بیش از هزار پژوهشگر هوش مصنوعی، در کنار استفان هاوکینگ، ایلان ماسک و استیو وزنیاک در نامه‌ای خواستار ممنوع شدن روبات‌های قاتل شدند

هوش مصنوعی، دانشی در حال پیشرفت است و پیشرفت‌‌های سخت‌افزاری در کنار آن، این امکان را مهیا کرده است که بشر تنها در عرض چند سال بتواند انواع مختلف روبات‌هایی را بسازد که بدون نیاز به دخالت انسان، اهداف انسانی خود را تشخیص دهند و نابود کنند.

در حال حاضر اسلحه‌های پیشرفته نیمه‌خودکار هستند، مثلا «درون»ها توسط خلبان‌هایی آموزش‌دیده از روی زمین هدایت می‌شوند و تنها با دستور این عوامل انسانی است که اهداف خود را نابود می‌کنند.

اما همین الان هم کشورهایی مثل بریتانیا، اسرائیل و نروژ، موشک‌ها و درون‌هایی دارند که می‌توانند بدون دخالت مستقیم انسان، رادارها، تانک‌ها و کشتی‌ها را نابود کنند.

همین مسئله نگرانی زیادی را برانگیخته است، طوری که در همایش بین‌المللی هوش مصنوعی که این هفته در بوینس آیرس آرژانتی برگزار می‌شد، نامه‌ای توسط متخصصان هوش مصنوعی امضا و برای سازمان ملل متحد ارسال شد که در آن خواسته شده بود، سلاح‌های هوشمند خودکار ممنوع شوند.

خرید کتاب از نزدیک‌ترین کتاب فروشی شهر

7-28-2015 10-23-50 AM

در این نامه این نگرانی ابراز شده است که این سلاح‌ها، در واقع آغازگر مرحله سومی از جنگ‌ها و قتل‌ها در تاریخ بشریت خواهند شد، یعنی ما بعد از مرحله استفاده از تفنگ و سلاح‌های هسته‌ای، با انقلاب سومی در تاریخ درگیری‌های و کشتارها روبرو خواهیم شد.

اطمینان‌بخشی مسئولان بابت اینکه این سلاح‌ها تنها بعد از طی مراحل قانونی استفاده خواهند شد، چیز قابل اعتنایی نیست و از آنجا که هزینه دسترسی به فناوری، همواره رو به کاهش است، دیر نیست زمانی که که همانند اسلحه کلاشنیکف، استفاده از سلاح‌های هوشمند خودکار هم همه‌گیر شود و به جز دولت‌ها، جنگ‌سالارها و تروریست‌ها هم مجهز به آن شوند.

منبع

نظرات

1. ارتش ها اعتنایی به این درخواست ها نمیکنن و همیشه دانشمندانی هستن که فقط پول براشون مهمه
    همین الان ارتش امریکا به دنبال جاگزین کردن ربات با سربازاشه

2. تمام کشتارهایی که در حال حاضر در دنیا در حال رخ دادن است را همه ی دنیا تماشا می کنند.مگر اتفاق خاصی می افتد؟مگر کشور یا حزب و قبیله ای که در حال کشتار است از کشتن دست برمی دارد؟به جنایات در حال وقوع وقعی نهاده نمی شود چه رسد به جنایاتی که قرار است در آینده رخ بدهد!!

3. متاسفانه فایده ای نداره.
    جهان به استفاده بیشتر از هوش مصنوعی برای خرابکاری ییش خواهد رفت.
    پول ، انگیزه و نیازش وجود داره پس چند تا امضاء نمیتونه جلوشو بگیره.

4. آینده زشتی که با دستای خودمون میسازیمش,هیچ جور نمیشه جلوشو گرفت همچنان ب سوی زوال پیش میریم درواقع طمع قدرت که حتی از پول بیشتره هیچوقت نمیزاره زندگی راحتی داشته باشیم چندتا امضا که کاری نمیکنه مگه سازمان ملل تونست جلوی امریکا و روسیه رو بگیره که عملیات هارپ رو متوقف کنن؟اینم مثل همونه

دیدگاه خود را با ما اشتراک بگذارید:

ایمیل شما نزد ما محفوظ است و از آن تنها برای پاسخگویی احتمالی استفاده می‌شود و در سایت درج نخواهد شد.
نوشتن نام و ایمیل ضروری است. اما لازم نیست که کادر نشانی وب‌سایت پر شود.
لطفا تنها در مورد همین نوشته اظهار نظر بفرمایید و اگر درخواست و فرمایش دیگری دارید، از طریق فرم تماس مطرح کنید.