یک شرکت کره شمالی بازی کامپیوتری با موضوع تیراندازی به سربازان امریکایی عرضه کرد

یک شرکت متعلق به کره شمالی بازی سه بعدی تیراندازی به نام «شکار یانکی» Hunting Yankee عرضه کرد. سربازان کره شمالی میتوانند در این بازی سربازان ایالات متحده را مورد هدف قرار بدهند.
این بازی پیش از اینکه با نام Hunting Yankee عرضه شود؛ به طور گستردهای روی رسانههای دولتی تبلیغ شده است. گفته میشود در این بازی سرگرمی و سه بعدی؛ با تفنگهای تک تیرانداز میتوان سربازان امریکایی را از راه دور مورد هدف قرار داد. اولین بار؛ رسانه انگلیسی زبان NKNews خبر انتشار این بازی را داد.
تصاویری که از این بازی در فضای مجازی یا تبلیغات آن هست؛ یک سرباز امریکایی را نشان میدهد که مورد هدف قرار گرفته یا سرباز امریکایی دیگری کشته شده و روی زمین افتاده است. سازندگان این بازی سعی کردند از روی بازیهای تیراندازی معروفی مانند کانتر استریک یا کالاف دیوتی تقلید کنند. محیط و سبک این بازی کره شمالی به نسخههای سری اول این بازیهای تیراندازی اول شخص بسیار نزدیک است.
در خبرهای که درباره این بازی منتشر شده؛ به نام سازنده یا توسعهدهنده یا تهیهکننده بازی اشاره نشده است و حتا نمیدانیم این بازی برای کامپیوترهای رومیزی یا گوشیهای موبایل عرضه شده است.
عرضه این بازی پس از بالا گرفتن اختلافها میان دو کشور کره شمالی و ایالات متحده صورت گرفته است و دنباله انتشار تصاویر و پوسترهای گرافیکی با محوریت حمله موشکی کره شمالی به اهداف امریکا و فروپاشی کل این کشور و شعلهور شدن در آتش است. سازندگان بازیهای کامپیوتری در کره شمالی در صدد تحریک مردم و حمایت از برنامههای دولت کره شمالی هستند.
سایت NKNews میگوید موسسه تحقیقات و فناوریهای پیشرفته کره شمالی در ماه آگوست توسعه سه بازی به نامهای «Confrontation war»،م«Guardian» و «Gogury«eo battlefield» را دستور کار خود قرار داده است. این رسانه میگوید در بازی Confrontation war شاهد هدفگیری زیردریاییهای دشمن با بمبهای عمقی، بمبهای هستهای و موشکهای ضدزیردریایی هستیم.
سلام
بعید نبود.
شرکتهای آمریکایی و اروپایی و ژاپنی هم این رویه رو از سالها پیش به طور گسترده در بازیهاشون اعمال کردند. حتی توهین به مقدسات اسلام رو هم با خباثت و موذی گری در بازیهاشون میگنجانند، طوری که شاید گیمر در نگاه اول متوجه نشه.
درخصوص برای مثال، در بازی IGI که خیلی هم قدیمیتر از این حرفاهست
سلام
پوزش میخوام، کامنت اول ناقص تایپ شد.
اما اکنون، کامنت تصحیح شده:
«بعید نبود.
شرکتهای آمریکایی و اروپایی و ژاپنی هم این رویه رو از سالها پیش به طور گسترده در بازیهاشون اعمال کردند. حتی توهین به مقدسات اسلام رو هم با خباثت و موذی گری در بازیهاشون میگنجانند، طوری که شاید گیمر در نگاه اول متوجه نشه.
در خصوص نحوه نمایش کشورهای متخاصم هم می شه بازیهای متعددی رو مثال زد. مثلا IGI که تازه بازی قدیمی ایه و شخصیت اصلی بازی، علنا روسها و چینی ها رو میکشه.
اینکار یعنی آماده سازی ذهن بچه ها برای آینده؟ واقعاً چقدر چنین چیزهایی می تونه توی میل ما به جنگ تاثیرگذار باشه؟ آیا بازی کردن چنین چیزی، باعث میشه که کشتن سربازهای آمریکائی برای یک بچه توجیه بشه؟ این سوال ها خودشون واقعا جای بحث دارن.