و البته متن باز، رایگان و ارائه شده تنها برای اندروید است)
و Llama یکی از قویترین تنظیم کننده های خودکار گوشی بر اساس موقعیت و زمان. تولید شده تنها برای اندروید و البته رایگان.
و اپهای مفید و رایگان دیگری مثل LoaderDroid و gnote و gtask و …
نرم افزار ClipSync خیلی خوبه و کاربردی است.شما متن رو از کامپیوتر کپی می کنین و برای گوشی یا تبلتتون می فرستین و بلعکس خیلی به درد من می خوره به خصوص برای متن ها طوانی و لینک سایت ها
لطفا فضای این سایت رو هم تعصبی نکنید ! من هم گوشی اندرویدی داشتم هم ایفون و واقعا فرق چندانی نمیبینم و این نرم افزار ها روی هر دو سیستم عامل یا حداقل مشابهشون هست . البته طبق تجربه شخصی من کار کردن با ایفون خیلی لذت بخش تر از اندروید هست اماا کارایی یکسان هستش.
بیاید و این تعصبی بودنمون رو هر چیزیو از همین گوشیامون شروع کنیم و بزاریمش کنار
الان مثلا کدوم یکی از اینها ویژگی برتری هستند! نمیدونم این اندروید زاغارت چی داره که اینهمه طرفدار داره، خیلی سعی کردم بی طرفانه از نگاه مهندسی باهاش کار کنم، ولی هر دفعه به مزخرف بودنش بیشتر مطمئن میشم :|
(تنها نکته ی خوبش اون تورنت بود)
شاید این یه اسمارت فون سونی هم بخرم، بازم نه بخاطر اندرویدش، چون میشه روش لینوکس نصب کرد :)
سلام . اقا نیما ماروراهنمایی کن ببینم کدوم مدله وچقدر پولشه.خیرببینی
جای Next و Here Maps (اولی از ماکروسافت و دومی از نوکیا) خالیه!
متاسفانه ما خیلی وقت است که در تهران از دیدن ستاره ها محروم شدیم :(