سامسونگ Snapdragon 810 را کنار می‌گذارد، حداقل فعلاً!

بلومبرگ مدتی پیش تائید کرد که سامسونگ از هیچ‌کدام از پردازنده‌های کوالکام در اسمارت فوت پرچم‌دار بعدی خود Galaxy S6 استفاده نخواهد کرد و تنها چیزی که می‌دانیم این است که قرار است به‌جای این پردازنده در پرچم‌دار بعدی این شرکت و در تمام مدل‌های Edge آن و حتی گوشی‌هایی که در ایالات‌متحده به فروش خواهند رفت تنها از پردازنده‌های Exynos  استفاده شود. حداقل در سری اول تولید این سری از گوشی‌های سامسونگ این جایگزینی اتفاق خواهد افتاد.

این اتفاق درست شبیه به استفاده از پردازنده Exynos 7 Octa  در Note 4 است اما محصولات جدید با فناوری جدید LTE Cat. 9 همراه خواهند بود که به‌طور خلاصه به این معنی است که توانایی دریافت اطلاعات با سرعت 450 مگابایت بر ثانیه برای این محصولات فراهم خواهد شد.

این تغییرات به‌منظور استفاده از مزایای شبکه‌های پر سرعت در محصولات این شرکت صورت می‌گیرد. هفته گذشته نیز سامسونگ مدل Note 4 S-LTE را در کره معرفی کرد که توانایی تبادل دیتا با سرعت 450 مگابایت در ثانیه را دارد.

Note-lte-s

بلومبرگ در ادامه اضافه کرده است که سامسونگ ظاهراً مشکلاتی را با گرم شدن زیاد پردازنده‌های 810  Snapdragon دارد و از آنجائی که می‌خواهد محصولات پیشرو و پرچم‌دار خود را به‌زودی به بازار روانه کند تصمیم گرفته است تا در Galaxy S6 از این پردازنده استفاده نکند.

در واقع شاید با سرمایه گذاری 15 میلیارد دلاری سامسونگ در ایجاد خط تولید پیشرفته چیپ ست‌های  Exynos که می‌تواند به راحتی پاسخگوی فروش بالای محصولات بعدی سامسونگ باشد چندان نتوان به این تصمیم خرده گرفت. مخصوصاً وقتی بدانیم که 810  Snapdragon همچنان از طریق روش‌هایی تولید می‌شود که از نظر سامسونگ قدیمی شده‌اند.

اما به هر صورت همچنان با توجه به تفاوت‌هایی که بین 810  Snapdragon  و Exynos وجود دارد باید منتظر باشیم تا ببینم که سامسونگ دقیقاً در تولید Galaxy S6 چه خواهد کرد. اما یک چیز مسلم است و آن هم اینکه هر پردازنده‌ای که در این گوشی به کار گرفته شود می‌بایست با فناوری پردازشی 14nm تولیدشده باشد و این در حالی است که تا همین سال گذشته کوالکام از فناوری 20nm برای تولید 810  Snapdragon استفاده می‌کرده است.

استفاده از این فناوری موجب مصرف توان کمتر و کارایی بهتر به‌خصوص در سرعت‌های کلاک است. البته Snapdragon هنوز هم برتری‌هایی نسبت به Exynos دارد. یکی از مهم‌ترین آن‌ها جفت شدن Snapdragon SoC با مودم‌های چند باند LTE است اما حالا که سامسونگ  LTE Cat. 9 خود را ساخته است شاید حتی این ویژگی هم مزیت چندانی برای کوالکام نباشد.

منبع : +

3 دیدگاه

  1. بعید میدونم سامسونگ از 14نانومتری استفاده کنه به احتمال زیاد این لوتوگرافی را برای نوت5 کنار گذاشته.
    امیدوارم از اسنپدراگون دیگه استفاده نکنه سامسونگ دیگه به بلوغ رسیده در ساخت پردازنده و کم و کاستی که نداره هیچ حتی نسبت به کوالکام هم برتری داره.

    1. سامسونگ در حال حاظر توی ساخت پردازنده به هیچ جا نرسیده
      سامسونگ اومده چیپ های معرفی شده توسط arm رو کنار هم قرار داده و اسمشو گزاشته اگزینوس
      فقط تو شرکت لایسنس طراحی دارن که اپل و کوالکوم هستن

      پ.ن:بنده فن اپل نیستم و تا حالا ایفون نداشتم فقط خواستم اطلاعاتی راجع به چیپ ها بدم :دی

  2. به واسطه شغلی که دارم با کره ای های زیادی کار کردم.این آدم ها تو کارهاشون به شدت جدی و از نظر ما ایرانی ها بداخلاق هستند.مطلب ام ربطی به نوشته بالا نداره،خواستم بگم یکی از مهم ترین فاکتورهای پیشرفت شون جدیت و پشتکار زیاده.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]