۶ اپلیکیشن واقعیت افزوده که می‌توانند دنیای اسمارت‌فون‌ها و اپلیکیشن‌های AR را دگرگون کنند

واقعیت افزوده (Augmented Reality) مفهوم و فناوری جدیدی نیست ولی به‌روزرسانی iOS 11 و آیفون X باعث شدند این فناوری به عنوان جریان اصلی آینده‌ساز اسمارت‌فون‌ها مطرح شود و حالا همه کاربران بخواهند آن را روی گوشی‌های تلفن همراه تجربه کنند.

شاید در سال‌های گذشته؛ واقعیت افزوده روی گوشی تلفن همراه رویایی دور بود اما امروزه به مدد معرفی گوشی‌های پرچم‌دار جدید و پیشرفت‌هایی که در حوزه این فناوری رخ داده است؛ می‌توانیم شاهد تجربه‌های تعاملی و نوآوری‌های جدیدی روی واقعیت افزوده باشیم و اپلیکیشن‌های واقعیت افزوده را روی سیستم‌عامل‌های اندروید و iOS نصب و اجرا کنیم.

در ادامه می‌خواهیم ۶ اپلیکیشن واقعیت افزوده جالب بازار را معرفی کنیم که به اعتقاد ما می‌توانند جریان‌ساز باشند:

Eyemaps

شاید همیشه به دنبال نرم‌افزاری بودید که حس «جمیز باند» را به شما منتقل کند. یعنی وقتی گوشی خود را روبروی یک مکان یا موقعیت می‌گیرید؛ درباره آن اطلاعاتی به شما بدهد. اپ Eyemaps می‌تواند یک سری اطلاعات جالب و شاید رمزآلود به شما درباره محیط اطراف‌تان بدهد. این اطلاعات می‌توانند شما را تحت تاثیر قرار بدهند. این برنامه با ترکیب واقعیت افزوده و دوربین گوشی تلفن همراه شما می‌تواند موقعیت شما را تشخیص داده و فهرستی از حقایق جغرافیایی موجود در محیط اطراف‌تان را نشان دهد.

این نرم‌افزار می‌تواند یک نسخه سه‌بعدی از هر مکانی بسازد و نام کوه‌ها، رودخانه‌ها، مکان‌های تاریخی و موارد دیگر را نشان بدهد. برخی از این نام‌ها دارای یک لینک ویکی‌پدیا برای کسب اطلاعات بیشتر هم هستند.

اپلیکیشن Eyemaps برای آیفون و آی‌پد روی آی‌تونز و برای اندروید روی گوگل‌پلی قرار دارد.

Gadget Flow

یکی از مشکلات بزرگ خریدهای آنلاین این است که نمی‌دانید دقیقا چه چیزی خریداری کردید تا اینکه به دست‌تان برسد. اپلیکیشن Gadget Flow حول این ایده شکل گرفته است و می‌تواند اجناس خریداری شده را به صورت واقعیت افزوده نشان بدهد و حتا یک قدم بیشتر؛ بتوانید به طور سه‌بعدی این کالا یا گجت را بررسی و نحوه کارش را ببینید و بعد خرید کنید.

هزاران کالا روی پتلفرم سایت‌های مورد پشتیبانی از Gadget Flow قرار دارند و روزانه نیز چندین محصول جدید بدان‌ها افزوده می‌شود.

این اپلیکیشن روی اپ‌استورهای آی‌تونز و گوگل‌پلی قرار دارد.

Crayola color alive

با این اپلیکیشن می‌توانید حسابی کودکان را سرگرم کنید. این اپ جدیدترین محصول واقعیت افزوده شرکت Crayola است. می‌توانید وارد سایت Crayola Color Alive شوید و یک نقاشی اولیه سیاه و سفید را انتخاب کنید. در گام بعدی؛ می‌توانید این نقاشی را به سلیقه خودتان رنگ‌آمیزی کنید. حالا اگر اپلیکیشن واقعیت افزوده Color Alive را روی گوشی یا تبلت خود داشته باشید؛ می‌توانید یک اسکن از نقاشی خود بگیرید و انیمیشن واقعیت افزوده آن را مشاهده و بررسی کنید در دنیای واقعیت چگونه است.

بسیاری از شخصیت‌های جنگ ستارگان، انیمیشن‌های معروف چند سال اخیر و کارکترهایی که کودکان علاقه‌مند هستند را می‌توان در نقاشی‌های سیاه و سفید اولیه این اپلیکیشن دانلود و رنگ‌آمزی کرد.

این اپلیکیشن برای اندروید، آی‌او‌اس و آمازون کیندل عرضه شده است.

Housecraft

اپلیکیشن‌های واقعیت افزوده فقط برای سرگرمی و بازی نیستند و مصارف متنوعی دارند. به عنوان مثال، اپلیکیشن Housecraft می‌تواند در طراحی دکوراسیون خانه یا محل‌ کار به کمک شما بیاید.

با این اپلیکیشن و دوربین گوشی‌تان می‌توانید هر محل یا اتاقی را اسکن کرده و بعد با استفاده از پایگاه داده گسترده‌ای از لوازم خانه، مبلمان، گیاهان، اشیا و اجناسی که برای دکوراسیون و تزیین خانه‌ها استفاده می‌شود؛ آن‌جا را پر کنید و رنگ واقعیت به رویا و طراحی ذهنی خود بدهید. می‌توانید اندازه اشیا افزوده شده به اتاق را تنظیم کنید؛ پس بهتر است ابعاد واقعی از کار خود در ذهن داشته باشید.

اپلیکیشن Housecraft فقط برای آی‌او‌اس عرضه شده است.

Euclidian lands

این برنامه چیزی فراتر از یک بازی پازل ساده است. با استفاده از قابلیت‌های واقعیت افزوده می‌توانید در این برنامه قلعه‌های سه بعدی تعاملی بسازید که در درون خود چالش‌ها و پازل‌ها دارند و شما را به واکنش وادار می‌کنند.

این برنامه بیش از ۴۰ سطح برای کاربران مختلف دارد و امکان چرخش و تغییر زاویه دید وجود دارد. می‌توان از شش جهت قلعه‌ها را دید یا بر فراز آن‌ها و از بالا نمایی پرسپکتیو ازشان داشت. گرافیک این برنامه قابل ستایش است و مبارزه با شمشیرهای قرون وسطایی هیجان‌انگیز خواهد بود. جدیدترین نسخه آن برای iOS 11 بسیار بهتر و بهینه‌سازی شده است.

این برنامه فقط برای دستگاه‌های مبتنی بر iOS روی آی‌تونز در دسترس است.

Measurekit

شاید یکی از بهترین اپلیکیشن‌های نوآورانه و احتمالا بسیار مفید واقعیت افزوده روی پلتفرم جدید iOS 11 است. MeasureKit با استفاده از دوربین گوشی شما می‌تواند اندازه دقیق یک فاصله، زاویه و ابعاد یک جسم را تعیین کند.

کاربردهای این برنامه می‌تواند بسیار متنوع و گسترده باشد. مثلا، می‌توانید اشیایی مجازی و قابل حرکت بسازید تا ببینید آیا در جایی که تعیین کردید قرار می‌گیرند یا برای نصب یک نقاشی و قاب عکس روی دیوار استفاده کنید. جنبه‌های بازی و ریاضی دارد و می‌تواند یک ابزار دم دستی برای مهندسان باشد.

اپلیکیشن MeasureKit برای دستگاه‌های آی‌او‌اس قابل دانلود است.

منبع


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]