جنجال اپلیکیشن اینستاشارژ در فیجی و خوش‌باوری نخست‌وزیری که واقعا فکر می‌کرد با آن می‌شود یک گوشی بدون شارژ را 30 ثانیه‌ای شارژ کرد!

هفته پیش اتفاق جالبی در فیجی رخ داد:

با ابتکار دولت این کشور، همایشی در پایتخت فیجی، در هتل گرند پاسیفیک برگزار شده بود. نخست‌وزیر فیجی که رؤیای «هاب» منطقه‌ای شدن فیجی را در سر می‌پروراند هم در این همایش شرکت کرده بود.

در این همایش از اپلیکیشن عجیبی رونمایی شد. این اپلیکیشن توسط یک آمریکایی به نام دوگلاس استیوارت و یک بازرگان اهل فیجی به نام گورنگباهای پاتل، تهیه شده بود.

تهیه‌کنندگان اپ، ادعا می‌کردند که این یک پیش‌نمایش است و اپلیکیشن آنها دو سال بعد تکمیل خواهد شد و بعد از آن، آنها نسخه اندروید و iOS آن را وارد گوگل پلی و اپ استور خواهند کرد.

ادعا شد که این اپلیکیشن که اینستاشارژ نام دارد، معجزه جالبی می‌کند:

اگر بگذارید گوشی‌تان شب به صورت کامل شارژ بشود، اپلیکیشن انرژی اضافی را ذخیره می‌کند و در طول روز هر وقت نیاز پیدا شد، ظرف 30 ثانیه، گوشی‌تان را شارژ می‌کند!

حالا اینکه یک نرم‌افزار چطور می‌تواند انرژی اضافی را ذخیره کند، اصلا مشخص نیست و تهیه‌کنندگان اپ با اعتماد به نفس و بدون توضیح، هنوز بر سر ادعای خود هستند. توجه کنید کارکرد این اپ را نباید با اپلیکیشن‌های بهینه‌ساز مصرف انرژی، اشتباه بگیرید.

12-4-2016-10-30-24-am

گویا نخست وزیر فیجی -فرانک بینیماراما- هم به شدت تحت تأثیر اپ قرار گرفت. در حقیقت تنها کسی که حضار که اپلیکیشن روی گوشی‌اش نصب شد، همین آقای نخست‌و‌زیر بود.

آقای نخست‌و‌زیر آینده اپ را درخشان ارزیابی کردند و یک بازار چند میلیارد دلاری برای آن پیشبینی کردند.

سازندگان اپ، ادعا می‌کنند که اپلیکیشن آنها تنها به 5 مگابایت فضا نیاز دارد، هیچ نیازی به دسترسی به اطلاعات کاربر ندارد و هیچ مشکل سخت‌افزاری خاصی هم ایجاد نمی‌کند.

استیوارت- یکی از تهیه‌کنندگان این اپ- ادعا می‌کند که با شرکت‌های بزرگی مانند وودافون نیوزیلند به توافق‌هایی برای همکاری دست پیدا کرده است!

منبع: + و +


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

2 دیدگاه

  1. چه مملکتیه فیجی؟ وقتی نخست وزیرش هیچی از انرژی نمیدونه.
    البته رویای هاب شدن در منطقه آرزوی محالی نیست ولی اگر از راه اصولیش صورت بگیره. یعنی با در نظرگرفتن استعدادهای جغرافیایی و نه با آویزان شدن به شرکتهای تجاری و احیانن کلاهبرداری.
    از نخست وزیر و بازرگان اهل فیجی گرفته تا برگذار کننده همایش و احتمالن بخشی از حضار، همه و همگی بیانگر جو حاکم بر کشورشونه و خوبه ما از این درس بگیریم تو تصمیماتی که برا کشورمون میگیریم با علم و اطلاع وارد شویم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]