دوبی می‌خواهد با ساختن شهر نمادین مریخی، شرایط زندگی واقعی در سیاره مریخ را روی زمین شبیه‌سازی کند

قطعا شهر دوبی امارت از پروژه‌های بزرگ و باشکوه کمبودی ندارد اما واقعا «Mars city» چیزی دیگری است.

دولت امارات اعلام کرد، در صحراهای اطراف شهر دوبی یک شهر خواهد ساخت تا شرایط زندگی در سیاره مریخ روی زمین شبیه‌سازی شود. امارت یک پروژه بلندمدت ساخت یک شهر به نام «Mini-city» را روی سیاره مریخ تا سال ۲۱۱۷ دنبال می‌کند و به نظر می‌رسد شهر «Mars city» مقدمه‌ای برای آن است.

اهمیت پروژه جدید دوبی وقتی بیشتر می‌شود که بدانیم تنها چند روز پیش از اعلام ساخت «Mars city»؛ ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت SpaceX نیز درباره ساخت موشک ویژه‌ای صحبت کرد که تا سال ۲۰۲۲ انسان را روی سیاره مریخ پیاده کند.

دولت امارات برای ساخت «Mars city» با معمار و طراح معروف بجارک انجلس «Bjarke Ingels» صحبت کرده است که در کارنامه خود پروژه‌های بزرگ جهانی را دارد. هزینه ساخت این شهر ۱۴۰ میلیون دلار برآورده شده است و مساحت آن حدود ۱۷۷ هزار مترمربع خواهد بود. «Mars city» بزرگ‌ترین شهر مصنوعی و شبیه‌سازی شده روی زمین است.

قرار است دانشمندان و مهندسان امارت و دیگر کشورها برای یک سال در این شهر به طور کامل زندگی کنند و از نزدیک با شرایط آب و هوایی یا محیط خشک سیاره مریخ آشنا شوند. سازندگان این شهر علمی می‌خواهند یک مدل کاملا واقعی و زنده از زندگی در سیاره مریخ را روی زمین پیاده‌سازی کنند. مقامات دوبی می‌گویند این شهر می‌تواند میزبان دانشمندان سراسر جهان باشد.

در این شهر چندین آزمایشگاه مواد غذایی، انرژی و آب دارد و قرار است یک سری آزمایش‌های کشاورزی و پرورش گیاهان در آن صورت گیرد. افرادی که در این شهر زندگی می‌کنند، برای پروژه بزرگ زندگی در سیاره مریخ تا سال ۲۱۱۷ آماده می‌شوند.

طراحی شهر مریخی از چندین گنبد تشکیل شده است که هیچ‌گونه ارتباط یا منفذی به بیرون ندارند. هریک از آزمایشگاه‌ها در یکی از این گنبدها قرار می‌گیرند. قرار است «بجارک انجلس» با همکاری تیمی از معماران اماراتی و دانشمندان علوم فضایی، این شهر بزرگ مصنوعی را بسازند. یکی دیگر از بخش‌های «Mars city» موزه‌ای برای نمایش بزرگ‌ترین دستاوردهای فضایی بشر است که با چاپگرهای سه‌بعدی و دیواره‌هایی از شن و ماسه ساخته می‌شود.

در سال‌های اخیر، کشور امارات سرمایه‌گذاری و پروژه‌های بلندمدت و بزرگی روی مباحث هوافضا داشته است و تلاش می‌کند در آینده‌ای نزدیک به یکی از پیشگامان فعالیت‌های اکتشافی فضایی جهان تبدیل شود.

منبع: + و +


  این نوشته‌ها را هم بخوانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
[wpcode id="260079"]