ویژگی متفاوت شبکه اجتماعی جدید «پلیگرام»: تولید خودکار ایموجی از حالات چهره کاربران و مشاهده این ایموجی‌ها پای مطالب دوستان – یک نوع تعامل سریع و واقعی‌تر

خب، اگر یادتان باشد همین چند وقت پیش در یکی از پست‌های «یک پزشک»، پیشبینی کرده بودم که یک شبکه اجتماعی بر مبنای آواتارهای پویا تولید شود:

و حالا در مال شگفتی، دست‌کم نسل اول چنین شبکه‌های اجتماعی رونمایی شده است.

هر روز شاهد به‌کارگیری فناوری‌های پیشرفته‌تر تعاملی و هوش مصنوعی در اپلیکیشن‌ها هستیم و براین‌ اساس نسل جدیدی از شبکه‌های اجتماعی متولد می‌شوند. در تازه‌ترین نمونه؛ شبکه اجتماعی اشتراک‌گذاری عکس پلیگرام (Polygram) با یک ویژگی منحصربه‌فرد متولد شده است: شناسایی خودکار چهره کاربر و پاسخ‌گویی به پست‌ها با شکلک‌های ایموجی. پلیگرام می‌خواهد اینستاگرام و اسنپ‌چت را پشت‌سر بگذارد و به عنان یک شبکه اجتماعی نسل آینده معرفی شود.

پلیگرام یک شبکه اجتماعی مبتنی بر هوش مصنوعی و واقعیت افزوده است که می‌تواند حالت چهره انسان را تفسیر و تشخیص دهد. هنگامی که شما یک پست یا ویدیو در پلیگرام آپلود می‌کنید؛ می‌دانید که مخاطبان شما چه تصوری درباره احساس یا چهره شما دارند. پلیگرام از شبکه‌های عصبی برای تحلیل حالت چهره انسان استفاده می‌کند و مدعی است که می‌تواند احساسات واقعی شما را به اشتراک بگذارد.

در این شبکه اجتماعی، کاربران می‌توانند با چهره خودشان به پست‌ها پاسخ بدهند. هنگامی که به طور زنده چهره خود را خندان یا غمگین یا عصبانی می‌کنید؛ بهترین شکلک متناسب با چهره شما انتخاب و برای دیگران ارسال می‌شود. بنابراین؛ می‌توانید با تغییر چهره‌تان با دیگران ارتباط برقرار کنید یا نسبت به موضوعی واکنش نشان بدهید.

در این شبکه اجتماعی از روی بازخورد دیگران می‌توانید به میزان محبوبیت یا مقبولیت تصاویر و ویدیوهای خود پی ببرید.

در این شبکه اجتماعی می‌توانید با استفاده از فیلترهایی چهره خود را جذاب‌تر و زیباتر کنید. پلیگرام می‌گوید این فیلترها توسط زبده‌ترین متخصصان جراحی پلاستیک و زیبایی طراحی شده‌اند.

به علاوه، می‌توانید بخشی از تصویر چهره خود را ارسال کنید تا گیرنده نتواند تمام چهره شما را ببیند. می‌توانید هر بخشی از چهره‌تان را که دوست دارید؛ محو کنید و تصاویر جذاب و هیجان‌انگیزی بسازید و برای دیگران ارسال کنید. در این ویژگی، هاله‌ای روی تمام تصویر شما می‌نشیند که با انگشت می‌توانید هر بخشی از آن را پاک کنید تا چهره‌تان مشخص شود.

یکی دیگر از قابلیت‌های شبکه اجتماعی پلیگرام ساختن ایموجی‌های متحرک است که می‌توانید برای دیگر شبکه‌های اجتماعی نیز استفاده کنید. پلیگرام می‌تواند موقعیت مکانی تمام افرادی که یک پست مشترک را می‌بینند؛ شناسایی و به‌شان اطلاع دهد.

فعلا شبکه اجتماعی پلیگرام فقط برای سیستم‌عامل iOS منتشر شده است و کاربران دستگاه‌های اپل می‌توانند تجربه استفاده از آن را داشته باشند. گفته می‌شود برای ساخت این شبکه اجتماعی بیش از ۲.۱ میلیون دلار هزینه شده است و می‌خواهد رقیبی برای اینستاگرام و اسنپ‌چت باشد.

متأسفانه به علت عدم دریافت پیامک فعال‌سازی، من نتوانستم شخصا این شبکه اجتماعی را آزمایش کنم. فقط متوجه شدم که این اپلیکیشن در تشخیص حالات چهره تا حد زیادی توانا است.

حالا تصور کنید که نسل‌های بعدی این شبکه اجتماعی تولید شوند یا اینکه این شبکه اجتماعی توسط یکی از شبکه‌های اجتماعی بزرگ فعلی خریده شود و ویژگی‌هایش توسعه یابند.

تا حالا ما بر مبنای تعداد لایک و کامنت متوجه موفق یا موفق نبودن پست‌های خودمان در شبکه‌های اجتماعی می‌شدیم، اما کمی که بگذرد، پای پست‌های خودمان احتمالا چیزهای جالب‌تری می‌بینیم.

مثلا یک آواتار یا ایموجی که برآیند حالت چهره کاربران است، تولید می‌شود و بعد به صورت تحلیلی نمایش داده می‌شود که چند درصد به مطلب شما اخم کرده‌اند، چند درصد شگفت‌زده شده‌اند، متوسط سن کسانی که عاشق مطالب شما شده‌اند چقدر بوده و …

اینها همین حالا هم از نظر تکنیکی تا حد زیادی در دسترس هستند، فقط نیاز به توسعه‌دهنده‌های باهوش برای تکمیل دارند.

 


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

3 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]