«ایرباس» طراحی و ساخت 900 ماهواره برای رساندن اینترنت به همه مناطق دنیا را برعهده گرفت

شرکتهای بزرگ همچنان در پی عملی کردن یک رؤیا هستند: اینکه همه مردم دنیا، حتی در مناطق دورافتاده بتوانند به اینترنت با سرعت خوب دسترسی پیدا کنند.
در این راستا، تازهترین خبر این است که شرکت ماهوارهای OneWeb کار طراحی و ساخت 900 ماهواره را به ایرباس سپرده است. این ماهوارهها اجازه دسترسی به اینترنت را به مردم سراسر دنیا خواهند دادو
هزینه این پروژه دو میلیارد دلاری را ریچارد برانسون از شرکت Virgin و نیز شرکت تراشهساز کوالکام متقبل شدهاند.
قرار است تا سال 2018، حدود 700 ماهواره از این 900 ماهواره در مدار قرار بگیرند. 200 ماهواره هم به عنوان جانشین، در روی زمین نگهداری خواهند شد.
به این ترتیب تعداد شرکتهایی که قصد اینترنتدار کردن مردم دنیا برآمدهاند، بیشتر شده است.
پیش از این ایلان ماسک هم یک پروژه دیگر را اعلام کرده بود که بر اساس آن قرار بود که 4 هزار ماهواره ارزان، با استفاده از موشکهای فالکون 9 شرکتاش در مدار قرار بگیرند.
گوگل هم دو پروژه در همین راستا دارد: لون Loon و سولارا 50.
در پروژه اول بالونهایی در ارتفاع بالا و در پروژه دوم «درون»هایی که انرژی خود را از نور خورشید تأمین میکنند، اینترنت را برای مردمان دنیا به ارمغان خواهند آورد.
فیسبوک هم با همکاری internet.org در پی ساخت «درون»ها و ماهوارههایی است.
اما سؤالهایی که بعد از شنیدن این اخبار در ذهن ایجاد میشود و معمولا پاسخ مشروحی به آنها داده نمیشود، این است:
1- آیا این پروژهها واقعا عملی میشوند؟ آیا هیچ ترفند تبلیغاتیای در کار نیست؟
2- سرعت اینترنت و شرایط دسترسی به این اینترنت چگونه خواهد بود؟ آیا اینترنت ارائه شده از این طریق تهدیدی برای شرکتهای خدمات اینترنتی و ارتباطی خواهد بود؟ یا اینکه فقط یک اینترنت پایه برای مرور صفحات اینترنت با سرعت پایه در دسترسی قرار خواهد گرفت.
3- شاید هدف شرکت گوگل یا فیسبوک این باشد که با افزایش تعداد کاربرها و میزان کاربری آنها، بر تعداد کاربران سرویسهای خود بیفزایند، اما در مورد شرکتها و افراد سرمایهگذار دیگر، چه توجیه اقتصادی میتواند مطرح شود؟
4- آیا این اینترنت جهانگستر، را برخی دولتها تهدیدی برای حاکمیت ملی خود تلقی نخواهند کرد؟ آیا نمیشود تصور کرد سد کردن و ایجاد مانع در مقابل این اینترنت، کار چندان مشکلی نخواهد بود؟!
کاش زودتر بیاد از دست این اینترنت ایران راحت بشیم! از سرعت کم، حجم کم، قطع شدنا و شیلتراش خلاص میشیم!
آی گفتی.
ماهی پنجاه دلار برا یه اینترنت خارجی یک مگ حاظرم بدم تا این اینترنت درب و داغون ایران.
دیوانمون کردن این اپراتورای ایرانی
ظاهرا قراره که اینترنت از طریق این ماهواره ها به شرکتهای توزیع اینترنت داده بشه و از اون طریق به مردم برسه چون اگر به صورت خام اینترنت به مردم کل دنیا داده بشه با خیلی از کشورها مشکل پیدا میکنن
هدف این هست که همهی مردم دنیا وارد شبکه اینترنت کنن و طوری شه که تمام اطلاعات مردم دنیا رو زیر نظر داشته باشند که عمدتاً هدف سیاسی پشتشه، دقیقا قراره بشه یه چیزی شبیه بازی watch dogs. دیر یا زود این اتفاق میوفته و درسته یه مزیتهایی هم واسمون داره اما تاوانش privacy هست که قراره گرفته شه…
نه اینکه الان خیلی پرایویسی داریم!
اینکه همه مردم دنیا، حتی در مناطق دورافتاده بتوانند به اینترنت با سرعت خوب دسترسی پیدا کنند خیلی خوب،اما اینکه تحت حاکمیت و در جهت اهداف غیر انسانی و استثمار کشورهای فقیر زیاد خوب نیست!
Big Data Marketing !
مگر ریچارد برانسون خییر مدرسه ساز است؟
اینهمه دست و دلبازی !!! برابرش چی میخوان؟؟
اگر ممکنه توضیح دهید که این اینترنت در موبایل ها و تبلت ها توسط
Wifi
دریافت خواهد شد یا
GPS
؟
بزودی شرکت های سازنده پارازیت ، شروع به تولید و فروش وسایلی میکنند تا این اینترنت را در مناطق خاص کور کنند.
الان این همه ماهواره داره شبکه های تلویزیونی رو پوشش میدن
تونستن جلوش رو بگیرن؟!!
ماهواره هایی هم که اینترنت رو سرتا سر دنیا پوشش بدن رو هم نمیتونن جلوش رو بگیرن.
تا این برنامه ها عملی بشه ما پیر شدیم رفته !