از هر هفت انسان روی زمین، یکی کاربر فعال جی‌میل است!

به عنوان بخشی از گزارش سه ماهه اقتصادی چهارم سال 2015، رئیس شرکت گوگل -ساندرای پیچای- اعلام کرده است که تعداد کاربرهای فعالی جی‌میل، یعنی آنهایی که در عرض یک ماه، دست‌کم یک بار از جی‌میل استفاده می‌کنند، از مرز یک میلیارد نفر گذشته است. به عبارت دیگر، 14 درصد یا یک هفتم انسان‌های زمین از جی‌میل استفاده می‌کنند.

و این تازه یکی از آمارهایی است که حاکی از تأثیرگذاری و اهمیت محصولات گوگل برای ما است. در حقیقت گوگل در شش زمینه دیگر هم آماری مشابه میلیاردی را ادعا کرده است:

جستجو – کروم- اندروید- گوگل پلی – نقشه‌های و یوتیوب.

باید منتظر بمانیم تا ببینیم، گوگل چه موفقیت‌های دیگری را کسب خواهد کرد. آیا پراکنس حواس این شرکت، به سبک این چند ساله اخیر، باز هم سرویس‌های نیمه‌کاره‌ای را به دست ما خواهد داد، آیا کارهای اهریمنی مثل بستن گوگل ریدر را باز شاهد خواهیم بود یا اینکه مثلا در حوزه‌ای مثل هوش مصنوعی، شاهد ورود روز افزون محصولات با این ویژگی به زندگی روزمره‌مان خواهیم بود.

منبع

3 دیدگاه

  1. به نظر شما فیسبوک نمیتونه برای گوگل خطری ایجاد کنه؟ به هر حال همون طور که گوگل نسبت به مایکروسافت شرکت مدرن تری(به معنای دموکرات تر و عامه پسند تر) بود فیسبوک هم همین ویژگی رو نسبت به گوگل داره و محصولاتش ارتباطات در دسترس تر و راحت تری رو در اختیار مخاطب قرار میده. درسته که با فیسبوک نمیشه امکانات حرفه ای تر ای میل رو داشت اما همین موضع ضعف رو گوشی های هوشمند نسبت به پی سی ها داشتند و دیدیم که چه بلایی سر بازار پی سی اومد.
    در زمینه جست و جو هم چند وقت پیش مقاله رو دیدم که در اون اشاره به این موضوع شده بود که شبکه های اجتماعی میتونن جایگزینی برای موتور های جست و جو باشن.
    البته مشکل دیگه ای هم که سر راه گوگل قرار داره اینه که رقیب بلاواسطه اپل و مایکروسافت و آمازون هم هست و این شرکت ها نسبت به هم در این حد همچین موقعیتی ندارند.
    خیلی علاقمندم که در این مورد مقاله ای رو با قلم خودتون تالیف و یا ترجمه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]