کره جنوبی Boosting در لیگ بازی‌های کامپیوتری را ممنوع و مجازات‌های بسیار سنگینی برای مجرمان اعلام کرد

کره جنوبی یکی از پیشرفته‌ترین کشورها در صنعت بازی است. آن‌ها Esports را بسیار جدی گرفتند و سعی می‌کنند قوانین آن را به طور کامل اجرا کنند.

در مسابقات Overwatch League، غالب گیمرها از کشور کره جنوبی هستند. آن‌ها با PC Bangs و سرعت اینترنت بسیار بالایی که دارند؛ بهترین بستر برای توسعه Esports هستند و به نوعی لیدر و رهبر این صنعت محسوب می‌شوند.

بنابراین، هیچ جای تعجب نیست که بشنویم دولت این کشور قوانینی برای صنعت بازی‌های کامپیوتری و مسابقات الکترونیکی وضع کند و هشدار دهد تخطی‌کننده‌ها با مجازات سنگینی روبرو می‌شوند.

دولت کره جنوبی طبق قانون جدیدی به نام «Law On Game Business Development» که در ژوئن ۲۰۱۷ به تصویب رسیده است؛ Boosting در لیگ بازی‌های کامپیوتری را ممنوع کرده و افرادی که مرتکب این جرم شوند باید ۲۰ میلیون وون معادل ۱۸ هزار دلار جریمه بپردازند و ۲ سال زندان بروند.

Boosting تکنیکی است که در آن یک فرد با مهارت‌های گیمینگ بالا، به جای فرد دیگری از حساب کاربری او استفاده کرده تا امتیازهای بیشتری جمع‌آوری شود.

سالم‌سازی صنعت بازی و سودآوری گیمرها

در لیگ‌های بازی‌های کامپیوتری از Boosting برای افزایش رتبه گروه یا جمع‌آوری امتیاز و بعد سودآوری بیشتر استفاده می‌شود. اما این تکنیک مانع رقابت سالم گیمرها و افزایش مهارت‌های آن‌ها می‌شود.

افزون بر این، شرکت‌های سازنده بازی باید هزینه‌های بیشتری بپردازند در حالی‌که در دنیای واقعی چنین گیمرهایی با این مهارت‌ها وجود ندارند.

کره جنوبی این قانون را با کمک و حمایت شرکت‌های بازی‌سازی و برگزارکننده بازی‌های Esports در این کشور و همین‌طور متولیان صنعت بازی تصویب کرده است.

قرار است این قانون شش ماه پس از تصویب به اجرا دربیاید و با استفاده از یک پروکسی بازی، همه گیمرها تحت نظر باشند.

تداوم اجرای این قانون می‌تواند تاثیرات زیادی روی صنعت بازی هم در کره جنوبی و هم در سراسر دنیا داشته باشد. بسیاری از شرکت‌های غیرقانونی که پیرامون Boosting شکل گرفتند و تبلیغات آن‌ها در اینترنت مشاهده می‌شود؛ دیگر قادر نخواهند بود به خدمات خود ادامه دهند.

همین‌طور، بسیاری از گیمرهای Boosting معروف در دنیا کنار زده می‌شوند و رقابت‌های سالم‌تری شکل می‌گیرد.

در بسیاری از کشورهای اروپایی، Boosting یک کار غیرقانونی تلقی نمی‌شود و خلاف قانون نیست ولی کشور کره جنوبی می‌خواهد در این زمینه پیشگام باشد.

منبع: + و +


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]