گوگل و ال‌جی پنل اولد 1443ppi برای هدست‌های واقعیت مجازی معرفی کردند

0

چندین سال است که هدست‌های واقعیت مجازی وارد بازار شدند ولی هنوز مطابق انتظارها نتوانستند ظاهر شوند و به محبوبیت برسند. اما پروژه واقعیت مجازی و واقعیت افزوده جدید حاصل همکاری شرکت‌های گوگل و ال‌جی می‌تواند این هدست‌ها را از انزوا خارج سازد.

این دو شرکت یک صفحه‌نمایش ۴.۳ اینچی اولد با تراکم ۱۴۴۳ پیکسل در هر اینچ و نرخ رفرش ۱۲۰ هرتز رونمایی کردند. این صفحه‌نمایش در نمایشگاه Display Week 2018 نمایش داده شده است.

این صفحه‌نمایش از دقت تصویر ۴۸۰۰ در ۳۸۴۰ پیکسل (۱۸ مگاپیکسل) سود برده و میدان دیدی ۱۲۰ در ۹۶ درجه دارد. این صفحه‌نمایش برای استفاده در هدست‌های واقعیت مجازی و پیش‌روی چشم طراحی شده است.

گوگل می‌گوید این صفحه‌نمایش بالاترین رزولوشن دنیا روی پنل‌های اولد شیشه‌ای است. قطعا استفاده از پنل‌های اولد یک بهبود در هدست‌های واقعیت مجازی مبتنی بر PC محسوب می‌شود.

هدست HTC Vive از صفحه‌نمایش‌های ۳.۶ اینچ با دقت تصویر ۱۰۸۰ در ۱۲۰۰ پیکسل و تراکم ۴۴۸ پیکسل در هر اینچ سود می‌برند. هدست رده بالای Vive Pro نیز یک صفحه‌نمایش ۳.۵ اینچی با دقت تصویر ۱۴۴۰ در ۱۶۰۰ پیکسل با تراکم ۶۱۵ پیکسل در هر اینچ دارد.

قدرت بینایی چشم انسان چقدر است؟

یک مطالعه انجام شده نشان می‌دهد قدرت بینایی چشم‌های انسان ۹۶۰۰ در ۹۰۰۰ پیکسل با میدان دید ۱۶۰ در ۱۵۰ است. جدول زیر مقایسه قدرت بینایی چشم انسان با صفحه‌نمایش اولد واقعیت مجازی جدید گوگل و ال‌جی است:

در این تحقیق برای سنجش قدرت بینایی چشم انسان از چنین صفحه‌نمایشی استفاده شده است:

طراحی یک اولد سفید با ساختار فیلترهای رنگی برای بالاترین حساسیت پیکسل‌ها و یک بک‌پنل n‐type LTPS برای زمان پاسخ‌دهی سریع‌تر از صفحه‌نمایش موبایل

گوگل اعلام کرده است صفحه‌نمایش جدید از نرخ رفرش ۱۲۰ مگاهرتز پشتیبانی می‌کند ولی ممکن است محدودیت‌های تراشه‌های SoC موبایل‌ها باعث اجرای این صفحه‌نمایش در نرخ رفرش ۷۵ مگاهرتز روی هدست‌های واقعیت مجازی شود.

هنوز مشخص نیست دقیقا چقدر طول می‌کشد تا این صفحه‌نمایش جدید وارد بازار شود اما انتظار داریم با ورود این نمایشگر مخصوص هدست‌های واقعیت مجازی، فناوری‌های VR و AR محبوب‌تر شوند.

منبع


اگر خواننده جدید سایت «یک پزشک»  هستید!
شما در حال خواندن سایت یک پزشک (یک پزشک دات کام) به نشانی اینترنتی www.1pezeshk.com هستید. سایتی با 18 سال سابقه که برخلاف اسمش سرشار از مطالب متنوع است!
ما را رها نکنید. بسیار ممنون می‌شویم اگر:
- سایت یک پزشک رو در مرورگر خود بوک‌مارک کنید.
-مشترک فید یا RSS یک پزشک شوید.
- شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید: صفحه تلگرام - صفحه اینستاگرام ما
- برای سفارش تبلیغات ایمیل alirezamajidi در جی میل یا تلگرام تماس بگیرید.
و دیگر مطالب ما را بخوانید. مثلا:

عکس‌های جالبی که مردم را در «گوگل مپ» به راستی شگفت‌زده کرده است!

گوگل مپ راه خوبی است برای آشنایی با شهرهای نام‌آشنا و یا دورافتاده‌ترین نقاط جهان. اما هر از چند گاهی در گوگل مپ، عکس‌هایی پیدا می‌شود که توجیه‌شان دشوار است یا بسیار خنده‌دار و جالب هستند.این پست مجموعه‌ای است از این عکس‌ها:دورهمی…

اگر نسخه پنجابی سریال بریکینگ بد ساخته می‌شد!

بریکینگ بد یک سریال تلویزیونی درام تلویزیونی بسیار محبوب آمریکایی است که از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۳ از شبکه AMC پخش می‌شد. این سریال توسط وینس گیلیگان ساخته شد و برایان کرانستون در نقش والتر وایت، معلم شیمی دبیرستانی که به سرطان ریه مبتلا است و…

رهبران شرکت‌ها و کشورها در قالب افراد بی‌خانمان- چه کسی می‌داند اگر جبر جغرافیایی و اکوسیستم نبود،…

اگر پدر زیستی استیو جابز او را در یک سناریویی تخیلی به سوریه می‌برد، استیو جابز چه سرنوشتی پیدا می‌کرد؟ یک کارمند؟ یک مدیر رده میانی؟ یکی از انبوه کشته‌های جنگ داخلی این کشور؟بدیهی است که اکوسیستم مناسب و شرایط اقتصادی و یک آبشار…

آیا می‌توانید در این عکس شیر کوهی را در حال تعقیب الک (گوزن شمالی) ببینید؟

یک دوربین خودکار راه‌اندازی شده توسط سرویس حیات وحش ایالات متحده، عکس‌هایی از یک شیر کوهی را در حال تعقیب یک گوزن شمالی ثبت کرد. از این عکس‌ها مشخص است که این شکارچی بسیار دشوار است.پس اگر گوزن بزرگ شکار شده باشد و متوجه خطر نشده باشد،…

داستان واقعی اسکینر: روانشناس مشهور دهه ۱۹۴۰- آیا او واقعا دخترش را در داخل یک جعبه برای آزمایشاتش…

بوروس فردریک اسکینر معروف به بی‌اف اسکینر یک روانشناس، رفتارشناس، نویسنده، مخترع و فیلسوف اجتماعی آمریکایی بود. او در ۲۰ مارس ۱۹۰۴ در Susquehanna در پنسیلوانیا به دنیا آمد و در ۱۸ اوت ۱۹۹۰ در کمبریج، ماساچوست درگذشت.اسکینر بیشتر به خاطر…

سازه‌های و کارهای مهندسی کارا، زیبا و شگفت‌آور از سراسر دنیا

ساختن سازه مهندسی مسلما فقط به معنی ساختن چیزی کارا نیست. بلکه باید زیبایی سازه و تباین آن با محیط اطراف و ابعاد انسانی و فرهنگی آن در نظر گرفته شود. در ضمن امکان توسعه آن در آینده مد نظر قرار گیرد و همچنین چه بهتر که دوست‌دار محیط زیست…
آگهی متنی در همه صفحات
دکتر فارمو /جراح تیروئید / پزشکا /تعمیر فن کویل / سریال ایرانی کول دانلود / مجتمع فنی تهران / دانلود فیلم دوبله فارسی /خرید دوچرخه برقی /خرید دستگاه تصفیه آب /موتور فن کویل / شیشه اتومبیل / نرم افزار حسابداری / خرید سیلوسایبین / هوش مصنوعی / مقاله بازار / شیشه اتومبیل / قیمت ایمپلنت دندان با بیمه /سپتیک تانک /بهترین دکتر لیپوماتیک در تهران /بهترین جراح بینی در تهران / آموزش تزریق ژل و بوتاکس / دوره های زیبایی برای مامایی / آموزش مزوتراپی، PRP و PRF /کاشت مو /قیمت روکش دندان /خدمات پرداخت ارزی نوین پرداخت / درمان طب / تجهیزات پزشکی / دانلود آهنگ /داروخانه اینترنتی آرتان /اشتراك دايت /فروشگاه لوازم بهداشتی /داروخانه تینا /لیفت صورت در تهران /فروش‌ دوربین مداربسته هایک ویژن /سرور مجازی ایران /مرکز خدمات پزشکی و پرستاری در منزل درمان نو / ثبت برند /حمل بار دریایی از چین /سایت نوید /پزشک زنان سعادت آباد /کلاه کاسکت / لمینت متحرک دندان /فروشگاه اینترنتی زنبیل /ساعت تبلیغاتی /تجهیزات پزشکی /چاپ لیوان /خرید از آمازون /بهترین سریال های ایرانی /کاشت مو /قیمت ساک پارچه ای /دانلود نرم افزار /

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.