لگن‌های بهداشتی P.I.P، برطرف‌کننده مشکلات بیماران و همراهان آنها

بیشتر وقت‌ها تصور ما این است که طراحی صنعتی، فقط در حوزه گجت‌ها و محصولات فناوری است که زندگی ما را می‌تواند متحول کند. اما اگر نگاه مهندسان دقیق باشد و آنها به درستی نیازها و دشواری‌های روزمره ما را ببینند، می‌توانند با ایجاد تغییر در طراحی ساده‌ترین چیزهایی که هر روز استفاده می‌شود، زندگی ما را ساده کنند، از طراحی ظروف آشپزخانه گرفته تا کلیدها و پریزهای برق.

جالب است که گاهی آنقدر طراحی و شیوه ساخت یک وسیله، در طی سال‌ها و دهه‌ها ثابت مانده که ما فکر می‌کنیم، همین نوع طراحی بدون تغییر و به صورت مسلم برای سال‌های طولانی باید مورد استفاده قرار گیرد، اما همیشه کسانی پیدا می‌شوند که نگاه متفاوتی دارند.

در این پست می‌خواهیم نشان بدهیم که نگاه تازه در طراحی یکی از ظاهرا ساده‌ترین چیزهایی که بیماران به آنها نیاز دارند، چقدر می‌تواند کار بیماران و همراهان آنها را ساده کند.

تا زمانی که بیماری نداشته باشید که مجبور به استفاده از لگن باشد، متوجه نمی‌شوید که چقدر این کار دشوار است.

فرقی نمی‌کند که بیمار شما دوره موقت نقاهت بعد از عمل جراحی را طی می‌کند یا به سبب دیگری مثلا ناتوانی حرکتی، مجبور به استفاده دائم از لگن است، در هر صورت لگن، وسیله‌ای است که برخلاف دیگر وسایل پزشکی، بازنگری‌ای در طراحی آن از 100 سال پیش تا حالا صورت نگرفته است.

لگن‌های سنتی هم برای بیماران و هم برای همراهان و خدمه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دشواری‌هایی به وجود می‌آورند:

– آنها ناراحت‌کننده هستند و باعث ایجا درد و فشار در بیماران می‌شوند.

– بیماران زن، بسیار دشوار می‌توانند از آن استفاده می‌کنند

– دهانه آنها بیش از حد باز است

– با آنها نمی‌شود به طرز پاکیزه‌ای، بدون آلوده شدن محیط اطراف، ادرار و مدفوع بیماران را جمع‌آوری کرد

و کلا استفاده از لگن مساوی است با استرس و ناخشنودی هم در بیمار و هم در اعضای خانواده یا خدمه.

درست به همین خاطر بود که شرکت پل ایده‌آل پارس یا P.I.P تصمیم گرفت که لگن‌های هماهنگ با آناتومی بدن انسان یا اصطلاحا ارگونومیک طراحی کند.

7-11-2015 9-01-26 AM

– این لگن‌ها طوری ساخته شده‌اند که استفاده از آنها هم برای بیماران زن و هم بیماران مرد، ساده است و می‌توانند هم برای جمع‌آوری ادرار و هم مدفوع از آنها استفاده کرد.

7-11-2015 9-02-15 AM

– این لگن‌ها پوشش یا سرپوشی دارند که در حین دفع، اعضای تناسلی بیماران را می‌پوشاند و باعث کاهش انتشار بوهای ناخوشایند می‌شود.

7-11-2015 9-02-44 AM

– این لگن‌ها روی قسمت‌های مختلف لگن در حین لگن‌گذاری فشار وارد نمی‌کنند و به این ترتیب از ایجاد زخم بستر، در بیماران جلوگیری می‌شود و دردی به بیماران تحمیل نمی‌شود.

7-11-2015 9-03-22 AM

– همچنین طراحی لگن‌ها P.I.P به گونه‌ای است که هیچ ترشحی به بیرون ریزش نکند.

7-11-2015 9-03-56 AM

– این لگن‌ها سه دستگیره دارند و به این ترتیب حمل آنها آسان است و احتمال واژگونی ندارند.

– شستشوی این لگن‌ها به صورت دستی یا با ماشین‌های شوینده بسیار ساده است و همچنین این لگن قابل اتوکلاو می باشد.

صفحه مربوط به لگن‌های P.I.P

با مراجعه به سایت شرکت می‌توانید دیگر محصولات آن را از نظر بگذارنید.

شماره تلفن واحد فروش:  9-88545922

7 دیدگاه

  1. با توجه به توضیحات داده شده و همچنین تصویرهای مربوطه،ظاهرا با محصول خوبی روبرو خواهیم بود.

  2. دکتر مجیدی واقعا فوق العاده ای. حتی رپورتاژ هایی که میذاری هم کلی سودمنده.
    فقط کسایی که مثل من بیمار بدحال دارن میتونن درک کنن که چه مشقت هایی برای خود بیمار و اطرافیانش بوجود میاد. واقعا این طراحی خیلی چیز کاربردی و مهمیه. الآن همش دارم به خودم میگم چرا این ایده به ذهن خود من نرسیده بود که هر روز با این معضل سر و کار دارم؟!

  3. یه جوری نوشته انگار خودشون اختراع کردن ، در صورتیکه این قبلن هم بوده ، اینم آدرس سایتش
    http://www.cleanius.com/
    تازه برنده جایزه اختراع سال 2009 هم شده.

  4. عالی . بسیار مفید و بجا . این مشکل تمام خانواده هاست . یک فرد همانطور که دوست داره زود نمیره و عمر طولانی داشته باشه خاه ناخاه دچار این چنین مشکلات خاهد شد . با تشکر از آقای مجیدی درخصوص این پست .

  5. به نظرم وجود چنین محصولی واقعا به درد خیلی از افراد می خوره. خود من سابقه پرستاری از پدرم در بیمارستان را دارم و می دونم چقدر استفاده از لگن های داخل بیمارستان مشکله. با این وجود با توجه به مطلبی که احسان در مورد طراحی این محصول توسط شرکت های خارجی گذاشت، جدا از مساله حقوقی و کپی رایت که در ایران رعایت نمیشه حداقل بهتر و اخلاقی تر بود که اسمی از طراحی این محصول توسط این شرکت آورده نمیشد و فقط گفته می شد این شرکت اقدام به ارائه و ساخت این محصول کرده.

  6. این طراحی خیلی زیبا و کاربردیه و انسان دوستانه است و از خیلی گجت هایی که براشون های و هو راه میوفته اهمیت بیشتری داره. ولی نمیدونم چرا گفتید شرکت ایرانی طراحی کرده؟ از 1پزشک این انتظار رو نداشتم. برای اون شرکت ایرانی همین که فکرش رسیده این محصول رو وارد کنه یا در ایران تولید کنه خودش کار خیلی خوب و انساندوستانه ایه و دیگه نیاز نیست با یه دروغ خرابش کنیم

  7. تا زمانی که بیماری نداشته باشید که مجبور به استفاده از لگن باشد، متوجه نمی‌شوید که چقدر این کار دشوار است.
    واقعا درسته!!!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]