دیگر برای بازی در یک فیلم، نیازی به زنده بودن یک هنرپیشه نیست!

4

سال 2000، در جریان ساخته شدن فیلم مشهور گلادیاتور، یکی از هنرپیشه‌های فیلم به نام اولیور رید که در نقش پروکسیمو بازی می‌کرد، در شرایطی که فیلمبرداری سکانس‌هایش تمام نشده بود، درگذشت. برای گریز از این مشکل غیرمترقبه، کارگردان فیلم از بدل‌ها و بازسازی دیجیتال صحنه‌هایی که قبل فیلمبرداری شده بود، استفاده کرد.

سال 2013، وقتی پل واکر در تصادف رانندگی درگذشت و ساخته شدن فیلم Furious 7 با تهدید جدی مواجه شد، فناوری پیشرفت کرده بود و باز از بدل و بازسازی دیجیتال چهره استفاده شد و فیلم دو سال بعد از درگذشت پل واکر، اکران شد.

سال 2011 لازم بود که در صحنه‌های کریس ایوانس به صورت لاغر و قبل از دگردیسی‌اش نمایش داده شود، خوشبختانه فناوری اجازه داد که او از کاهش وزن افراطی خلاص شود!

در فیلم مورد عجیب بنجامین باتن هم لازم بود که چهره برد پیت از کودکی تا سالخوردگی نمایش داده شود و هیچ گریمی نمی‌توانست نتیجه مطلوب بدهد، به همین خاطر باز از فناوری دیجیتال استفاده شد.

مسلما مایکل داگلاس زمانی که فیلم مرد مورچه‌ای فیلمبرداری می‌شد، ناگهان جوان نشده بود و به سال‌های نمایش فیلم وال استریت برنگشته بود! این فناوری دیجیتال بود که چهره‌اش را جوان کرده بود.

اما در تازه‌ترین دور استفاده از فناوری دیجیتال، در فیلم Rogue One که اسپین‌آف مجموعه فیلم‌های جنگ‌های ستاره‌‌ای است، یک بازیگر محبوب درگذشته، زنده شده است.

این بازیگر کسی نیست جز پیتر کاشینگ که در این فیلم‌ها از سال 1977، نقش یکی از افسرهای دارث ویدر را بازی می‌کرد. او در سال 1994 درگذشت و حالا به صورت شفافی روی پرده سینما دیده می‌شود.

peter-cushing-as-grand-moff-tarkin-in-star-wars

قدم بعدی در استفاده از این فناوری چیست؟ آیا ممکن است روزی یک اونجرز را با نقش‌آفرینی مریلان مونرو، کلارک گیبل، ادری هپبورن، جان وین و جیمز دین ببینیم؟


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

آیا تا حالا عکس‌های باکیفیت از فضای داخلی پنهان سازهای موسیقی مختلف دیده بودید؟!

آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که داخل سازها و آلات موسیقی چگونه است؟در کودکی و نوجوانی بسیار پیش آمده بود که وسایل الکترونیکی را باز کرده باشیم. اما خب آنها پیج داشتند و ما خودمان را متقاعد می‌کردیم که دوباره می‌توانیم سر هم‌شان…

بازسازی چهره شاعران ایرانی به کمک هوش مصنوعی Midjourney (میدجرنی)

چه کسی می‌داند مولدهای متن به عکس هوش مصنوعی در آینده به کدام سمت خواهند رفت. به نظر من روز به روز پیشرفته‌تر و متنوع‌تر می‌شوند.امروز داشتم فکر می‌کردم گاهی لازم می‌شود که شما باری تصویرسازی بهتر به جای توصیف متنی، ترکیبی از توصیف متنی…

خانه کوچک هم می‌تواند محل زندگی شادی باشد، اگر چیدمان هوشمند و به‌روز در آن استفاده شده باشد

کسانی که در کودکی در خانه‌های بزرگ زندگی کرده‌اند، چندان میانه‌ای با خانه‌های آپارتمانی ۵۰ - ۶۰ متری که این روزها آنها را هم به سختی می‌شود خرید، ندارند. اما تصور کنید که ساخت و سازها متفاوت بودند و کسی به فکر مصرف‌کننده جوان کم‌درآمد بود و…

هوش مصنوعی نشان می‌دهد که سلبریتی‌ها در دهه‌های بعد چگونه به نظر می‌رسند

یک عکاس از هوش مصنوعی برای ایجاد مجموعه‌ای از پرتره‌ها استفاده کرده که نشان می‌دهند برخی از سلبریتی‌ها ممکن است چند دهه آینده چه چهره‌ای پیدا کنند. عکاس و وکیل ترکیه‌ای به نام Alper Yesiltas این پروژه رو انجام داده. او به دلیل کارهای…

توهم کوتارد: آنهایی که تصور می‌کنند مدتهاست مرده‌اند!

«می‌اندیشم پس هستم»  Cogito, ergo sum با این حال همه کسانی که می‌اندیشند با این باور دکارت موافق نیستند.محتوای تفکر برخی از افراد مبتلا به یک اختلال عصبی روانپزشکی نادر، معروف به سندرم کوتارد، به جای اینکه به حس بودن منجر شود، به احساس…

روجلدهای خاطره‌انگیز مجموعه کتاب های طلایی که کودکی‌مان را رنگی می‌کردند!

عبدالرحیم جعفری، پایه گذار انتشارات امیرکبیر و کتاب های طلایی، است. او ۱۲ آبان ۱۲۹۸ در تهران زاده شد. عبدالرحیم جعفری در سال ۱۳۲۸ انتشارات امیرکبیر را پایه گذاشت. و در سال ۱۳۴۰ انتشار مجموعه ی کتابهای طلائی را آغاز کرد. کتابهای طلایی مجموعه…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو / کلینیک زیبایی دکتر محمد خادمی /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /
4 نظرات
  1. محمد می گوید

    و باز هم میریم که داشته باشیم آیا این کار اخلاقیه یا نه؟
    آدم باید خیلی سواد و آگاهی داشته باشه که بتونه به این پرسش پاسخ بده.
    هنوز پاسخی براش ندارم ولی از نظر نوستالژیک هم که باشه ترجیح میدم زنده نشن! و بازیگرهای دوست داشتنیمو همونجوری به یاد بیارم و بیارن.
    یه پیشنهاد:
    چه خوب میشه به محمد رضا شعبانعلی بگی نظرشو تو یک پزشک بنویسه، این یکی از اون دلخوشیهای منه که چن روز پیش ازش نوشته بودی.

    1. حمیدرضا می گوید

      دقیقا…

    2. ایلا می گوید

      جالبه ولی منم ترجیح میدم زنده نشن. البته جای کار زیاد داره مثلا اگه نقش های جدیدی رو با توجه به شخصیت و سابقه بازیگری فرد درگذشته در نظر بگیریم این کار خلاقیت و قوه تخیل رو بکار میندازه و از از این منظر خیلی خوبه.

  2. rezaorg می گوید

    هیچ مشکلی از لحاظ اخلاقی نداره.خیلی خوبه کسایی که دیگه نیستند را بتونیم به این صورت ببینیم

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.