بیل گیتس در مصاحبه با نشریه میرر: تا 14 سالگی به فرزندانم اجازه استفاده از گوشی موبایل را نداده بودم!

2

این روزها دیدن کودکان و نوجوانانی که ساعت‌های خیلی طولانی، به صفحات نمایش گوشی‌ها و تبلت‌هایشان خیره شده‌اند، خیلی عادی شده.

گاهی والدین اصلا عامدانه، گوشی و تبلت برای فرزندان خود می‌خرند که آنها را ساکت کنند و به صورت غیرمستقیم از انجام برخی از وظایف مهم‌تر مادری و پدری شانه خالی کنند و یا از هزینه‌های گران‌تر، پیشگیری کنند.

بسیاری از والدین امروزی هیچ نظارتی بر نحوه کاربری فرزندان خود ندارند و مثلا تلاش نمی‌کنند وب‌گردی مفید، اپ‌های محتوایی خوب یا ای‌بوک‌های خوب را به آنها معرفی کنند. بنابراین اگر کودکان شانش بیاورند و فقط به مطالب سرگرمی‌زا بسنده کنند و به دام سایت‌های مبتذل نیفتند، باز هم وقت مفیدی را که می‌توانند صرف ورزش، آموختن مهارت‌های هنری و تحصیل کنند، از دست می‌دهند.

همین 3 روز پیش بیل گیتس با نشریه میرر مصاحبه‌ای داشت که در آن گفته بر نحوه کاربری فرزندانش نظارت مستقیم داشته است.

فرزندان بیل گیتس، الان بین 14 تا 20 سال سن دارند. اما او تا زمانی که 14 سالشان نشده بود، اجازه استفاده از گوشی موبایل را به آنها نداده بود.

و حتی حالا هم آنها اجازه ندارند که همه وفت از گوشی‌های موبایل استفاده کنند. آنها در هنگام شام، وقتی که خانواده پای میز شام گرد می‌آیند، اجازه ندارند که از به صفحات نمایش خیره شوند.

و برای اینکه به موقع به خواب بروند، ساعت مشخصی توسط بیل گیتس، تعیین شده و بعد از این ساعت مقرر، باز هم حق استفاده از گوشی‌ها را ندارند.

گیتس به آنها عادت داده که با گوشی‌های هوشمند خود به نحو شایسته‌ای تکالیف خود را انجام بدهند و با دوستان خود در ارتباط باشند.

بنابراین نباید تصور کنید که یک نماد فناوری همه اعصار با ثروت 86.9 میلیارد دلاری، کودکانش را آزاد گذاشته که هر طور می‌خواهند زندگی کنند. این کودکان در خانه 125 میلیون دلاری گیتس، باید از نظام و دیسیپلین خاصی پیروی کنند!

اما این نظم و مقررات، جنبه قابل پیش‌بینی دیگری هم دارد:

کودکان گیتس، علیرغم اینکه گاه تمایل به استفاده از محصولات شرکت اپل داشته‌اند، از محصولات ویندوزی مثل گوشی‌های ویندوزی استفاده می‌کنند. هم مادر آنها -ملیندا گیتس- در مصاحبه سال 2013 خود و هم پیش‌تر از آن خود گیتس در مصاحبه با نشریه ووگ، به این واقعیت اشاره کرده بود.

منبع

توصیه می‌کنیم بخوانید:

عکاسی رنگی 150 ساله شد

150 سال پیش، برای نخستین بار در طی یک سخنرانی که توسط «جیمز کلرک مکسول» در انستیتوی سلطنتی لندن در کالج کینگ انجام شد، از نخستین عکس رنگی رونمایی شد. با مکسول -فیزیکدان…

معرفی کتاب: به من دروغ نگو

«ژورنالیسم حقیقتا واقع‌نگر و فارغ از پیش‌داوری، ژورنالیسمی است که نه فقط امر واقع را به درستی بیان می‌کند، که معنا و مفهوم رویدادها را نیز به درستی درمی‌یابد. این گزاره نه فقط…

اتاق بارانی که خیستان نمی‌کند!

مرکز باربیکن در لندن بزرگ‌ترین مرکز نمایش و اجرای آثار هنری در اروپا محسوب می‌شود، باربیکن جایی مناسب و مدرن برای تماشای فیلم، کنسرت‌های موسیقی، تئاتر و نمایشگاه‌های هنری است.…
آگهی متنی در همه صفحات
معتمد مالیاتی کیسان / خرید تصفیه آب خانگی / گیربکس حلزونی / دانلود فیلم / بخاری برقی / فنر صحافی / قیمت سمعک / لمینت دندان سعادت آباد / اوزمپیک / بهترین مرکز تخصصی معاینات طب کار / دستگاه تصفیه آب تایوانی اصل / دانلود فیلم دوبله فارسی / فروشگاه لوازم پزشکی / معتبر ترین داروخانه اینترنتی کشور / خرید دستگاه تصفیه آب / موتور کولر آبی / فروشگاه لوازم بهداشتی / بهترین مودم 5G / خرید عطر و ادکلن / جراحی زیبایی / فروشگاه لوازم بهداشتی / آموزش زبان فرانسه / شیشه اتومبیل / دانلود ریمیکس های جدید / بهترین جراح اسلیو معده در تهران / قیمت گوسفند زنده / موتور فن کویل / لیزر زگیل تناسلی / بهترین کلینیک کاشت مو مشهد / بهترین سریال های ۲۰۲۴ / ثبت برند / خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / پزشکا / نرم افزار حسابداری / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران / داروخانه اینترنتی آرتان / فروشگاه لوازم بهداشتی / داروخانه تینا / سایت نوید / کلاه کاسکت / تجهیزات پزشکی / بهترین سریال های ایرانی / کاشت مو / قیمت ساک پارچه ای / دانلود نرم افزار /
2 نظرات
  1. zhilevan می گوید

    دکتر جان بی زحمت توسنتی اصلاک کن “دام سایت‌های مبتدل نیفتند” مبتذل و “همه وفت از گوشی‌های موبایل استفاده کنند” وقت.

    این قسمت اولش واقعا حقیقت داره خیلی از والدین بخاطر اینکه بچه رو یه جوری سرگرم کنن یه تبلت میدن دستش 🙁

  2. ایلا می گوید

    چی میشه گفت دمش گرم واقعا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.