سه ماه تا اکران فیلم «کودک 44»

دوست‌داران کتاب، احتمالا با سه‌گانه جنایی «تام راب اسمیت» آشنا هستند. 4 سال پیش من قسمت اول این سه‌گانه را که «کودک 44» نام دارد، معرفی کرده بودم.

«کودک ۴۴، اولین رمان تام راب اسمیت، پرتره‌ای از دوران سیاسی و اجتماعی روسیه در عصر استالین است. اسمیت در این رمان از ماجرایی واقعی استفاده کرده تا داستان تلخش را درباره قتل‌های زنجیره‌ای بیش از چهل کودک به تصویر بکشد. این داستان بر اساس پرونده آندری چیکاتیلو نوشته شده که در دهه‌های هفتاد و هشتاد در روسیه کمونیستی، مسئول قتل پنجاه و دو کودک شناخته شد. کتاب علاوه بر اینکه به جنایت‌شناسی دوران شوروی که شعارش «جنایتی وجود ندارد» بود، می‌پردازد، پارانویاهای این عصر، سیستم آموزش و پرورش، دستگاه‌های پلیس مخفی و یتیم‌خانه‌ها را نیز در این کشور به تصویر می‌کشد.

و حالا فاصله اندکی به نمایش اقتتباس سینمایی این اثر داریم. کارگردان این فیلم دنیل اسپینوزا است و از بازیگران مشهوری ماننند تام هاردی، گری اولدمن و نومی راپاس بهره برده شده است. به علاوه فیلم هنرپیشه‌های مهمان نقش‌های فرعی مشهوری هم دارد مثل جیسون کلارک و ونسان کسل.

1-29-2015 10-25-29 AM

بنابراین اگر انتظار دیدن یک تریلر جنایی تمام‌عیار را در سرزمین یخ‌داده تونداریی شوروی سابق می‌کشید، پیشنهاد می‌کنم یکی دو بار نام «کودک 44» را تکرار کنید تا به هنگام در دسترس قرار گرفتن فیلم از دست‌اش ندهید.

از دیروز تریلر این فیلم هم در یوتیوب قرار کرده است.

4 دیدگاه

  1. خواستم کتابشو بخرم اما دیدم فیدیبوی گرون فروش هست ترجیح دادم کتاب کاغذی رو بخرم نه نسخه الکترونیکی که بیش از سی هزار تومن قیمت داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]