سامسونگ و گوگل به سه سال کار نیاز دارند تا سیستم Face ID اپل را برای پرچم‌دارهای خود استفاده کنند

هنوز آیفون X وارد بازار نشده تا با کالبدشکافی بتوان به اطلاعات بیشتری درباره Face ID و دوربین TrueDepth دست یافت. رقبا لحظه‌شماری می‌کنند تا سر دربیاورند که قابلیت جنجالی آیفون X چگونه کار می‌کند.

آن چیزی که مشخص است؛ اپل از هیچ استاندارد یا سیستم پیش‌فرضی برای قابلیت تسخیص چهره آیفون X استفاده نکرده است. این موضوع کار شرکت‌های رقیب را سخت‌تر می‌کند و برای یافتن نحوه کار و مکانیزم احرازهویت چهره توسط Face ID باید تلاش مضاعفی داشته و زمان طولانی صرف کنند. به نظر می‌رسد اپل با عرضه Face ID توانسته بازه زمانی طولانی برای خود نگه دارد تا دیگران به او برسند.

مینگ‌چی کو؛ تحلیل‌گر ارشد سایت KGI Securities اعتقاد دارد شرکت‌هایی مانند سامسونگ و گوگل حداقل باید دو سال و نیم زمان صرف کنند تا سیستمی مشابه Face ID را به روی گوشی‌های پرچم‌دار خود اضافه کنند.


چرا؟ چون اپل یک فناوری کاملا اختصاصی و پیشرفته‌ای در Face ID استفاده کرده که در دسترس دیگر شرکت‌ها نبوده و متعلق به شرکت ثالثی هم نیست. Face ID یک فناوری عاریتی یا کپی نیست و باعث شده اپل فاصله زیادی میان خود و رقبا ایجاد کند.

سامسونگ در حال حاضر از یک سیستم اسکنر اثر انگشت دو بعدی بسیار متداول و غیرامن استفاده می‌کند. کوال‌کام نیز باید حداقل دو سال روی حسگرهای سه بعدی خود کار کند تا شاید به چیزی که روی آیفون X قرار داده شده است؛ برسد.

البته، این پیش‌بینی به معنای این نیست که شرکت‌های رقیب اپل دست روی دست می‌گذارند یا بخش تحقیق و توسعه خود را تعطیل می‌کنند. مطمئنا این شرکت‌ها از هر طریقی شده سعی می‌کنند در پرچم‌دارهای بعدی خود چیزی شبیه Face ID رونمایی کنند. از هم‌اکنون؛ برخی از شایعه‌ها و شنیده‌ها می‌گویند که روی گوشی‌های شیائومی می ۷ یا گلکسی اس ۹ سیستم تشخیص چهره استفاده شده است.

فرض دیگر این است که شرکت‌های سازنده اسمارت‌فون از توانمندی و تحقیقات شرکت‌های ثالث کمک بگیرند. شرکتی مانند سونی می‌تواند با خرید استارتاپ‌ها یا راهکارهایی از دیگران به سیستم تشخیص چهره‌ای شبیه Face ID برسد.

هنوز آیفون X وارد بازار نشده که مشخص شود کاربران با این سیستم راحت هستند یا خیر و اصلا موجب فروش بیشتر آیفون X می‌شود؟ موفقیت Face ID و آیفون X می‌تواند پروسه حرکت از سیستم اسکنر اثر انگشت به سیستم تشخیص چهره را در دنیای اسمارت‌فون‌ها آغاز کند ولی اگر این سیستم اشکالاتی داشته و با استقبال کاربران روبرو نشود؛ خیال رقبای اپل را راحت می‌کند تا سرفرصت به فکر چاره باشند.

منبع


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

4 دیدگاه

  1. چرا همیشه دوست داری اپل رو بالای سامسونگ بیاری؟ وقتی که همه خصوصیات اپل همیشه از گوشی‌های اندروییدی بوده.
    چرا در مورد اسکنرِ رتین گوشی‌های سامسونگ صحبت نمی‌کنی؟ چند سال بعد قراره اپل این تکنولوژی رو توی گوشی‌هاش کپی کنه؟

  2. من از طرفدارهای سایت شما هستم اما طرفداری تعصبی شما از اپل گاهی آزاردهنده است. اندروید گوگل و سامسونگ خیلی قبلتر از اپل Iris scanner و Face recognition داشتن و استفاده میشده. اینکه ممکنه هر کدوم از این کمپانیها از تکنولوژی خاص خودشون استفاده کنند و حتما هم هرکدوم ممکنه قوتها و ضعفهایی داشته باشند چیز عجیبی نیست.
    این مقاله خیلی یک طرفه، بدون بررسی علمی و اطلاعات جامع هست. انتظار بنده از شما بیش از اینهاست.

    1. دقیقا درست می‌گی.
      منم یک پزشک رو دوست دارم، ولی واقعا این تعصب‌های غیرعلمی رو لابه‌لای کلی مطالب علمی متوجه نمی‌شم. دقیقاً مثل انسان‌های عانی جامعه در برابر سامسونگ صحبت می‌شه.

  3. دوست عزیز گوگل تقریبا یک سال و نیم هستش که رو گوشى هاى سرى نکسوس و پیکسل (که از سیستم تماما اندروید بدون واسطه استفاده می کنن) از فن آورى تشخیص چهره استفاده میکنه و به جال استفاده از سنسور مثل اپل از هوش مصنوعى استفاده مى کنه. به جاى بازار گرمى اشتباه واسه اپل یکم مطالعه کن قبل از آپ لود کردن پستى که حقیقت نداره و اطلاعات اشتباه داره. پیشنهاد میکنم فیلم رو نمایی از پیکسل ٢ و بقیه ى محصولات گوگل که امروز معرفى شدن رو نگاه کنى

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]