در اسنپچت از یک کالا عکس بگیرید و به طور مستقیم از آمازون خریداری کنید
ببینید، عکس بگیرید و بخرید. اینها سه مرحله ساده خرید یک کالا در اسنپچت هستند.
اسنپچت همکاری جدیدی را با فروشگاه آمازون آغاز کرده است که میتواند اینستاگرام و پینترست را به چالش بکشد.
این پیامٰسان تایید کرده است که به آرامی در حال عرضه این ویژگی است و میخواهد یک جستوجو و خرید بصری به اپلیکیشن خود اضافه کند.
با استفاده از این ویژگی، کاربران میتوانند هر جسم فیزیکی که در محیط اطراف خود مشاهده میکنند را با دوربین اسنپچت عکاسی یا بارکد آن را اسکن کنند تا به طور مستقیم قیمت و لینک خرید آن از سایت آمازون ظاهر شود.
در صفحهای که پس از گرفتن عکس ظاهر میشود؛ کاربر میتواند تصویر کوچکی از کالا، قیمت، نمونههای مشابه، لینک خرید و حتی امتیاز کاربران را مشاهده کند و بعد تصمیم به خرید بگیرد.
وقتی روی لینک خرید کالا ضربه بزنید؛ به سایت آمازون یا اپلیکیشن آن برای ادامه مراحل متصل میشوید.
بهترین مثال برای این قابلیت اسنپچت، وقتی است که از کفش دوستتان، کیف همکارتان یا هر چیز دیگری خوشتان آمده و میخواهید قیمت آن را بدانید یا مدلهای دیگر آن را بررسی کنید.
پروسه عکس گرفتن یا اسکن بارکد و QR Code از کالا توسط برنامه اسنپچت انجام میشود ولی آمازون با فناوری بینایی ماشینی میتواند این چسم را براساس شکل ظاهری، لوگو، بستهبندی و هرگونه اطلاعات منحصربهفرد دیگر شناسایی و به کاربر پیشنهاد بدهد.
این ویژگی جدید اسنپچت فعلا برای درصد بسیار کمی از کاربران این اپلیکیشن در ایالات متحده فعال شده است و کاربران کشورهای دیگر هنوز به آن دسترسی ندارند.
با اجسام ارتباط برقرار کنید
اسنپچت میتواند برای هر خرید درصدی از آمازون بگیرد یا اینکه این ویژگی را بیشتر برای افزایش کاربران منتشر کند. خود اسنپچت میگوید دنبال هدف دوم است و طرحهای درآمدزایی از این ویژگی ندارد یا حداقل در کوتاهمدت ندارد.
نرمافزارهای دیگری مانند اینستاگرام و پینترست هم قابلیتهای مشابهی برای فروش آنلاین راهاندازی کردند. در اینستاگرام شاهد افزوده شدن برچسب «Shopping» در استوریها هستیم و یک کانال اختصاصی فروشگاهی در بخش «Explore» مشاهده میکنیم.
پینترست هم یک بخش «Shop» راهاندازی کرده است که ماهیانه ۲۵۰ میلیون کاربر دارد. در کشور ایالات متحده نزدیک به ۲۰ درصد کاربران ترجیح میدهند با موبایل خرید کنند و این قابلیتها میتواند به فروش بیشتر و درآمدزایی منجر شود.
اسنپچت میگوید این ویژگی بخشی از پروژه و چشمانداز «Camera Company» این شرکت است. آنها میخواهند ویژگیهای بیشتری مانند مکانیابی را هم به دوربین اسنپچت اضافه کنند اما به نظر میٰسد فعلا یک لایه واقعیت افزوده باشد.
در نهایت، کاربران میتوانند با دوربین گوشیهای خود، اجسامی که نمیشناسند را شناسایی و اطلاعات و قیمت دربارهشان به دست بیاورند. شرکتهایی مانند اسنپچت و اینستاگرام در صدد هستند کاربران با دوربینها بتوانند با اجسام اطرافشان ارتباط برقرار کنند.