جنجال اپلیکیشن اینستاشارژ در فیجی و خوش‌باوری نخست‌وزیری که واقعا فکر می‌کرد با آن می‌شود یک گوشی بدون شارژ را 30 ثانیه‌ای شارژ کرد!

2

هفته پیش اتفاق جالبی در فیجی رخ داد:

با ابتکار دولت این کشور، همایشی در پایتخت فیجی، در هتل گرند پاسیفیک برگزار شده بود. نخست‌وزیر فیجی که رؤیای «هاب» منطقه‌ای شدن فیجی را در سر می‌پروراند هم در این همایش شرکت کرده بود.

در این همایش از اپلیکیشن عجیبی رونمایی شد. این اپلیکیشن توسط یک آمریکایی به نام دوگلاس استیوارت و یک بازرگان اهل فیجی به نام گورنگباهای پاتل، تهیه شده بود.

تهیه‌کنندگان اپ، ادعا می‌کردند که این یک پیش‌نمایش است و اپلیکیشن آنها دو سال بعد تکمیل خواهد شد و بعد از آن، آنها نسخه اندروید و iOS آن را وارد گوگل پلی و اپ استور خواهند کرد.

ادعا شد که این اپلیکیشن که اینستاشارژ نام دارد، معجزه جالبی می‌کند:

اگر بگذارید گوشی‌تان شب به صورت کامل شارژ بشود، اپلیکیشن انرژی اضافی را ذخیره می‌کند و در طول روز هر وقت نیاز پیدا شد، ظرف 30 ثانیه، گوشی‌تان را شارژ می‌کند!

حالا اینکه یک نرم‌افزار چطور می‌تواند انرژی اضافی را ذخیره کند، اصلا مشخص نیست و تهیه‌کنندگان اپ با اعتماد به نفس و بدون توضیح، هنوز بر سر ادعای خود هستند. توجه کنید کارکرد این اپ را نباید با اپلیکیشن‌های بهینه‌ساز مصرف انرژی، اشتباه بگیرید.

12-4-2016-10-30-24-am

گویا نخست وزیر فیجی -فرانک بینیماراما- هم به شدت تحت تأثیر اپ قرار گرفت. در حقیقت تنها کسی که حضار که اپلیکیشن روی گوشی‌اش نصب شد، همین آقای نخست‌و‌زیر بود.

آقای نخست‌و‌زیر آینده اپ را درخشان ارزیابی کردند و یک بازار چند میلیارد دلاری برای آن پیشبینی کردند.

سازندگان اپ، ادعا می‌کنند که اپلیکیشن آنها تنها به 5 مگابایت فضا نیاز دارد، هیچ نیازی به دسترسی به اطلاعات کاربر ندارد و هیچ مشکل سخت‌افزاری خاصی هم ایجاد نمی‌کند.

استیوارت- یکی از تهیه‌کنندگان این اپ- ادعا می‌کند که با شرکت‌های بزرگی مانند وودافون نیوزیلند به توافق‌هایی برای همکاری دست پیدا کرده است!

منبع: + و +


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌های تاریخی که با دیدن آنها درمی‌مانیم که آنها واقعا در گذشته گرفته شده‌اند یا در یک آینده بهتر و…

گذشته بهتر بود یا آینده. این یک سوال باستانی است. معمولا ما تصور می‌کنیم که ترجیح دادن گذشته، تنها یک حس نوستالژیک خام است. چیزی که بن‌مایه فیلم نیمه‌شب در پاریس هم بود.اما گاهی ما پیش خودمان فکر می‌کنیم که این ترجیح و دوست داشتن، شاید…

خرابی چون‌ که از حد بگذرد آباد می‌گردد! – گالری عکس‌های قبل و بعد این مکان‌های زشت یا مخروبه

تماشای مراحل ساخت هنرهای دستی یا دکوراسیون داخلی و خارجی منزل برای بسیاری جالب و لذت‌بخش است. حتی اگر فعلا یارای تجمل باز اقتصادی خرید و بهسازی و نوسازی منزل نداشته باشند یا عملا در کار هنری نباشند.دست‌کم ایده‌ای در ذهنشان می‌ماند که از…

تصور کنید که در یک دنیای تخیلی، هری پاتر را استودیو جیبلی می‌ساخت

استودیو جیبلی یک استودیوی مشهور انیمیشن‌سازی ژاپنی است که به دلیل سبک هنری متمایز، داستان‌سرایی پر از تخیل و انیمیشن‌های هیجان‌انگیزش مشهور است. استودیو جیبلی که توسط هایائو میازاکی و ایسائو تاکاهاتا تأسیس شد، تعدادی از محبوب‌ترین فیلم‌های…

عکس های رنگی مردم «عادی» در دوران استالین که توسط یک دیپلمات آمریکایی که به دلیل جاسوسی اخراج شد،…

زندگی مردم عادی چیزی است که آنچنان که باید و شاید ثبت نمی‌شود. مورخی را تصور کنید که پنج دهه بعد بخواهد در مورد تاریخ الان ایران تحقیق کند. او احتمالا انبوهی از روزنامه‌های و مجلات و کتاب‌ها و مصاحبه‌های شفاهی و آمارها یا اطلاعات سایت‌ها را…

عکس‌های جالبی از ساخت و سازها و اقدامات معماری نافرجام

مجموعه زیر به ظاهر مفرح یا حتی خنده‌دار است اما هر یک گویای نبود نقشه، مغز طراح یا ذهنی است که به صورت ساده کار را در ذهن شبیه‌‌سازی کند.مشابه این جمله مشهور را که عیب برنامه، در حین انجام آن بیرون می‌آید را در عمرمان زیاد شنیده‌ایم و…

گالری- تصاویر تبلیغاتی خودروهای ایمپریال کرایسلر در سال‌های 1969 تا 1973

ما بیشتر این عکس‌ها را در فیلم‌ها و کارتون‌ها دیده‌ایم و راستش تعجب می‌کنیم که زمانی خودروی کرایسلر با این طول و عرض و طراحی تولید می‌شد.ایمپریال برند خودروهای لوکس کرایسلر در بازه زمانی سال‌های 1955 تا 1975 و نیز در بازه زمانی سال‌های…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. کاوه می گوید

    تا ابله در جهان است مفلس در نمی ماند

  2. دیناش می گوید

    چه مملکتیه فیجی؟ وقتی نخست وزیرش هیچی از انرژی نمیدونه.
    البته رویای هاب شدن در منطقه آرزوی محالی نیست ولی اگر از راه اصولیش صورت بگیره. یعنی با در نظرگرفتن استعدادهای جغرافیایی و نه با آویزان شدن به شرکتهای تجاری و احیانن کلاهبرداری.
    از نخست وزیر و بازرگان اهل فیجی گرفته تا برگذار کننده همایش و احتمالن بخشی از حضار، همه و همگی بیانگر جو حاکم بر کشورشونه و خوبه ما از این درس بگیریم تو تصمیماتی که برا کشورمون میگیریم با علم و اطلاع وارد شویم .

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.